One night in Paris

image319


Druckit cider och bubbel. Och jag är glad, inte så ofta jag är det, så det är kul!

Jag har umgåtts med min klass, skrikit och sjungit och haft superkul. Och nu ska jag ut igen och göra stan osäker, oj vad kul jag ska ha!

Att äta eller att inte äta

image318

Jag sitter precis och funderar på en sak. Ska jag äta innan jag dricker? Alla säger ju att man SKA göra det.

Men hur mycket och vad?! Jösses, jag har panik.

Hilary Duff - utmärkt exempel på att smalast = snyggast

image317


Igår hade jag superångest. Idag pratar inte jag och min mamma, tror hon är arg på mig. Varför? Vem vet, hon kanske har pms. Eller så har det hänt något och hon tar ut det på mig, hon brukar göra så.

Grand Theft Auto 4

image316


Höll på att göra slut med min Boyfriend också, för er som inte vet så är vi förlovade. Jag kom på att han inte frågat hur jag mått eller brytt sig om mig det minsta dom senaste dagarna... bara om sitt äckliga JÄVLA GRAND THEFT AUTO 4.

Shit, vilken NÖRD han är. Och ni skulle se dom som tältat utanför butiken här i Sthlm! En snubbe tältade utanför i nästan TJUGO dagar för att få vara den som får spelet först.

Dom tio första fick ett XBOX 360 och GTA4 för en krona... så det kanske var värt det?

Desperat rop på hjälp

image315

Till er som säger åt mig att skaffa hjälp: jag bad om hjälp till min mamma. Skrev om det i ett tidigare inlägg... ni kan ju leta upp det om ni har lust, och kolla hennes reaktion. Se hur mycket min omgivning bryr sig om mig...

Jag blev lämnad idag. Igen. Som vanligt... jag var i stallet och pappa lämnade mig helt själv, tre mil hemifrån.

Men det är okay, jag börjar bli van nu. Jag skickade ett sms där jag skrev att jag hatade honom... han har fortfarande inte hört av sig


Jaja. Deppdagarn är roliga.


Borderline


image313

Hur du beter dig, känner dig och förhåller dig till andra svänger hela tiden kraftigt fram och tillbaka.


Du känner dig ofta arg, deprimerad, olycklig och har ångest. Känslorna kan gå mot leda och tomhet eller skräckartat stegras mot katastrof och övergivenhet.


Du kan ha svårt att tygla dessa känslor och uttrycker dig oftast aggressivt. Du är impulsiv. Humöret är oberäkneligt och föränderligt.


Du tycker inte att du duger. Du har en negativ självuppfattning. Det kommer till uttryck genom exempelvis missbruk av sex, alkohol, droger eller mat, vårdslöshet i trafiken, slösaktighet med pengar eller självmisshandel, inklusive självmordsförsök.


I allmänhet lyckas du ändå dölja dina känslor och förställa dig för att passa in socialt. Därför går det oftast bra för dig i skolan eller i arbetslivet.


I nära personliga förhållanden kan du däremot bli krävande och lätt hamna i beroende. Du är rädd att bli övergiven.


Du pendlar mellan intensiv beundran och nedvärdering av andra människor.


Om du upplever psykotiska episoder, är de oftast korta och präglas närmast av förföljelsetankar.


Andra kan uppleva dig som ombytlig, anpassande och opålitlig, känslokall eller aggressiv och dra sig undan, vilket naturligtvis inte gör det lättare för dig.


Vet ni vad det här är? Det är symptomen för borderline. BORDERLINE. Som i misslyckad, äcklig, annorlunda, freak, missfoster, skadad, konstig.

Och jag passar in på alltihop.


Lite Mary - Kate Olsen på morgonen

image312

Hon är så himla snygg, och snyggast var hon när hon var som smalast!

Jag har typ pajjat mitt photoshop, måste fixa det. Men nu ska jag ut i solen och njuta! Det är sååå himla skönt ute, nästan 25 grader i solen!

Sista innan nattdags

image311

Många frågar om hur jag gick ner 20 kg på två månader. Jag tänker inte säga den exakta dieten... men mitt bästa tips är att äta när du är hungrig, inte bara för av vana. Och sluta äta när du är mätt, inte tidigare och inte senare. Din magsäck kommer minska med tiden och du kommer behöva mindre och mindre! Ett annat tips är att inte äta efter sju på kvällen och sju på morgonen (the 7-7 diet).

Och till alla er som klagar på att jag hjälper andra ner i ätstörningsträsket - skärp er. Ärligt talat, jag kan inte tvinga någon annan att få ätstörningar?! Jag kan inte trigga någon annan, beslutet är ändå ens eget. Jag tror att man måste i grund och botten ha extremt dålig självkänsla och självförtroende, och vill man läsa om sådant här så gör man det. Jag glamouriserar ingenting här på min blogg.Godnatt alla sötnosar därute!

Köphysteri

image310


Hatar dom flesta som köper grejer bara för att köpa.

Pratade med min Boyfriend:

JAG: "Varför har du köpt en hundskål, du har ju ingen hund?"
BOYFRIEND: "Men, den kostade ju bara en krona?"
JAG: "Du vet väl att för varje köp du gör så ökar CO2 utsläppen?"
Boyfriend: "??"


Seriöst, vet inte folk det? Sluta köpa bara för att köpa. Kläder, smink och smycken... tänk på planeten!

Jag vill inte vara en dum tjockis

image309


Herrejösses. Vad ger er rätten att säga att jag är dum i huvudet?

Haha, det roligaste är ändå ni som säger att jag är sjuk. Godmorgon, anorexia nervosa = en sjukdom? Kom ni på det alldeles själva?

Tack alla ni där ute som stöttar mig! Jag tvingar inte någon annan att gå ner i vikt, jag skriver inte speciellt ofta vad jag äter, eftersom det är lätt att efterfölja.

Och om ni läser noggrannt vad jag skriver, så kan ju inte någon vilja ha det som mig. Eller? Är jag verkligen ett ideal? Hur många av er som läser min blogg ser mig som en förebild?


" Tjena! Läst din blogg, ok bra att du vet att du lider av en ätstörning, Själv är jag kille och har lidit av det nu snart i 6år, har äntligen kommit över ångesten av att äta, men jag vill fortfarande vara smal. Tycker detta är starkt av dig att skriva om, inte många hade vågat skriva om sina ätstörningar för då blir man klassad som DUM I HUVUDET. Men som sagt ätstörningar kommer inte av att man vill vara smal, det finns många faktorer som du också har sagt. Tack för att personer som du finns som vågar skriva om detta "


Tack så mycket!

Nicole Richie

image307

Victoria Beckham

image306

Titta på den här bilden. Kom inte och säg att hon inte är snygg (och smal!!!)!

Ni är så gulliga!

image305

Nu har min utländska kamrat åkt, så nu blir det mera blogga!

Åh, ni är så gulliga, ni som försvarar mig hos Egoina! Jag blir så glad, ni är så söta!

Jag tycker bara att det är kul, folk som inte vet vad Ana är för något fattar ju ingenting... så dom tror att jag döpt min blogg till anal. Haha, det är ju jättekul!


(Förresten så ser dagens matdagbok ut såhär:

 - 1 glas juice
 - 2 koppar kaffe


NICE va?!)

Grillning

image304

Sorry för att jag inte bloggat på länge, jag har en utbytesstudent hemma hos mig just nu!

Det är kul. Men alldeles för mycket mat. Men jag tar igen det här. Nu ska jag ut i vårvädret (känner ni sommaren komma? Känner ni inte styrkan? Känner ni inte att det är så mycket enklare att kontrollera sig själv när det är varmt?!) och grilla. Ja, jag ska grilla. Ja, jag tänker äta.

JAG TÄNKER ALDRIG, ALDRIG ALDRIG LÅTA MIN ÄTSTÖRNING HA KONTROLLEN. Läser på många bloggar om tjejer som stannar hemma för rädslan av att dom inte vill äta etc. TA KONTROLL över situationen tjejer!!!! För fan. Jag tror att en av anledningara till min ätstörning är att jag vill ha kontroll. Så jag tänker i alla fall inte sitta hemma och slösa bort mitt liv!

(Men jag tänker låta bli det mesta av maten... JA. Tänker inte precis kasta mig över den.)

THINSPO

image303


Jag vet ju att ni är vissa som inte vill att jag ska skriva thinspo - grejer, men min blogg, mina regler.

Jag såg ett jättebra tips idag, att man på ena handleden skriver sin nuvarande vikt och på den andra så skriver man sin önskevikt! Fattar ni hur bra det här tipset är eller?! Varje gång jag tittar på min högerhand, lyfter den, rör den, LYSER 45 alldeles klarrött. Wow, det funkar verkligen!


(Jag är helt speedad. Dricker aldrig kaffe, har druckit tre koppar nu, så jag har värsta koffeinkicken. Herrejösses vad pigg jag är!!!)

Snygg utan smink? + kom ihåg - note!

image301

image302

Kom ihåg att jag har en mailadress nu där ni kan kontakta mig! myanalife.blogg@hotmail.com

Kan ni se anorexia?

image300

Är ni sådär så att när ni ser någon jättesmal på gatan så börjar ni undra? Eller ifall ni ser någon på TV, och så tänker ni "HON har anorexia!" Ni bara vet det, liksom.

Jag känner att jag kan göra så ibland. Känner igen mina ätbeteenden hos många av mina kompisar. Jag ser folks blickar på mina ben (smala människor som glor!). Sådana där smådetaljer, som gör dem till Anas. Det går inte riktigt att beskriva...

Men som exemel, jag och Boyfriend satt och gnabbades om att inte alla tjejer har komplex (vilket han tror), för några veckor sedan. Jag tror att alla tjejer har någon form av komplex.... Våran killkompis flickvän tog vi som exempel, och
Boyfriend sa: "Aldrig i livet att hon har någon form av ätstörning, hon har ju skitsnygg kropp!"
Jag: "Jag VET att hon har komplex för sin kropp (utan att veta, men jag var helt säker, p.g.a. hennes signaler)

Igår fick våran killkompis ett sms från henne där det stod något om att hon höll in magen på sina bilder och att hon "måste gå ner i vikt!!!"

Visst, kanske inte en ätstörning än, men vänta bara. I KNOW THIS SHIT.

Varför jag började blogga

image297

För att jag var trött på alla pro - ana bloggar som fanns (och fortfarande finns!) där ute. Trött på att alla hela tiden ska MISSLYCKAS. Ärligt talat tjejer, vad är problemet? Att gå ner i vikt är inte svårt....: ÄT INTE. Gararanterar det. Ni kan alla gå ner i vikt. Och så svårt är det faktiskt inte.


image298image299

Smalare än sin pojkvän

image296

Okay, tänk ett slag nu. Ideal från olika länder, och från förr och nu. Dom flesta tycker ju i dagens samhälle att man ska vara snyggt smal, så att pojkvännen kan lyfta en, eller i alla fall så ska mn vara smalare än honom.

Min tjejkompis som genomgår en ätstörningsbehandling, har fått höra att, rent fysiskt, så SKA DET INTE VARA SÅ. En kvinnokropp SKA vara större än mannens. Alltså, det har en massa med benstome och hormorner och skit, fråga mig inte om exakta detaljer.

Men vem fan vill vara STÖRRE än sin pojkvän?! Jag ÄLSKAR när Boyfriend lyfter upp mig och bär runt på mig utan besvär. Underbar känsla!

Alkoholförgiftning?

image295

Var ju på skiva i förrgår. Okay, allvarligt talat, när man får minnesluckor och blir körd till sjukhus för att magpumpas, då är det illa va? Det är ju typ då man ska sluta.

Jag MÅSTE sluta dricka. Inget bra för mig. Fyfan vad jag har mått dom senaste två dagarna.SOM TUR ÄR HAR JAG FÅTT MINA SÖMNPILLER! Vilket innebär att jag faktiskt kan SOVA om nätterna, YÄY!

Nothing to say

image294

Älskar den här bilden. Men den påminner mig om en en annan grej...

När jag står i duschen och ska "tvåla in mig" och drar handen över bröstet "hakar" handen liksom. Handen fastnar lite lätt i bröstbenen. Egentligen så är det äckligt, jag vill inte att dom ska komma fram mera, men jag har så mycket fett annars på benen och magen så det kommer väl bli så, att benen sticker ut mer.

Skönhet dödar - anemi ?

image293

Jag var hos doktorn för någon dag sedan, hon insisterade på att ta blodprov. Och sedan, nu idag, har hon tokringt och lämnat flera meddelanden på min telefon.

Jag har tydligen början på anemi. (För er som inte vet vad det är så är det typ blodsbrist)

Nice. Alldeles för låga blodvärden och extrem järnbrist - men det är kul.


Jaja, nu ska jag iväg på skiva... det ska bli kul, jag ska dricka som tusan för att glömma den senaste veckan. TATA

Studentmottagning

image291

E... Jag tror att jag ska ut på krogen, eller slutskivan eller något... men jag vet inte än, inget riktigt planerat.

Vill du inte komma på min mottagning istället?

Träna!

image290

Godmorgon! Nu ska jag iväg och träna. Sen en lektion i skolan, sen hem och träna igen!

(Spännande, eller hur?)

Och fy vilka läskiga svar jag fick på min fråga i inlägget nedanför. Ursch, vad hemskt!

Försvinner hjärnan till slut?

Min pappa sa en gång till mig, att först förbränns fettet när man inte äter, sen musklerna, och sen börjar kroppen äta på hjärnan.

Hm. Undrar vad han menade med det. Och undrar om det är sant.

Jaja. Sitter och dricker iskallt vatten nu, bra för förbränningen! Sov gott nu sötnosar!

Snart tar jag studenten!

Jösses hörrni, om drygt två månader tar jag studenten. JössesSÅ KOM IGEN ALLIHOPA - JAG BEHÖVER ER HJÄLP! Jag måste hitta en fin, vit klänning. Någon som har något förslag?
(GAH, blogg.se har förresten fixat något med bloggarna igen, så jag fattar verkligen inte hur jag ska ladda upp bilder! Förlåt för det!)

Jag lovar, jag SKA svara på era kommentarer

image289


Jag looooovar, jag ska svara på era kommentarer så fort jag kan! Nu ska jag och Boyfriend ut och äta sushi, det ska faktiskt bli mysigt. Även om det inte blir så mycket mat för min del...

Nu ska jag slänga mig in i duschen och sen ska vi iväg! Ger er en fin bild på MK så länge, hon är verkligen så himla vacker. Förstår inte hur folk inte kan se skillnad på MK och Ashley?! Jaja, nu har jag suttit här alldeles för länge. Ha det så bra ikväll snyggingar! Speciellt du E!

Eva Longoria weight tips

image288

Godmorgon, bloggen.

Bråk med Boyfriend

image286

Jag har pluggat, ätit alldeles för mycket, pluggat, och bråkat med min pojkvän. Nu ska jag gå och kolla på 40 year - old virgin, hoppas den får upp humöret.

Tack alla ni som skriver gulliga kommentarer eller diskussionkommentarer. Ni är verkligen guld värda!<3

Grinig

image285

Nej, nu ska vi vara vänner här på bloggen. Jag orkar inte sura över att några bloggläsare verkar starkt ogilla mig, och kommenterar hur dum jag är. (Fuck you, liksom).

Idag ska jag plugga. Hela dagen. Otroligt spännande va?

Vet ni vad jag hatar ännu mer?

Jag hatar er som tror att ni känner mig. Ärligt talat, vad är det för fel på er?


Anonym:

Hahahahah läste rubriken o tänkte: det är ju precis det du gör! Rannsaka dig själv, vem tror du lägger mest tid på att koncentrera på mat under dagen? anorektiker som du eller de som äter?
eller du kanske bara var självironisk, eller bara dum! misstänker det sista faktiskt..
Hej du anonym. Hur kan du veta det? Min dagar går ut på att gå i skolan, vara med min pojkvän, plugga, rida och kanske träffa någon kompis. Jag skrev det jag skrev, för att min pojkvän tappade humöret för att han inte hade ätit på hela dagen, och ville dumpa av mig hemma för att kunna åka och äta.

Alltså kommer jag på andra plats för honom, mat går före att vara med mig. 

Jag tänker aldrig på mat. Att tänka på mat gör mig hungrig. Därför låter jag bli det.
 


Jag HATAR folk som lägger upp sitt liv efter mat

image284

Som blir sura och griniga när dom inte ätit. Som planerar hela sitt liv efter mat. Jag verkligen hatar det.

Tror att det är en av dom största anledningarna till att jag svälter mig själv. Jag vill inte vara beroende av något eller någon, speciellt inte mat !! Jag vill inte vara som alla andra, jag hatar hela våran matkultur!

Ursch vad arg jag är just nu. Som tur är håller det mig från mat. Mina höftben blir allt mer vassa, ÄLSKAR det!

Ut och busa med er!

Sluta sitta inne och läsa min blogg. Ut med er! Det är ju Fredag idag!

Till alla er som ser anorexia som något glamouröstDON'T DIE FOR A DIET. Sådant här gör mig så ledsen att se. Att man inte kan se när man gått för långt... att man inte förstår. När man verkligen har någon som bryr sig om en också.

Ana poem in the morning

image283


I wish I never came here
I wish this never started
I wish I never knew this pain
I wish i was never exposed to this world
I wish I didn't know the exact calories in everything I eat
I wisk I didn't have to keep this a secret from those I love
I wish I didn't cut myself on the outside, to stop the bleeding on
the inside
I wish I didn't have this obsession
I wish I knew why I feel like this
I wish, I think, I know, I have a problem

Jag blir så FÖRBANNAD

image282

På er som kallar mig och andra Pro - anas för KORKADE. Hur fan kan ni säga så?! VAD är det som gör mig korkad? Vad är det som gör mig dum?

Har ni en aning om vad jag har för betyg? IQ? Vet ni vad jag heter?

Bara för att jag väljer att svälta mig själv eller "misshandla" min kropp som min pojkvän säger, gör det mig INTE DUM!!! Dom två sakerna har inte ens med varandra att göra!

Så, snälla, förklara för mig varför jag är dum, korkad, etc, bara för att jag väljer att svälta mig själv. PLEASE, gör det för mig.

Iskalla människor som inte bryr sig

Är så jävla COOLA. En vän till mig skrev idag i sin blogg om hur hon träffat på en brud som hellre käkar vitt bröd eftersom det är godare.

Så vill jag också vara. Iskall, stencool, orka bry sig om ideal. Bara köra sitt eget race!Fast vänta nu, är det inte det jag gör? Hm

Lunchtime

image281

Nu sitter jag här, magen värker för att den är hungrig. Igår somnade jag hungrig, det var helt fantastiskt. Brukar aldrig kunna somna hungrig. Heh

Nu ska jag iväg, så ingen kommer på mig med att sitta och skriva blogg.

Sömnbrist?

image280

Min kropp är allt bra konstigt. Förra veckan var jag vaken tre dygn i rad utan att kunna sova, nu kan jag knappt lägga mig ner i sängen utan att somna.

Vi gick och lade oss klockan hav nio igår, jag somnade inom en halvtimme och vaknade halv åtta nyss!

Hmm, skumt. Äsch, nu måste jag springa iväg till skolan! Ha en bra dag!

Update

image279

Nu har jag städat hela mitt rum, JA det var jobbigt! Städerskor ska alltid bli sjuka när man som mest behöver dom.

Jag har en smal dag idag. Faktiskt. Känns bra för en gångs skull, i en liten stund i alla fall (tills jag ser mig själv i spegeln typ)

Nu ska jag ut och busa med Boyfriend, bränna bort dom äckliga (men nödvändiga) kalorierna jag fått i mig idag.För jag ska bli smal. Och snart är det varmt! Åh, jag längtar! VÄRME!

Trött på att bli behandlad som ett barn

image278

Det är det värsta som finns. När vuxna ignorerar en eller stirrar tomt på en och sedan säger något som får en att verka SÅ liten och korkad och dum.

Jag har alltid varit ganska mogen med mitt ordförråd, kunnat föra mig väldigt bra i olika sammanhang. Men det kommer alltid någon person (GAMMAL!) som ska trycka ner en. Och stirra undrande på dom andra vuxna i sammanhanget och undra varför dom lyssnar på den där "lilla - flickan - som - inte - har - en - aning - om - något - eftersom - hon - är - så - liten".

Jag hatar det. (Och mig själv, för jag är tjock!)

Jag vill vara SMAL

image274 image276
Smala?

image275
Smal?


Ni vet. "På - riktigt - smal". Jag vet vad jag tycker är snyggt, vet du? Jag vet hur jag vill se ut. Vet du?

Ångest, föräldrar m.m.

image273

Jag är så duktig på att ge mig själv ångest. Jag tolkar allting alla säger till mig som något negativt, jämt.

Det var någon som kommenterade att min pojkvän kommer lämna mig vilken dag som helst. Och vet du vad? Du har så rätt. Det kommer han. För vem orkar med mig?

Inte ens mina föräldrar gör ju det. Jag blir så ledsen när jag läser andra PRO - ANA - bloggar och jag läser om hur dåligt dom mår för att deras föräldrar tvingar dom att äta. Vet ni vad? Dra åt helvete med er. Jag hatar er av hela min själ. Ni har åtminstone någon som bryr sig! Ni har ingen aning om hur mycket jag skulle ge för en familj som bryr sig.

Min pappas reaktion på min viktnedgång: "Va, har du gått ner i vikt?!"
Min mammas reaktion på min viktnedgång: (tystnad)
Min pojkväns reaktion på min viktnedgång: "Det är ju ingen skillnad på dig nu och förr?"

Andra kommentarer:

"Oj, vad du äter mycket" (Boyfriend)
"Ät inte så mycket nu gumman, då får du bara ont i magen!" (Pappa)
"Den som är lika grisig som du stannar inte kvar länge i det här hushållet!" (Mamma)
"Du borde börja träna mera" (Mamma)
"Du borde verkligen uppsöka ett gym" (Mamma)
"Nej, ät inte" (Boyfriend)
"Jag märkte det, du åt verkligen mycket!" (Efter att jag ätit fyra Chicken McNuggets och 10 pommes frites på Donken, Boyfriend)
"Men det är ingen fara älskling, jag gillar fett." (Boyfriend)

Samt att ingen i min familj bryr sig om att jag inte äter. Jag var och tävlade för ett tag sedan, hela dagen, och sa att jag var hungrig. Brydde sig någon? Nej. Dom tittade inte ens på mig. Boyfriend trodde att dom skojade och sa något om att jag inte ätit på några dagar och kunde kanske få lite mat. Mamma stirrade på honom och sedan vände hon sig om och fortsatte med något annat.

Så snälla, sluta klaga på familjemedlemmar som bryr sig!

Angelina Jolie

image272

Tänkte bara dela med mig av några fina bilder på Angelina! (Ursäkta bilden, mitt photoshop är totalt trasigt! Så det är gjort i Paint.... men det är tanken som räknas, eller hur?!)

Tokyo Drift

image271

Igår satt jag och Boyfriend och kollade på Tokyo Drift, ni vet efterföljaren till den där Too Fast, Too furious? Egentlige gillar jag inte bilfilmer, men det var sjukt mycket smala tjejer i den, och jag blev sjukt taggad.

Kul att min Boyfriend åt MINDRE än vad jag gjorde igår. Jag fick jordens vredesutbrott, grät och hade mig, sprang ut ifrån lägenheten och tjurade. Jag blir så irriterad och ledsen. Hur kan han tvinga mig att äta, för att sedan skita i att äta själv?

Jag vet att han gillar mig smal. Så smal it is.

Allvarliga tankar om anorexi och bulimi

Jag stod i duschen precis och funderade. På varför ni läser den här bloggen bland annat.

Jag är ju inte dum i huvudet. Hälften av er (minst!) läser den för att få thinspo. Och på något sätt... gjorde det mig så ledsen.

En tjejkompis till mig blev precis inlagd. Det fick mig att fundera, på allvar. Jag vill inte hamna där som ett kolli och inte fatta att jag är skitsmal. Det vill jag faktiskt inte.

Jag vill inte ge er thinspo. För allvarligt, alla ni som läser den här bloggen, ni vet inte vad ni ger er in på. Det suger, alltihop av det. Adrenalinkicken man får när man inte ätit på en dag, hur den växer och blir starkare för andra dagen, hur man alltid är så äckliga jävla otrevlig mot alla runtomkring en... ångesten när man ätit, toaletten, spya i ansiktet och håret, att aldrig orka göra någonting, att inte ens kunna lyfta en sadel, att man sårar dem man älskar...

Boyfriend bad på sina knän idag: "SNÄLLA Paris kan du inte äta något med mig, du är så himla mycket trevligare när du äter, och allvarligt vet jag inte hur mycket längre jag orkar med ditt humör."

Vem försöker jag lura? Avundsjuka blickar, känslan av att man kan besegra världen när man svälter, den där UNDERBARA känslan av lätthet, när man nästan svimmar, känslan man får när kläderna glider av, känslan av kontroll, känslan när vågen visar mindre dag för dag... Åh. Att vara stark. Att vara perfektion.

Dagens matdagbok

image270


400 kalorier + en kopp te. Nu ska jag träna - bränna massa feta kalorier!

Thinpso - video som visar mitt humörInte sådär superbra. Men den är lite gladare för er som gillar det !BECAUSE I'M HAPPY TODAY.

R.I.P. Jonesy

image269

Nu tycker jag att vi alla håller en tyst minut för Jonesy. Ni som inte gör det kommer jag hata för all framtid.

Jonesy, hur ska jag klara mig utan dig? Åh, suck.

Jag börjar gråta!

image268

JONESYYYYYYYYYYYY kom tillbaka !! Lämna mig inte ensam. Jag fick typ seriöst hjärtklappning och tårar i ögonen när jag såg din kommentar! Buhu. Don't leave me alooooooone ! *SNYFT*

Alla har dåliga perioder

Måste bara posta en kommentar från en blogg jag läser varje dag:

"Postat av: K

Många av oss med kroniska ÄS varvar bra och dåliga perioder. Själv klarar jag inte att svälta mer än ett halvår åt gången, sedan är det svårt att kontrollera ätandet ett tag framöver(kroppen känner sig hotad och utsöndrar hormoner mm som gör att du blir fruktansvärt hungrig och lätt går upp i vikt-det beror alltså inte på dålig karaktär och behöver inte vara mia heller, utan är en fysisk överlevnadsreaktion). Vad du gör, spy inte och försök undvika att hetsa fullt ut! Enda sättet att minimera viktuppgången är att träna hårdare än under svältperioderna, och se till att det du äter inte är så fettbildande (som grönsaker, magert protein, läkerol, havregröt mm). Måste du äta vanlig mat så ta bara litet och ät sallad till. Har du ätit för mycket så är det hårdträning som gäller. Det är svårt att undvika att gå upp ett par kg under en dålig period, men med en smart strategi så kan du klara dig undan värre resultat än så. Och om du är funtad som jag så blir det lättare att inleda en ny svältperiod nu när det blir ljusare och varmare..."


"K", du förgyllde min dag. Jag tror jag älskar dig. Haha, störd jag är?


Fetast i världen?

image267

Ätit typ 800 - 900 kalorier idag. Och klämt i mig två äpplen nu också. TVÅ!

Hej, jag är fetast i hela världen.

Fråga om förbränning

image266

Förbänner man mer om man fryser eller om man svettas? Jag har alltid trott att man bränner mer när man fryser. Men så läste jag på en tjejs blogg att hon alltid har en massa kläder på sig när hon tränar, för att svettas mera. Hmm...?

Godmorgon?

image264

Hoppas ni har sovit gott.

Det har inte jag gjort. Jag har sovit i en timme totalt och jag är helt slut med min äckliga ångest. Hatar den! Nu måste jag springa till skolan, ska skriva två prov idag (OJ vad BRA det kommer gå?!). Wish me LUCK!

Kontakta mig

Glöm det senaste inlägget (jag har som policy att inte ta bort skrivna inlägg, men glöm det bara).

I alla fall, ifall ni vill kontakta mig om vad som helst, kan ni nu maila mig på myanalife.blogg@hotmail.com. Det är väl trevligt? Hoppas ni skickar massa gulliga mail nu !

Snälla hjälp mig!

image263

Ta mig härifrån och rädda mig från det här helvetet

Jag klarar inte det här längre

Jag vill inte vara med, jag vill inte leva längre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Att spy eller att inte spy

image262

Hmm. Svårt val.

Eller inte. Nu ska jag uppsöka toaletten, tjing.

Haha, smittar anorexia?

image261

Lindsay Lohan, Nicky Hilton, Nicole Richie, Rachel Zoë, Mary - Kate Olsen. Alla "anklagade" för anorexi, alla med Rachel som stylist.

Allvarligt talat så har jag precis läst en artikel om det där. Det är faktiskt sant, att fetma "smittar". Om du umgås med tjocka människor har du lättare att annama deras matvanor och bli tjock.

Så sluta umgås med tjocka människor.

Aaw, IGEN

image260

Vad söta dom är tillsammans... synd att dom bråkade och allt det där. Skulle ge mycket för att ha henne som stylist! Har läst hennes bok, mycket bra.

Rachel Zoe och Nicole Richie

image259

Aaw, ursch vad GULLE.

Mätt?

 image258 image257

Jag har en sån äcklig känsla. Känns som att jag är jättemätt och jag känner mig så svullen... URSCH. Nu ska jag fixa iordning mig och sedan dra till skolan, BYE.

Nicole Richie är så vacker

image256

Älskar att titta på bilder på henne och DJ AM. Dom påminner om mig och min pojkvän...

Jag lovar att från och med nu ska jag vara en duktig flicka. Snälla?

Jag undrar också hur mångakalorier det är i sömntabletter. Hihi. För jag har svalt två kartor, ska precis börja på min tredje... (hoppas jag kan få sova lite inatt?)

Jag är inte en förebild

image255

Jag är tjock. Äcklig och tjock. Typ tjockast - i - hela - välden - tjock. Sluta bli inspirerade av mig. Jag är ÄCKLIG. Och tjock. Fetare än alla er tillsammans.

Jag har inte varit duktig på länge nu... allt jag vill är att bli lämnad ifred, låt mig vara...! Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte. Tjock, tjockare, Paris.

Äckliga BLOGG.SE

image254

Åh, jag är SÅ pissed just nu.

Kul att dom skulle byta bloggplattform och så stängs allting ner. I TYP TRE DYGN. (BRA jobbat idioter!)
BARA för att konstatera att "det inte funkar och vi använder oss av den gamla plattformen igen". Vilket betyder att:

a) dom lyckades inte byta, vilket gör dom till totalt korkade idioter (och mycket inkompetenta!)
b) dom kommer att stänga ner allting IGEN för ett senare byte IGEN
c) dom har suttit och ljugit under hela tiden eftersom dom säger att det dom har gjort är att flytta bloggar. Vaddå, flyttade ni 30.000 och ändrade er sedan? Håll er till sanningen så kanske vi kan hjälpa till, alternativt så har vi andra valmöjligheter såsom att BYTA FRÅN BLOGG.SE

So long, nu ska jag iväg och läsa bloggar som jag har saknat.

RSS 2.0
HälsaBlogg listad på Bloggtoppen.se