Kenza




Jag älskar när Kenza säger:


"Hallå, jag gör faktiskt maaaassor om dagarna! Tänk på att jag bloggar, jag designar kläder, jag arbetar åt MTV, jag jobbar på Collage."


Ja, du skriver TRE blogginlägg om dagen och får 90 000 kronor i månaden för det.
Du går till en studio där ett team lägger fram olika förslag på skinnjackor och skor och du godkänner en del och gör en del ändringar.
Ja, att jobba med MTV måste vara jobbigt. Lära sig lite frågor och sedan fråga ut kändisar.
Du jobbar på Collage? Du får PENGAR för att dyka upp där för att dra dit folk som vill träffa dig!

Det måste verkligen vara jobbigt för dig Kenza. Dom som jobbar dygnet runt och har tre jobb samtidigt för att klara sig, dom som aldrig kan gå ut och äta en måltid på restaurang för att dom inte har råd, dom som jobbar natt och ändå tjänar mindre än dom som går på socialbidrag, dom har det verkligen inte lika tufft som du.

Hur ser en vanlig dag ut för Kenza?
Hon går upp vid tolv, äter mat, bloggar, går och shoppar, bloggar, festar, bloggar, sover.

DAMN GIRL, du gör verkligen något för allmänheten! Sankta Kenza borde folk kalla dig.




(Nej, jag är ingen jävla bitterfitta, men jag är jävligt trött på att folk tror att dom är så duktiga. Speciellt när det finns andra som jobbar så jävla mycket hårdare.)

Kommentarer
Postat av: Fröken Einstein med en smärre psykos

Jag håller med dig. Därför håller jag inte koll på sånna bloggare. Jag tycker inte att de är värda min tid, engagemang eller någon plats i min blogg.



Fast jag är nog en bitterfitta.



:D

2009-10-30 @ 16:53:52
URL: http://flischyflaschoo.blogg.se/
Postat av: Marie

Jag hatar Kenza. Du har helt rätt jag har precis samma tankar om kenza som du har.

2009-10-30 @ 17:13:25
Postat av: Anonym

så sant så :P visst, Kissie's blogg är väl inte en av de bästa, men hon uppdaterar åtminstone ett par gånger om dagen.

2009-10-30 @ 17:16:13
Postat av: isa

Äntligen någon som säger detta!

2009-10-30 @ 17:32:48
Postat av: becky

Så jävla bra skrivet. Hatar alla dom där fjortisarna kenza kissie dessie o allt va fan dom heter. Borde skicka dom till afrika så dom får känna på hur det känns att arbeta!!!

2009-10-30 @ 17:35:46
URL: http://becky84.bloggagratis.se
Postat av: zeth

Men vadå, man måste ju få klaga även om det finns folk som har det värre? Sen kanske inte Kenza och de andra bloggarna gör så mycket ansträngande saker under dagarna, men det kan ju ändå bli stressigt.

2009-10-30 @ 18:05:47
URL: http://zethcpl.blogg.se/
Postat av: DELILAH

so mutchafuckin RÄTT DU HAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄNTLIGEN någon som fattar att hon inte är någon jävla ängel

2009-10-30 @ 18:14:34
URL: http://delajla.devote.se
Postat av: ♥ N I G H T F A L L - Barbie outside, rocker inside

haha du har en bra poäng,framför allt sann:P

2009-10-30 @ 18:23:12
URL: http://nightfalls.blogg.se/
Postat av: mathy

word

2009-10-30 @ 18:47:57
URL: http://thejuicydetails.blogg.se/
Postat av: maria

Det är dock inte det lättaste att få jobb överhuvudtaget som 18åring nu. Alla jobb är endå jobb, och det är väl bara bra att ungdomar jobbar? Det är nog inte många som gör det lika bra som Kenza heller. Blondinbella failade ju ganska hårt när hon fick hoppa in istället för Kenza på VMA. Och blondinbella sliter ju hårt med sina jobb och föreläsningar och lyckades endå inte med VMA. Det är min åsikt:) Inget illa riktat mot dig, jag läser trots allt din blogg för att jag gillar den.

2009-10-30 @ 18:54:16
Postat av: anonym

Tycker kenza verkar vara en riktig tönt i verkligheten. Hon pratar iaf otroligt fult.

2009-10-30 @ 19:50:04
URL: http://slimlife.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hon klagar inte på JOBBEN hon har. Hon klagar på att hon är stressad.

och du kanske misstolkar när hon skriver att allt är så jobbigt blabalba. Hennes pappa är alkoholist, (bläddra bakåt i hennes arkiv om du orkar.)

2009-10-30 @ 20:30:42
Postat av: l

ojojoj lilla avundsjukan hon själv ;)

hon är knappast så att hon tror att hon är så känd och tycker det ääär så jobbigt!

det är väl mer kissie isf...

hennes pappa e alkoholist och när hon säger att hon har det jobbigt (som hon typ aldrig skriver) så är det väl mer för att hon e hur trött som helst elr bakis haha, aja lilla paris som du nu kallar dig, det luktar sjukt mycket avundsjuka gumman!

2009-10-30 @ 23:11:20
Postat av: linda

Jag håller med dig fullständigt!



"Hennes pappa är alkoholist" ja men det finns folk som har det tusen gånger svårare en Kenza. Finns barn som både har en mamma & en pappa som dricker & kanske t.o.m blir slagna varje dag. Så skyll tusan inte på att hennes pappa dricker.

2009-10-31 @ 00:11:50
Postat av: Anonym

men boohoo hennes pappa är alkoholist, själv har jag aldig träffat pappa. Hon borde sluta klaga överhuvudtaget, hon borde sova mer än festa om hon är så stressad ustället för att klaga. Hon har det jävligt bra

2009-10-31 @ 00:41:09
Postat av: Sara

En person som säger att hon är trött på att "folk tror att de är så himla duktiga" ÄR en missunsam bittefitta.



Herregud, hört talas om jantelagen?



Varför skulle inte Kenza få känna sig duktig över det hon gör? Alla är vi olika och alla har vi det olika ställt. Det avgör inte hur duktiga vi är. Kenza har all rätt i världen att känna sig duktig över det hon gör, för det är hon också. Hon är bra, duktig och förtjänar cred.



Det finns ALLTID folk som sliter 1000 ggr mer men det betyder inte att en själv inte är duktig, eller hur? Om man alltid jämförde ens egna prestationer med andra människor så skulle man alltid hitta någon som har 1000 fler bollar i luften och är "1000" ggr duktigare. Inte så hållbart i längden att alla ska gå runt och känna sig som skit eller?



Googla jantelagen, btw.

2009-10-31 @ 00:59:54
Postat av: ddkjefji

du skulle kunna starta en skvallerblogg.

en anonym skvallerblogg, falsk sanning finns ju,

men det är inte riktigt bra, ditt inlägg om kenza ÄGDE (:

2009-10-31 @ 01:06:19
Postat av: Anonym

berätta mer om henne? du verkar ju veta en hel delplus att du träffat henne ute också?



Get better.

2009-10-31 @ 01:08:30
Postat av: Sofia

Bra skrivet (Y)

2009-10-31 @ 10:16:31
URL: http://somnaaldrignykter.blogg.se/
Postat av: Danielle

Tack för att du säger det. Lever på existens minimum och jag gjort det sen jag var liten. Går i söndriga skor i flera månader för att jag måste prioritera annat än ett par hela. Kan aldrig känna mig snygg för att kläder jag köper oftast är inköpta på billiga internetsajter.



Och såhär har min familj det trots att dem jobbar och sliter som djur. Kenza har kanske det stressigt, men att det skulle vara jobbigt att få 90 000 kr i månaden för att göra det hon gör är fan bara skitsnack.

2009-10-31 @ 15:26:20
URL: http://syndigtbra.blogg.se/
Postat av: Anonym

hahahah!

det var fanimej det bästa jag läst på läääänge. (ohnej, jag är inte heller nån bitterfitta, ohnej..)

2009-10-31 @ 15:32:16
Postat av: Sara igen

Jag kan inte hjälpa att reagera över alla kommenterar. Jag blir nästan mörkrädd. De här kommenterarer bevisar alla mina fördommar o allam missunsamma bitterfittor i Sverige. En person som är helt till freds med sig själv jämför inte sig själv med en bloggare och klankar ner på henne.



"Postat av: linda

Jag håller med dig fullständigt!



"Hennes pappa är alkoholist" ja men det finns folk som har det tusen gånger svårare en Kenza. Finns barn som både har en mamma & en pappa som dricker & kanske t.o.m blir slagna varje dag. Så skyll tusan inte på att hennes pappa dricker."



Så man har inte "rätt" till att må dåligt av att ens pappa är alkoholist eftersom att det finns människor som har både mammor OCH pappor som är alkoholister? Vad är det för satans logik? Får inte en person med cancersjuk vara rädd/ledsen/arg eftersom att det finns folk som har BÅDE lungcancer och hudcancer. Får inte i-landsmänniskor må dåligt över sina problem bara för att det finns u-landsmänniskor som har det 1000 ggr värre? Ja, man ska ha perspektiv på saker och ting och vara tacksam för det man har, men den här logiken är skrattretande. Förstår inte varför en person med de värderingar sitter och kommenterar i den här bloggen. Hur meningsfullt är det? Hur mycket är detta att vara arg över? Lev som du lär.



"Postat av: becky

Så jävla bra skrivet. Hatar alla dom där fjortisarna kenza kissie dessie o allt va fan dom heter. Borde skicka dom till afrika så dom får känna på hur det känns att arbeta!!!"



Det bara osar skadeglädje om den här kommentaren. Jag slår vad om att den här personen mådde sjukt bra av att få hata och skriva av sig. Som sagt, en person som är harmonisk bryr sig inte om sådana här saker.

2009-10-31 @ 19:24:11
Postat av: Mia

Själv har jag aldrig förstått hur man lyckas bli "kändis" genom att blogga. Skriva lixom, om sitt liv bara. Något är lite snett i världen då.

2009-10-31 @ 21:13:31
Postat av: L

Men för helvete. Nu blir jag sur på kommentarerna som skrivits här. "och om hennes pappa är alkoholist?" hur kan man ens skriva så? vissa saker tar hårdare på vissa än på andra. Det har antagligen varit något som tagit jättehårt på Kenza, och det får vi ju bara acceptera förfan och inte klaga på! OCH om folk har det värre? folk har det värre än all denna snack om anorexi och blaha hit och dit med?



Varför jämnföra, försöker jag säga? varför? förstår det inte. Mår hon dåligt över det så gör hon det. Då ska ingen komma och säga att det är en droppe i havet, för alla tar olika på saker och ting.



Skärp er.



(och jag är själv ätstörd. Därför tar jag upp detta exempel.)

2009-10-31 @ 23:07:56
Postat av: sara

för att inte tala om DennisM. han har det ju så stressilistressigt heela tiden för han ska hinna med att shoppa hela dagen och störa sig på folk med foppatofflor och grisring (kan nån btw visa mig en bild med en gris som har ring i näsan)

2009-11-01 @ 10:17:01
Postat av: Sarah

Sjukt bra skrivit. Kenza ar sa javla overskattat sa att det inte ar sant. Vad fan gor hon egentlıgen? Festar? Festar..... bloggar... shoppar... festar...festar..festar..festar...bajsar..bloggar.festar. 'jobbar'.. fest :D trevlıgt lıv kenza.. shıt sa hemskt hade nog aldrıg nagonsın klarat av det:(

2009-11-01 @ 17:54:59
Postat av: sarah

OCH vad fan drar folk ın att kenzas pappa ar alkoholıst ın ı detta? Vad FAN har det med hennes karrıar att gora? Hon fortjanar ınte so mycket som hon tjanar. Hon jobbar ınte alls hart som hon sjalv tycker att hon gor. Fan helt javla uppenbart for allt och alla.



Sluta dra ın hennes pappa och avskaffa kenza. ;)

2009-11-01 @ 17:57:31
Postat av: Life is what you make it.

Var glad över att hon lyckats istället, att klaga är bara ett tecken på avundsjuka. Det skadar/påverkar inte dig hur hennes liv ser ut. Inte på något sätt. Skit i henne istället. This is it.

2009-11-01 @ 22:11:45
URL: http://lindabara.blogg.se/
Postat av: Ayla Catpaw

Pallar inte heller folk som trivialiserar andra människors problem bara för att de själva har det värre.

Du skulle nog inte tycka om mig ett endaste dugg om du träffade mig IRL, Paris.

2009-11-03 @ 10:43:34
URL: http://ayla.blogg.se/
Postat av: Anonym

I concur. Livet är hårt. :P

2009-11-04 @ 20:21:07
Postat av: Anonym

sluta vara så avundsjuk bitterfitta

2009-11-29 @ 21:48:56
Postat av: Svar





HELT RÄTT SKRIVET!



2009-11-29 @ 22:12:48
URL: http://alexandradr.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh äntligen någon som går emot strömmen! Jag har ingen som helst åsikt om Kenza egentligen. Det mest irriterande är bara att hon hade kunnat vara VEM som helst. Hon är inte känd för att hon har någon speciell talang över huvud taget. Allt hon har är sitt utseende. Och man får ju säga grattis till henne som lyckas locka över 100 000 läsare varje dag som läser om hennes fantastiska liv. (ja det var ironi.) suck som fan.

2009-11-29 @ 22:52:33
URL: http://livelove.blogg.se/
Postat av: { ericafp }

Livet är orättvist :o

2009-11-29 @ 22:52:34
URL: http://ericafp.blogg.se/
Postat av: SONJA.

ok, nu är det så att Kenza har levt i en arbetarklassfamilj, hennes föräldrar är skilda, hennes pappa är alkoholist + att han är från marocko, så det skulle inte förvåna mig om hon och hennes syskon också blev slagna. Kanske inte grov misshandel, men agning. Och nu är dte inte fördomar, utan ren FAKTA att agning både är tillåtet OCH FÖREKOMMER I 97% av hushåll med annan etnisk bakgrund än svensk (trots att det förekommer i svensk också).



Så kom inte med att hon inte förtjänar det, för det gör hon. Dock hade ett vanligt jobb, eller ännu hellre-högskola, inte gjort någon större skada.



Och sen vill jag bara säga till DANIELLE. Vafan lever ni på existens minimum för? Från vad jag ser är du svensk. Att bo i Sverige betyder enorma möjligheter till utbildning. Med utbildning kommer jobb med bra lön. Du borde ha lärt dig det. Att klanka på andra har aldrig tagit någon någonstans. Det faktum att du är över 18 (har sett din blogg) och fortfarande tror på att folk föds in i en samhällsklass och sedan lever där hela livet gör dig så otroligt naiv att jag saknar ord.

2009-11-29 @ 23:20:55
URL: http://sonjabyme.blogspot.com
Postat av: Anonym

då hoppas jag att du aldrig klagar, det finns alltid människor som har det värre

2009-11-30 @ 04:32:40
Postat av: Jossie Possie

haha jävligt bra skrivet. Men nog allt skulle man vilja ha hennes yrke!

2009-11-30 @ 10:45:43
URL: http://jossiepossie.com
Postat av: jennifer

Vad fan gnäller du på Kenza för?

hon har den bästa bloggen(enligt mig), hon får uppdatera när hon vill!



du e bara avundsjuk.

2009-11-30 @ 17:26:07
Postat av: Ickebitter

Bitterfittor hela högen är ni. Ta och se över era liv. det enda ni verkar vilja här är att tjäna 90 tusen utan att behöva anstränga er, och vem vill inte det? /En Arbetslös, positiv, levande, ickegnällande, ickebitterfitta.

2009-11-30 @ 18:40:20
Postat av: Julia

bilden var väldig onödig men jaja

2009-11-30 @ 20:31:31
URL: http://jsomijulia.se
Postat av: duvetinte

men herregud alla är olika. Skulle du bli lyckligare om Kenza hade tre slit jobb och inte hinner äta på resturang som dig? nä skulle inte tro det. Du trackar bara ner på henne bara för att du är avundjsuk. Och don't you say you're not.

2009-11-30 @ 21:41:21
Postat av: Grace

Hennes pappa är alkoholist, min pappa dog för 2 år sen! och hon får allt hon vill ha, jag får arbeta (hårt) för pengar och jag är bara 18. Vafan klagar hon för. "det är så synd om mig för min 2500 kr ring gick sönder idag, Äh får laga den" Vissa av oss kan inte ens köpa en sån ring. och som sagt, hon får 150 000 kr i månaden för att hon skriver att hon åt Korv till frukost.

Dom som faktiskt jobbar svinhårt tjänar inte så mycket pengar som hon gör. jag håller fast i vad jag tycker. man borde inte kunna ha bloggande som jobb och tjäna så mycket pengar på det. helt sjukt

2009-11-30 @ 23:31:19
Postat av: Sara

Jag gillar inte bloggarna men seriöst man märker bara hur jävla svartsjuk du e. seriöst! bara för du inte lyckades med din fula blogg och andra gjorde.skaffa dig ett liv och sluta bry dig om andra. !

2009-11-30 @ 23:44:57
Postat av: Anonym

För det första: Varför är det så fel att vara avundsjuk på en människa som faktiskt inte har gjort någonting egentligen förutom att skriva vad hon gör om dagarna och tjäna 20 ggr mer än vi som faktiskt jobbar?

För det andra: Så fort man klagar så får man höra att man är avundsjuk..kanske är det bara så att man tycker är saker är förbannat fel i världen när folk tjänar pengar på att festa och blogga, medan folk inom vård och skola inte tjänar nått och sliter tusen ggr mer.

2009-12-01 @ 09:54:42
URL: http://flawsandall2.blogg.se/
Postat av: matilda

Jag håller med flawsandall2.blogg.se, varför är det fel att vara avundsjuk på någon som inte gör mer än att festa och skriva några rader om det, men ändå tjänar 20ggr mer än arbetande människor?

2009-12-01 @ 14:28:03
URL: http://mahuldas.blogg.se/
Postat av: Anonym

hon skryter ju inte om hur duktig hon är och hur slitigt hon har det. hon har fått en grym chans här i livet, sluta vara så sanslöst avundsjuk eller bitter eller vad du är. glädjs åt henne istället. du skulle väl också ta chansen om du fick den.

2009-12-01 @ 16:12:20
Postat av: Överskattad



Som någon skrev tidigare, allt Kenza har är sitt utseende. Och tro fan man blir avundsjuk när hon tjänar sjukt mycket pengar på att berätta om vad hon gör på dagarna till skillnad från oss andra som jobbar och sliter för minimilön. Hur kul är det? Bloggarna tjänar verkligen för mycket pengar! Det är sjukt!

2009-12-01 @ 18:27:11
Postat av: FEBB

Jag förstår inte inlägget... Det kmr alltid finnas folk som inte förtjänar att tjäna så mycket pengar, det kommer alltid finnas avundsjuka vad man än gör.



Varför inte bara glädjas åt folk framgång? Eller , som i dett fall : skita i det och leva vidare. Vi lever inte i en rättvis värld och sen när blev KENZA , en bloggare- EN BLOGGARE - som en ikon för att anklaga för hon tjänar mycket pengar? Hon tjänar betydligt mer än 90.000 t.o.m Tyvärr är sverige ett land där ca 40% av alla ungdomar har lästbloggar, vet vem hon är osv. Grejen är inte hur hon blivit så känd.



Man kan klanka ner på sååå många personer i världen, ta tex Paris hilton. Ett levande exempel på personer som inte gjort ETT PISS!!! men tjänar på det. Orkar inte snacka mer, jag följer inte ens kenzas blogg, tycker den är överskattad. Men att skriva ett helt inlägg som visar att du jobbar mer än henne yadayadyada, VEM FAN GÖR INTE DET!?!?!?!?!?!??! En 19 åring jobbar fan mer än henne.



Skärp dig.

2009-12-01 @ 20:46:05
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: BettinaW

du har nog iofs väldigt rätt !

2009-12-01 @ 22:14:33
URL: http://bettinaw.blogspot.com
Postat av: julia

Så jäkla rätt.. Tänk om de människor som faktiskt försöker göra nån nytta i vårat samhälle och för världen skulle få hälften så mycket uppskattning som vad alla dessa "kändisar" får.

2009-12-02 @ 17:50:30
Postat av: Evelina

Jag blir så jävla förbannad på er, vad fan snackar ni om? Kenza har kämpat, hon driver en av sveriges största bloggar, hon designar kläder, skor väskor m.m. hon åker till b.la BERLIN för att intervjua kändisar, hon gick ur skolan med högsta betyg, hon gick dessutom ur skolan ett år tidigare, hon har kämpat som fan för att lyckas, så kom inte och säg att hon tjänar 90.000 kr för ingenting! Det gör mig bara förbannad.. Min mamma har inget jobb och jag har bara henne, vi har det knapert men vi gnäller fan inte, och jag är ingen jävla bitterfitta för det så jag föreslår att ni slutar vara det också!



Det kommer alltid vara människor som "förtjänar" något bättre och kämpar mer, så man kan inte alltid gå runt och tänka så.. Det är som en sak jag hört massa gånger; ät upp din mat, tänk på barnen i afrika dom får knappt mat.. nej jag vet det men tyvärr kan jag inte göra något åt det, jag tänker inte äta bara för att barnen i afrika har det svårt. Det jag försöker få fram är att man inte alltid kan tänka att man inte kan klaga för det finns folk som har det värre.. ALLA har rätt att må dåligt, och ni säger att Kenza inte har rätt att må dåligt bara för att hennes pappa är alkoholist, klart som FAN hon får må dåligt över det? Det kanske tog jättehårt på henne.. Så det är typ som att jag inte får må dåligt över att min moster har godartad bröstcancer för det finns dom som har dödlig? PATETISKA JÄVLAR.. väx upp för fan och sluta snacka sådan jävla massa skit. Kenza har sitt drömjobb, hon har ett drömliv, låt henne? Tänk om du skulle få ditt drömjobb, och du tjänar jättemycket pengar men gör inte så jättemycket, bara bestämmer lite saker, förtjänar du inte det då eller?

2009-12-03 @ 20:57:01
URL: http://colorblind.bubbleroom.se
Postat av: caroline

asså sorry men du är en bitterfitta. Var glad istället för att det finns 18 åringar som lyckas i tidig ålder istället för att hänga ute på gatorna och misshandla folk. Det är inte kenzas fel att folk faktiskt gillar hennes blogg och att hon blev en storbloggerska. Tyvärr men istället för att skriva skit om andra och lägga energi på att ladda upp privat bild på dom kan du ju ägna din tid åt att göra din blogg bättre.

2009-12-03 @ 21:00:10
URL: http://lilcarro.blogg.se/
Postat av: Lisa

Det var något av det klokaste som jag har hört på väldigt länge!!

2009-12-05 @ 19:31:22
URL: http://pictureofmind.blogg.se/
Postat av: Anna

Att få MTV jobb är stort i vilken ålder man är i.

Det är inte alla som skulle klara av att göra interjuver och vara insatta och på samma gång vara så pass bra på engelska. Ska man klaga på att folk tjänar pengar på bloggar så behöver man inte bidra genom att läsa dem. Kenza får jobba med klädkollektioner för att skin passar hennes rockiga stil plus att hon har känsla.



Det finns dom som jobbar för värre saker och får mer pengar än vad hon får. Det finns dom som tjänar så otroligt mycket som sätter sina egna löner. Ska man klaga på på dåliga jobb och förutsättninagar så får du hitta bättre exempel.

2009-12-06 @ 17:52:32
Postat av: Anonym

haha jag vet inte vem du är men efter det här inlägget så älskar jag dig. Du tog orden ur min mun. Jävla töntar hela bunten. Hoppas de blir panka och kommer ner på jorden som alla andra inom en snar framtid. Ditt inlägg var fan det bästa på länge.

2010-06-18 @ 22:24:41
Postat av: sara

att hon tjänar pengar på bloggen är inte tack vare henne. det är hennes läsare. alltså normala svenssons.

varför har du nånting emot henne för det?

hon klagar inte på hennes liv, så vad fan är problemet? hajjar inte

2010-09-14 @ 14:14:23
Postat av: Jessica

Jag håller helt med. Hon tror att hon är någonting, men faktumet är att hennes och Tyras show håller på gå över styr. Seriöst? Vilka tror de att de är? Har träffat Kenza i verkligheten....hon är sjukt otrevlig!!!

2010-11-05 @ 20:40:53
Postat av: Charlotte

Säger inte att hon inte förtjänar det, det kanske hon absolut gör. Och det är klart många skulle tacka ja alla gånger om de fick byta liv med kenza. Hon har ju allt man kan önska sig! Grymma jobb, pengar i mängder och så är hon sjukt snygg.



Det är väll just det man blir arg på, att hon inte inser det själv! När hon säger "ååh vad jobbigt det var att 'jobba' idag" så fattar inte hon att det verkligen finns dem som sliter och knappt får betalt för det.



DETTA handlar INTE om avundsjuka, bara att man blir förbannad hur hon kan säga så när vissa kämpar varje dag för otroligt dålig lön.



Kenza vet inte vad ett riktigt jobb innebär. Tror absolut det vore nyttigt för henne att byta liv med en vanlig 19-åring

2011-01-03 @ 10:19:04
Postat av: susy

asså jag vet inte ens varför ni slösar så mkt av er tid på såna människor, skit ba i att läsa bloggarna om ni inte gillar de. jag kan inte säga att jag hatar kenza, kissie osv men dock gillar jag de definitivt inte. de ger en felaktig bild till alla ungdomar, och okey de har lyckan på sin sida nu, men va kmr hända om 15 år? kenza kmr inte va vacker för alltid, so whatever guys, gillar ni de inte ignorera ba. låt de fortsätta tro att de e grymma, men när tiden kommer så kommer de vakna upp o inse att de inte är PISS. SO GET U R HEADS UP AND START LIVING IN THE REAL WORLD!

2011-01-08 @ 18:33:32
Postat av: louise

men hon har aldrig sagt att det hon gör är jobbigt ? hon har bara sagt att hon gör mycket om dagen .

det är en stor skillnad !

2011-01-10 @ 22:35:22
Postat av: Sarah

helt sant det du skrivit om kenza! :) är glad att nån annan fattar det! :)

2011-03-12 @ 14:17:34
Postat av: Tiana

hahahha bästa jag läst på länge

2011-05-11 @ 15:41:38
Postat av: Anonym

okeej hennes liv kanske int värkar vara så jobbig nu men du vet int hur hennes barndom var och om du känndde henne skulle du inte skriva dessa ord! hon har nått bra i livet :)

2011-07-13 @ 18:57:30
Postat av: Vanessa

Läs inte hennes blogg då om ni inte gillar henne! Eller är det så att ni måste kika in nu och då för att uppdatera er om vad hon har som ni saknar? Kommentarerna här ryker av avundsjuka och missunnsamhet. Och vad vet vi om Kenzas och de andra bloggarna liv EGENTLIGEN? Inte ett skit.

2011-09-30 @ 20:15:25
Postat av: Ida

Du har faktiskt en poäng i det du säger!

Kenza är faktiskt den blogg av "storbloggarna" som jag läser minst, för jag tycker att hon bara bloggar om sin vardag. Visst är hon riktigt duktig på att klä sig snyggt, men förutom det tycker jag inte att hon skriver något intressant. Ja, jag inser att detta är en smaksak.

Foki är någon att inspireras av och likaså Blondinbella, skrev faktiskt ett kort inlägg i min blogg om detta igår. De är bloggare som gör någonting på riktigt och som är flitiga.

Jag har ingenting som helst emot att Kenza bloggar och att folk läser hennes blogg, men som du säger så ska man nog inte riktigt se henne som en hard worker, även om hon ska ha cred för att hon kommmit dit hon vill vara.

2011-10-10 @ 10:45:21
URL: http://idabod.blogg.se/
Postat av: Linnea

Hahaha det här inlägget är klockrent. Precis så känner jag.

Jag har slutat läsa hennes blogg pga henne och mest pga kommentarerna då 99.9 % lyder: du är den underbaraste vsnällaste personen som finns.

Eller..

Du fötjänar en bloggpaus eftersom det var så jobbigt att uppdatera på semestern. Du är en ängel Kenza.



Man ba, öööööh?! Vad fan...

Gillar att någon här uppe skrev "Kenza sliter visst! Hon åkte till och med till Berlin för att intervjua kändisar!"

Oj fööörlåååt, sliter hin såååå mycket, det visste inte jag! Intervjua sina idoler, det som är så jobbigt!!



Eh....

2012-01-20 @ 11:49:01
Postat av: Acy

Om du nu stör dig så hårt på Kenza, varför ens lägga ner tid på att skriva om henne?!

2012-01-29 @ 19:14:17
URL: http://thisisacy.blogg.se/
Postat av: En med mer än en hjärncell

Alla jobb är olika och alla kan inte leva "på sig själva" på de viset Kenza gör, visst hon har ett dröm liv med en massa pengar, känd osv. Men hon är inte mer än människa! Hon blir också trött och ledsen, sen att hon inte behöver gå 5 mil för en hink med vatten varje dag som vissa behöver, men det satsar jag mitt liv på att inte NÅGON av er andra som kommenterat "negativt" här behöver häller! Och ni är väll ledsna eller helt slut någon gång? Right??Jag är inte Kensas STÖRSTA fan men hon är snygg och hennes kläder lika så. Hon lever på sin talang precis som Mozart, Picasso eller Angelina Jolie. Vet att jag är lite efter med denna kommentar men du kan väll fundera på det jag skrivit och inte bara fnysa åt det? :) //Saga

2012-02-23 @ 19:40:53
URL: http://sagadagobert.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ps: till er som tyck er att det är enormt fel att kunna tjäna så mk pengar på en blogg, lyssna HÄR: Att vara bloggerska är som att skriva en elektronisk självbiologisk bok, där nästa kappitel kommer upp var 4:de timma. Det är som att vara en författare och det är inte Kenza själv som gör att hon tjänar dem här pengarna utan det är folk som tycker att hennes vardag är intressant dvs shopping resor mm. Det fattar ju företag och då vill dom använda henne/hennes blogg som en slags marknadsföring. Precis som scorett har carolina gynning. Hon föddes inte med dessa pengar utan har jobbat ihop dem och om ni tycker att det är lättförtjänta pengar, varför gör ni inte som hon då?? Varför klaga?? Jag är tonåring och det finns inget som ger sämre betalt än det, men då sommar jobbar jag och tar andra små jobb för att få ihop pengar. Det krävs också en jävla massa pappers arbete för att hennes "vardag ska fungera". Men åter igen hon har det inte DÅLIGT på något sätt alls och det påstår hon ALDRIG häller. Hon har också problem bara att de problemen inte oftast är livshotande. Men är dina??

2012-02-23 @ 20:00:49
Postat av: WOW

Asså!! ni är så tröga och avendsjuka på Kenza! låt henne leva sitt eget liv, nu behöver inte lägga i er! snälla skaffa ett eget liv istället för att kolla andras fel!

2012-02-26 @ 11:01:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se