Kommentarer?

Det verkar vara något fel på kommentarsfunktionen... är ni fler som har problem att kommentera?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du fått mitt mail? :)

2010-03-25 @ 16:29:36
Postat av: fisken



men du är inte alls sådär anorexismal, bara undrar varför? kan du svara snälla

2010-03-25 @ 16:47:42
Postat av: Paris

Anonym: vilket menar du?



fisken: ja, jag kan svara, men jag vet inte vad jag ska säga. Finns det ens något som heter "anorexismal"?



Och sedan undrar jag hur sjutton jag ska kunna svara på det, om du inte frågade för att såra mig. Well done, du lyckades. Verkligen, för jag tar åt mig vad en anonym bloggläsare frågar.

2010-03-25 @ 16:58:53
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Ja du.

Fisken kanske menade det jag också frågat förut, du ser inte sjuk ut, din kropp ser normal ut. (Av facebook att döma) Det verkar som om du äter anorektiskt lite, men ser ut som en normalätare ändå.

2010-03-25 @ 17:09:55
Postat av: fisken

jag vet vem du är, ja?

och när jag såg dig för ett tag sen så..du verkar ha så mycket problem på den här bloggen men du

ser normal ut irl och inte alls så smal som du verkar vilja ge sken av . och jag vet redan att du inte tar åt dig av vad anonyma bloggläsare frågar för hade du gjort det hade jag inte frågat

2010-03-25 @ 17:10:55
Postat av: Elin

"Fisken" vet väl inte hur du ser ut Paris?

Så varför ta åt dig av en sån fråga?

Det går att välja vad man tar åt sig genom att tänka logiskt!

Försök att göra det, så slipper du bli sårad för såna här små idiot saker!!!

2010-03-25 @ 17:26:28
Postat av: alice

För att kommentera fiskens kommentar:



Jag tycker inte det finns något som är anorexismal. Ätstörningen sitter ju i psyket och tar sej bara uttryck i kroppen. Har man en ätstörning (anorexi) så börjar den ju före man blivit riktigt smal, och den slutar efter att man gått upp i vikt igen, om den slutar. Dessutom kan man ju bli riktigt smal av obehandlad diabetes typ 1.

2010-03-25 @ 17:34:20
URL: http://walkinginwonderland.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag kollade igenom några av de bloggar, som dina kommentatorer har, och har du märkt att det nästan bara är unga tonårstjejer som kommenterar numera?

2010-03-25 @ 18:05:18
Postat av: Johanna

Jag har inte haft något problem med att kommentera... Fast jag har väl inte försökt heller, du har ju inte skrivit så mycket senaste dagarna :)

2010-03-25 @ 18:38:25
URL: http://hallplatslyckan.blogg.se/
Postat av: Paris

Ja du. : det här måste jag säga är lite märkligt, då jag inte har några nya bilder på min facebook, alltså kan du inte se hur jag ser ut.



det andra märkliga är att min facebook är låst för alla utom mina vänner, så alltså räknar jag dig som en vän. Varför inte säga det här IRL istället?



fisken: det här också trevligt. om du vet vem jag är, varför kommer du inte fram till mig och pratar? jag skulle uppskatta det.



Elin: nej, det vet hon inte :) jag skulle tro att antingen är det någon stackars sate som försöker göra mig upprörd eller så vill hon göra mig så förbannad att jag lägger upp bilder på min kropp.



Eller hur, Jossan?



elin: ja, men det är väl mest yngre tjejer som läser bloggar (har jag fått för mig). eller, det är i alla fall dom som kommenterar :)



Johanna: nej, jag vet. Har inte suttit framför datorn något dom senaste dagarna :P ber om ursäkt!

2010-03-25 @ 19:07:00
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: skinnybitch.

Tänk på att denna "fisken" kanske bara SÄGER att den vet hur du ser ut. För att göra dig upprörd. Glöm det bara, är dennes problem att den är en no-lifer. Puss.

2010-03-25 @ 20:35:17
URL: http://neonshit.blogg.se/
Postat av: Helena

provar att kommentera

2010-03-25 @ 20:56:09
URL: http://helenaantecknar.blogg.se/
Postat av: Helena

... Jag tror det funkade :)

2010-03-25 @ 20:56:22
URL: http://helenaantecknar.blogg.se/
Postat av: josefine

Du Paris. Du ska inte bry dig det minsta om vad fan ''fisken'' säger. bara patetiskt, undra hur hon ser ut ? hum. Anorexin är något som sitter i spyket. och du är inte skyldig att ens förklara dig för dom idioterna. you go girl! jag vet att du kan klara dig ur denna sjukdommen. låt det inte ta över dig, ska anna ha kontroll över dig och leva genom dig, eller ska du ta kontroll över dig själv och leva! du ska leva, du klarar detta! många styrke kramar

2010-03-25 @ 21:00:09
URL: http://beeeebo.blogspot.com
Postat av: Anonym

Har frågestund på min blogg!! skriv gärna en fråga..:)

2010-03-25 @ 21:38:46
URL: http://mindromvikt.blogg.se/
Postat av: ninni

Hej Paris!

Först vill jag bara säga till alla IDIOTER där ute som menar på att man måste vara pinn smal bara för att man har en anorexi!

Det är helt FEL! Man kan fortfarande ha anorexia med alla dess tanka osv även om man börjar se mer "normal" smal ut!Mycket av anorexian sitter ju faktiskt i huvudet så...



Sen vill jag vända mig till dig Paris:)

Hur mår du nu för tiden?

Nej jag vet inte hur du ser alls (men skulle vilja veta) och jag skulle faktiskt kunna tänka mig att ses nån dag, bara si så där på stan om så bara en kvart:P



Jag har ju tidigare lämnat kommentarer till dig samt mailat, en andledning till att båda delarna har uteblivit ett tag är för att jag blev osäker om du ville ha mina kommentarer och mail mer, då jag ej fått svar på dem. Det spelar inte någon roll om du inte svarar heller, men jag fick den känslan av att du som sagt kanske inte ville ha varken mail eller kommentarer från mig.

MEn nu kunde jag inte låta bli. Blev så upprörd över de andras kommentarer.......



Kramar

2010-03-26 @ 08:13:31
Postat av: fisken

du har själv sagt bestämt att man inte ska komma fram och prata om bloggen när dina vänner är med (har sett dig ett antal gånger och då har du varit med folk)

och vad ska jag göra då? gå fram och säga: hej. jag vet vem du är.

och sen gå därifrån? nej..

men vad jag menar är, att man blir lite chockad för man tänker dig som enormt smal när man hör om dina problem, att du är så svag osv, så när man ser dig ser man en ganska normal men lång tjej. du ser inte SJUK ut liksom. men det är väl bara positivt?

2010-03-26 @ 11:51:07
Postat av: Paris

Josefine: jag bryr mig faktiskt inte så mycket om hur hon ser ut, för jag tycker det är fel att döma andra människor utifrån deras utseende :) däremot kan man ju hålla med om att stackaren är väldigt feg, eftersom hon inte vågar skriva sitt namn. kramar



ninni: det är klart jag vill ha kommentarer och mail! :) jag älskar att läsa vad ni tycker! anledningen till att jag inte svarar är att jag inte hinner :( jag läser dock allt!



fisken: nu tror jag att du är inne på fel person. jag har inte umgåtts med mina vänner på flera månader.



det är ju egentligen det här som är grunden till ätstörningar. jag är grovt underviktig och ändå så räknas jag som normal?

2010-03-26 @ 13:22:38
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Ayla Catpaw

Ehm, om fisken inte tycker att du ser "anorexiasmal" ut så vet jag inte vad hon anser vara smalt på ett anorektiskt sätt. Vadå, folk som ligger döende på sjukhus med mattuber och organsvikt eller? :S



Jag tycker att man kan vara skitsmal på båda sätten, det märks liksom rätt tydligt om någon är för smal på ett mer "hälsosamt" sätt (typ enbart äter för lite) och när någon fuckar sin kropp (genom att ha en störd syn på mat, äter begränsat, förbjuder sig själv vissa typer av mat, äter obalanserat av fett/proteiner/kolhydrater, aktivt svälter sig själva, mår dåligt och har stora brister etcetera).

Jag märker det ju själv på mig pga concertan.

Jag kan se lika smal ut, men skillnaden ligger i att jag ser sjuklig ut när jag inte ätit tillräckligt eller när jag ätit ensidigt, och friskt (men lite överdrivet) smal ut när jag ätit nyttigt och rutinerat i några dagar. Och även om folk kommenterar på mitt utseende så går det från "shit Ayla... du äter för lite, herregud..." till "fan vad du är smal då".

Dock vet jag inte vilket jag föredrar, för ser jag "sjuklig" ut så fattar ju folk iallafall poängen att det inte direkt är frivilligt.

Annars känns det som att de pikar mig och som att de inte tror på mig när jag förklarar att jag inte har en ätstörning utan en medicin-orsakad aptitstörning.



Om jag hade sagt "du ser inte anorexiasmal ut" till dig så hade det isåfall krävts att man inte såg t ex dina blodådror och att t ex huden i allmänhet skulle behöva se frisk ut och att kroppen inte är oproportionerlig och inte ser kotig och benig och smal ut på "fel" sätt.

Då hade du mer varit oroväckande skitsmal, men inte gett vibbar av att vara väldigt sjuk också.

Men med tanke på bilden på armen du visade så hade jag nog direkt reagerat på mer än enbart hur fruktansvärt smal du är om jag såg dig IRL och dessa inte var täckta (för ansiktet kan man ju täcka med smink)...

2010-03-26 @ 13:37:36
URL: http://ayla.blogg.se/
Postat av: fisken

jo du, har sett dig med minst en kille.

2010-03-26 @ 22:57:12
Postat av: Fia

Amen lägg ner "fisken", det där stämmer överhuvudtaget inte och det vet såväl du som jag om, det är bara några teorier du har bildat i ditt lilla huvud som du tror ska funka för att trycka ner Paris. Jag tror absolut inte att det är rätt människa du har sett. Först pratar du om att du har sett henne med en massa tjej vänninor, för att sedan dra lögnen "minst med en kille". Just stop it? Du har inte sett henne och så förblir det. Du ska inte sitta och trycka ner någon annan människa som redan har en sjukdom som ligger långt inne i psyket. Jag blir upprörd av att se att du ens VÅGAR skriva sådant. Hur gammal är du om man får fråga?



Dessutom så oavsett hur stor/liten Paris är anser jag inte att du har någon rätt till att sitta och dömma det. Håll det för dig själv. Och älskade fina Paris, ta inte åt dig av denne personens ord. Jag tror hon snarare ville förmedla det som en komplimang (som jag dock kan förstå att du inte tar det som). Hugs<3

2010-04-04 @ 12:41:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se