Anorexiblogg



Okay, nu får jag ta och skärpa mig. Det här är en ätstörningsblogg, inte en provocerande Kissie - blogg.
Jag blir bara lite frustrerad ibland.

Fick en fråga:

Hejsan!
Jättebra blogg vill jag börja med att säga.
Jag har en fråga till dig, och hoppas att du kan och vill svara på den.
Min fråga är: Hur kräks man enklast? Jag har provat tandborsten (inte den jag använder till tänderna), och jag har provat fingrarna. Men det går inte! Det enda som händer är att tårarna börjar rinna.. Snälla, Hjälp!
Kram!

Svar: Det är många som hör av sig och frågar hur man ska göra för att börja kräkas. Jag måste säga att det är sorgligt, och sedan måste jag säga så som Agnes sade till mig: "varför äta något om du ändå ska kräkas upp det? Det känns väldigt onödigt."

När jag började spy upp mat hade jag jätteproblem med detta. Jag kunde inte få upp någonting, det slutade bara med att jag spräckte kärl i ögonen och blev alldeles skakig. Jag kan inte rekommendera någon att börja spy, då det är jätteskadligt för kroppen. Det blir enorma ansträngningar för hjärtat.

Nu för tiden räcker det med att jag spänner magmusklerna och lutar mig framåt. Fatta vad tragiskt - jag har förstört det där "locket" som sitter vid början av magsäcken/slutet på matstrupen.

Tro mig när jag säger att ni inte vill hamna här. Att spy upp maten ger ändå ingenting, då kroppen hinner ta upp en hel del av kalorierna innan du har fått upp allt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

snälla paris kan du inte ta upp min fråga om reductil

har verkligen ingen annan att fråga



kram

2010-01-24 @ 15:11:26
Postat av: Paris

Jag har ingen erfarenhet av Reductil så jag kan inte svara på den :)



påståendet att många modeller använder den kan jag svara på, och det är att det inte är sant. många modeller använder droger, ja, men reductil, nej.



Jag tycker du ska slänga bort den där skiten och träna och må bra istället. om du redan är smal har du ju ingen användning för pillrena, eller hur? :)



kramar

2010-01-24 @ 15:21:57
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: mary

till dej som frågade om reductil: den KAN funka när du har grav övervikt, isf som viss aptithämmande men det är vanligt att den får motsatt effekt om du redan är normal eller underviktig.

2010-01-24 @ 18:26:18
URL: http://janemary.blogg.se/
Postat av: Anonym

När jag gick på dagvård sa de att man fick upp mellan 60-70% av maten och kalorierna. Det är ju mer än hälften, så jo, man får upp en hel del igen. Sen att det fuckar hela kroppens system, så att det blir svårare att gå ner i vikt ändå, är en helt annan sak.

2010-01-24 @ 18:44:17
Postat av: Ellis

Jag fick nästan ned handen i halsen när jag försökte spy självmant på en fylla för jag mådde så illa av all spritmängd. Att spy är de vidrigaste jag vet, men där kände jag att jag var tvungen och inte ens då gick de.

2010-01-24 @ 20:43:25
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Anonym

SNÄLLA JAG BER DIG. KAN DU SÄGA VAD JAG SKA GÖRA? SKA TILL TANDLÄKAREN SNART OCH SPYR REGELBUNDET VARJE DAG. SNÄLLA SÄG VA SKA JAG GÖRA FÖR ATT ITNE BLI PÅKOMMEN? kram<3

2010-01-26 @ 18:28:51
Postat av: CAS

Du är sjuk människa som vill spy! Jag har haft bulimi i några år nu och det är det värsta jag vet!

Du ska aldrig ens försöka! Jag har förstört hela mitt liv, hoppat av skolan, förlorat vänner, blivit egoistisk, gjort sånt som jag aldrig velat,gett min familj ett helvete, jag kan bara säga till dig att du ska söka hjälp. Det kommer annars bli värre, bulimi är det värsta! Du kan inte föreställa dig vad man går igenom, jag blir ledsen och sur när jag ser det du vill få svar, men det är endå inte svårt att förstå dig! jag har som sagt också en ätstörning men skulle inte ens önska att min värsta fiende fick sjukdomen, den gör dig dum!!!!!

2010-01-28 @ 19:08:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se