"Du har för lite kläder på dig"



Vet ni vad jag hatar?


När man ryser till och säger: "burr, vad kallt det är!".
Då är det alltid någon (oftast gammal kärring/gubbe) som ska kommentera med det smarta: "du har för lite kläder på dig."

NEJ, ditt jävla fucktard, jag har inte för lite kläder på mig. Jag har för lite underhudsfett!

Fast å andra sidan, när folk istället säger: "men det är inte så konstigt, du som är så tunn" eller "du har för lite underhudsfett" blir jag så generad att jag vill dö på fläcken.

Kommentarer
Postat av: Anna

ja de är faktist väldigt jobbig, jag lägger nästan aldrig undan vinterjackan, de blir ju lite konstigt tyvärr

2010-04-06 @ 21:01:52
URL: http://annaskabinett.blogg.se/
Postat av: Jazzy

Känner såväl igen det där, det kvittar hur mycket kläder jag har på mig, jag fryser nästan jämt! Och inte blir det bättre av folks otroligt dumma kommentarer.

2010-04-06 @ 21:52:53
URL: http://jazzyjazzy.blogg.se/
Postat av: Boobla

Jag fryser alltid, både för att jag har för lite underhudsfett och för att jag har dålig cirkulation så mina händer och fötter är alltid halvlila och iskalla.

2010-04-06 @ 23:17:14
URL: http://boobla.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du verkar ha en sådan himla fin personlighet och jag önskar jag hade någon i min närhet som är som du, ville bara säga det, kram.

2010-04-06 @ 23:31:20
Postat av: Anonym

tror det är precis det du vill höra - att du har för lite underhudsfett. det när ju din anorexi. och du vill nära den. det har jag märkt efter att ha följt med din blogg ett tag...

2010-04-07 @ 05:33:10
Postat av: Michaela

Hej!

Läste igenom min blogg och såg att du hade kommenterat där 08! Hur går det för dig i din kamp? Jag är i stort sett frisk, lever ett hyfsat normalt liv. Kämpar med en stor sorg i mitt liv utan att falla tillbaka i ätstörningens värld.

Ville bara skicka lite kärlek!

2010-04-07 @ 07:36:20
URL: http://amarulatree.blogg.se/
Postat av: ninni

Men gumman!

Kan ju börja med att jag känner igen dessa kommentarer:s

Jag tror att det är sådant vi helt "enkelt" får ta.

Försök att inte irritera dig på sådana saker för, det tar bara en massa onödig energi.

Se det så här....vår årstid med sol och värme är på väg:)



KÄMPA på vännen (med att bli "frisk")



KRAMAR

2010-04-07 @ 08:05:11
Postat av: DOVE

Förstår vad du menar, skämdes såå när min kollega häromdagen kommenterade en massa grejer på frukosten, att det var så lite jag åt. Vad ska jag säga, "äter jag mer än det här så dör jag faktiskt, inte tvärtom"?

Puss och en massa kärlek till dig<3

2010-04-07 @ 08:29:03
URL: http://lepigeon.blogg.se/
Postat av: Lilo

varför gör du alltid om negativa saker till din fördel? det har jag undrat länge. du vänder och vrider på en liten kommentar som inte passar dig och gör om den så att det istället blir "du ska inte anklaga mig, du ska tycka synd om mig".... ibland händer väl det alla, men det har inte alltid varit så på den här bloggen. och tro mig, jag har följt den väldigt länge. försök att ta tag i dig själv, ok? du var på väg uppåt innan, nu vet jag inte alls vad du står. det är nog inte många av dina läsare som vet det. du känns lite... velig?



nåja, jag kommenterar inte för att vara negativ, men det kanske är bra om du ser på saker och ting på det sättet vi läsare ser det också.

och vänd om nu, kämpa - bli stark. strunta i alla andra och kör på din grej. inte precis så att du när du var liten drömde om att bli anorektiker och sitta hemma på ditt rum hela dagarna väl? fullfölj dina drömmar istället, du kan precis allt.

ALLT.

2010-04-07 @ 08:44:24
Postat av: Marie

Det finns inga dåliga kläder, bara dåligt väder!

Säger man "burr det är kallt", så är det faktiskt kallt - inte för att jag har för lite kläder på mig utan för att det är kallt ute ^^

2010-04-07 @ 20:08:55
URL: http://mariezeising.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se