Ge mig din Einstein



Kanske är det därför jag straffar mig själv? För att jag... vill vara som alla andra?

Jag är trött på att... vara MER än folk jag umgås med. Det är därför jag gör allt för att stå ut. Jag svälter mig själv, för då slipper jag umgås med andra människor, och jag blir korkad.

Jag dricker för att döda hjärnceller. Jag undviker att vara mig själv, för när jag säger något som folk inte kan förstå så skämtar dom bara, alternativt säger något som får en att stöna högt i huvudet. Återigen tänker jag "oh jesus, det där kom jag på när jag var 12. Tänk steget längre, idiot."

Jag har perioder när jag stänger in mig själv, när jag pratar med folk. Min psykolog frågade varför jag gör det.


"För att... jag blir... irriterad, i brist på bättre ord. Det folk säger har jag hört sägas tusentals gånger tidigare. Kan dom inte komma på något nytt? Måste dom påpeka det uppenbara? Jag blir så irriterad på deras ointelligens att jag stänger in mig själv. Varför ska jag diskutera saker med folk, när jag redan gått igenom det flera gånger om i huvudet?" brukar jag svara.



Jag vet att jag antagligen är orättvis nu. Hata mig inte för det. Ge mig telefonnumret till någon Einstein i din omgivning istället, så jag har något att göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se