Jag kanske är oklar.

Jag kanske är oklar, därför har jag sammanfattat mina två senaste inlägg från två stycken som kan läsa:







Tack för att ni lyckades sammanfatta något jag behövde två (långa) blogginlägg för att göra. Kram till er.


Kommentarer
Postat av: Anna

älskar att du kallar de inläggen för långa...

2010-01-22 @ 20:02:00
URL: http://thebibledidntmentionus.blogspot.com
Postat av: Anonym

snälla sök hjälp

2010-01-22 @ 21:47:14
Postat av: Nicole

Jag tyckte sista svaret var lika korkat. Det var mycket mycket längesedan över 200 000 människor dog på bara någon vecka. Förstår du inte? Du tycker att media blåser upp allting, ja man kan ju börja undra varför!! tvåhundratusen människor bara dog och du tycker media blåser upp det. Jag känner mig uppblåst i huvudet av att ha läst några inlägg nu, som om jag inte hade problem nog

2010-01-22 @ 23:16:53
URL: http://nicols.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan!

Jättebra blogg vill jag börja med att säga.

Jag har en fråga till dig, och hoppas att du kan och vill svara på den.

Min fråga är: Hur kräks man enklast? Jag har provat tandborsten (inte den jag använder till tänderna), och jag har provat fingrarna. Men det går inte! Det enda som händer är att tårarna börjar rinna.. Snälla, Hjälp!

Kram!

2010-01-23 @ 12:40:49
Postat av: angelice

Men det är ju just för att man kan hjälpa till så mycket genom att bara göra en så pass enkel sak som att skänka pengar som det blir uppblåst, för att man på ett brett plan känner att man kan hjälpa till och det ger en stor gemenskap.. Jag bryr mig precis lika mycket om dem i Darfur eller KOngo, det är bara det att jag inte själv kan påverka händelseförloppet där. Det har INTE att göra med att det är en "turistort"!

2010-01-23 @ 13:57:09
URL: http://angelices.wordpress.com
Postat av: anni

hej paris!

det här har inget med inlägget att göra men jag behöver verkligen hjälp och har ingen annanstans att vända mig, det är nämnligen så att jag har köpt reductil och ska börja använda det, jag är smal men vill få bort hungerkänslorna, jag vet att många modeller använder denna medicin.

så snälla om du eller dina läsare har någon erfarenhet av reductil så skulle det vara till en enorm hjälp, jag är lite osäker om det funkar för en redan smal person



kram

2010-01-23 @ 17:34:01
Postat av: Boobla

Antar att det inte kommer landa riktigt än, utan att typ hälften av kommentarerna till det här inlägget kommer vara av folk som fortfarande inte fattat...

2010-01-23 @ 21:30:39
URL: http://boobla.blogg.se/
Postat av: Sophie

Nicole:Du får väl tycka att jag låter dum. Men jag tycker du är dum som inte fattar vad jag menar. Det är klart att denna katastrof är tragisk och att man ska hjälpa till genom att bidra med pengar eller jobba frivilligt för att samla in pengar!



Jag är bara så less över att folk läser metro och tror att dom vet så mycket om det hemska ute i världen. Plus att man sedan ska skriva långa inlägg i bloggen eller gå med i någon facebookgrupp för att visa vilken fantastiskt god människa man är. Jag tycker inte det okej någonstans.



Jag vill att folk ska öppna ögonen och vara mer kritiska till media. Visste du att över 4 miljoner barn dör varje år av svält? Andra exempel på sjukdomar som skördar liv är HIV och Malaria. Grymheter som krig, rasism, främlingsfientlighet, homfobi, allt detta skrödar liv. Det finns mitt ibland oss, varje år dör miljoner människor som skulle kunna ha räddats. Men inte sitter vi människor här hemma och sörjer över det? För om vi hade haft en sådan medkänsla hade vi väl gjort något åt det? Nej, vi sitter bara här hemma på våra arslen och har det bra.



När ska människor förstå att media är en industri vars enda intresse är att tjäna så mycket pengar som möjligt. Dom vinklar alla nyheter med bilder och text för att vi ska vilja köpa deras information. Om tidningen bara skriver om haiti - ja, då tror männsikor att det är den enda tragedin i världen just nu. Snacka om att tappa perspektiv på omvärlden!



Alla människor som hjälper till med bidrag är fantastiska! Dom som sitter och beklagar sig öppet för egen vinning tycker jag är vidriga. Det är mycket snack och liten verkstad, och inte allra minst här - gör något istället för att sitta och klanka på andras åsikter. Tack för mig

2010-01-24 @ 17:42:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se