LONDON HERE I COME!

image225

Yeah, you heard me. Jag ska till Kate och Amys hemland!!

BYE BYE BITCHES! See ya.

P.S. - Emma

image224

Lilium! Onsdag, imorn? Kväll?

Modellinfo

Jag har sovit sex timmar på två dygn, världen snurrar och jag glider runt som i ett dis. Jag äter ganska mycket men jag rör mig hela tiden, jag känner mig svag och det är bra.


Förresten låg jag och kollade på Fashion TV igår, när min boyfriend låg och sov. Flera modeller var tjocka. Deras armar var tjocka.

image220 
Sasha, till vänster, hade jättetjocka lår. Modellerna filmades nedifrån och upp, och jag flämtade till av chock när jag såg att det var Sasha som var ägaren av dom benen!

image221
Lily såg ut som en älva. Snacka om perfekt ansikte!

image222
Freja, till vänster, var den enda som hade riktigt, ruggigt, snygg kropp.

image223
Snejana har också snygg kropp.


Vem har du som ideal?

Jag kan inte äta någonting längreNär jag äter kommer det upp lika fort. Jag vill inte ha det så... FAAN.


Lite thinspo för er alla där ute, med "vanliga" tjejer.

Anorexi - regel


image219


"Feeling hungry? Cook a full meal and then throw it all out. This will teach you control. Anorexics tend to eat food out of rubbish bins so pour bleach or something on it as well, contaminate it so you can't eat it. "

Pain doesn't hurt - when it's all you've ever felt

image218

Jag var på begravning idag. Smärtsamt.

Varför dör alla i Januari?

Den värsta smärtan som finns är när någon man älskar lämnar en. Det finns inget värre.
Drygt 1 år sedan du försvann från mig... jag blev påmind om din begravning. Hur jag stod där vid kistan med min ros, helt stilla, inga tårar. Hur jag inom mig rasade. Jag ville bara slita upp kistan och skaka liv i dig, ruska om dig och få dig att leva igen. Jag ville skrika, banka och slänga mig på golvet och storböla. Jag ville skrika "lämna mig inte ensam, lämna mig inte så här!". Jag ville rycka upp dig ifrån kistan, du skulle fortfarande leva, och allt skulle bara vara ett skämt. Ett enda stort, dumt practical joke. Och du skulle le mot mig, och sen skulle vi kramas, och du skulle ta mig i handen och sedan åka hem.

Jag kan fortfarande inte fatta att du är borta. Du var ju hela min värld, och jag fattade det inte ens förrän du var borta. Den här smärtan... få den att gå iväg! Snälla!
Tårar och snyftningar.. Även om jag inte kände den döda från idag så bra, så gjorde det ont i mig att hela min släkt var helt förstörd. Jag ville ta dom i famnen, säga åt dom att allt skulle bli bra igen. Men det gjorde jag inte.

En gammal bekant sa idag att jag har blivit så liten, nästan försvunnit. Och alla satt och glodde på mig när jag åt, en kom till och med fram och frågade om jag åt tillräckligt... känns det bra? Jag vet inte. Jag vet ingenting längre.

Varför läser ni min blogg?

image217

Varför läser ni min blogg om ni inte gillar det ni läser? Funderar allvarligt på att stänga av kommentarsfunktionen. Orka er.

Jag orkar inte få kommentarer om hur jävla pantad och bortskämd jag är. JAG ÄR INTE BORTSKÄMD FÖR ATT JAG HAR EN JÄVLA STÖRD PSYKISK SJUKDOM! Klagar ni på dom som är cp också? Säger åt dom att skärpa sig?

Jag tycker att ni är ouppfostrade snorvalpar, och jag vill INTE att ni skriver onödiga, nedsättande kommentarer eftersom ni för i HELVETE inte känner mig. Den enda som har rätten att skriva sådana kommentarer (om mitt utseende) är Jonesy. INGEN ANNAN. För ni har aldrig sett mig, så ni kan inte säga att jag är ful, tjock, smal, äcklig eller vad ni nu hittar på.

Fatta att jag skriver nedsättande kommentarer om andra människor för att jag är så jävla avundsjuk på dom. Ni tror inte att jag också vill vara normal? Ni tror inte jag vill kunna säga att jag är hungrig två timmar efter frukost? Jag vill kunna säga att jag är hungrig överhuvudtaget.

Och du som skrev att du skulle säga till modellagenturen att jag har anorexi - PASSA DIG, jag får fan nästan lust att blåsa skallen av dig, så arg blir jag. Du är så JÄVLA AVUNDSJUK.

Människor som klankar ner på andra - dessutom anonymt - ni är fega och patetiska. Jag blir RUSKIGT arg på människor som är fega: ha gärna en åsikt, men STÅ DÅ FÖR I HELVETE FÖR DET.


Tack för mig.P.S. - Säg inte heller åt mig att skaffa hjälp, för att jag är så jävla psykiskt störd. JA, jag skriver extrema grejer här på bloggen, vad får er att tro att jag går runt och progagerar för det jag säger här? Är ni verkligen så korkade? D.S.

Fast när man tänker efter

... så är mina naglar gjorda av en specialist, mitt hår har jag typ tappat och nyckelben har väl alla


Så det är ju inte så positivt. Stryk alla fördelar från förra inlägget.

Det jag hatar på min kropp

image216

LISTA

Nackdelar

 * Mina feta lår
 * Min dallriga rumpa
 * Mina stora vader
 * Mina hängiga bröst
 * Mina sladdriga armar
 * Fettet under hakan, när man böjer ner huvudet
 * Knubbiga fingrar
 * Fläsket i nacken
 * Min svullna mage
 * Mina plufsiga kinder
 * Fettet som kommer fram i armbågsleden när man böjer armen
 * Feta handleder

Fördelar

 * Mina naglar
 * Mitt hår
 * Mina nyckelben


Nattångest

image214

Nattångest. Jag hade nästan glömt känslan. Trodde för en stund där att jag var frisk... sen kom tankarna tillbaka. Ångesten över allt. Att jag är så liten. Att jag inte kan rädda alla människor. Att jag är en sådan besvikelse för så många människor. Att jag faktiskt inte kan rädda världen.

Vad gör man mitt i natten, när man är så ensam och less på allt? Jag är så less att jag inte ens orkar ta självmord.


Jag hatar den här känslan inombords
                                               Jag orkar inte med det här längre
                               Jag vill inte ha det såhär
                                                Jag vill bara sluta finnas till, lätt som en fjäder

Sväva bort, som en ängel,
                                           och så ska jag bli ihågkommen, alldeles ömtålig
 
                                                                            
Ana, jag behöver dig nu.
                      

Fakta: Vi klarar oss utan mat i 10 dagar

image212

Vi klarar oss alltså utan mat i TIO DAGAR. Och folk klagar på att dom är hungriga två timmar efter frukost. Jävla fläskon.

Olika kändisars BMI

image211

Kate Moss: 17,3
Anna Kournikova: 17,2
Amber Valleta: 15
Cameron Diaz: 17,8
Gisele Bündchen: 16
Heidi Klum: 17,2
Jodie Kidd: 14
Milla Jovovich: 17,6 (innan graviditet)
Teri Hatcher: 17
Victoria Beckham: 17,8

Morgonvikt VS kvällsvikt

image210

Maha, morgonvikt: 50.6
mitt - på - dagen - vikt: 50,5
kvällsvikt: 50,7
BMI: 16,5

Förlåt för det förra inlägget

Eller alla svordomarna i det. Men jag är FAN INTE GLAD just nu - inte glad ALLS.

Och i förrgår drömde jag en jävla dröm, att jag hade ätit massa sockerklet, som typ kaksmet, och inte spytt, och gått upp massa i vikt. Vaknade helt kallsvettig klockan fyra på morgonen och var tvungen att springa upp till badrummet för att väga mig (jag hade gått ner, inte upp, och NEJ, jag åt inte någon äcklig kaksmet, det var bara en äcklig, läskig dröm).

Mitt BMI

image208

Mitt BMI ligger för tillfället på 16,7. Så, nu vet ni det. Och jag är en tjockis. Kolla ditt BMI här.

Ridning - hur mycket förbränner det?

image207

Hmm. Nu förstår jag ingenting. Enligt Hälsovakten så förbränner jag 230 kalorier genom att rida aktivt i en timme. Men enligt ett annat program bränner jag hela 408 kalorier!

Det betyder alltså att om jag rider två hästar om dagen (vilket jag gör) och samtidigt springer runt i stallet i minst tre timmar, borde jag förbränna över 1000 kalorier! Shit, NICE.

RSS 2.0
HälsaBlogg listad på Bloggtoppen.se