I'm so gangsterJag hatar hur jag beter mig
mot mina föräldrar och mot Boyie när jag inte har ätit. Jag blir så sjukt grinig och trött och jag vet knappt vad jag säger. Jag är som i en dimma, och allting bara snurrar. Det är disigt framför ögonen och ifall jag reser mig för fort så svimmar jag direkt.

Jag hatar, hatar, hatar att jag är så elak mot mina föräldrar. Jag bara snäser och vill vara ifred. Äckliga dumma jag.

Så var den kärleken överSå lång tid tog det innan han förstörde allting igen. Har det ens gått ett dygn?

Baiz - ångest

Jag är så fet att jag får panik. Jag vill kräkas ut mina inälvor. Då går jag kanske ner i vikt.

Nu gråter jag.Nu gråter jag. Jag önskar att jag var Superman.

Stark, tålig, kunde rädda dom jag älskar, flyga iväg och rädda universum. Aldrig vara ledsen, aldrig gråta, alltid vara stark.
Jag önskar att jag var Superman.

It's gonna be alrightJösses, vad rädd jag var igår. Jag insåg att jag inte alls har släppt alla känslor för honom, hade han dött så hade jag nog själv dött av sorg. Visst är det läskigt hur vissa situationer för tillbaka folk till varandra?

Det var inget livshotande visade det sig, bara lite med nacken och ryggen, och sedan passade dom på att röntga huvudet på honom sedan den tidigare bilolyckan (kan han sluta hamna på sjukhus på grund av bilolyckor? Det börjar bli en tradition).

Han är inte död och kommer inte att göra det heller. TACK för erat stöd! <3

Smärta och olycka är min vardagBoyfriend har varit med om en bilolycka. Allvarlig. Nyss.

Jag är så rädd!

Bråttom nuJag har jättebråttom, så jag hinner inte skriva något intressant eller roligt eller något läsvärt.

Men:

1. Jag har precis ätit frukost och det gick bra

2. Ni som glömde Earth Hour igår, ni kan ju testa att släcka ner en timme idag istället.

Kram!

Marisa Miller har dom också!Hon har dom också, hon har dom också! Bullarna alltså.

(På magen, sluta tänka snuskigt gott folk.)

Vanilj och Earth HourDet fick bli vanilj, hehe. Chokladen gör sig bättre på varma muffins, och dom skulle ha hunnit svalna innan jag hade blivit klar.

Glöm inte Earth Hour ikväll hörrni!

MuffinsbakandeSatan i gatan vad grinig jag var igår. Det var inte roligt. Det är ju en sak när man själv väljer hur man ska lägga upp sin matdagbok, men när någon annan kommer in och förstör min planering... jag blir helt galen på sådant. (Och ja, jag vet att det är en del utav sjukdomen, men jag hatar det i alla fall).

Nu håller jag på att baka muffins. Och jag funderar på om jag ska göra choklad - frosting eller vanilj - frosting.

Bull - update

Nu har jag ätit den där jävla äckliga bullen.

Och nu är jag jävligt grinig.

BulleMAMMA:
Hej!
JAG: Hej.
MAMMA: Jag har köpt bulle!
JAG: (får klump i magen) Jaha...?
MAMMA: Till dig, och mig!
JAG: (blir alldeles iskall i hela kroppen) Jaha...
MAMMA: Jag kommer hem om en timme. Då äter vi bulle!
JAG: (paralyserad av skräck) Mmgrumgh.

Sasha Pivovarova

Till er som tycker att min blogg har börjar bli för mycket snack och för lite bilder: Sasha Pivovarova i Biotherm - kampanjen. Hon ser oerhört vacker ut!(Visst är Photoshop fantastiskt? Lite skillnad mot hur hon brukar se ut. Jaja. Vackra bilder är det ju i alla fall.)

Sjuk mage? Sjukt vältränad? Sjukt konstig?Kom och tänka på dom här bilderna, och att flera av er tyckte att hennes mage såg märklig ut. Jag har också sådana där "bullar" som stickar ut? Undrar vad det beror på?

Och jag har även extremt tydliga ådror på magen, precis som Erin har på bilden ovanför. Lyckost mig, som lyckats med att både ha bullar och ådror på min mage (ironi, ja). Vad är det för något?

Mötley Crüe (ja, jag är besatt)Vilken röst han har! Dom flesta rock - sångare har grymt bra röster, men Vince Neil s röst låter verkligen precis likadan live som inspelad.

Lite skillnad från typ Fergie som inte alls kan sjunga live.

Förtydligande

Okay, sluta läs om ni inte är intresserade av hur jag menade med förra inlägget.

Såhär menar jag:

Vi säger att du skriver något på din blogg. Typ något ganska djupt, ganska filosofiskt. Två personer kommenterar det: en av dom tycker att det är det smartaste du någonsin skrivit, den andra tycker att det är det mest korkade som någonsin skrivits.

Vem tycker du är smartast? Förmodligen tycker du att personen som höll med dig är smart. Den andra personen är ju korkad som inte förstår!

Mer konkret exempel:

Earth Hour. Jag skriver att jag tycker att det är en bra idé för att spara energi och minska koldioxidutsläpp. Ni skriver att jag är korkad som har gått på myten om klimathotet och att ni verkligen inte tänker släcka några lampor, för det är ju bara folk som har gått på Al Gores skitsnack som tror på det där.

Jag tycker att ni är aspuckade som inte håller med mig. Ni skriver att det inte kommer att göra någon skillnad: jag säger, släcker hela Sverige ner så kommer det att göra skillnad. Det är ett sätt att förena mänskligheten och få oss koncentrerade på något annat än tv - spel. Jag tycker at det är löjligt att ha allting tänt bara för att. Släck ner en timme, vad skadar det?

Och här visar ju JAG att JAG är aspuckad. Ni får väl tycka och tänka vad ni vill? Jag kan ju ha fel. Världen kanske inte alls håller på att rasa samman i klimathotet. Jag kanske ojjar mig i onödan. Kanske, kanske inte. Men det är onödigt av mig att tycka att ni är korkade för att ni inte håller med mig.


Klarnar saker och ting?
Kram på er.

Du är smart om du håller med mig.Dom flesta människorna har en benägenhet att säga att "du är ju riktigt intelligent!" till dom som håller med en. Och dom som inte håller med en, dom är kanske inte intelligensbefriade, men dom är fasiken inte smarta.

Har ni tänkt på det? Människor som tycker likadant som du själv, dom är smarta. Folk som inte håller med dig, dom är korkade.

Jag tror att alla skulle bli lyckligare om vi kunde se över gränserna ibland. (Jisses, vad filosofisk jag är såhär runt lunch. Hejda mig, annars vet jag inte var vi hamnar...!)


Att ha självförtroendeJag kom att tänka på en sak. Jag har egentligen sjukt bra självförtroende.

Sanna Bråding säger i det här youtube - klippet: "självförtroendet är det inget fel på, men jag hatade mig själv".
Jag är läskigt lik henne. Folk tror att jag har ett perfekt liv, och att jag mår perfekt. Jag tror att ni tror samma sak, för ni verkar tycka att jag är stark.

Det är inte styrka, det är snarare självförtroende. Jag har skitbra självförtroende, jag kan ge svar på tal, folk tror att jag är stark. Men det är bara en yta. För under allt det där, så hatar jag mig själv. Jag hatar mig själv så sjukt mycket. Jag hatar varje del av min kropp, jag hatar hur jag är byggd, jag hatar hur jag pratar, jag hatar mitt utseende, jag hatar varje fiber i hela min kropp.

Och om jag kunde skulle jag byta bort allt det där, så att jag kunde vara någon annan.


Earth Hour - hjälp till med att sprida budskapet!Kom igen nu allihopa. Har ni hört talas om Earth Hour, organiserat av WWF?

Jag tycker att det är en riktigt, riktigt bra idé. Om alla släcker ner all sin elektronik den 28 mars så kommer det att spara en massa energi. Och det är klimatsmart!

Ni vet ju att jag tycker att man ska tänka på sina efterlevande och på planeten, det är något jag brinner för. Så om alla ni som läser den här bloggen släcker alla lampor och stänger av datorer, TV och radio, så kommer vi att kunna göra skillnad.

Lördagen den 28 mars klockan 20.30 till 21.30. Det är bara en timme. Jag vet att vi kan! Sprid gärna budskapet genom att skriva om det här på era bloggar, och bland era nära och kära.

VåfflaNu har jag ätit våfflor. Och det var verkligen inte gott - kanske är det jag som inte kan laga våfflor, men gott var det verkligen inte.

Ge mig riktiga (belgiska? Amerikanska?) våfflor!

ThinspoSka vi gissa att dom här bilderna kommer att användas flitigt som thinspo för pro - ana s?

"Åh kolla vad fin mage hon haaaar, så vill jag också se ut!"
"Ja men kolla hennes biffiga lår, ursch!"Patetiskt.

"Smaklig måltid!" : "Why don't you burn in hell?"En sak jag har kommit på att jag hatar, är när man är på restauranger och personalen ler soligt och extremt falskt och sätter ner tallriken framför en med ett stort "SMAKLIG MÅLTID!"

Det är så sjukt irriterande. Man vill ju bara slå bort det där oärliga leendet ur ansiktet på dom.

Jag känner för att göra en Stewie... ni vet, när hans mamma säger "why don't you go out and play in the garden?" och han svarar "why don't you burn in hell?!"
 
Hihi. Det vore roligt.

UttråkadJag känner mig uttråkad och på bushumör.

Pa, vart har du tagit vägen?

LunchNu ska jag äta lunch - jag är hungrig. Men jag mår illa också. Typiskt.

Tänkte äta det som jag har dille på för tillfället - tacos/wrap bröd fyllt med grönsaker och andra nyttigheter som kyckling.

Vi hörs om en stund.

Mjusic


David Guetta ft. Tara McDonald - Delirous


Metallica - Cyanide


Maskinen - Segertåget


Basic Element - Touch you right now


Billy Idol - Rebel Yell

VåffeldagenJa juste, våffeldagen närmar sig med stormsteg.

Jag lovar på heder och samvete att äta minst en hel våffla. Utan att kräkas, utan att kompensationsträna. Inga undanflykter med att jag mår dåligt eller inte har tid.

Jag åt jättegoda våfflor nere i Falsterbo förr - förra sommaren. Sådana där stora, djupa, amerikanska. Varför kan man inte köpa sådana här uppe?!

Jag är en feeder.Haha, vet ni vad jag precis kom att tänka på?

Jag älskar att se andra äta och jag älskar att laga mat åt andra. Jag hatar när andra inte äter eller när andra människor bantar.

Jag är som en feeder, haha.

Lista om mig

Nu har jag sett den här listan i nästan alla bloggar jag läser, och slänger upp den på min egen också.

Lovar du att vara ärlig? Yes box.
 

Du heter: Paris är mitt alterego. Bloggar under pseudonym.

Smeknamn: Parre. Nej, jag skämtar bara.


Låt som när du är ledsen sörjer till? En låt jag alltid återkommer till är Metallicas "Nothing else matters"


Beroende av: Jag hatar att vara beroende av saker, känner jag att jag har ett beroende så bryter jag det direkt.


Vem behöver du mest just nu: Jag behöver någon som tycker om mig.


Vad tror folk om dig? Första gången folk ser mig så tror dom att jag är Sveriges största bitch, folk brukar bli positivt överraskade när dom pratar med mig.


Stämmer det? Att jag är Sveriges största bitch? Nej, jag är ganska snäll.


Vad får du oftast komplimanger för? In real life, mitt utseende, min kropp. I bloggen att jag skriver bra och att jag är intelligent - vilket jag blir tusen gånger gladare för.


Vad säger du för att imponera på någon? Jag brukar inte känna att jag måste imponera på någon.


Hur imponerar man på dig? Genom att vara freeeeesch. Nej, man imponerar på mig genom att vara rak, ärlig och stå för det man tycker. Det är starkt att göra det!


Brukar du skratta för dig själv? Nej. Eller, det händer väl, men inte ofta. Jag skrattar inte högt så ofta.


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Förresten så plockade snuten mig igår, haha"


Var bor du? In tha city.


Trivs du där: Nej, jag vill bort, bort, bort.


Äger du några converse: Nopp. Stod och klämde på ett par vita, höga igår, men jag tror inte att jag passar i det.


Sprit, cider, vin eller öl: Cider, vin, champagne. Blir alldeles för full på sprit, det är inte okay.


Brukar du bli för full: Haha. Nej, faktiskt inte. Inte längre.


Vad har du för mobil operatör: Comviq FTW.


Är du allergisk i mot något: Inte vad jag vet.


Har du haft sex idag: Haha, orka att jag rodnade när jag läste den här frågan. Jag är en sådan mes. Nej, det har jag inte.


Nästa mål i ditt liv: Resa bort. Pratade med mamma om att resa bort i några månader. Vi får se hur det blir med den saken.


Hur svarar du i mobilen: "Ah hallå?"


Vem ringde du senast? Pappa


Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Vi pratade om hästar.


Antal timmar sömn inatt: Somnade vid tolv, vaknade åtta, nio. Har faktiskt sovit riktigt bra dom senaste dagarna.


Sov du ensam: Nej. Jag hade sovsällskap.


Brukar du komma i tid: Hehe, nej.


När mår du bra: Jag mår bra när jag får vara med Boyie. Jag mår bra när jag är med hästarna. Jag mår bra när jag läser (nördvarning, jag vet).


När blev du fotad senast: Nu i helgen.


Hur känner du dig nu: Ganska bra, svullen och ont i magen. Damn you, lilla magsäck.


Vanligaste färg på dina kläder: Det måste vara svart eller vitt. Tråkigt nog.


Vad tycker du om fötter: Jag hatar fötter! Alltså, jag tycker verkligen att det är JÄTTEÄCKLIGT med fötter! På riktigt!


Vad saknar du: Värme, en normal tillvaro, mod att ta tag i saker och förverkliga dom.


Hade du en bra kväll igår: Vad gjorde jag igår? Jo, juste. Jo. Den var väl som alla andra.


Favorit dryck på morgonen: Juice är gott. Annars vatten.


Rakar du benen: Ja. Jag älskar känslan av att vara freeesch.


När brukar du oftast gå och lägga dig: Alldeles för sent. Ofta långt efter tolv...


Är du blyg? Nja, eller jo, jag är jätteblyg. Men går jag ut så tar jag på mig en mask så jag tror inte att folk ser mig som blyg.


Sysslar du med någon idrott: Javisst, rider. Jag älskar att träna, har alltid tränat. Många olika sporter.


Vill du hellre ha mail än brev: Jag får hellre brev. Åh, det är så mysigt!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Jag tror på attraktion vid första ögonkastet. Kärlek är för stort för att man ska kunna bli "kär" vid första ögonkastet - tycker jag.


Har du spytt offentligt: Jag har spytt på en offentlig toalett, men det är ju inte ute bland folk, om man säger så.


Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Som jag sade till en kille förra helgen: hade jag varit kille så hade jag varit president. Jag hatar att vara kvinna i dagens samhälle.


Är du nöjd med ditt liv: Det är väl helt okay. Jag ska inte vara dum och klaga, det finns många som har det värre.

Är du bortskämd:
Nja, jag vet att ni tycker det. Men ifall man jämför med mina jämnåriga kamrater så är jag inte så bortskämd. Allting är ju relativt.

Vad gör du i morgon: Imorgon, rider, pluggar, bloggar såklart. Kollar upp lite mer om utlandsresan.


Vad är det värsta du vet? Falska människor, människor som inte står för det dom tycker utan vänder kappan efter vinden, folk som ljuger eller stjäl eller sårar bara för att dom tycker att det är roligt... djurplågeri, mobbning, folk som ser ned på andra, förtryck, hustrumisshandel, rasism. Våldtäckter, överfall. Typ det. Och så himla mycket mer.


Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Ärligt talat så har jag ingen koll. Ibland lite mer, ibland lite mindre.


Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Natalie Portman.


Vad längtar du till? Att jag får börja tjäna pengar och bli rik och köpa ett hus och sen få vara ifred.


Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag har vänner. Men inga bra.


Vad använder du för shampoo? Silverschampoon.

Vad är det finaste du fått?
Min häst, antagligen.


En speciell dag du minns: Dagen då mormor dog. Dagen då jag förlovade mig. Det finns många speciella dagar.


Hur gammal är du: Runt 20 år gammal.


Tycker du om någon just nu: Javisst.


Om fem månader: Om fem månader vad då? Jag tycker fortfarande om personen och jag lever ett bättre liv än jag gör nu.


Du samlar på: Väskor.


Gröna eller röda äppeln: Röda, söta, små. Helst svenska. Dom är underbara.


Vem ringer du när du är arg/ledsen: Boyie.


Gillar du golf: NEJ. Fyfan vad det är tråkigt, och sämst är jag också på det.


Vilken tid gick du upp idag: Vad skrev jag? Nio? Tio? Minns inte.


Har du sovit i din egna säng inatt: Nopp.


Har du strumpor på dig nu: javisst.


Är det okej att gråta: Ja jösses. Jag gråter jämt. Varje dag typ.


När grät du senast: Igår?


Vad skulle du göra om du vann en miljon: Jag skulle ge pengarna till mina föräldrar, för att dom har gett mig så otroligt mycket så jag skulle vilja ge dom något tillbaka.


Bär du glasögon eller linser: Nicht.


Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Eh, nej? Varför skulle det vara "viktigt"?

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Oj. Ganska tidigt. Gillar att vara i stallet på förmiddagarna.


Har du piercing: Naveln och öronen.


Vill du gifta dig: Ja, med en man som jag älskar och som älskar mig. Och gifter jag mig så är det för evigt, jag kommer aldrig att skilja mig.


Vill du ha barn: Ja, någon gång i framtiden. Jag gillar barn.

Solar du ofta:
På somrarna älskar jag att ligga i solen. Använder dock solskydd.


Är du bra på att laga mat: Ja, det är jag.

Är du flygrädd:
Absolut livrädd. Jag tror att jag ska dö varje gång vi startar och landar.


Hur vig är du: Jag är väldigt vig. Vet inte riktigt vad det beror på, men jag kan böja mig själv i alla möjliga konstiga riktningar.


Är du musikalisk? Hm, nej.


Vad dricker du helst när du är törstig: Cola. Eller vatten. Eller Schweppes.


Vilken är din favoritglass: Yoghurtglass. Vanilj.


Tror du på ett liv efter döden: Någon som har läst Philip Pullmans Bärnstenskikaren? Så tror jag att det blir.


Tycker du om sushi: Loves it.


Vad äter du helst när du ser på film: Alltså! Vad sjutton är grejen med att äta när man tittar på film? Jag har aldrig gjort det. Hatar det. Jag blir så okoncentrerad på filmen?


Bor dina föräldrar tillsammans: Nopp.


Har du tandläkarskräck: Nej.

Är du morgon- eller kvällsmänniska:
Både och, beror på hur jag lägger upp mina vanor. Somnar jag tidigare går jag upp tidigare.


Vilken ögonfärg har du: Blå. Typ.


Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja. Alldeles för många gånger.


Biter du på naglarna: Jag har gjort men det slutade jag med för flera år sedan.


Röker du: Nej. Jag rökte två paket om dagen i ett års tid och innan det minst ett paket om dagen. Fick för mig att det var äckligt och slutade.


Hur ofta tränar/motionerar du: Varje dag. Ibland hela dagarna.


Senaste låt du hörde: David Guetta - Fuck Me I'm Famous albumet står på repeat här hos mig.


Diskutera mera!

Åh, vad jag älskar att diskutera saker. Det är det bästa som finns.

Jag kanske borde ha blivit politiker istället?

Fuck Me I'm FamousKärleksnördJag är verkligen en kärleksnörd. Jag tror på kärlek, rakt igenom. Att det finns två personer som hör ihop.

En sak jag har tänkt på, är att folk jämt säger att man inte ska släppa sina vänner om man hittar en kille. Och visst, man kanske inte ska skita i sina vänner, men killen blir ju som ens bästa vän? Det är ju honom man ska vända sig till när man behöver någon, eller har jag helt fel?

Lush

Parfymen jag bloggade om för någon dag sedan kan man köpa hos Lushs återförsäljare eller på deras webbshop. Parfymen kostar 99 kronor och är "vegan - vänlig" (haha, lustigt ord).

Mat, mat, mat

Maha, nu har jag kommit hem efter en lyckad tur till stallet. Kom hem och upptäckte att mamma hade köpt fel bröd, vilket gjorde att jag började störtböla.

Så torkade jag tårarna, satte mig och skrev det här blogginlägget, och nu ska jag ge anorexin en käftsmäll och äta en bit bröd. Bara för att.

Jag KOMMER INTE bli tjock av en skiva bröd, jag kommer inte bli tjock av en skiva bröd. (Tänk er mig framför brödskivan med slutna ögon och mässandes detta, precis som Stig Helmer.

Bakis i två dygn?Jag har legat utslagen i två dagar, men det var det värt. Fredagskvällen var helt spårad, helt sjukt roligt!

Igår vaknade jag vid fem - tiden och åkte iväg till en tjejkompis, där vi låg och tyckte synd om oss själva. Jag tryckte i mig fyra Dumle - kolor och tog en allvarlig fundering på om jag skulle bakis - äta, men där tog det stopp. Ett steg i taget är nog.

Somnade vid elva igår och vaknade halv tre idag. Skönt att för en gångs skull få SOVA!

Nu ska jag äta frukost och kolla på Gossip Girl. Kram på er!

Honey I washed the kidsEn sak till innan jag måste gå - jag har provat en ny parfym ifrån Lush. Den heter "Honey I washed the kids" - och luktar gudomligt. Den beskrivs såhär:

"Himmelriket i en liten ask - om din idé av himlen är en kolafabrik som också serverar honung och apelsinjuice. Den smaskiga doften av söt apelsin, honung och bergamott är så god att du troligen kommer vilja kommer vilja slicka i dig hela lilla asken!"

    
Den luktar så himla gott. Och den håller mycket längre än en vanlig parfym gör - den håller nästan hela dagen. Dessutom innehåller den i princip bara naturliga och ekologiska ämnen. Try it!

Puss på er! <3

Idag ska vi KRÖKAIdag ska vi KRÖKA, med stora bokstäver.

Jag mår så ofantligt bra just nu! Inom en kort framtid så ska jag till London, träffa min babe, tävla, festa, leva livet.

Jag är ung fortfarande, jag lever livet. Träffa människor och må bra, det är något jag förtjänar! Ikväll så ska jag göra båda delarna. Jag ska ut och festa, och jag ska gå dit vinden för mig, för att vara lite poetisk / Pocahontas - ig.

(Jösses vad mitt humör svänger. Men jag tror faktiskt att det beror på era stöttande kommentarer - ja, jag tror det på allvar. Jag blir så fruktansvärt glad av att ni tar er tid att kommentera MIG! Tack för det! <3 )

Buisy Buisy DayIdag har jag mycket att göra - det brukar också vara bra dagar, när man inte har tid att tänka för mycket.

Jag har precis ätit frukost, men sitter och mår extremt illa. Varför ska det vara så svårt?


Nu ska jag iväg till hästarna. Hoppas att ni får en bra dag! <3

Orättvist, Tommy LeeMin. tjejkompis. hånglade. med. Tommy. Lee. på. Café. Opera.

Gah! Bitch.

(Nej, jag vill inte hångla med honom, men jag skulle gärna träffa honom!)

Tack för att ni är fantastiska!

Ni måste skämta! Det här är ju ett skämt. JAG BARA ÄLSKAR ER! Kolla på inlägget under. Nästan 70 kommentarer! Det är ju helt fantastiskt, och alla är peppande! Jag blir så glad.

Känner nästan för att göra en fjortisblogg med tretusen utropstecken!!! Så exalterad blir jag!!!!

Nej, jag bara skämtar. Men åh, ni är så fantastiska. Jag blir så peppad av er! KRAM på er <3

Att äta normaltJag kom på mig själv idag - jag har ätit normalt.

Frukost, lunch... nej, just det. Middagen gick åt helvete. Men ändå. Att ha ätit utan att tänka och utan att få ångest, det betyder så sjukt mycket för mig just nu.

Applåder, tack.


Ballar av stål

"Solna - tattare, Sooolna - tattare!"
"Bajen - fitta!"

Hahaha, såg ni programmet "Ballar av stål" igår?
Se det här. Ni kommer inte att ångra er. Jag skrattade så att jag grät - helt själv!

Den där tjejen (Cyndi från Ica - reklamen) var ju så rolig så jag trodde jag skulle svimma. Precis min humor, jag skulle lätt kunna göra sådär också! Killarna tror att dom ska få ligga med en sjukt snygg men superkorkad brud... och så reser hon på sig. Och sedan när hon kommer tillbaka: "Antoniooooo!" Åh, jag dör. Jag får ont i magen bara jag tänker på det.

Mary - Kate, vad gick fel?Men alltså... va? Jag är borta en vecka. Hur mycket kan hinna gå fel på en vecka?

Ja ja. Nu är jag i alla fall hungrig, så nu tänkte jag äta. Puss.

Avstängd från omvärldenJag har bloggat superdåligt dom senaste dagarna, jag vet.

Sitter knappt vid datorn, är knappt hemma, och när jag väl är hemma så sover jag. Typ.
Känns jättekonstigt, är så van vid att läsa allas bloggar... men det kanske är lika bra. Typ.


Jag hatar det här, efter ångest kommer apatin. När man bara sitter och bara är.
Ge mig något starkt, och ge mig det nu.

I wish you were right hereYou and me babe!

Dödsångest

Jag KAN inte! Ifall det finns något högre väsen därute, någon Gud, snälla, hjälp mig.

Det gör så ont, jag kan inte andas!

Jag bara, jag bara, jag bara... jag orkar inte tänka, jag orkar inte leva, jag hör inte hemma här. Jag vill bort, högre, längre, framåt, VARTSOMHELST.

Jag sitter här med kramper och spasmer i kroppen. Jag är så rädd. Jag är så rädd, men mest för mig själv. Jag skrämmer mig själv. Så otroligt mycket...!

Words like violenceSticks and stones may break her bones,
but words could make herself stave to death.


"Det syns att du har gått upp lite i vikt sedan jag såg dig senast."

Under hela kvällen fick jag höra hur jäkla "tiny" jag är.
Sedan fick jag en kommentar. Och den förstörde allting.

Jag lever

Jag lever, men det fan nätt och jämt.

Boyie tycker att jag har börjat återgå till mina gamla vanor. Och det blir ju lätt så, när man är självdestruktiv, att man återgår till sina gamla vanor när man mår dåligt.

Den här helgen har jag levt som om det inte fanns någon morgondag, precis som på den gamla "goda" tiden. Jag har inte varit opåverkad en enda minut.

Jag förstör mig själv. Och jag kan fan inte sluta.

Kvällsfunderingar.Jag funderar på att knarka ihjäl på mig Atarax. Undrar om det fungerar.


Man kan ju alltid hoppas.

Kärlek, kärlek, kärlekOch hur i helvete gör man när man har känslor för någon annan än den man är i ett förhållande med...?

Långa förhållandenHur gör man för att få ett långt förhållande att fungera?

Jag tröttnar så himla fort i ett förhållande. Men ses man varje dag i två års tid så kanske man kan förstå det?


Hur gör man när man inte kan leva utan någon men samtidigt är så trött på personen att man vill slå ihjäl den?
Har ni några bra förhållandetips? Hur gör man för att få det att fungera?


Tomas MöllerHaha ja... Tomas Möller.

Jag har legat halvvaken hela natten och drömt om honom. Jag minns inte ens vad jag har drömt, bara att jag har drömt om honom. Sjukt? Ja.

Mamma och middagNu ska jag iväg och mamma ska göra middag till mig. Antingen så äter vi ute eller så köper vi med oss något hem.

Det var bra att få rensa luften lite. Ingenting är förlåtet och allting är som förut, men att ladda ur gör en utmattad, och man orkar inte vara arg.

Hoppas att ni äter eller har ätit middag där ute. En måltid gör ingen skillnad, kom ihåg det. Kram <3

Min historia, del IIIIJa, vad hände? Var är fortsättningen?

Det är nu det börjar bli jobbigt. Det är bland annat nu "Det" hände. Och jag vet inte om jag är stark nog att skriva ner det... jag klarar ju inte ens av att tänka på det.

Tänk om jag kunde få bjuda er alla på något.Tänk om jag kunde få bjuda er alla till någon paradis - ö. Vi hyr en hel ö och så flyger vi dit och dricker drinkar och bara lever livet, utan att tänka på imorgon.

Om jag kunde, så skulle jag ta med er alla dit. Det vore Nirvana för mig.

Sanningen om Size Zero

Här är det program (Sanningen om size zero, på trean) som gick på tv för ett tag sedan. Kvaliten suger, men here you go, liksom.

Massa, massa kramar på er, tack för att ni tar er tid för att skriva till mig. Det betyder så oerhört mycket.Jag måste åka bortJag kommer att åka iväg snart. Allra helst skulle jag vilja åka någonstans där det är varmt, som L.A. eller Thailand. Problemet är ju att jag vill åka själv... vågar jag vara ensam i dom städerna?


Annars åker jag till mitt andra hem, London. Eller till mina släktingar i U.S.A. Så fort mina kurser är över så ska jag härifrån... jag behöver komma bort ifrån alla människor, alla problem, allt som håller mig nere.


Heidi Klum om sin viktSkönt att det finns vissa normala modeller.

Kommer ni ihåg den här intervjun med en modell? Där hon erkända att hon gör allt för att vara smal. Jag gillar det bättre på något sätt - det är åtminstone ärligt.

Lite som har hänt dom senaste dagarna.

Tack för ert stöd. Bara för att ni är så underbart snälla så ska jag försöka förklara lite:


1. Min mamma och jag talade ut. Och allt kom upp. Mormors död, pappas misshandel av mig, hennes undvikande sätt, hur hon skiter i allt som händer och allt som rör mig. Allt hon sagt till mig och allt hon har gjort. Vi skrek och vi grät i nästan tre timmar, vi slängde grejer runtomkring oss och på varandra. Hur jag aldrig duger för henne, och mycket, mycket mer.

2. Dom (mamma och pappa) har talat om att sälja hästarna. Det kan komma att bli så.

3. Jag har börjat få minnesblickar från Det som hände. Jag sitter och skakar i hela kroppen bara jag tänker på det. När Det hände lovade jag mig själv att aldrig tänka på det, för jag vet att jag skulle bli galen mentalt av det. Mitt psyke skulle aldrig orka. Men mina barriärer har börjat falla, jag orkar inte hålla emot längre.

4. Jag uppdaterar sämre - ja, det gör jag. Dom senaste dagarna har jag knappt tagit mig ur sängen. Jag orkar inte tänka, jag orkar inte leva, jag vill inte leva. Jag vill bara vara ifred.

SkitlivAllting har bara gått fel, det finns absolut ingenting som är positivt just nu.
Jag vet inte var jag ska börja. Jag vet inte ens om jag kan förklara så att ni förstår...

Det känns hopplöst, så himla hopplöst.
Och när mitt liv är så hemskt som det är just nu så tar jag ut det på maten. Jag äcklas av mig själv. Hur sjutton ska jag kunna stoppa in mat i munnen när det enda jag vill är att tyna bort och dö?

Jag satte mig i badkaret igår. Fyllde upp med vatten, höll huvudet under ytan. "Det vore så enkelt", tänkte jag. "Bara att ta ett andetag, så är det över sedan".

Men jag var för feg. Så istället fortsätter jag med min patetiska, löjliga viktnedgång, för då bryr sig folk om mig. Och jag slipper känna smärtan på insidan.

Jag är helt trasigKatastrof
är ordet som sammanfattar helgen.

I've really screwed it up this time.


Mest av allt känner jag för att skala av mig huden. Med mina naglar.
Jag hatar min äckliga kropp. Jag hatar, hatar, hatar mig själv!

CandyQueenVet ni vad jag ska göra imorgon?

Jag ska köpa godis. Jag är faktiskt nästan sugen på det.


På måndag ska jag träffa husläkaren igen, och se ifall jag har gått upp i vikt, så det passar ju bra med lite godis som kan göda min kropp. Heeh.

Bandit Rock, citatJag har snöat in litegrann på Bandit Rock, ni vet, radiokanalen. Och idag när jag satt och lyssnade på radio, så sade värden en så smart grej:

"Jag mår sådär, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är för något, och då ska man inte tänka efter så mycket. Skit i det!"

Så himla klockrent. Jag vet att jag nojjar för mycket med mig själv ibland. Det där är verkligen något jag ska ta till mig.


UtgångIgår blev det en spontan - utgång för mig. Jag var arg och förbannad och tappade ett örhänge, som kostade alldeles för mycket för att tappas.

Nu mår jag inget bra, och det beror inte på alkoholen. Jag har bara allmän ångest, mest över örhänget. Jag hatar onyktra människor som ska klänga på en, det är verkligen det värsta med att gå ut.

Don't fuck with me


(Bild från argalappen.se)

I'm just saying.

Ni som har läst den här bloggen länge vet hur sjukt mycket elaka kommentarer jag har fått. Jag får fortfarande en hel del, men jag väljer att inte publicera dom.

Haha, det är ju ändå rätt kul, för om jag orkar kollar jag upp IP - adresserna. Mest tragisk är nog du som kommenterade häromdagen... du som sitter på Mårbackagatan 11 i Farsta. Du sitter på ditt jobb och läser min blogg? Vad säger dina chefer om det? Snacka om produktivt.

Ska vi gissa på att den här människan kommer att lyckas i livet? Haha. Förstå vad kul! Människan sitter på sitt jobb och läser min blogg! Snacka om att ha lyckats i arbetslivet.

Radiohead - CreepDen här låten är så äckligt jävla bra.You float like a feather
In a beautiful world
I wish I was special

But I'm a creep
I'm a weirdo

I don't care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul

Katrin Zytomierska

Ha, ha, ha. På riktigt. Man kan alltid lita på att Katrin gör en glad igen.

Läs det här inlägget. Det är sådant som bara skulle kunna hända mig. "Exakt hur skulle ni KNULLA?" och så står KUNGEN där. Haha. Jag hade ju DÖTT.

Jagad av mitt förflutnaJag vet att jag inte får tänka på Det som hände.
Ändå kan jag inte låta bli, ibland är minnena för starka. Det kan vara en lukt, en hårfärg, ett visst ljussken. Jag minns allt som hände, kristallklart. Och jag återupplever det, om och om igen i mitt huvud.

Jag orkar, orkar, orkar verkligen inte. Hur kan jag bli frisk? Jag är äcklig. Min kropp är äcklig. Min själ är smutsig, min kropp är vidrig. Jag vill inte längre... om inte smärtan syns på utsidan, vem ska då se den?

Balenciaga15 000 - femtontusen - är det mycket för en väska? Jag är intresserad av vad ni tycker.

Scones, för 75:te gångenJag vet, jag vet, jag tjatar om sconesen. Men allvarligt, hur mycket skit kan man trycka i en scone? Mina innehåller vatten / mjölk / havremjölk, mjöl, smör, bakpulver, salt. It's as easy as that. Och sjukt goda blir dom också. Varför krångla till det?


DÄREMOT så skulle jag vilja veta hur Espresso House gör sina scones. Dom är så galet goda.

Blair WaldorfDet är läskigt hur lik jag är Blair Waldorf. Jag lever hennes liv, jag känner igen precis allt. Min mamma är till och med likadan som hennes mamma!

Avsnitt 13 och 14 i säsong 2 är som scener direkt ur mitt liv. Så sjukt obehagligt.

Sick of countingAllting måste räknas.

Upp med ett äpple på skärbrädan. Ett, två, tre, fyra. Vänd på det. Ett, två, tre, fyra. Vänd igen. Ett, två, tre, fyra, fem, sex, sju... åtta.


Jäkla tvångsbeteende. Jag är trött på att räkna.

Paris Hilton och Nicole RichieJag som varit sugen på juice hur länge som helst, och så kommer Nicole och dricker det! Gah, jag vill haaaa.

Btw så har jag jätte - mega - bajs - ångest just nu. Känns som att jag kommer att sitta uppe hela natten och hata mig själv.


SovsällskapÅh, buhu. Jag har ont i magen, har ätit så fruktansvärt mycket. Just nu vet jag inte om jag ska vara glad eller olycklig över detta...

Dessutom så vill jag ha sovsällskap. Nu. Typ. Jag känner mig ensam.

Scary thingsFörresten, igår gick jag förbi en spegel här hemma, och tvärstannade. "Är jag verkligen sådär smal?" tänkte jag förfärat och gick tillbaka. Två minuter senare var jag lika fet igen. Men det är läskigt när sådant där händer. Hur blind man egentligen är.

Jag är besattJag vet, jag är som besatt om djur, tjatar om det hela tiden och då speciellt hundar. Men jag måste bara berätta, jag kanske ska vara hundvakt åt en liten hund om några veckor! Åh, håll tummarna för mig.

Idag får jag även veta hur det har gått med mina kurser. Jag är supernervös... det kanske är det här ni ska hålla tummarna för.


Mamma är för gulligMamma vet att jag har ätit sämre än vanligt på sista tiden, så hon bjöd mig på middag. Mycket trevligt, mycket gott. Efteråt åkte vi och handlade så nu har jag massa mat hemma!

Just nu sitter jag och tuggar på vindruvor. Åh, dom är perfekta. Alldeles krispiga på ytan och söta på insidan. Vad har ni för er?

Tjat om min viktJag hatar att folk ska tjata om min vikt. Varje gång jag träffar någon så är det "äter du något?", "får du ingen mat hemma, hehe?" eller "hur mycket väger du nu?"

Jag vet om att jag har ett problem, men sluta döm mig för det. Det är så irriterande.

Varm chokladMums, frukost idag blev varm choklad.

Jag kommer ihåg när jag var liten och drack varm choklad med grädde och marshmallows... åh, det var så gott. Snart, snart ska jag göra det igen.

Vem sade att flygplansmat var äcklig?Ser ni namnet på flygbolaget?
Ana Airlanes. Dödlig ironi, gott folk.


Vad sugen jag blev på sushi, förresten. Det ska jag nog äta imorgon. Vore kul att lära sig hur man gör sin egen!

Marsvin och mat och moodHaha, jag satt och letade matinspiration och hittade den här bilden. Jag hade faktiskt ett marsvin en gång i tiden... tyvärr så dog hon, men hon var lik marsvinet på bilden. Jag älskar hur marsvin "kvittrar" när dom "pratar". Så söta!

Jag sitter här och dricker te och tittar på Gossip Girl. Man blir seriöst beroende av den serien!

FlygplansmatJag är nog lite skadad, men jag satt och läste lite bloggar nyss, och så började jag tänka på flyplansmat.
Jag ÄLSKAR flygplansmat, jag tycker att det är snuskigt gott. Haha, är jag den enda som gör det?

Humor

Lite humor såhär på morgonkvisten. Vissa av dom här var riktigt roliga... men samtidigt skrämmande. Som Arnolds citat. Killen är liksom guvenör i Kalifornien. Skrämmande.

Min längd och viktVet ni vad jag har gjort i två dagar? Sovit.

Turns out - när man äter så blir man extremt trött. Jag tror att jag har sovit mer på dom här två dygnen än vad jag har gjort på flera år. Så himla skönt!

Min längd och vikt - många av er var överrens om att det var triggande. Och jag håller nog med. Min målvikt är i alla fall (till att börja med!) 55 kg. Jag kan göra som Ronnie sade, skriva ut min lägsta vikt när jag har blivit frisk. För vad spelar det egentligen för roll vad jag väger? Jag kan säga att jag är över 175 cm lång och väger under 45 kg.

Nu ska jag titta på Gossip Girl och fortsätta äta frukost. Kram!

RSS 2.0
HälsaBlogg listad på Bloggtoppen.se