Spy



Det har jag väl iofs. Det händer inte ofta att jag spyr, och om jag gör det är det alltid "ofrivilligt", dvs jag stoppar INTE några fingrar i halsen eller så, utan jag lutar mig bara framåt så kommer allt upp.

BTW, när vi ändå pratar om spyor och sådant: vad är det gula som kommer upp i slutet? Är det galla?

Kommentarer
Postat av: Thinoholic

Ja, det är väl galla eftersom du inte har något kvar i magsäcken. Vet inte om du skrivit om det innan, men har du inte förstörda tänder? Magsyran fräter ju rätt hårt på både strupen och tänderna... :|

2011-04-09 @ 17:17:59
URL: http://thinoholic.devote.se
Postat av: Anja

Ja, det är galla. Smakar skit. Det är cancerframkallande i alla andra lokaler än tunntarmen, så helst vill man inte ha det nån annanstans än i just tunntarmen.

2011-04-09 @ 20:38:54
URL: http://messersmith.blogg.se/
Postat av: Sanna

Ok, det är väl psykologiskt, hjärnan vet vad som är på gång så kommer reflexen utan att du behöver sticka fingrarna i halsen. Det är ju fortfarande något du väljer att göra, eller?

Har en vän som brukade spy varje morgon bara för att hon alltid mådde illa på morgonen, ganska vanligt bland tonåringar har jag läst. Så jag frågade henne varför hon accepterade att det var så? Varför hon inte bara bestämde sig för att sluta med det och jag tror aldrig hon hade ställt frågan till sig själv men efter det så sluta hon spy! :)

(detta hade dock inget med anorexi att göra, förstår att det är stor skillnad men det är ju ändå något man kan lära sig kontrollera)

2011-04-09 @ 21:18:31
Postat av: Emelie

Ja, det är galla och smakar riktigt vidrigt. Det riktigt bränner i halsen när det kommer upp. Usch... Jag riktigt avskyr att spy och undviker det alltid så gått det går även om jag är kräk-sugen.

2011-04-10 @ 15:21:38
URL: http://otomeyokai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se