Marilyn del två



Men hörrni, inte klagade jag på hans musik eller hans förmåga att skriva. Man märker ju att han är fruktansvärt intelligent, men jag tycker att det är det som är det negativa. Får hela tiden känslan av att han tycker att han är bättre än andra.

Och hans musik ÄGER. Älskar musiken. Det är bara honom som person jag stör mig på. Vem fan går förbi en bilkrasch och rycker på axlarna? Jag blir lite rädd för er som tycker att det han gör är okay.

Kommentarer
Postat av: vicky

han är förmodligen psykiskt sjuk. Eller någon störning är där ju.. Har också läst boken och både förfasats och fascinerats över mänsklighetens olika sätt att se ut.

2011-06-30 @ 14:45:56
URL: http://formyckettext.blogg.se/
Postat av: Alma/Mio

Jo, jag håller med dej om att vissa saker i boken är HELT SJUKA!!! Men det är fortfarande en stor del av det som gör att jag tycker att det är intressant.

2011-06-30 @ 17:46:23
URL: http://ointaglig.blogspot.com
Postat av: T O V E K J A E R R A N

Visst, han har sina problem, men psykisk sjuk skulle jag inte kalla honom. Han är ärlig, och i sin musik skriver han om hur fucked up mänskligheten faktiskt är.



Det han skriver om att passera en bilkrasch helt oberörd är hemskt, det håller jag verkligen med om, men tänk även såhär:

Hur många människor sitter inte på sina lyxiga uteserveringar i Thailand, Spanien osv där de glupskt äter sin dyra mat, samtidigt som det ligger barn och svälter ihjäl bara några hundratals meter bort. Vi vet alla om att semesterorter stänger ute all misär, men inte försvinner den för det. Och trots att detta är ren sann fakta, skiter turisterna blankt i det, de bara blundar för att "det drabbar inte dem".



Marilyn Mansons bok är fruktansvärt bra tycker jag, eftersom man får se hur sjuka människor faktiskt är. Hur avtrubbad man blir då man utsätts för våld och andra hemskheter så mycket som en person likt Marilyn blir.



Sen vill jag säga att jag absolut inte klagar på din åsikt, som du säger, hans musik är väldigt bra, han är intelligent, och det är ju självklart att han är otroligt... speciell, haha :) Tänkte bara glida in med en liten 'parallell' :) Vissa personer har en tendens att ta åt sig saker på fel sätt, så jag säger detta i förebyggande syfte :)



Ha en fortsatt bra dag! :D

2011-07-01 @ 10:27:07
URL: http://tovekjaerran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se