Mantra



Mantra:




jag är glad,

jag är glad,

jag ska inte gråta
,

jag ska inte gråta.



Jag är inte svag,
jag bestämmer själv över mitt öde.



GLÖM IGÅR
                 LEV IDAG
                               SE FRAM EMOT IMORGON

Kommentarer
Postat av: Frida

Om jag bara kunde så skulle jag krama bort all din sorg, hopplöshet och oro. Om det var möjligt så skulle jag kväva din ångest med tomma plattityder om att allt kommer bli bra, att allting fixar sig tillslut och du är inte ensam.



Tyvärr så utövar jag inte magi, även fast jag ibland önskar att Prof. Snape kunde komma och vifta lite med sin trollstav. Då skulle i alla fall jag bli lite glad, hehe. No pun intended, typ?



Allvarligt. Ibland känner man sig ensammare än vad man egentligen är, och då spelar det ingen roll hur många människor som intalar dig motsatsen. Dock ville jag bara att du skulle veta, att även om vi inte kan få dig att må bättre, så får du väldigt många att känna sig lite, lite mindre ensamma.



Bara så att du vet.

2010-03-28 @ 21:21:48
Postat av: Maj

Jag förstår inte varför jag känner igen mig så starkt i allt det du skriver... dom känslor som du vågar känna, är dom känslor som jag inte vågar känna. Ja har aldrig vågat ha ångest, ja har aldrig vågat mått dåligt över allt som har hänt mig. och vi har haft en liknande uppväxt, om man ska gå efter vad du har skrivit.



2010-03-28 @ 23:07:29
URL: http://majjohansson.blogg.se/
Postat av: Anna-Maria

Håller tummarna för att du lyckas ta dig ur allt mörkt. Det går, även om det känns motigt.

Kan tipsa om att affirmationer/mantran ska fungera bättre om man inte använder ordet "inte". Kanske kan hjälpa litegrann i alla fall.

Kämpa vidare!

2010-03-29 @ 00:13:51
URL: http://www.annamaria-l.se
Postat av: Isabelle

Lär av igår, är det inte så?

Nåväl,

vill såklart säga att allt kommer bli bra, du kommer bli frisk, lycklig. Vill säga att livet kommer bli som du vill att det blir och alla kommer se upp till dig någondag.

Så nu har jag sagt det :D

2010-03-29 @ 15:08:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se