Bloggare som uppdaterar dåligt


Vet att jag har pratat om detta tidigare, men om en blogg uppdateras dåligt är det värdelöst att läsa den. Speciellt jag, som läser snabbt, tycker att det är pisstrist när någon inte uppdaterar.

Mellan 6 - 10 inlägg per dag är lagom, tycker jag. Det är liksom det ultimata... och hur många uppdaterar så ofta? INGEN.

Kommentarer
Postat av: R

gå med på bloglovin, då blir man inte lika irriterad när folk inte uppdaterar. ¨



Håller med om att det är jätte drygt med bloggar som bara uppdaterar en gång per dag. 3-4 tycker jag är ultimat.

2011-04-18 @ 11:48:25
URL: http://ovitaskor.blogg.se/
Postat av: Ayla Catpaw

haha jag föredrar att läsa bloggar med substans iaf :P tycker det är direkt störigt med bloggar som uppdaterar uppemot 10 gånger om dagen... om man inte kollar på ett par dagar så orkar man ju inte gå bakåt så mycket för att hitta till det senaste inlägget som man läste + att det brukar kännas konstigt att kommentera på så "gamla" inlägg, fastän de egentligen inte är gamla... men just för att blogg.se är så dåligt att man inte kan ställa in så att man ser ifall någon svarat på ens kommentarer också. bläh. :\ XD

2011-04-18 @ 16:50:27
Postat av: Sandy - Motivationsbloggen

Ibland tycker jag också att det blir lite tjurigt om någon inte uppdaterar så ofta, men samtidigt om någon har något vettigt att skriva, behövs det oftast inte så många inlägg per dag. Bättre med kvalitet än kvantitet. De som uppdaterar uppemot 10 gånger per dag är ofta de som inte har nåt vettigt att säga och bara sprutar ut massa sörja så dessa bloggar blir inte heller roliga att läsa.

2011-04-18 @ 23:24:22
URL: http://sandyhall.blogg.se/
Postat av: Agnes

Haha.. du får kika in på min blogg =p

Postat av: asta

Hellre få genomtänkta och välgjorda inlägg per dag än många tråkiga "nu sitter jag på waynes och dricker latte"inlägg!

Och föresten så finns det ingen "tidigare inlägg"-knapp på din blogg:( så har man inte läst på ett par dar måste man gå in på månaden typ ? fett drygt!

2011-04-20 @ 23:24:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se