Vi bryr oss helt enkelt inte



Läste nyss i en blogg, och ett av inläggen handlade om Elin Krantz (ni vet, hon som blev mördad för bara ett litet tag sedan).

OCH JAG BLÄDDRADE FÖRBI. Utan att läsa. Jag fick en sådan chock att jag var tvungen att stanna till. Undrar hur många som gör som jag? Bara bläddrar förbi hemskheter? Vi vill hellre läsa om utseende, hår, kläder, smink.


Och jag kan inte hjälpa att hoppas att det är vi som drabbas. Vi som inte bryr oss. Hoppas att vi dör, eller någon nära dör, så vi kanske får upp näsan ur smink - dyngan. Det vore så himla rätt åt oss.

Kommentarer
Postat av: S

Får jag fråga en sak.. När du började banta, hur gjorde du då för att stå emot sugen? Vad var det som gjorde att just DEN "gången" funkade så att säga?

2010-10-06 @ 19:15:16
Postat av: danni

jag bryr mig inte om henne. jag menar, om man skulle bry sig om ALLA som dör varje dag, borde man fan stänga in sig någonstans för sitt eget bästa.

2010-10-06 @ 20:53:55
URL: http://fuckyeahskinnybitch.blogg.se/
Postat av: Bella

Haha, själv tänker jag ständigt på folk som blir mördade, eller bara dör. Det gör mig galen.



Är alltid beredd på att jag eller någon i familjen plötsligt dör.

2010-10-07 @ 10:56:25
Postat av: .

Wawawa! Märkte det, kollade bilderna och bläddrade förbi texten för att kommentera "SÅ OTROLIGT VACKRA!" Ja, sen läste jag texten, skrattade och insåg hur sant det var. Haha!

2010-10-08 @ 15:24:54
URL: http://drivingmeinsane.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se