Du är smart om du håller med mig.



Dom flesta människorna har en benägenhet att säga att "du är ju riktigt intelligent!" till dom som håller med en. Och dom som inte håller med en, dom är kanske inte intelligensbefriade, men dom är fasiken inte smarta.

Har ni tänkt på det? Människor som tycker likadant som du själv, dom är smarta. Folk som inte håller med dig, dom är korkade.

Jag tror att alla skulle bli lyckligare om vi kunde se över gränserna ibland. (Jisses, vad filosofisk jag är såhär runt lunch. Hejda mig, annars vet jag inte var vi hamnar...!)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Så att om jag säger för att ta något exempel "ätstörning is the shit" och du inte håller med mig, är du korkad då? Förstår inte riktigt hur du resonerar . :S

2009-03-26 @ 14:08:54
URL: http://messydiary.blogg.se/
Postat av: Anonym

men om man själv tycker korkade saker så är ju de som håller med en inte så jävla smarta. det är nog så majoriteten av mänskligheten fungerar...

2009-03-26 @ 14:13:47
Postat av: LP

.. Det beror väl helt på om personen är trög eller smart? ;D Det finns ju tröga personer som håller med varandra också.



Bara för att jag inte höll med dig riktigt där, betyder det liksom inte att jag är trög. För det är jag inte. Inte du heller, för den delen.

2009-03-26 @ 19:12:32
Postat av: Jessika

Jag har många vuxna vänner som har helt annorlunda värderingar och upplevelser i bagaget än vad jag har. Därför tycker jag ofta olika än vad de tycker, men jag tycker ju att de är mycket smarta och förnuftiga ändå. Men jag håller med dig, och känner igen mig i det du säger.

Men jag har också många vänner i min egen ålder som tycker annorlunda än jag, och jag tycker inte att dem är osmarta. Men jag kan tycka att i just denna fråga är han/hon inte lika smart som jag. Men detta är inte i alla fall. Det beror ju på hur starkt jag tror på det jag säger.

Ta hand om dig!

2009-03-26 @ 20:17:39
URL: http://jessikaarvik.blogg.se/
Postat av: Iris

Haha, eller hur! Stämmer bra :) Har inte tänkt på det så. Omedveten arrogans? Oh well, perfektion existerar ju inte så.. ^^

2009-08-19 @ 11:17:24
URL: http://princessinshiningarmour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se