Min middag




Nu har jag tryckt i mig en stor sallad med tonfisk, ägg, räkor, isbergsallad, gurka, majs, paprika och morot. Till det hade jag min nya älskling (hallonbalsamico).

Jag saltar alltid allting
som en galning, folk tror inte att jag är klok när jag saltar så mycket som jag gör. Så salladen med massa salt och lite hallonbalsamico blev supergott! 

(Egentligen är jag inte så mycket för vinäger och dressingar och sådant, men den här var riktigt god. You really should try it! Man behövde inte använda speciellt mycket heller.)

Kommentarer
Postat av: maria

kan förstå att du saltar massor, du lär väl ha en del brister

2009-10-30 @ 19:38:42
URL: http://www.metrobloggen.se/janemary
Postat av: tres

haha, jag är också ett saltmonster och kommer dö i förtid av blodproppar!

2009-10-30 @ 21:18:39
URL: http://canukeepasecret.devote.se
Postat av: Johanna

Oj... jag saltar typ noll. Hatar salt. Nej jag hatar inte salt. Men jag har utvecklat någon slags salt-fobi. Rädd för att dö i förtid, typ :P

2009-10-30 @ 22:41:47
URL: http://thenotebok.blogg.se/
Postat av: mikaela

jag åt också sallad i dag , kyckling och skink sallad med tortillas till kanongott ...

<333

2009-10-30 @ 23:54:08
URL: http://mikaelaonnelind.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hallonbalsamico är bäst!! Hehe jag känner igen det där med galet mycket salt. Jag gör också det.. Kan kanske vara svårt för "normala" att förstå men salt i mängder på mat is the shit! Yumm :)

2009-10-31 @ 08:13:35
Postat av: angelice

Innan när jag hade järnbristsaltade jag överdrivet mkt på allt. Nu gör jag det för att försöka höja blodtrycket..

2009-10-31 @ 13:44:38
URL: http://angelices.wordpress.com
Postat av: Amanda

Hej! Jag kom in på din blogg genom en bild på google. Jag läste lite och insåg att jag är precis likadan som du. Men jag räknar inte kalorier längre, jag har kommit på att det säkraste sättet att inte få ångest över att jag fått i mig för mycket är att inte äta alls. Men idag brast det för mig, jag åt bröd för fösta gången på ett halvår och inte nog med det så åt jag faktiskt ett mål mat, inte gjort det på väldigt väldigt länge! Så nu sitter jag här och har ångest och hoppas att allt bara var en mardröm och att jag ska vakna imorgon med magen insjuken och ett lättat hjärta. Jag äter för min familjs skull men orkar inte av det mer. Jag har ett BMI på 16 nu och vet att jag inte borde känna såhär, det är hemskt och jag vill vara som andra. Hoppas det går riktigt bra för dig i din kamp och att du blir frisk snart och känner dig nöjd. Kram

2009-11-23 @ 22:39:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se