Operation



Tänkte på det där med bröstförstoring, och skönhetsoperationer... jag har full förståelse för dom som gör det, men själv skulle jag aldrig kunna lägga mig på ett operationsbord.

Jag menar, det är ju sådana oerhörda risker - jag fattar inte att folk vågar. Och att göra det bara för att man är fåfäng... (jag antar att det bor en liten kristen i mig i alla fall. Ni vet, dom 7 dödssynderna?)



Fillers och sådant är ju ofarligt, och går på några minuter. Det är så långt jag själv kan sträcka mig i skönhetsväg.
Var går er gräns?

Kommentarer
Postat av: julia

Okej nu måste jag bara kommentera det här känner jag. "Oerhörda risker"? Vad är det du själv sysslar med varje dag då när du inte äter? DET om något är väl riskfyllt på flera sätt? Har du någonsin tänkt på att det du gör är att väldigt långsamt och smärtsamt (för dig och för de som bryr sig om dig) ta livet av dig? Du förstör ju dig själv och alla dina organ. Du kanske ser snygg ut på utsidan enligt dina mått mätt men jag tror inte din kropp mår sådär tipptopp på insidan. Du säger ju själv att du är en smart kvinna så du vet ju förmodligen redan allt det där själv. Men att sen komma och säga att en skönhetsoperation är för riskfyllt... det blir ju lite som att säga emot dig själv eftersom det du gör är minst lika riskfyllt om inte mer. Ätstörningar i alla former är dumma och hemska, jag har själv 2 vänner som haft/har anorexi och det är inte kul att stå bredvid och titta på...

Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det här känner jag men jag hoppas bara att du kan och vill ta hjälp utifrån, för det är inget att vara stolt över att man inte behöver någon eller att man klarar sig helt själv. Vilket trist liv det blir i längden. Hoppas du blir frisk så att du kan njuta av livet till fullo. Ha det bra!

2011-02-23 @ 15:56:18
Postat av: Emma [ M i s s G r i m m ] Ung, ensamstående mamma

Just pga. riskerna och kostnaderna så har jag tidigare sagt att jag aldrig skulle utsätta mig för ett ingrepp som kräver narkos.



Nu hänger dock tuttarna ungefär en dm längre ner än vad dom brukar och det känns fan inte okej när man bara är 22. Så jag har dragit bort det där med narkosen, jag skulle nog göra en bröstförstoring om jag hade haft 40 papp i ett hörn någonstans. Nu har jag ju dock inte det, så jag behöver ju egentligen inte bekymra mig :P

2011-03-02 @ 23:27:45
URL: http://missgrimm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se