Glad idag



Läste precis att socialen har lagt sig i Micahs fall (den unga mamman). Åh vad glad jag är. Kanske blir inte barnet fucked up trots allt!


(Observera att detta INTE är skadeglädje. Barn ska ALLTID stanna hos sin familj så länge som möjligt, men i detta fall är det ju uppenbart att mamman inte är kapabel att ta hand om sig själv, och då kan jag inte se hur hon ska kunna ta hand om ett barn.)

Kommentarer
Postat av: ehm

Undrar mest om du själv verkligen tycker de är okej att hänga ut en annan människa så som du gör? Du är ju långt ifrån perfekt själv med din sjukdom och visserligen tänker du inte skaffa just barn men skulle du vilja att andra kränkte åh skrev om dig i sina bloggar hur dålig du är? Jävligt fel åh barnligt tycker jag åh sköt ditt eget istället, enbart läst flickans blogg en gång men du sjunker i mina ögon när du är så elak mot andra, hur orkar man ödsla så mycket tid på andras misslyckanden?

2011-02-25 @ 10:39:52
Postat av: Nossie

Jag är också glad för detta! Ett människa som har det ostabilt kan inte ta hand om en liten unge. Äntligen fattar någon det!

2011-02-25 @ 12:38:49
URL: http://rainbowspray.blogg.se/
Postat av: Paris

ehm: därför att jag tänker på BARNET. och önskar att någon hade tänkt på mig när jag var liten!



Nossie: verkligen :)

2011-02-25 @ 13:10:49
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: madde

Nu kommenterar jag...igen.



Jag förstår din poäng med att om man inte kan ta handom ett barn så ska socialen göra det, men jag tycker som sagt att du går ut lite väl hårt.



Om socialen bestämmer sig för att omhänderta ett barn oavsett barn så behöver inte inte betyda att dom får det bra i den nya familjen, det verkar som att du tror att det skulle lösa sig för ungen ifall hon blev placerad.



Glöm inte bort att dottern har en pappa.

2011-02-25 @ 16:13:37
Postat av: Lisa

Idioti...

Ska vi sno en massa bilder från din blogg å skriva skit under dom?

Tydligen så är ju det helt okej i din lilla värld.

Nu är det såhär att Kelly har en pappa också å han i första hand får ta hand om Kelly OM (observera OM) soc ens tar henne vilket dom antagligen INTE gör för det krävs så jäääääävla mkt mer för att soc ska ta ett barn.



Sinnessjuka människa

2011-02-26 @ 02:18:58
URL: http://lisalill.blogg.se/
Postat av: Sandra

Det var en anmälan som mamman gjort som lades ned.

2011-02-26 @ 19:48:50
Postat av: ehm

kanske är det ditt största problem, "åhh om nån ändå tänkt på mig som liten",att du uppenbarligen inte kan gå vidare.

Ett tips är att släppa ditt förflutna och gå vidare, oavsett vad man varit med om blir inget bättre av att älta och älta sitt eget åh tro att alla får de lika kasst som en själv. Sluta va så patetisk och tyck så synd om dig åh väx upp:S?



Du tycker så galet synd om dig verkar det som i bloggen åh du har haft de sååå tufft åh dina päron e hemska, är inte du vuxen nu?

varför lever du inte livet skiter i förflutet åh dina päron åh framförallt SLUTAR svälta bort åren.



jesus -.-

2011-02-27 @ 23:37:20
Postat av: Gabriella

Håller med till 100%.

2011-03-12 @ 17:25:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se