Drugs to keep your weight down




Får ofta frågor om droger/bantningspiller, så jag tänkte göra en liten lista:

Hoodia: nej, har inte provat.
Efedrin: ja, jag har provat men inte för viktnedgång eller så, mer som en kul grej. Fungerar hyffsat, man får mer energi helt enkelt.
Reductil: nej, har inte provat.
Koffeintabletter: provat, suger. Blir typ hungrigare av dom, haha.
Amfetamin: du ser ut som en dödskalle, bokstavligt talat. Ringar under ögonen och du själv kan inte fatta varför andra tycker du ser slitet ut - för du mår ju BRA!!! *vindlar med ögonen*
Kokain: funkar skitbra och du ser inte ofräsch ut som du gör på tjack. Men räkna med en riktigt RÅ - ÅNGEST på bådde tjack och koks. Du kommer må skit, rent ut sagt.


Är det något jag har missat? Min personliga åsikt är att om du måste ta droger för att gå ner i vikt, då är det inte värt det. Kul att säga "ja jag har gått ner 15 kg, men det var Reductil som gjorde jobbet"... fattar ni vad jag menar?

Kommentarer
Postat av: Ayla Catpaw

Haha usch man mår ju bara helt fruktansvärt när man inte äter ens i närheten av tillräckligt samtidigt som man går på droger/mediciner som är aptitdämpande... någon viktminksning bryr man sig inte om, man oroar sig för mycket för sin hälsa. :\

2011-04-15 @ 21:59:12
Postat av: lovelyliller: trening ,mat og morro.

har ikke stor tro på piller..

2011-04-15 @ 22:14:14
URL: http://lovelyliller.com
Postat av: Paris

Ayla: ja precis... och sen är det ju ångesten av ATn som är så himla trevlig not. Man mår sämre redan från början av att man inte äter, lägg på lite drog - ångest sen... psschush.



2011-04-16 @ 10:19:30
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Paris

lovelyliller: inte jag heller! Och det är inte kul att gå ner i vikt med hjälp av piller, man vill ju kunna säga att det är en själv liksom :)

2011-04-16 @ 10:20:19
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Ania

Jag hade gärna tagit "fuskvägen" om det fanns ett bra fusk! Jag menar, jag är snygg, men väldigt mycket tack vare rätt kläder, mycket smink, min frisör osv... So what? Hellre fuska än vara ful naturligt. ;)



Men just med bantningspiller så är det trist att biverkningarna ofta är skitjobbiga/farliga. Har köpt hem från nätet i veckan, men jag vågar inte ta dem för jag är asrädd att de ska sabba något organ i kroppen... Suck. Får se om modet infinner sig snart...

2011-04-16 @ 11:02:06
URL: http://nolovestory.wordpress.com
Postat av: Paris

jag skulle aldrig våga ta något jag köpt över internet... det kan ju lika gärna vara arsenik. ofta när man köper på internet är det ju inte äkta heller utan generisk.



nej, kasta pillrena och ge dig ut i löparspåret istället! :)

2011-04-16 @ 11:10:44
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Katy

Jag tror inte på piller överhuvudtaget, (tycker alvedon är "fusk" haha) men en vän till mig hade provat hoodia och det hade fungerat väldigt bra! Hennes hunger försvann helt. Så av ren nyfikenhet var jag tvungen att fråga dig. ;)

Efedrin ger svåra biverkningar på hjärta och blodkärl. Har för mig att chansen att få hjärtinfarkt är stor. Är inte efedrin olagligt i Sverige? Men Paris, hur kunde du testa den om du inte beställer online?

2011-04-16 @ 15:52:13
Postat av: Paris

det mesta funkar nog skulle jag tro, i mer eller mindre grad :)



fick från en kompis :)

2011-04-16 @ 16:29:44
URL: http://myanalife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se