Topp tre saker jag får ångest över



1. När mamma handlat mat åt mig och hon stannar efter kassan och glor på kvittot. Hon biter sig i läppen och bekymmersrynkan kommer fram. Då vill jag gå i bitar.

2. När jag själv lagt pengar på mat. Får riktig rå - ångest över det. Så himla dumt.

3. När jag måste slänga mat/har gjort för mycket. Får panik om jag gjort en för liten portion och måste ta en till, men ändå hatar jag när jag gjort för mycket och måste slänga hälften.

Kommentarer
Postat av: Ayla Catpaw

Hahaha ja fy fan på det där sista. Har ingen koll alls på saker som att avgöra mängden på det jag lagar, hur lång tid saker och ting kommer att ta, distanser, lokalsinne... gaah.

Blir helt galet när jag råkar göra mat för 6+ personer, dessutom så vägrar ju min brorsa att äta min eller min mammas mat (idioten har en helt skev syn på vad som är gott, han käkar helt seriöst hellre kebab framför att äta fantastisk mat på en fin restaurang :S).

Sedan så blir det kastruller, matlådor, öppnade förpackningar, halvuppätna tallrikar, plast och skit överallt som man dessutom inte ofta ens vet hur länge det stått i kylen! Gaahh.



Borde ta bilder till dig hahaha! XD Så får du se hur det ser ut EGENTLIGEN när man lägger alldeles för mycket pengar på alldeles för mycket mat av vilket en stor del går till spillo och blir kastade pengar! Skulle inte förvåna mig om vi förlorar uppemot 1000 kronor i månaden... :(



Stoppar du inte in det som blir över i kylskåpet dock? :O

För du kan ju inte direkt få samma überkaos i köket som vi får (hoppas jag verkligen, annars lider jag verkligen med dig haha!), med en helt överfylld, oorganiserad kyl där saker och ting hinner bli gamla fort som fan för att vi impulshandlar så jäävla mycket och lämnar så jääävla mycket rester så att vi inte ens hinner äta upp dem innan de också blir gamla. O.O



Men ja, du har nog det lättare att hålla ordning i kylen och vara miljövänlig och slippa slänga så mycket i onödan hehe. :D



blablablahlabhlah mina långa kommentarer som vanligt :3

2011-04-06 @ 16:19:39
Postat av: lovisa

Allt har med mat att göra. Konstaterar jag

2011-04-07 @ 16:37:07
Postat av: lovisa

Beundrar den långa kommentaren av Ayla här över. Haha

2011-04-07 @ 16:39:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se