I CAN NOT SLEEP.



Jag kan inte sova. Blir galen.

Magen värker av hunger men jag vet att det inte spelar någon roll om jag äter eller inte. Kommer iaf inte kunna somna.,.

Är någon vaken?

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Kan inte heller sova. Drick vatten så magen inte kurrar. Eller drick te. Börja meditera på riktigt! Det har hjälpt mig många gånger. :) Älskar din blogg! Verkligen!

2010-09-15 @ 00:02:29
Postat av: Paris

Jag kan verkligen inte :P som nu, ligger på soffan med datorn på, hoppar med benen och har 12 apornas armé på samtidigt. kan inte slappna av!



man kanske borde göra sig lite te? men åh vad jag inte är sugen på det :(



och tack så mycket! :D

2010-09-15 @ 00:17:09
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Jag är väldigt vaken och kan heller inte sova. Det är bland det värsta som finns, oavsett bakomliggande orsak.

2010-09-15 @ 00:40:52
URL: http://wiippola.blogg.se/
Postat av: Anonym

håller med :( jag vill kunna sova. min roomie ligger på sängen och snarkar och här sitter jag och kan knappt blunda utan att få panik

2010-09-15 @ 00:58:09
Postat av: Rebecca

de gäller att du vänjer dig vid mat och mättnadskänsla, jag har varit där du är.. men jag vänjde mig vid svältkänslan - & nu börjar jag sakta men säkert vänja mig vid mättnaden.. och jag känner mig faktiskt duktigare när jag äter än när jag inte gör de men det gjorde jag inte i början när jag försökte äta igen.. nu känns de som alla sjuka delar i hjärnan faller på plats igen, och ja, jävlar va svårt det är .. men nu känner jag mig stolt och jag vet att du också kommer göra de.. du är den enda som hindrar dig. Tänk att ju bättre du äter ju närmare kommer du till din framgång & ditt sätt att lyckas, du kommer inse att det inte bara är du som älskar dina föräldrar utan du kommer förstå att dem faktiskt älskar dig också. krya på dig! Baaamsekramar gumman!

2010-09-15 @ 22:24:18
Postat av: L

Jag kunde inte heller sova inatt och jag vet hungern gör det inte bättre. Men jag lyckades tänka på annat genom att ta fram ikea-katalogen och drömma mig bort, efter en stund med den somnade jag.



Det är konstigt, jag har typ blivit besatt av all sorters mat i alla former utom den verkliga. Jag kollar på matlagningsprogram på datorn, vill köpa kokböcker och googlar på bakverk. Men i dess verkliga form undviker jag den, för jag får inte äta.



Hittade till din blogg för typ två dagar sedan och är redan som besatt, älskar den! Snälla uppdatera mera!



2010-09-16 @ 11:59:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se