Ni hade rätt



Spelade Sims i ungefär en timme, sedan tröttnade jag. Så nu blir det till att avinstallera innan mamsen kommer hem... *wink wink*.

Kommentarer
Postat av: Jenna

Snälla hjälp mig! Jag är 160 och väger 56kg alltså på tok för mycket och jag håller på att få panik :( jag vill verkligen bli hälsosam och få lite bättre självförtroende. Dock så gillar jag allt på min kropp förutom magen för det är där allt sitter. Jag har faktiskt rätt deffad rumpa+lår eftersom jag springer och spinnar men magen försvinner verkligen inte. Snälla hjälp mig med tips. Är det bättre att äta lite ofta eller att äta så sällan som möjligt? Vad kan jag äta till frukost som är bra?

2011-04-05 @ 15:35:02
Postat av: Linda

Idag blev jag otroligt skrämd på hissa. Vi såg på filmer om förintelsen och bilder var verkligen inte vackra. Det finns inte ord som skulle kunna beskriva allt om detta männsiko-slakteriet. Många i klassen blev rädda när de såg hur sjukt smala människorna var. Alla de människor som svältes till döds hade inget val. De fick inte mat, de var tvunga att arbeta fast orken var slut. De kunde inget åt det. Så mina tankar flög till anorexi när jag såg benranglerna. I dag finns det många som väljer att avstå från mat! Vill de se ut som stackarna i lägren? De ville inte dö av svält medan dagens människor med anorexi vill nästan det. De vill bli så smala att det knappt går att leva längre.

När jag var till Stockholm i januari mötte jag en flicka. Jag blev så chockad. Hon var lika lång som en modell och lika smal som ett .. sklett. Jag kunde se kindbenen i hennes ansikte, jag kunde tydligt se senorna på halsen. Det var nästan som en vindpust skulle ha kunnat blåst omkull henne. Hon var klädd i en stor vinterjacka och höll i sin tjocka halsduk. På benen hade hon tights och på fötterna uggs. Hon var klädd som en vanlig tonåring men inombords var hon nog inte alls som en vanlig tonåring...



2011-04-05 @ 16:00:59
URL: http://liunder.blogg.se/
Postat av: Felicia

Jenna ibland undrar vad du och många andra tror den här bloggen handlar om?

Den handlar om kampen mot anorexi tycker du att det är läge då att fråga om vikt tips?

Om ni läste en blogg som handlar om droger skulle man knappast fråga om villken är den bästa drogen.

Många tycker säkert att jag övereagerar men jag håller fast min åsikt!

2011-04-05 @ 19:51:58
URL: http://sexycreature.blogg,se
Postat av: annsoh



Var gärna med på min TÄVLING på bloggen! :)

& gå in och ANMÄL DIG TILL DAGENS BLOGG!

2011-04-05 @ 21:47:09
URL: http://annsoh.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Haha, men hade du inte testat hade du inte vetat ;)

2011-04-06 @ 00:08:54
URL: http://rebeckacarlen.blogg.se/
Postat av: lovisa

Haha gulligt ;)

2011-04-07 @ 16:27:26
Postat av: lovisa

Vad menas med wnik wink?

2011-04-07 @ 16:27:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se