"Alltså... inte för att jag läser eller så..."



Älskade mellanmjölks - Sverige. Älskade jag - vill - inte - sticka - ut - så - jag - är - precis - som - alla - andra - Sverige.

Jag vet inte om ni har hört det, men Egoina har ju fått en tönt efter sig som sprider lögner. Och om man läser på den på Flashback kan man se folk skriva: "alltså... inte för att jag läser...", "äsch, lite småtråkig blogg..."
Och då kopplade min hjärna ihop saker. "Dissa Kissie - dagen": event på Facebook där ingen skulle gå in på hennes blogg. Då kan man läsa kommentarer som "gärna, inte för att jag brukar läsa ändå..."


Det är alltid så. Folk kan inte stå för att dom läser. Även folk man träffar i verkligheten säger saker som "jag brukar inte läsa bloggar..." och sedan när dom börjar bli onyktra kommer det fram: "såååg du vad Kissie skrev igår?! Kenza är såååå snygg"


Stå för det för i helvete.

Kommentarer
Postat av: Gossips.se

men då la den upp den igen på morgonen :S för hela igår så besökte jag flashback, är inte medlem där p.g.a åldergräns men har gått in där flera gånger och vet hur man söker igenom sidan så personen återställde säkert tråden.



edit : har kollat igenom flashback igen och tråden är borta? :S

2010-10-19 @ 07:57:04
Postat av: Gossips.se

Okej nu såg jag vilken tråd du mena :) det är inte orginal tråden/den som egoina syftade op. orginal tråden hade många fler inlägg och då gick han rakt på sak att egoina varit otrogen och tog den i 2:an och skvallrade en del, den du uppgav är inte den tråden han sade att egoina var otrogen den är helt borta. Men tack för tipset :)

2010-10-19 @ 07:59:20
Postat av: Anonym

asso jag läser faktiskt inte kissies blogg, helt ärligt, svär på min fertilitet, eller va det heter hahaha. ne men andra bloggar läser jag allt :D som, har nåt vettigt att komma med ;)

2010-10-19 @ 23:00:54
Postat av: Anonym

De talar ju sanning. Jag är en av dem. Läste Kissies blogg som fan i några månader förra halvåret. Man tröttnar ju av att se samma sak varje dag. Är det så konstigt?

2010-10-20 @ 09:51:47
Postat av: fille

Haha, så kissie har skrivit att kenza är snygg, vad komiskt att hon skriver något snällt ;)

2010-11-11 @ 19:35:46
URL: http://livetenligtfille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se