Droger



Ni som tar droger för att gå ner i vikt... vad sjutton TÄNKER ni med?

Allvarligt. Jag är stark. STARK som kan motstå maten, det var det som fick mig att må bra. Det ÄR det som gör mig stark, det är det som skiljer mig från mängden... jag valde det (svälten) för att jag KAN och för att jag är fan BRA på det.

Jag tycker det är TRAGISKT med er som tar droger för att kunna gå ner i vikt. Jag tycker synd om er, för ni har inte sett 30 - åriga tjack - pundare sitta och nojja över skuggor. Ni har inte sett 25 - åriga horseare (heroinister, eller hur man nu säger) få panikutbrott. Ni har inte sett 20 - åriga koksare (kokainpundare) tro att dom äger världen för att sedan få jordens AT (avtändning).

Jag har sett det. Jag har träffat folk som suttit i fängelse. Jag har träffat alla möjliga sorters människor. Jag har träffat killarna som sägs sälja tjack och koks till prinsessorna.

Ni. Vill. Inte. Hamna. Där. Jag lovar.

Nu ska jag gå ut och ta en cigg och lugna ner mig lite.

Jag vs Nicole?



Okay, woa, nu får ni lugna er. Nu är ni flera stycken som har sagt att jag är smalare än Nicole. Att jag är smal, visst, fine, det får ni säga. Men SHUT UP, lika smal som Nicole? Nu får ni ge er... hon är ju JÄTTESMAL!

Förresten sitter jag och äter barnmat nu, hehe. Vet att man inte ska äta såhär sent egentligen, men jag var tvungen att smaka... var så nyfiken, hihi! Det är den här jag sitter och tuggar i mig. Och den var helt okay faktiskt!

I'm in love with you(r style)



På en skala, hur snygg är hon inte?! Jag vill bara ha ALLT som hon har på sig. Och hennes kropp...


Hur vet man när man är frisk?



Hur vet man när man är "frisk"? Hur kan man veta att nu, NU är allting över?

Ibland känner jag att jag mår bra. Så kan saker hända, såsom saker min mamma sade idag, och då vill jag bara dö igen.

Hur vet man? När man inte känner något när hon försöker trycka ner mig? När jag inte känner att jag vill svälta varje gång något händer? När?

Kärlek



Kärlek är en bra grej. När den inte riktas fel eller när den är obesvarad eller något sådant.

Jag tror att min mamma är kär i min Boyfriend. På riktigt. Och det skrämmer mig, och det äcklar mig.

I only feel beautiful when I'm hungry



Huvudet värker. Magen spänner. Tankarna virvlar men ändå är jag helt tom inuti.

Min pappas bror (min farbror) är död.

Han dog idag. Pappa ringde precis. Han var helt borta på rösten. Och jag bara satt där som ett fån och kunde inte göra något... varför, VARFÖR ska alla bara dö eller må dåligt?! Varför kan inte alla bara få må bra?

Att handla mat



Jag läser ofta på olika anorexi - bloggar att folk hatar att köpa fetto - mat, som chips eller sådant.

Jag är precis tvärtom! Jag hatar att köpa nyttig mat, för det känns alltid som kassörskan stirrar på en. En gång när jag handlade mini - mjölk var det till och med en kärring som kommenterade att jag borde ta "den röda mjölken istället". Jag hatar att erkänna för alla andra att jag äter nyttigt. Så jag håller alltid McDonald's - påsen som Boyfriend har haft sin mat i, jag går mer än gärna runt med en godispåse bara för att visa upp den. Är jag den enda som gör så?

Sjuk



Jag är sjuk
. Sjuk som i förkyld, snorig, ont i huvudet, feber och lock för öronen. Jag vill bara ligga och sova i min säng.

Ibland när jag är sjuk, så vill jag bara äta för att få energi.
Nu vill jag inte äta alls. Jag har absolut ingen aptit. Och det värsta med det är att jag inte vet om jag tycker att det är bra eller dåligt.

Att blogga eller inte blogga



Kommer ni ihåg varför bloggarna kom till, från början? Vad som står beskrivet ifall man slår upp ordet "blogg"? Just det, en dagbok, men öppen och skriven på internet.

Jag har börjat ledsna på alla bloggare som skriver att dom har "bloggkramp"! Man skriver ju ändå bloggen för sig själv, inte för någon annan? Okay, det kanske inte händer så mycket i ens liv, men komigen. Är det för att man är rädd för att förlora bloggläsare? Löjligt, säger jag.

Man ska använda sin blogg för sig själv (och det säger även dom flesta att dom gör!) och då ska man inte behöva känna "bloggpress", press att blogga.

Lilium



Emma sötnos... min telefon är knäpp så jag kan inte ringa eller smsa, bara ta emot samtal och sms!

Förresten, du anonyme (?) som tycker jag är tjock... jag tar inte åt mig, just för att du är anonym. Hade det varit någon i min omgivning som kallat mig tjock, hade jag dött på fläcken.

Men dom flesta är i alla fall tillräckligt väluppfostrade för att inte säga så.

Nu ska jag fortsätta laga äppelpaj åt min mamma, hehe! Ska bli kul att se hennes reaktion när hon äter den... åh, jag älkar att laga mat åt andra!

Fantastiskt



Den här tjejen är fantastiskt söt. Det är hon som spelar Rory i Gilmore Girls... Jag har alltid gillat henne för att hon har så otroligt vackra ögon!


Nu till en annan sak. Är det normalt att spy upp nötter och vatten? Jag åt en halv banan och lite torkad frukt och nötter till lunch/frukost, och sedan fick jag så ont i magen att jag spydde av mig själv. Vad är det för fel på mig som inte ens kan behålla lite frukt?


Heidi Klum



Heidi är en av dom där kändisarna som jag faktiskt inte tycker är SÅ smal. Fast å andra sidan, det sägs ju att kameran lägger på 5 kg, så hon är nog egentligen smal...

Vad gulliga ni är som tycker att jag är smal. Men jag vet inte... Mando har fortfarande inte hört av sig, innebär det att dom inte tycker att jag platsar? Är jag för tjock? Har jag inte tillräckligt mycket "problem" för att platsa?

Här är jag



Här är jag, igen. Tror att jag tar bort dom här bilderna snart, för jag blir så äcklad av mig själv. Hääh.

Rhodos



Rhodos var skit för att guiden var skitdålig och resebolaget hade felinformerat oss om ALLT.

Dom lovade att vi skulle bo på ett ungdomshotell (jo tjena, medelåldern på hela Rhodos var typ 50!), och dom på hotellet var verkligen asotrevliga. Vi fick ingenting städat och vi fick ligga på samma skitiga lakan hela veckan. Vi fick gå ner och BE om toalettpapper VARJE dag!

Väl ute på krogen blev vi förföljda av massa killar. Killar som bjöd på drinkar och drog i oss för att vi skulle följa med dom ner på stranden. Inte en enda snygg kille fanns det där! Så NEJ, Rhodos SÖG, i alla fall för oss.

Här ser ni min feta arm i alla fall.

Tjocka kompisar



Vet ni vad som var hemskast med Rhodos
? Det var inte värmen, killarna eller STENstranden. Inte heller var det dom jobbiga bilisterna, inte heller var det det faktum att allt var så litet.

Nej, det jobbigaste var lätt MATEN. Och min kompis (som ÄCKLADE mig för att hon var TJOCK - vilket hon inte ens är!). På dagarna gick det bra. Vi åt frukt och jag var lugn, simmade och rörde mig mycket. Det var kvällarna som var den riktiga tortyren.

Mat som i flott, fett, kolhydrater. Mat som i spya, mat som i längtan efter Sverige och en toalett det faktiskt går att spola i. Inte en där spy - resterna fastnar överallt och det blir stopp för minsta lilla.

Och det värsta var att jag var tvungen att äta av maten! För jag visste att vi skulle ut och dricka, och jag visste att vi skulle dricka mycket. Och att dricka tequila - shots på tom mage är inte att rekommendera, inte på Rhodos bland alla överkåta killar. Där fanns ingen Boyfriend som kunde rädda mig om jag mådde dåligt.

Hör ni hur sjukt det låter?! Jag verkligen längtade HEM för att MATEN gav mig panikångest! På min SEMESTER! Jag vet inte hur det låter för er, men för mig är det pinsamt. Det ska ju vara JAG som har kontrollen?

Long time ago



URSCH, vad länge sedan jag bloggade. Inte ens okay.

Det har varit skönt med en bloggpaus (eh, not, vem försöker jag lura?!) men nu är jag i alla fall tillbaka från Grekland. Åk ALDRIG till Rhodos, värsta stället jag någonsin varit med om.

Förlåt att jag inte hann blogga innan jag åkte. Hade så bråttom och var så stressad, så jag hann inte. Nu ska jag duscha och sedan leka med Boyfriend! Gosh, I missed him. (Och jag hatar att säga snuskiga grejer, men anledning till att jag inte har bloggat när jag kom hem idag, klockan två på eftermiddagen, var att vi var hemma hos honom och "myste" hela dagen... hehe!) PUSS!

I'm BACK bitches!



Rhodos var FRUKTANSVÄRT. Hemskt, ångest, äckligt, bacilligt, vidriga killar som bara vara ute efter sex.

Jag längtade hem hela tiden. HELA TIDEN.

Satt i telefon med Boyfriend och minst en timme om dagen.

Enda sättet att somna var att kasta i sig sprit - och det fanns det gott om. Sedan vaknade man nästa morgon med en OFANTLIG ångest.

Ursch, jag har inte mått bra dom här dagarna.

Bara för att jag mår så dåligt, så tänker jag slänga in en bild på mig själv imorn (blir ni inte glada nu?!)

So much to do, so little time



Som vanligt är jag alldeles överstressad. Idag har jag tvättat, fixat i stallet, ridit, handlat massa grejer inför imorn och nu ska jag iväg på middag hemma hos en tjejkompis (det ska faktiskt bli jättemysigt!) och sedan är det en annan tjej som vill gå ut på krogen med mig.

Och till råka på allt så har jag inte ens börjat packa än! SUCK! Varför är jag alltid ute i sista minuten...?

Mischa Barton


Jag är så korkad!!!

H*RREG*D jag är så KORKAD!

MAMMA: Vill du äta våfflor?
JAG: Vi har inga våfflor hemma.
MAMMA: Vill du ha raggmunkar då?
JAG: Nej, äckligt... var det inte länge sen vi åt kina - mat?
MAMMA: Jamen det var det ju!

Fuck, fuck, fuck. Panik, ångest, rädsla. Tjockis, fetma, boll.

Anonym



"när jag kollar kommentarerna på de olika pro-anabloggarna hittar jag ofta uttalanden som "ha en bra dag" eller "titta in på min blogg och vinn en sminkväska". för det mesta finns de här kommentarerna under inlägg som verkligen skriker ut ångest. hur i helvete kan man skriva "tävla om ett armband på min blogg" under ett inlägg som kommer från botten av ångesthelvetet????"

Haha, du har SÅ rätt. Det är faktiskt sjukt när folk gör så!
Typ när jag skriver: "åh, jag vill DÖÖÖÖÖÖ!" och folk bara: "haft en bra dag? Spana in min blogg!" Haha. Idioter.

Scones

Vaknade ganska precis för en timme sedan, och vinglade ut till toaletten. Jag höll på att svimma typ tre gånger.
Så nu ska jag äta frukost. Jag ska äta scones, ÄLSKAR scones!

Speciellt engelska scones, alltså sådana som äts på engelskt vis (med torkad frukt i själva brödet och grädde och marmelad på).

Fast nu bli det ju inte så jag kommer äta det förstås...


Mitt recept på scones (ca 129 kalorier i varje):

4½ dl vetemjöl
½tsk salt
2 tsk bakpulver
50gram smör
2dl mjölk

Sätt ugnen på 250 grader.
Blanda vetemjöl, salt och bakpulver. Ha sedan i smöret och smula ihop degen (
det här är jätteviktigt! Se till att degen blir ordentligt smulig!) och tillsätt sedan mjölken. Rör ihop.
Platta ut fyra runda "kluttar" av degen. Platta till och skär som ett kors på varje kaka. Sätt in i ugnen i 8 - 10 minuter.


Drömmar.



Jag drömmer så underliga drömmar jämt, och i natt var inget undantag. Fast den här gången handlade det inte om fetma, det handlade om min Boyfriends killkompis!

Jag drömde om honom för en vecka sedan, och då drömde jag att han våldtog mig (det var jättehemskt, och jag vaknade av att jag grät). Nu drömde jag att han höll på och tafsade och äcklade sig.

Sjuka drömmar?! Det sägs ju att man drömmer det undermedvetna. Ofta jag går runt och tänker på Boyfriends kompis "undermedvetet"?! Jag är ju SJUK.

Gisele.



AKA Snyggve.


Ursch.



Jag är så stor och tjock och ändå så smal och äcklig. Hatar mina vassa armbågar och höftben. Hatar spyan, älskar svälten. Hatar maten, älskar spyan. Hatar vänner, saknar socialt liv.

Hur fan ska man veta vad man vill när man är så kluven?

Porr




Sitter vid Boyfriends dator som vanligt såhär på morgonen.

En sak jag har kommit att tänka på, är hur jag flippade ut när jag såg killkompisens tjej på datorn, men när jag hittar hans porrmapp så tycker jag att det är okay?

För mig känns det så himla overkligt och jag vet att han aldrig kommer träffa någon av dom eller bli tillsammans med dom. Fast jag kanske borde vara svartsjuk?

Värsta dagen på länge



Det här har absolut varit den värsta dagen i hela mitt liv.

Ida, jag gick. Och han sprang efter, drog tag i mig och slet i mig och skrek till mig. Och jag fortsatte gå, och sedan började jag skrika. Och det var jättehemskt.

Jag berättade i alla fall ALLT om Mando. Inte att jag spyr, kunde inte berätta det. Men allt annat. Och jag berättade vad testerna visade.

I ett test, ångest och depression, låg det normala på under sex. Jag hade över 20 i båda. Jag berättade för honom att jag vill dö, i princip hela tiden, och enda gången jag är lycklig är när jag är med honom eller rider.

Han började gråta och vi satt på den varma asfalten och grät och höll om varandra.

Så nu vet Boyfriend allt.

Massa mat



Vet ni vad jag gör? Sitter och pressar i mig mat. JAG VILL INTE HA DEN HÄR JÄVLA SJUKDOMEN!

Jag vill bara ställa mig upp och skrika. Jag vill kunna vakna en morgon och känna att "fan, idag ska jag äta kladdkaka!" och göra det!

Jag vill sluta vara så associal, jag vill sluta sitta hemma som ett miffo. Jag är så jävla trött på den här SKITEN!

Elle MacPherson



Det är några som tycker / frågar mycket om behandlingen på Mando
.

På Mando får man lära sig att äta, ingenting annat. Inget äckligt tjafs med psykologer och "hur", "när" och "varför"?

Sådant har jag ju redan klarat av, vill inte ha mer med det att göra. Jag vill veta hur mycket och VAD man KAN äta utan att bli tjock,jag vill lära mig att inte sp, jag vill lära mig att hantera mat.

Så därför passar Mando mig perfekt. Min behandlare säger hela tiden att det här är en sjukdom, men det är ingen psykisk sjukdom. Så koncentrationen läggs därför på ätbeteendet och inte på det psykiska.

Förstoppad



Älsklingen. Nu ska jag ut och möta honom, och vi ska MECKA BIL, oj så roligt...! Eller inte.
Men man ska inte klaga.

Det roligaste idag var när ED (Elaka Doktorn) klämde på min mage. Jag började typ gallskrika för att det gjorde så ont! Då berättade ED att jag var förstoppad. Typ i nästan hela tarmen. Kul att höra va? Han tyckte att jag skulle sätta mig på toa i minst en halvtimme om dagen, bara sitta och vänta, så att kroppen skulle vänja sig vid att... ja, skita.

EUW! Sjukt äckligt! Det bästa var när han sa: "du får ta med dig en tidning och sitta där och läsa!"  Haha, enda gången jag slutade gråta och började hicka (jag skrattar så när jag är ledsen).

Kissie



Kom in på Kissies blogg av en slump. Och läste hennes frågestund, där hon skrev att vänner alltid går före kärlek.

Då började jag fundera. Så var det för mig också förut. Men träffar man den rätta killen måste man ge upp en del grejer... min Boyfriend är min bästa vän, mitt syre, min sol som får mig att leva. Utan honom är jag verkligen ingenting - han är den som får mig att må bra. Och det tror jag faktiskt inte att en tjejkompis kan göra på samma sätt.

Men det där är också ett problem - gör vi slut så har jag INGEN. Jag har verkligen valt att satsa på den här killen - vad gör man om han inte är den rätta? Hur vet man när man hittat "den rätte"?

Nicole Richie - artikeln

Det här (klicka på länken!) var det största jag kunde förstora artikeln... förlåt, nu kan ni i alla fall spara den och försöka förstora den själva.

Doktorn på Mando



Stor karl. Påminde mig om min pappa.

Jag har svårt att öppna mig, okay? Jag litar INTE på folk.

Han kastade sig på mig och sprutade ut frågor, och jag satt bara och vände och vred mig i stolen och ville därifrån. Att jag redan berättat för behandlaren verkade inte spela någon roll. Han halvskrek och ställde jättejobbiga frågor, och jag svarade bara "jag vet inte" på allt. Behandlaren fick fylla i: "du sa att du bara behövde använda magmusklerna när du ska spy Anna, du använder inte fingrarna, eller hur?"

Och jag nickade och han fortsatte tortyren.

Och sen ställde han frågan: "jamen, hur är relationen till dina föräldrar?"

"JAG HAR INGEN RELATION TILL MINA FÖRÄLDRAR! Dom jobbar jämt!" svarade jag, och sedan började jag storböla, och jag kunde inte sluta.

Inte ens när han gjorde läkarundersökningen slutade jag grina. Det var så hemskt.

För ett tag sedan

... så brände jag en skiva till min pappa. Jag satt i tre timmar, för jag var så nervös inför att han inte skulle gilla låtarna.

När jag gav honom skivan, bläddrade han snabbt igenom låtarna och bara hummade lite. Han lyssnade knappt igenom introt på låtarna. Han stannade på någon låt och lyssnade i kanske i 40 sekunder, för att sedan byta.

Skivan tog slut och han säger:

"Jaha?"

Sådant gör ont.

Jag drömmer så konstigt



I förrgår natt drömde jag att jag var skittjock, jag vaknade av att jag låg och kastade mig fram och tillbaka i sängen och försökte pressa in händerna i bröstet, och dra i fläsket vid höfterna. Jag kände mig besatt, fettet skulle AV!

I går natt drömde jag om min syster (plastsyster) och hon var skitsmal. Jag lyfte henne, snurrade runt med henne, och hon vägde ingenting. Hon var som luft - och det gjorde mig förbannad utav helvete. INGEN är smalare än mig! Jag måste vara smalast!

Att vara smal är det enda jag drömmer om. Jag äcklas av fett. Och nu ska jag gå på behandling och bli fet. Lyckat.

Så här säger man inte till någon med anorexi



Samtal igår:

JAG: Mamma, köpte du bröd?
MAMMA: Nej, för det äter du bara upp.

Är det så konstigt att jag har en ätstörning? Min mamma vill inte köpa hem mat för att jag KANSKE ÄTER UPP DEN. Buhu?

Min styvmamma var med då också. Hon blev jättearg:

STYVMAMMA: Ja, för man köper ju hem bröd som dekoration?

Mamma blev jättesur. Ingen säger någonsin sådant till henne - men hon behöver höra det ibland.

Boyfriend



Varför jag älskar honom så mycket:

 - För att han alltid grinar när vi bråkar
 - För att han alltid kan prata om allt, han är den känslosamma av oss två
 - För att han skriker av glädje när han ser Mighty Ducks, och får gåshud (hur gulligt är inte det?! Det är en Disney - film!)
 - För att han alltid ställer upp för mig när jag behöver honom
 - För att han idag höll jordens tal för mig när jag berättade om att jag antagligen blir inlagd.

Han satt i säkert fem minuter och berättade hur mycket han älskar mig, att han inte kommer tycka att jag är konstig eller något som måste bli inlagd, och hur han kommer att ställa bilen utanför så att han kan sova i den, bara för att få vara nära mig.

Det var helt perfekt. Solen sken, jag var varm, han höll om mig...

Vaken mitt i natten

Sitter här nu. Boyfriend ligger och sover bakom mig. Jag kan inte sova.

Vad jag vill med det här inlägget?

Ingen aning. Förlåt.

ANOREXIA



Anorexia är inte vackert.

Det här är på riktigt, allihopa. När jag var på Mando skulle jag äta en måltid så att dom kunde se hur mycket jag äter. Fick gå runt med en massa anorektiker.

Jag är ju inte så där smal, är det här på riktigt? Jag kanske inte alls är så sjuk, jämfört med dom är jag tjock. Är det inbillning?

Jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag vet ingenting längre. Känns som att jag har stått på en matta och någon ryckt undan den, och jag bara faller och faller.

Vem är jag ?

Versus



Smal vs för smal?

Mando var alla jättesmala. Jag var lätt tjockast där.

Jag kommer att bli inlagd, förmodligen. Behandlaren ville det.

Hon sa att om jag fortsätter som jag gör, kommer jag hamna på sjukhus och så smångom kanske dö.

Jag är rädd.

Jag kunde inte



Jag kunde inte. Vi övningskörde.

Hon började skrika - jag började gråta.

Vi åkte hem.

Nu har vi inte pratat på flera timmar.

Lyckat, Paris, lyckat. Så jävla värdelös.

Tårarna rinner



Det som hände idag rev upp en massa sår. En massa gamla minnen. Det gjorde så ont.

Och idag ska jag berätta. För mamma.

Vet ni vad ja är orolig för? Att hon ska göra som när jag var liten. När jag var ledsen, när pappa slagit mig, när hon skrikit på mig, när något hänt, har hon alltid reagerat på samma sätt. LIKGILTIGT. Som att det inte spelade någon roll. Som att jag inte betydde något för henne.

Jag är rädd för att hon kommer att göra som hon alltid gör. Vifta bort det. Inte ta till sig.

Jag är så rädd för det att jag gråter nu. Tårarna bara rinner och ångesten gör mig omväxlande kall och varm.

Förlåt för ett osammanhängande inlägg, jag har bara ingen annan att vända mig till

Mycket att tänka på



Wow. Jag har så mycket att tänka på. I min hjärna snurrar tusentals frågor runt.

Jag vet inte var jag ska ta vägen - men nu ska jag städa och sedan baka och sedan övningsköra. Och lyssna på bra musik, högt.

Tack för att ni finns, era kommentarer får mig att må bra. TACK<3

Röka + promenad.



Sitter och lyssnar på "Carola - Jag ger allt", faktiskt en bra, peppande låt!

Kom precis på, att om jag går ut nu på promenad, så hinner jag gå i nästan två timmar innan Boyfriend kommer hem igen. Så hinner jag röka och tänka... Jag har laddat iPoden nu, så nu kör vi! Hörs sen, eller imorn. God natt sötnosar!

Please Ana, die


Folk som inte svarar på kommentarer



Jag dampar på folk som inte svarar på kommentarer. Det är så himla irriterande.

Ifall man läser typ kommentarerna hos Blondinbella, och så ser man folk som typ BER på sina bara knän att hon ska svara, och ändå så gör hon inte det.

Jag svarar på folks kommentarer. Och jag är inte proffsbloggare. Jag har det inte som jobb. Jag är inte tvungen att göra det. Men om någon ber om det, så svarar jag.


Jaja, nu är det dags för Simpsons! PUSS


Telefonförsäljare måste ju vara dumma i huvudet

Har ni någonsin pratat med en intelligent telefonförsäljare?

Det ringde precis en hem till oss:

JAG: Hej, det är Anna.
HAN: (tystnad)
JAG: (tystnad)
HAN: Hallå?
JAG: Hallå?
HAN: JA, heeej, jag ringer ifrån Home Entertainments filmklubb och skulle vilja prata med *mammas namn*.
JAG: Tyvärr så är hon inte hemma för tillfället.
HAN: Jaha, när kommer hon hem då?
JAG: (tänker: "vad har du med det att göra?!) Vet inte riktigt, om ett par, tre timmar kanske.
HAN: JAHAAAAA, då får jag återkomma en annan dag då!
JAG: Okay, hej då!
HAN: Eh, hej!

IIH, I fucking made it!!!



JAG KLARADE DET
! WOHO! Jag fick 57 av 65.

Nu är det bara uppkörningen kvar. Har bokat tid för den med... satan vad nervös jag är. Det MÅSTE gå. Måste, måste, måste. Hua...

Ännu en värdelös dag



Jag har pluggat nästan hela dagen idag. Och det känns bra inför imorn... det är då det gäller. Håll tummarna gott folk.

Vackra, vackra människa





Vackert.

Spärrad

"dddd", nu har du sagt för mycket. Du är en anonym TÖNT utan liv, och jag vet var du bor eftersom jag har ditt IP - nummer.

En kommentar till ifrån dig, och jag lovar att jag polisanmäler dig. Jag har spärrat ditt IP - nummer nu, din feta no - lifer.

En annan sak jag undrar över



En annan sak jag funderat över är varför det är okay för andra att ge tips om hur man går ner i vikt, men inte för en anorektiker.

Jag tipsade om lite mellanmål under 100 kalorier. Väldigt många av er rasade. Tre dagar senare fick jag ett mail (ett töntigt spammail, men ändå) som tipsade om snackas under 100 kalorier.

Det är okay för tjocka personer att gå ner i vikt, det är okay för "tjockare" personer att ge tips om hur man ska gå ner i vikt. Men inte för mig. Fyfan för mig om jag ger er "normala" tips, för jag kanske ger er alla anorexia. Läs inte för noga i den här bloggen, anorexia kanske smittar ner er som vattkoppor! Akta er!

Jag undrar



Jag undrar varför det är så himla mycket roligare att gå ner i vikt än att äta.

Jag vill förstå. Jag gillar tekniska grejer, jag gillar att förstå hur saker och ting fungerar. Men det här makes absolutely no sense. HUR kan man få en sådan kick av att se vikten dala? Jag förstår inte.

Den kicken är så himla mycket härligare än mat någonsin kan bli.

Bag in da box



Haha, måste tipsa om den här låten för er som inte redan har hört den. Jag och Boyfriend sitter jämt och diggar den, hehe.

Hur mycket kostar skiten då?



Hur mycket kostar det förresten? Ni som blir/har blivit behandlade, hur mycket kostade det för er?

Palla att jag måste betala allt själv, om jag inte ska berätta för mamma (nej, det orkar jag inte just nu). Att berätta för pappa kan jag ju bara glömma. Han skulle hata mig.

Jävla skit



Vaddå "lunch serveras"? Är dom helt j*vla galna?!

Vaddå LUNCH? Är det meningen att jag ska sitta där och ÄTA?

Alltså. Nej. Jag kan inte.



Jag hyperventilerar.

Angående ätutredning

Du kallas härmed till ätutredning/bedömning

***dagen den **/*-08 kl.**.**

Vänligen ring på tel: ********* eller kontakta mig per mail på **************.*****@mando.se, snarast, för att bekräfta tiden.
Är telefonsvaren inkopplad går det bra att lämna ett meddelande.

Lunch kommer att serveras.
Besöket kostar 140 kr. Medtag gärna jämna pengar.
Vi tar ej kontokort. Frikort gäller.

MVH
**************** ******

Mat idag



Dagens matdagbok:

frukost - inget
lunch - inget
mellanmål - inget
middag - lite godis (spydde)
lite grönsaker och lite pasta (spydde)
lite godis (spydde)
gulaschsoppa, bröd med mozzarella och tomat (spydde)

Nu har jag kramp i magen. Jag hatar att spy. Jag äter, försöker att inte spy, spyr upp det varesig jag vill eller inte, äter igen och krigar för att inte spy - vilket alltid, alltid förloras. Fan också.

Jag är tjock och fet



Jag är tjock och fet och jag vill bara dö. Hur fan kan det göra så ont?

Man ska aldrig lita på folk. ALDRIG. Man kommer ALLTID att bli sårad då.

Test results

DisorderRating
Paranoid:Very High
Schizoid:Very High
Schizotypal:High
Antisocial:High
Borderline:Very High
Histrionic:Very High
Narcissistic:Very High
Avoidant:High
Dependent:Very High
Obsessive-Compulsive:High

-- Personality Disorder Test --
-- Personality Disorder Information --


Please remember that this test isn't meant to diagnose you. Only a professional can do that. Below are your test results, broken down for the ten different personality disorders. You are rated "low," "moderate," "high," or "very high" probability for each disorder. Low or moderate ratings mean that you are unlikely to have the disorder. High or very high means you are more likely to have the disorder. Only a professional can diagnose a disorder, however. Scroll down past the results for recommended books that might help you.

Hjälp



Jag funderar på att söka hjälp.

Killfrågor



Haha, kom på en grej vi satt och funderade på igår. Vi satt och muppade oss som vanligt, och sedan kom den stora frågan upp:

Kan killar få orgasm, eller heter det bara utlösning för killar?

Runka är det ju bara killar som "kan göra". Tjejer onanerar, inte runkar. Då är det väl bara rättvist att vi tjejer får orgasm och killar "bara" utlösning?

(Ja, vi ÄR störda, hehe)

Kokböcker



"During the gymnasium I always wanted to be a cock." - Offside

Jag undrar om det finns några kokböcker som inte innehåller kolhydrater? Är det någon som har något tips på en sådan kokbok?

Nämde jag förresten att jag är världens sämsta människa?



Man ska förresten inte vara kompis med mig. Jag bara sviker och sviker, och varför? För att jag inte orkar vara med folk, det är anledningen.

Jag är så trött på andra människor att jag inte ens orkar svara på sms. Jag vill bara vara IFRED, kan dom inte låta mig vara det...?

Busstrejken

Folk är så himla roliga. Läste precis en kommentar:

"Och det här med busstrejken är helt sjukt, vad fan tänker dem med?! Samma sak med sjukhuspersonalen som strejkade för ett tag sedan. Bussar och sjukhusvård är något som behövs i vardagen, det funkar bara inte att strejka hur som helst."

Alltså... VA? Menar människan allvar? Vad tror hon är poängen med strejken liksom?

Dom strejkar för att dom vill visa hur jävla mycket samhället behöver dom, och som resultat: högre lön. Dumbass.

Duschen



Duschen är min värsta fiende. I den står jag naken, och jag hatar det!

Jag hatar den för att:

1. Jag är naken. FETT. Euw.

2. Jag känner varje jävla äcklig benknota. Tittar jag ner ser jag två gigantiska höftben. Tvålar jag in mig så känner jag nyckelben, revben, ryggrad, bröstben...


Det bästa är att jag har en helkroppsspegel precis bredvid badkaret. Helkroppspegel som i visa - allt - som - dallrar vs. visa alla benknotor.

Det är precis såhär jag är, hela tiden. Ena sekunden är jag asfet. Andra sekunden äcklas jag av allt BEN. Hur fan är det möjligt?

Heta muskler



Jag tycker att det är så enormt mycket sexigare med en kille med "hemmagjorda" muskler än en som tränat på gym för att få fram dom, kom jag precis fram till.

Alltså, en kille som sportar (typ tränar fotboll eller så) har ju muskler, men inte överdrivet mycket pumpade muskler. En kille som står i ett gym hela dagarna är inte alls sexig enligt mig. Det är för onaturligt, och upp - pumpat.

Så, hellre Fredrik Ljungberg eller David Beckham än typ världens starkaste man.


Anonym



Ifall ni har några frågor till mig går det bra att skriva till: [email protected] . Jag har ingen inplanerad frågestund just nu, så fråga på saker där istället!

Vad jag gör



Jag har varit ute i solen hela dagen och fått lite färg... ni kan ju inte förvänta er att jag ska blogga när det är nästan 30 grader ute? Den enda gången då jag kan vara ute utan att frysa, hehe.

Jag har precis läst ut körkortsboken också...! Snart är det dags, är SÅ nervös.

Och ja, jag vet att jag har konstig syn på vad som är smalt eller inte. Har ni inte märkt det förrän nu?

Shoppat och pratat



Jag har varit och shoppat en massa inför Greklands - resan. (Ångest i provrummet? Javisst!) Fyfan vad kul det ska bli.

Jag shoppade med en vän, och nu satt vi och pratade en stund innan hon tog tåget hem. Hon sade: "jag har ju solklar anorexia, jag måste tvinga mig själv att äta varje dag, jag måste tvinga mig själv att inte sluta äta... varje dag, varje måltid."

Och vet ni vad jag tänkte? Först blev jag lite chockad. Orka vara så öppen med anorexia? Orka att hon väger 10 kg mer än mig?

Vet ni vad jag tänkte sedan, när hon hade åkt hem? Hon har rätt. Varför "smyga" med anorexia? Det bidrar ju bara till att sjukdomen trycks undan ännu mer, blir något man skäms över och inget man talar om, och då kommer det aldrig att komma några bra behandlingar.

Och vad spelar det för roll att hon väger 10 kg mer än mig? Anorexia sitter i huvudet, inte i kroppen. Måste man tvinga sig själv att äta för att man absolut inte vill - ja, då ÄR det en ätstörning. Spela roll hur mycket man väger?

Helena Bonham Carter II



Nu börjar jag ledsna. NEJ, hon är inte tjock, men NEJ, hon är INTE smal!!! Hon har precis varit gravid, är man smal då? Pundhuvuden.



Update: Och att säga att hon är smalare än Nicole Richie... nu får ni väl GE er. Wow, och jag tyckte att JAG är fet - blind.


Favoritmodeller



Kollar på backstage - bilder... här är tre av mina favoritmodeller: Daria, Freja och Lily.



Update: Karin, självklart har du rätt. Det är ju Irina Lazareanu i mitten. Kom på att jag har en video med Irina, Lily, Freja och Daria i:



Irina verkar vara en rätt rolig tjej!

Vad gör normala människor?



Vad gör människor när dom inte är med sin pojkvän? När man är hemma helt själv?

Jag har kollat igenom bloggar. Jag har pluggat körkortsteori. Jag har kollat på bilder. Jag har pratat med folk på msn. Jag kollar på Sex and the City - men har redan sett alla avsnitt SÅ många gånger. Jag har läst lite i en bok.

Vad ska jag göra nu? Jag är helt förvirrad. Jag har absolut INGET att göra.

Mellanmål under 100 kalorier



Här kommer några tips på mellanmål/snacks under 100 kalorier:

 * 1/2 kopp varm mjölk med kanel, 95 kalorier
 * 1 kopp keso med 1 tsk russin, 85 kalorier
 * 2 små riskakor med 2 tsk jordnötssmör, 79 kalorier
 * 1/2 äpple och 1 tsk jordnötssmör, 95 kalorier
 * 1/2 liten påse med rostade nötter, 85 kalorier

 * 1/2 liten avocado, 80 kalorier

 * 3 skivor ost, 97 kalorier

 * 8 mini morötter, 70 kalorier
 * 2 koppar popcorn, med 2 teskedar parmesan ost, 99 kalorier

 * ½ pitabröd, ¼ kopp tonfisk (vatten-packad) och 1 tesked riven lätt ost, 99 kalorier

 * 5 mini vaniljrån, 99 kalorier


Jag är hemsk



Jag vill bara vara liten och oskyldig igen. Sådär liten så att man springer till mamma om man har slagit i knät, och tror gott om alla människor.

Jag vill vara naiv, tro det bästa om folk. Jag vill vara liten och omtyckt och tro att hela världen kretsar kring mig. Liten, oskyldig, och det enda jag behöver bry mig om är vem jag ska leka med idag.

Helena Bonham Carter


Okay, jag erkänner. Jag tycker att hon är snuskigt snygg. Alltså, inte snygg á la Nicole Richie, eller Mary - Kate Olsen, mer snygg... SNYGG. Svårt att förklara. Hon spelar bland annat i filmerna "Franskensteins monster", "Harry Potter" och "Sweeney Todd".

Hon är inte ens smal? Vad är det med mig...? Jag måste ju vara sjuk eller något. Brukar aldrig gilla tjocka kändisar.


Grejen med mat



Grejen med mat är inte så mycket att man ska äta nyttigt och så, det handlar mer om PORTIONSSTORLEKARNA när det gäller mat.

För jag lovar, du kan äta VAD DU VILL och ändå gå ner i vikt. Helt bombsäkert.

Men äter du på McDonalds så kan du inte äta HUR MYCKET som helst. Äter du bara selleri, kan du äta mycket mera . Frågan är bara hur du själv vill göra.

Det handlar mycket om att minska magsäckens storlek. Jag själv äter hellre något lite kaloririkare EN gång om dagen (något LITET) än äter fem gånger om dagen. Det fungerar för mig. Man måste ta reda på hur man själv vill göra och vad man själv trivs med, inte bara pressa sig in i någon annans diet och tro att det ska fungera.

Det allra viktigaste tipset jag kan ge till någon, är att sluta äta när man är mätt. Känn efter!



Detta är naturligtvis tips för någon som vill gå ner i vikt och inte träna upp muskler. Vill du ha en stark och "fit" kropp måste du tänka mycket mer på vad du äter och att äta rikligt med både bra proteiner och bra kolhydrater för att bygga upp kroppen.

Scream



Juste! Vi såg Scream igår... Boyfriend ville se Exorcisten men jag totalvägrar. Dom gamla Exorcisten - filmerna går bra, men inte dom nya. Dom nya är äckliga. På riktigt!

Sedan efter det såg vi Seven, med Brad Pitt och Morgan Freeman. Den är verkligen sjukt bra! Ifall ni inte har sett den, se den. Den är äcklig, men ruggigt bra.

Studentbilder



Jag fick förresten några bilder ifrån studenten igår (om det inte var i förrgår, jag har såå dåligt minne), och FYFAN VAD TJOCK JAG ÄR. Man blir ju nästan rädd när man ser mig, haha!


Och min mamma beter sig fortfarande jättekonstigt. Hon frågade mig massa grejer om pappa och om han har hittat någon ny och sådär (när jag pratade med henne igår kväll). Jag sa bara att jag inte visste. Hon lät helt förkrossad...

Ibland vill jag att mina föräldrar ska hitta tillbaka till varandra, bara för att få ett normalt hem igen. En riktigt familj. Sedan minns jag alla bråk och all skit, och då känner jag att det lika gärna kan vara som det är...

Tips

Okay, jag vet att det här är lite off - topic från mina ätstörningar och allt det där, men jag måste tipsa om en "ny" grej jag precis köpt...

P - RINGEN (bah)!

Åh, vad pinsamt det där kändes att säga (ja, jag är jättepryd... kan knappt säga f*tta). Men seriöst, om ni är som jag, och ALLTID glömmer bort p - piller, så är det här något för er.

Det finns till och med en gratis sms - service som skickar sms varje gång man ska ta ut den och när man ska stoppa in den igen. Praktiskt vad?

Kolla in det här.

RSS 2.0












HälsaBlogg listad på Bloggtoppen.se