Förhållanden



Förhållanden. Knepigt det där.

Jag har nästan alltid varit i ett förhållande, omedvetet. Jag har aldrig varit typen som springer efter killar eller sitter och hysteriskt fnissar över en kille. När mina tjejkompisar suckar och undrar hur jag alltid lyckas ha en pojkvän tänker jag bara: "what's the big deal?"

Jag kan inte förstå hur man kan hetsa upp sig så över en annan människa. Å andra sidan har jag aldrig haft en nära relation till NÅGON, vare sig tjej eller kille.



Och ändå, när jag läser om ANDRAS uppbrott, blir jag ledsen. Jag kan känna deras smärta. Och jag vill klappa dom på huvudet och säga att allting kommer att bli bra igen.

För det blir det ju. Man sörjer så länge man tillåter sig själv att sörja - hjärnan är bra på det sättet. Vi har en fantastisk förmåga att kunna stänga av. Å andra sidan så ska man alltid bejaka sina känslor - för det är ju trots allt dom som gör dig till människa.

Kommentarer
Postat av: DEAR DIRTY DIARY

Egentligen är det en stor grej. Människans "livsmål" är ju att reproducera sig. En instinkt, helt enkelt.



Jag är 19 år och har aldrig haft något som ens liknar ett förhållande. Gissa om jag stressar över det? :/

2010-10-05 @ 15:20:20
URL: http://deardirtydiary.blogg.se/
Postat av: Paris

Det kanske har något att göra med vem jag är :) jag har alltid blivit uppfostrad till att vara väldigt självständig, att inte förlita sig på andra :)



Men varför? :P om du bara tar det lugnt och har kul så kommer killar knuffa sig fram till dig. och vad är det som är så speciellt med förhållanden, egentligen? :P

2010-10-05 @ 15:24:24
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Paris

Fy vad jag känner mig nördig som använde bara ":)" i ett stycke och sedan bara ":P" i det andra.

2010-10-05 @ 15:30:41
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: danni

jag tror inte man kan vara lycklig utan förhållanden, faktiskt. det innebär ju så himla mycket. självständighet, lycka, kärlek, omtanke, tro, hopp.

2010-10-05 @ 16:10:28
URL: http://fuckyeahskinnybitch.blogg.se/
Postat av: roscoe

Jag går i samma klass som mitt ex. Uppbrottet från honom är det värsta jag någonsin gått igenom. Jag gråter hela tiden för att jag saknar honom så jävla mycket samtidigt som jag hatar honom för att alla sår rivs upp varje gång jag ser honom i klassrummet.



Och det värsta är att det inte blir bättre, det blir bara värre och värre för varje månad som går, och jag orkar seriöst inte mer..



Jag känner mig som världens retard som inte kan gå vidare, när jag vet att alla tycker jag är skitsnygg, men jag kan bara inte släppa honom.



it sucks like you cannot imagine

2010-10-05 @ 21:21:55
URL: http://worriedground.blogg.se/
Postat av: Paris

danni: du älskar säkert filmen "into the wild". "happiness only excist when shared."



roscoe: jag hoppas verkligen inte att du ger honom lyckan att se dig lida.



varför var det det värsta uppbrottet?



det är klart jag har fäst mig vid människor som det har gjort förjävla ont att släppa. killen som tog min oskuld, som jag var dödligt förälskad i, "våldtog" mig. min första gång var som en våldtäkt, och ändå kunde jag inte släppta honom.



Jag tror att man vänjer sig. Då var jag ung, jag är sju år äldre och mina hormoner är lugnare.



Tänk på att det går över. Och så länge DU TROR att du älskar honom, så kommer du göra det. Och då kommer det försätta göra ont.

2010-10-05 @ 22:38:25
URL: http://myanalife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se