Om pojkar och flickor och bin



Så här är det för mig:

så fort jag går in i ett rum så hatar alla tjejer mig. Dom bedömmer mig på första intrycket och hatar mig.
Därför har det blivit så att jag mest tyr mig till pojkar.


Och pojkar, ja, dom vill bara stoppa snoppen i mig (för att vara öppen). Så vem har jag då?


Det är så jävla patetiskt. Allt jag vill är att ha vänner, men killar blir kära / kåta av mig och tjejer hatar mig och ger mig aldrig en chans.

Jag vill bara bryta ihop och gråta. Om jag inte vore så jävla stark skulle jag visa det på utsidan. Som det är nu så visar jag bara upp den perfekta stadiga Paris på utsidan, medan jag på insidan gråter och ligger i ett hörn och vill bara dö. Jag har ingen - ingen vill ha mig.

Fan.
Nu kom tårarna i alla fall. HELVETE.

Kommentarer
Postat av: ewelina

jag älskar din blogg och vill bara säga att jag tycker du är väldigt stark som skriver om det..

2010-05-17 @ 22:10:00
URL: http://hariibo.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vet inte vad jag ska säga.. hoppas verkligen att det inte är så illa, hoppas verkligen att det är en depp period du har, för vet du, alla människor är underbara pch unika på något sätt, det gäller bara att titta på rätt sätt!

2010-05-17 @ 22:14:12
Postat av: Anonym

love paris!

2010-05-17 @ 22:29:53
URL: http://darla.devote.se
Postat av: Anonym

alla som läser din blogg älskar dig!

2010-05-17 @ 22:31:24
Postat av: Ebba

Tänkt på att det kanske är just för att du upprätthåller din fasad så bra och spelar din roll så väl som tjejer har svårt för dig? Du är för perfekt, för stark, för duktig för att de ska våga försöka bli vän med dig?



Har du försökt att vara lite öppen och visa dig lite "mänsklig" och sårbar någongång, så att de insett att du är en vanlig tjej precis som dem och inte en perfekt superwoman?



Att de intar en bitchig attityd beror ju förmodligen på att de får mindervärdeskomplex och mår dåligt för att de jämför sig själva med dig och tycker att de inte är lika bra som du. Och om du försöker vara stark så kanske de misstar det för att du har en överlägsen attityd, och då blir avundsjukan hat istället?

2010-05-17 @ 22:47:06
URL: http://srecanosmeh.blogg.se/
Postat av: ensam är man stark..

hej!

jag vet hur du känner dig hela mitt liv har jag varit ensam och tagit imot skit från familj o dom vänner som jag trodde va vänner och när jag läser din blogg känner jag mig inte ensam du ger mig styrka.

tack för att du delar av dig ditt liv tjejen <3

skulle gärna lära känna dig och ha någon man inte känner o prata med..

2010-05-17 @ 22:54:43
Postat av: L.

Känner igen mig till 100%.

2010-05-17 @ 23:10:14
Postat av: Dee

Du har ju bestämt dig, ''ingen vill ha mig, så ska inte ens försöka'' typ. Det är ju du som inte ger andra människor en chans isf. MÅNGA är så som du säger - tjejerna; de hatar dig, och killarna; de vill knulla dig. Men alla är inte så. Stäng inte in dig i dig själv =/. For what it's worth - jag gillar dig. <3

2010-05-18 @ 00:32:29
Postat av: Linn

Det stavas FLATOR. ;)

2010-05-18 @ 02:09:02
URL: http://ettpsykfallsvardag.blogspot.com
Postat av: Ayla Catpaw

Jag känner typ likadant. Förutom att de flesta ogillar mig för att de tycker att jag är dum i huvudet och jobbig, och jag är oftast inte tillräckligt snygg för att kompensera ändå.

2010-05-18 @ 06:34:37
URL: http://ayla.blogg.se/
Postat av: Anonym

Önskar jag fick hålla om dig! Jag hatar när en del människor dömer folk i förväg. Men jag undrar en sak? Ger du den någon chans eller är du rädd att någon ska komma för nära dig?

2010-05-18 @ 08:02:43
Postat av: Malin

Gumman håll ut !!! Jag står på din sida :)



Kram

Läsare

2010-05-18 @ 16:07:32
URL: http://lyia.blogg.se/
Postat av: matilda

Inte för att låta hård, men du borde hitta nya kretsar att träffa folk i. Jag vet ju inte i vilka kretsar du umgås i nu men oavsett vilka det är så bör du byta. Det finns många bra människor, de tjejer som har bra självkänsla och är säkra i sig själva har nog inga problem alls att umgås med dig! Killar är som dom är...

2010-05-18 @ 16:28:08
Postat av: Mina

Människor är patetiska när dom bedömer bara sådär utan orsak. Jag tycker att du verkar vara en stark person, jag beundrar dig. Kram

2010-05-18 @ 16:46:06
Postat av: C

Jag håller med Ebba lite ..

& Paris .. liksom tycker inte du att du drar alla över en kam nu? Jag vet att det är ditt liv och du får göra exakt vad du vill .. men det finns alltid en gräns, du har en gräns .. kom ihåg det. I alla fall, kanske är det så på det stället du bor .. Har du någonsin tänkt på att jobba utomlands någon gång? Och inte inom Europa, typ kanske Asien? Tror det kanske skulle vara bra för dig

2010-05-18 @ 19:45:30
Postat av: Maj

KRAM!<3

2010-05-18 @ 20:26:21
URL: http://majjohansson.bogg.se
Postat av: Anonym

Åh gud jag har aldrig läst någonting jag känner igen mig så mycket i. Det värsta är att man faktiskt tror man har funnit äkta vänskap och sen blir sårad igen och igen och igen när verkligheten oundvikligen kommer fram tillslut.

2010-05-18 @ 20:32:22
Postat av: G

Det här är typ andra gången jag kommenterar din blogg, men jag måste bara säga att jag känner igen mig så sjukt mycket av det du skriver och har upplevt. Och tro mig, jag skulle älska att ha dig som min vän. Skulle aldrig någonsin kunna hata en tjej som dig, en tjej som är som jag.

2010-05-18 @ 21:12:38
Postat av: Lovisa

Bli vän med en bög! :)

Kanske Amir eller någon :)

2010-05-19 @ 12:01:15
URL: http://.blogg.se/
Postat av: Annie

*bedömer (ett m)

2010-05-19 @ 17:56:38
Postat av: HittadeEnMusslaIMinBrevlåda

man är som starkast om man vågar visa sina känslor och inte skäms för dem eller att man visat dem.



du har inte funderat på att typ hoppa på någon utbildning i gbrg/malmö och bara lämna det liv du har nu och börja om på nytt och vara den du är, inte den du varit? bryta med allt och alla och hitta något som är du, som du mår bra/bättre av?



solskenskram! <3

2010-05-20 @ 10:15:18
Postat av: s

Jag känner igen mig exakt i det du skriver. Har alltid umgåtts mer med killar för att jag kan vara mig själv utan att bli bedömd i allt jag gör. Å andra sidan så leder det alltid till att dom blir kära eller har försökt/haft sex med mig fast jag sagt att jag inte vill. Jag mår skitdåligt över det. Att folk har tagit på mig/ haft sex med mig fast jag sagt ifrån. Men för vissa räcker inte ett nej och sen känner jag mig skyldig för att jag inte gjorde mer motstånd, typ slog tillbaka.



Jag har svårt med sex i överhuvudtaget nu förtiden. Jag känner mig ofta smutsig efteråt. Jag vill duscha och skrubba mig,samtidigt vill jag inte ens se eller ta på min kropp. Jag vill inte att den ska finnas för att jag känner sån skam och äckel.



Ofta kan jag inte sova för att jag mår så dåligt över hur utnyttjad jag blivit. Vissa killar som gjorde så mot mig kallar mig för slampig och billig.



Jag är en tjej som är väldigt glad, trevlig och öppen mot alla sorters människor. Jag gillar inte att döma folk efter yttre osv. Dessutom råkar jag se relativt bra ut själv (enligt andra). Då verkar det automatiskt finnas någon tro hos killar att jag skulle vara mer "villig" bara för att jag är trevlig. Vilket absolut inte är fallet.



Jag har alltid haft problem med att ha en "bästa tjejkompis"... Eller ha ett tjejgäng jag hänger med. Jag trivs inte i tjejgäng och deras rivalitet. Jag har tjejvänner, men håller dom på avstånd för att om jag kommer dom för nära blir det alltid nån slags tävling. Dom blir oärliga för att jag ska framstå i sämre dager.



Jag tror väl inte att alla tjejer hatar mig, men jag känner helt klart av att det finns negativa åsikter om mig.



haha bla bla... Ursäkta långt och ointressant.Men ville bara skriva av mig. Publicera helst inte den här kommentaren om du läser den!



Har följt din blogg länge länge, från ana mia forumet. Det är bara att skriva ett mail om du vill ventilera. puss

2010-05-20 @ 12:23:25
Postat av: m

Du har en paranoidisk personlighetsstörning. Alla tecken finns där. Jag har den också. Även fobisk personlighets störning. PARANOID är vad jag sägher jag vet vad jag talar om.

2010-05-21 @ 20:54:31
Postat av: T

Kære Paris, undskyld jeg skriver på dansk, mit svenske på skrift er pinligt! Har opdaget din blog for et par dage siden og har sidenhen været helt optaget af at læse den helt fra starten. Min kæreste synes jeg er kedelig eftersom jeg bare sidder og læser når jeg er hjemme. Kan ikke holde op med at læse din blog. Du skriver begavet og ærligt og jeg har aldrig læst en blog så læseværdig som din. Bliver så gal på vores køn når jeg læser et indlæg som dette. Disse kvinder ser dig tydeligvis som en trussel, fordi de ikke kender dig og du på udsiden sikkert er alt de drømmer om at være, men jeg lover dig der findes også masser som vil glæde sig usigeligt over privilegiet at være din ven.

2011-06-26 @ 19:19:46
Postat av: T

Hov min computer drillede, vil bare slutte m at sige at gennem alt jeg har læst gennem bloggen har du fortjent at være glad og ubekymret og ha' masser af kærlighedsfulde venner og lige det liv du ønsker dig! Lover at jeg ihvertfald personligt vil prøve ikke at dømme nogen hverken udfra et smukt eller mindre smukt ydre, kærlighed fra mig!

2011-06-26 @ 19:26:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se