Good day, bad day.Idag är inte en bra dag. Jag känner mig fet, ful, äcklig, trist, tråkig.
Så det kanske är lika bra att jag skiter i att skriva massa negativa saker som ni tar in.

Hoppas att ni har haft det skönt i värmen idag. Puss.

Att glamourisera anorexi.Tycker ni på allvar att jag glamouriserar anorexi?


Jag hamnar på sjukhus. Jag sitter hemma och stirrar in i väggen. Jag svimmar jämt, jag gör bort mig jämt eftersom jag inte orkar tänka.
Jag gråter varje dag. Inga förhållanden fungerar. Jag får andra människor att hata mig. Jag orkar inte bry mig om någonting. Jag föraktar mig själv så mycket, jag äcklar mig själv hela tiden.
Jag klarar inte av att vara ensam, för då äter jag inte. Jag är rädd för att dö nästan varje dag.


Det är inte mitt fel att jag lever det livet många andra vill leva. Om jag hade varit lycklig så hade jag glamouriserat anorexi, men jag förstår inte hur ni kan säga att jag gör det nu. Jag är inte lycklig. Jag mår inte bra. Någonsin.

Fyra anorektiker och deras kamp.Förlåt för mitt lilla utbrott om att ni inte förstår. Självklart gör dom flesta av er det. Menade mer i allmänhet, med folk runtomkring mig, som tycker att det bara är att "börja äta".

Någon som såg Supersize vs Superskinny igår? Nästa avsnitt ska tydligen handla om fyra anorektiker och deras kamp för att bli friska.

Jag kommer att sitta bänkad, det kan jag lova.

FrustrationJag vet att ni blir irriterade på mig när jag sitter och grinar över att jag inte kan äta - och jag förstår det. Jag blir också förbannad på andra anorektiker som skriver i sina bloggar om att dom inte kan äta, fastän dom vill bli friska.

Jag blir så arg på mig själv för att jag beter mig som ett våp. Jag blir så frustrerad att jag vill slå mig själv. Jag är inte svag, jag är skitstark egentligen, och extremt envis och målinriktad. Så vad sjutton är problemet? VARFÖR äter jag bara inte?

"Imorgon börjar jag", tänker jag hela tiden. Alltså, ÅH! FAN, ni kan inte förstå hur det är! Fan, fan, fan!

Peace & LoveÄr det någon som ska till P&L - festivalen? Jag ska dit, om jag så ska åka ensam. Jag är verkligen inte typen som går på festivaler, inte någon av mina kompisar heller...

Så, är det någon som ska dit och vill ha sällskap av mig? Hehe. Dejting via bloggen liksom.Varför är det så svårt att bli frisk?Kan någon bara förklara det? Varför ska det vara så satans svårt?

Gick totalt in i väggen igår kväll. Boyfriend vägrade vara med mig om jag inte åt någonting - och jag fick panik. Jag blev så stressad så att jag började hyperventilera. Jag hade druckit näringsdrycker, men det räckte inte för honom, han ville att jag skulle äta.

Jag tänkte tanken på att äta något, men så kom alla kalorier upp i huvudet. Jag fick kramper i magen och ryckningar i hela kroppen för att jag blev så pressad.

Behöver jag ens säga att jag inte klarade av att äta?

Att frysa är en mardrömVisst är det helt underbart att frysa när det är 20 plusgrader ute?

Pappa stack in huvudet i min bil igår och frågade bestört om jag hade värmen på.
"Ja," svarade jag, "det är ju kallt!"
"Du borde skaffa lite mer underhudsfett!" muttrade han något om och nöp mig hårt i armen.

Jag är så less på att frysa!

Elle's story, anorexia.Micha frågade vad jag tyckte om den här videon.

Om det är en sann historia (man måste ju vara källkritisk) så är det förbannat sorgligt. Jag fick tårar i ögonen.


Samtidigt blir jag så avundsjuk. Varför har JAG ingen som håller mig i handen och lovar att det ska bli bra igen? Varför har jag ingen som älskar mig och vill vara med mig?

AA - möte.Jag önskar, som så många gånger förut, att vi kunde gruppkramas. Jag vet, låter lame, låter AA - möte, men oh, I like.

Skrik och panikDet gör ont i mig. Jag vill vara ett litet barn, kura ihop mig till en boll och bara gråta ut.

Jag vill skrik - gråta. Ni vet, när tårarna bara forsar och snoret flöder och man vrålar i högan sky för att det gör så ont inne.


Och ändå sitter jag som en mupp med ett behagligt leende på läpparna och säger "ja tack, pracka på er skit på mig, jag är så godtrogen, jag tar emot allt".

UttänjdJag känner mig uttänjd.
Alla rycker och sliter i mig. Det känns som att jag sitter i en karusell, och den snurrar fortare och fortare, och trots att jag skriker är det ingen som lyssnar. Istället hejar dom på karusellen, så att den snurrar ännu snabbare.

Jag skriker och skriker, men ingen lyssnar. Jag vet inte var jag är på väg längre! Jag vill bara få ett slut. Jag önskar att jag vore starkare!

Det är allvar nu.

När ska jag förstå?

Jag har sådan ångest just nu. Jag hamnade på sjukhus igår. Jag är sjuk. Sjuk, sjuk, sjuk. Jag önskar att jag kunde ta bort det.

När ska jag inse att det är allvar? Jag förstör mig själv, jag förstör andra, jag förstör allt, och jag tar det inte på allvar. Jag skämtar bort det.

Jag är så jävla rädd. Tårarna kan inte sluta rinna. Chocken har släppt och nu kan jag äntligen gråta.

Brun utan sol VS solariumKul att när jag fick dropp så klistrade dom fast katetern med massa tejp, och när dom tog bort den så följde min brun - utan - sol med. Ser förjävligt ut, och likadant med alla EKG - lappar som satt överallt på hela kroppen. Runda vita märken över halva kroppen.

Jag ser ut som en sjuk Michael Jackson. Riktigt snyggt, jag lovar.

SjukhusFörlåt för att jag inte bloggade igår. Jag hamnade på sjukhus. Kollaps. Eller något. Låg med dropp och näring och skit.

Så nu vet ni det. Och jag mår fruktansvärt illa och har en slemklump i halsen. Fyfan.

Thank G* it's FridayParty.nu ?

Jag är Christian BaleJag var ju ute igår. Flera killar kom fram och kommenterade min "snygga kropp!"

JAG: Lustigt att jag är varm nu, jag brukar alltid vara så himla kall.
HAN: Haha, men det är ju för att du inte har något underhudsfett!

Jag känner bara för att hoppa på dom. Trycka ner dom på marken och slå deras huvuden i den iskalla marken. Jag känner för att slita loss tussar ur deras hår, jag känner för att se deras blod.

Jag är som Christian Bale i American Psycho. Jag är så perfekt, perfekt, och under ytan lurar ett skadat monster.

YesterdayYesterday / all my troubles seemed so far away
 - The Beatles, ur Yesterday (Help, 1965)


David GuettaLyssnar på David Guetta och försöker tagga till. Jag orkar inte, egentligen. Själen är död, men jag har en image som jag måste leva upp till.

See you at the dancefloor 2nite. Eller inte, för jag lär sitta och sura i ett hörn, stirrandes i ett glas med vodka on the rocks.

Moderaterna och oturJag erkänner villigt att den blåa politiken inte fungerar när det är lågkonjunktur. Då är Socialdemokraterna mycket starkare. Det trista med det här valet, och andra val, att alla alltid ska smutskasta varandra.

"Socialdemokraternas politik går ut på..." sagt av Moderaternas huvudkandidat.
"Moderaterna klarar inte av..." skriker Socialdemokraterna.

Så himla löjligt. Har ni tänkt på att dom beter sig som man gjorde i sandlådan? "Min leksak är finare än din!", "jag är bättre än du!"

Citat från en hypokondriker"Jag sade ju att jag var sjuk."
 - Inskrift på en hypokondrikers gravsten i södra USA.


Hahaha, jag tror att jag dör. Så underbart klockrent.

Ett litet råd och en sablans magvärkOm ni inte redan har gjort det, så tycker jag att ni som gillar rock ska lyssna på Dead By Aprils debutalbum. Det är helt galet bra.

Förresten har jag små kramper i magen. Det rycker och hoppar och far, och det är inte bara pulsen som bultar, utan det rycker i hela magen. SÅÅ märkligt.

Svar på en del kommentarer.Snälla. Sluta fråga mig hur man ska gå ner i vikt.

Snälla. Sluta fråga mig saker som laxermedel, hur man undviker mat, hur man slipper sina föräldrar och hur man slipper kompisarnas frågande blickar.

Ni missuppfattar hela bloggen. Ni är tragiska, för ni har ett liv som väntar på er och ni vill till ett helvete som ni inte har en aning om vad det innebär. Jag börjar nästan gråta när jag läser era kommentarer, så snälla, sluta.

RegnJag hatar regn. Det gör mig på dåligt humör.

Boyfriend har fått skavsår av sina jeans på höftbenen, för att han är så smal.

"Du är för smal!" nästan skrek jag åt honom igår kväll. Då stannade han upp och betraktade mig under evighetslånga två minuter.
"Det är du med..." svarade han sorgset.

Jag är en tjockis.Det är farligt att ta bilder på sig själv. Man känner sig så tjock.

Huu.

Dagens förebild: Beyonce Knowles

Beyonce for you people.
ObloggareJa, jag är fantastisk på rubriker.
Ingen inspiration. Svimfärdig.

Glad över att Emma har tagit Det Stora Steget. Du är min idol darling.

MiddagÅt middag ute nyss, åt en tallrik med blandat kött. Entrecote, biff, lamm, helt stört gott var det. Jag brukar inte äta kött och jag brukar inte gilla kött, men det här var gott.

Jag behöver protein till mina klena muskler.
(Bli inte arg på mig nu Linn, för att jag syndar. Hehe.)

FörstoppadNej, jag tror inte att jag är förstoppad. Jag laxerar ju? Som en galning. Inte för att det ger något. Men ändå. Jag kan inte låta bli.

ÅngestJag har sådan ångest att jag inte kan tänka klart. Jag ser svarta prickar framför ögonen och händerna vägrar sluta darra.

KärlekKärlek är att tro att man är helt ensam, och sedan få veta att man faktiskt är omtyckt, av någon.

Kärlek är att ha en mamma, som trots att bryr sig och finns det.

Kärlek är kramar, värme, gemenskap, och att finnas där.


Jag är inte så ensam som jag trodde. Jag har ju mina vänner. Dom som har funnits där, när inte jag gjorde det. Dom som fanns där under anorexi. Dom som fanns där när jag behandlade som skit. Dom som fanns där, väntandes, tills att jag var redo.

Jag hoppas vid allt att ni får upptäcka riktig vänskap någon gång. För den elden kan man leva på länge, mycket längre än hatet som brukar brinna i mitt hjärta.

Skillnaden på fysisk och psykisk smärtaSkillnaden på fysisk och psykisk smärta är att den fysiska går över. Relativt snabbt.

Psykisk gör det inte. Den bränner. Förvrids inuti. Den ger en klump i magen, svullna ögon, röda kinder, snorig näsa. Den ger en styrka. Den får en att göra dumma saker, och den får en att hata, mörda, tortera.

Den får en att svälta. Den får en att skära, riva, slita, förstöra. Den får en att sluta bry sig om man lever eller inte.

Jag vill åka långt, långt bort.Varför, varför, varför.
Varför måste det vara så svårt?

Smärta for real

Jösses, jag har just varit med om den värsta smärtan i hela mitt liv.

Det började med små kramper i magen, som sedan spred sig i hela tarmområdet och överallt i hela magområdet. Det kändes som att alla organen höll på att brista.

Jag låg och skrek och försökte ringa mamma, men jag fick inte tag på henne. Ni kan aldrig ana paniken jag hade. Drack varmt te och svalde några alvedon, men det gjorde så ont i magen att jag bara kräktes av smärtan.

Fyfan. Jag somnade någon gång under kramperna och vaknade nyss. Jag har aldrig varit med om en värre smärta i hela mitt liv...

Nu ska jag kurera mig.

Arbeten om anorexiMånga hör av sig och frågar om dom får ställa frågor eller använda material från bloggen i deras arbeten om anorexi. Självklart säger jag, det är bara att maila mig på myanalife.blogg@hotmail.com.

Använder ni material från bloggen så är det bara att referera till bloggen i arbetet.

Kram på er!

Jag älskar Spotify!Ändring: jag älskar Spotify! G'DAMNIT, har ni inte det, SKAFFA!

Lyssnar just nu på Lady Gaga - "Beautiful, dirty, rich". Gillar't!

FirefoxSå, nu har jag laddat ner Firefox. Snart är jag en Spotify - are också! Wiie, jag gillar verkligen Firefox. Snyggast.se liksom.

Använder ni Spotify, förresten?

Mat som håller dig ungNya rön, maten som håller dig ung längre:

Undvik följande
Rostat bröd
Knäckebröd
Skorpor
Kakor
Mörka läskdrycker
Mörkt öl
Kaffe (särskilt mörkrostat)
Kinesisk soja
Rostade jordnötter
Ugnstekt kött och fisk
Ost- och mjölkrika produkter
Glass
Babymat
Mjölkpulver

Välj i stället
Körsbär
Chilipeppar
Kål och broccoli
Sojabönor
Grönt te
Äpple
Lök
Citrusfrukter
Rödvin


Eller, så kan vi ju sluta äta mat överhuvudtaget och bara äta frukt. För frukt är såååå fullproppat med antioxdanter och är såååå nyttiga för oss.

Kom igen nu. En variationsrik kost är det bästa för kroppen, det måste ju alla veta om nu. Om jag älskar rostat bröd så ska jag väl äta det? Är så trött på att media är överfyllt med sådan här nyttighetspropaganda.

Ni har fel, gullungar.Ledsen, men ni har fel, några av er. Lägger man upp en bild på ett ställe som t.ex Facebook (det här var ett exempel, för er som var för tröga för att förstå det) så står det klart och tydligt i Facebooks användarvillkor att dom nu äger rättigheterna till bilderna. Läs mer här.

Det är likadant om man inte copyrightskyddar sina bilder. Återigen, fråga vilken jurist eller advokat som helst.

Nu övergår vi till något roligare! Jag fick tillbaka ett prov idag, som jag fick MVG på! Åh, duktiga jag! Det gjorde verkligen hela min dag. Nu har jag smällt i mig en massa mat, det känns som att jag rullar fram.

Fet och go, eller hur var det? För vem vill vara spinkig egentligen.

Änglar och demonerÅh, jag längtar. Gör inte ni det med?

Bilder och facebook, bilder och blogg.se

Nu ska ni veta att jag är jävligt förbannade på en hel del ärthjärnor som läser den här bloggen. Eller förbannad och förbannad, snarare extremt road.

Jag tycker inte om att se ner på folk. Men ni är fanimej för mycket.
Jag får inte lägga upp bilder som jag har hittat via internet längre, är det två personer som har sagt nu.

Snälla rara ni, ni lägger upp bilder på Facebook varje dag. Ni lägger upp bilder på er själva i era bloggar varje dag - utan copyrightskydd. Facebook äger bilderna ni lägger upp där, och kan använda dom närsomhelst, och hursomhelst. Och lägger ni upp en bild på Internet utan copyrightskydd, så äger ni inte längre rättigheterna till bilden.

Kolla med vilken advokat eller jurist ni vill. Dom kommer bara att bekräfta  det som jag precis skrev.

Och juste, en sak till. Försök inte äga mig. Jag är 15 gånger smartare än er nollor som kommenterar anonymt för att få mig att reagera - bara det är ju ett tecken på eran intelligensnivå. Så när ni väl tryckt på "skicka kommentar", då har jag redan vunnit.

Puss.

Oh, sunny dayVilket. Fantastiskt. Väder.

Ut och njut! En av dom få gångerna som man slipper frysa. Förutsatt att man sitter i solen tillräckligt länge och att det är vindstilla, ofc.

PUSS ! <3

InsiktJag kan fan inte vara lätt att vara tillsammans med.

Dagens förebild: Tyra Banks

Kul att ni har önskemål. Eran vilja är min lag, som man säger. Here's Tyra Banks for ya. Puss !
Dan Brown - Änglar och demonerHåller på att läsa Dan Browns "Änglar och demoner" just nu, ni vet, den som kommer ut på bio nu.

Den är så underbart bra! Jag gillade verkligen inte alls DaVinci - koden, men den här boken är riktigt bra. Rekommenderas!

Det är väldigt enkelt att äta när man läser, har jag märkt. Man blir så uppslukad av boken att man inte bryr sig så mycket, och fortsätter man läsa så har man inte tid med ångest heller.

Svenskar är kåtaHörde ni det? Jag brukar alltid lyssna på Rix FM på morgonen. På nyheterna sade dom att svenskarna är sämst i Norden på att använda kondom.

Svenskar har ju rykte om sig att vara överdrivet horny, men att vi dessutom är dåliga på att använda kondom... tragiskt. Ja ja.

Vi är ett överdrivet horny people, liksom.

Yunnan teaAlltså, jag dööööör.

Mitt te smakar koskit. Och inte koskit som i att det smakar äckligt, utan VERKLIGEN koskit. Eller bara ko.

Yunnan te beskrivs som "jordig och robust". Det borde heta "med smak av ko". Äckligt!

Dö, anorexihelveteKan inte det här jävla helvetet dö någon gång?


Näringsbrist och sömnbristNäringsbrist
(har slarvat med näringsdryckerna...) och sömnbrist är definitivt inte bra när man ska plugga. Allting snurrar, i och försig är jag van vid det, men jag brukar inte ha en sådan nedrans huvudvärk.

Blöö. Döö. Åh, jag är så uttråkad. Vad har ni för er?

AsiatporrJa jösses. Asiatporr, vilken grej. Har ni märkt hur mycket olika porr - grejer det finns? Sjukast är nog den när tjejer suger av djur. Då är det inte okay längre.

Hur jag kom in på det? Fråga inte. Jisses. Jag måste gå i terapi för det här.

Doktor ÅsaSnubblade över ett program häromdagen, på SVT, otippat vad?

Doktor Åsa hette det. Mycket bättre än Du är vad du äter. Heja Doktor Åsa!


Trött, svimfärdig och anorexiMitt huvud snurrar, det svartnar för ögonen hela tiden.
Jag orkar knappt skriva ett sms.

Min kropp drivs av eld, ilska och irritation. Det är glöden som håller mig vid liv.

Jag hatar anorexia.


Jag är arg, arg, arg.Dumma Boyie. Hur kan han få mig så arg?


Lista, lista, listaMatvanor:

Bästa maträtt? Tacos, eller kycklig.
Bästa dryck? Cola light.

Hat dryck och maträtt? Fett. Kött - blodiga biffar är riktigt vidrigt.

Bästa alkoholdryck? Någonting surt ifall det är en drink, annars cider, vin, champagne.

Använder du smör på smörgåsen? Nej.
Smågodis eller färdiga påsar? Färdiga påsar. Hurra för Statoils På vägs - påse!

Favoritglass? Vanilj, alltid.


Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? Ursch, prata inte om det. Fick en räkning på 15.000 för en vecka för ett tag sedan. INTE okay längre. Jag har shoppingförbud.

Har du mer skor än kläder? Nej.

Favoritplagg? Jeans. Alltid. Passar till allt. Nästan.

Hatplagg? Korsetter eller för små kläder.

  

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? Båda två.

Vad vill du bli? Snuskigt, äckligt rik. Så rik att jag kan handla för 15.000 på en dag och rycka på axlarna åt det. Så äckligt rik ska jag bli.

Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Absolut, jag älskar att utbilda mig.

Är lönen viktigast? Eh, döh? Ja?

  

Boende:

Lägenhet eller hus? Lägenhet.

Framtidsplaner med boende? Hoppas, hoppas, hoppas!
Litet eller jättestort? Drömboende? Men vem sjutton VILL bo litet? Galet stort såklart. Jag ska ha interntelefon, och ha ett badrum som jag kan spela baseball i.
Landet eller mitt i stan? Stan. Fast inte i Sverige.

Mysigt eller sterilt? Sterilt, jag hatar "mjuka och varma färger". Mysigt är samma sak som dålig smak, enligt mitt tycke.

  

Lite allt möjligt:

Har du barn? Är otrohet okej? Nej, det har jag inte. Otrohet är aldrig okay, men det är skillnad på att bli stupfull och hångla med någon och att regelbundet träffa någon annan samtidigt som man har ett förhållande. Det senaste är verkligen inte okay någonstans.

Älskar du någon? Ja, det gör jag. Min häst, Boyie... sedan tog det slut. Haha. Åh, så tragiskt.

Betyder familjen mycket för dig? Är du lojal? Nej, men den har gjort. Det har hänt för mycket i min familj för att jag ska tycka att det är riktigt okay. Det min familj har gjort mot mig går för djupt.

Tycker du om att dricka dig full? Nej, jag hatar, hatar, hatar det. Credd till dom som tycker om det, men jag är inte en av dom.

Hemmafest eller krogen? Förfest med max en eller två tjejkompisar, krogen med massa folk, efterfest med massa sköna typer.

Avocado, kassler, ananasVet ni, idag har jag ätit riktigt bra, och riktigt gott.

Frukost:
1 macka (LJUST!) med två skivor kassler och ½ avocado i skivor

Lunch:
2 bitar kassler med lite ost och ½ ananas - skiva (ugnsbakad)
Ris


Sjukt gott! Kan verkligen rekommendera frukosten. Det var grymt gott med kassler och avocado, otippat nog. Fick inspiration av Linn, som tipsade mig om matiga mackor, hehe.

Vad har ni ätit idag?

SystembolagetJag hatar när man är inne på Systembolaget och ska handla saker. Varför? För att det alltid är en alkis som befinner sig där.

Jag tycker att det är så sorgligt. Jag vill inte verka förmer på något sätt, men jag tycker så synd om dom. Det värsta är ju när det kommer en väktare och eskorterar ut dom med orden "du ska inte ha något mer". Hemskt är vad det är.

Jag har i alla fall köpt rosé - vin, som ska intagas ikväll. Gott, hoppas vi får lite värme till kvällen så att det blir sommarmys!

Death, always cruelDEATH, always cruel
, Pity's foe in chief,
Mother who brought forth grief,
Merciless judgment and without appeal!
Since thou alone hast made my heart to feel
This sadness and unweal,
My tongue upbraideth thee without relief.

And now (for I must rid thy name of ruth)
Behoves me speak the truth
Touching thy cruelty and wickedness:
Not that they be not known; but ne'ertheless
I would give hate more stress
With them that feed on love in very sooth.

Out of this world thou hast driven courtesy,
And virtue, dearly prized in womanhood;
And out of youth's gay mood
The lovely lightness is quite gone through thee.

Whom now I mourn, no man shall learn from me
Save by the measure of these praises given.
Whoso deserves not Heaven
May never hope to have her company.


Dante Alighieri

Ett tecken på att jag börjar bli bättre.Ja, ni... kära vänner. Jag tror faktiskt att ni har rätt, att jag börjar må bättre. Jag fokuserar mer på andra saker och försöker låta bli att påverkas av maten i min omgivning. Maten ska ju inte styra ett helt liv, eller hur?

Däremot så hände det en grej igår kväll, som fick mig att sjunka till botten igen. Det var fyra ord: "flytta på dig tjockis!", men dom brände. Jag låg halva natten och grubblade över detta sedan. Jag kan inte släppa det.

"Vad lång och smal du är!" och lägenhetIii, jag är så fantastiskt lycklig just nu. Jag har hittat Sveriges finaste lägenhet. Tre på 75 kvadrat, perfekt för mig, eller hur?

Åh, jag önskar att ni kunde se den. Den är så fin! Helt fantastisk. Gammaldags, men ändå så fräsch. Parkettgolv och vita väggar och stor och luftig. ÅH, jag vill ha den nu, nu, nu!

Jag gillar vad ägaren sade till mig också, på visningen. "Vad lång och smal du är!" Haha. Det är äkta satir, mina kära vänner.


"Vart är mobilen?"JAG:
Alltså var f**n är telefonen nu då, jag höll den ju precis i handen?
PERSON: Eh, alltså...
JAG: Men shit, jag vet ju att den är här någonstans! Jag lovar!
PERSON: Men alltså. Allvarligt?
JAG: Jaaa, juste!


Hahaha, jag är så korkad ibland. Tjohoo. Jag har gjort såhär tre gånger i mitt liv: pratat i telefonen och letat efter den samtidigt. Ibland är det nycklarna som man håller i handen eller så är det solglasögonen som sitter på skallen.

Har ni gjort något liknande?


Folk kan inte köra bilÅH, jag blir så irriterad!

Känner ni igen det här: Ni kör på en trefilig motorväg. Hastighetsbegränsningen ligger på 110. Dom som kör långsammast ska ligga i innerfilen (den längst ut, alltså), och dom som kör snabbast ligger i ytterfilen (längst in). Det är förbjudet att köra om på insidan (längre ut alltså).

Så kan någon förklara för mig, varför det varenda jädrans dag sitter någon gammal kuf och kör i NITTIO I YTTERFILEN. Jag blir helt VANSINNIG. Använd den förbannade högerfilen, för f*n. G'damnit. Morr.

Min kropp

NEJ, nej, och återigen NEJ. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det, jag tycker att det är äckligt att lägga upp bilder på min kropp.

Frågar ni Kenza om hon kan lägga upp bilder på sin kropp? Blondinbella? Inte? Men bara för att jag är anorektiker, så vill ni se min kropp.

Minst en gång om dagen får jag en kommentar som ber om detta. För det första så är det jävligt creepy att fråga efter det, för det andra så tycker jag att det är sjukt äckligt, så det kommer inte att hända. Sorry. End of discussion.

Torr jäkelMan skäms ju när jag visar mina händer för folk. Dom är så torra att dom är vita.
Igår sprack ena knogen också, bara för att jag är så torr.

Förjävligt.


JeansshortsSatte precis på mig ett par jeansshorts. Dom är jättestora nu. Förra sommaren satt dom bra.

It makes me sad.

Ångest.seNu fick jag ångest. Läste precis Helenas blogg (typ den enda jag kan utantill, har fortfarande inte vågat gå in på Bloglovin).

Varför ska det ta så pisslång tid för mig att bli frisk? Varför just jag? Hur mycket tid har jag inte slösat bort på den här korkade sjukdomen? Varför, varför, varför. Så många frågor, men inga svar.

Återförening med Boyfriend och annat busJa, ni läste rätt. Åkte hem till Boyie igår och vi pussades och kramades och grät och all det där.

Men jag orkar inte binda upp mig igen. Jag är ung, jag vill har roligt, jag vill plugga, jag vill resa - allt det där han inte tillåter mig att göra.

Kärleken får vänta. Jag vet ju att han finns kvar, för det har vi lovat varandra. Vad som än händer så är det vi två. Bara inte just nu.

Klappa säften.

Nästa människa som säger "hallå, sista ansökningsdag var den 15 april" klappar jag på käften. Seriöst, jag åker hem till den människan och bitchslappar upp den.Alltså, PUCKON. Seriöst.
Jag sökte i mars, kan ni snälla sluta nu? Ge er. På allvar. Himmelen och helvetet och järnspikar och ord - man - inte - får säga - i - en - blogg.

Tävlingsdatabasen och studera.nuDet verkar som att höstterminsanmälningarna (krångligt ord) inte har kommit upp än, om jag förstår det rätt? Pin - koden har jag ju använt och jag har bekräftat allt jag ska, osv. Märkligt, att det ska behöva vara så krångligt att söka till en skola... som med tävlingsdatabasen. Hur sjukt som helst.

Vi får hålla tummarna för att det är som det ska. Ni kan aldrig ana hur arg jag kommer bli om någon teknik står i vägen för mina drömmar... jag kommer att MÖRDA någon.


Studera.nuJag har ju tänkt plugga till hösten (vet inte om jag har nämt det, men nu vet ni i alla fall).

Man anmäler sig ju via hemsidan Studera.nu. Är ni fler som ska plugga till hösten? För jag förstår ingenting. Det står inte ens att jag har anmält mig.

Tänk om jag har missat det?! Jag fick precis en iskall klump i magen. Jag hatar internet, jag hatar teknik, allting blir bara fel.

Ett ångestluktande möteIgår kom det in en människa i mitt liv som påminde mig om alla dåliga saker jag har gjort.

"Kommer du ihåg...?"
"Varför gjorde du...?"

Och så vidare. Jag blir alldeles kall när jag tänker på det. Jag har försökt skjuta bort det, men det går inte.

Ångesten äter upp mig, jag vet inte var jag ska ta vägen längre!

Jag älskar den här bilden!Do you love it?

I miss you so bad that it hurts.

Jag saknar dig.
Jag saknar din värme,
Jag saknar dina hjärtslag mot mina.
Jag saknar din kropp mot min,
Jag saknar din förmåga att alltid få mig glad.

Kan det vi gjort någonsin förlåtas?


Min mage och mitt humörMin mage ser ut som en norsk fjord. Revbenen sticker upp på samma sätt som Himalaya reser sig mot himlen, och mellan höftbenen är det en djup krater. På mitten reser sig en liten bulle, där det finns lite underhudsfett.

Så äckligt fult. Min mage går som en berg - och dalbana, detsamma gör mitt humör. Igår flög jag, idag sitter ångesten som en sten i bröstet på mig.


G'damnit.Stackars er som måste stå ut med all min dynga, haha. På nätterna är jag kreativ, förstår ni.

Just nu känner jag för att flyga.


Sick of it.Vet ni vad jag är trött på?

Det finns många, många anorektiker där ute som är sin sjukdom. Som tycker att det är skönt när folk tar hand om dom, som tycker om när folk daltar med dom, som tycker om när dom får omsorg.

Jag hatar det. Jag är INTE min sjukdom - jag fungerar bra. JAG är inte korkad för att jag svälter mig själv - det är bara en del av mig. Anorexin är korkad, men JAG är inte korkad.

Många tjejer (och killars) anorexi har pågått i många, många år. Det styr deras liv, det styr deras tankar, det styr deras vardag. Min anorexi förstör mycket för mig, men inte på långa vägar allt. Ärligt talat så tror jag att anorexin har lärt mig en hel del - som ödmjukhet, till exempel, och att hålla käften ibland.

Det jag skriver här i bloggen är bara en liten del utav MIG. Jag är så mycket mer än min ätstörning. Missuppfatta mig rätt - jag hatar sjukdomen, den förstör livet, den förstör verkligheten, den förstör för andra människor. Men jag är trött på att tryckas ner på grund av den, jag är trött på att vara mindre värd på grund av den, jag är trött på att höra talas om den. Jag är trött på att jag är anorexi.

Ni andra anorektiker där ute, är inte ni också trötta på det? Vad tycker ni? Är ni inte också trötta på att bli nedvärderade och tilltalade som en anorektiker? "Lilla gumman, det är inte farligt med en sked yoghurt..." För i helvete, vi är inte korkade fem - åringar, även om vi beter oss så ibland.

Full och galenJag känner för att supa mig full och galen, snacka skit hela natten och bara må bra. Gör inte ni det också ibland?

Just nu sitter jag och dricker av den här. Jag är så trött i kroppen att jag inte orkar ta mig någonstans. Jag har ätit dåligt i några dagar nu. Jag känner det, det värker i kroppen. Det gör ont i leder och muskler. Gammal kärring, det är vad jag har blivit.

Fattas bara att jag får rynkor också. Men dom kommer väl snart. Det skrämmer mig lite. Jag vill inte ha rynkor.

Ursch vad jag svamlar. Märks det att jag inte har bloggat på ett tag nu?

Gå ner i vikt med hjälp av fett - LCHF

Blir man inte trött på sådant här? Ja ja, we've heard it before.

Man går ner i vikt av att äta ensidigt. När ska folk förstå det? Ät bara bacon och jag garanterar att du går ner i vikt (om du äter tillräckligt lite dock, men det är ju en annan sak).

Men hur bra mår kroppen utav det egentligen? Att bara käka fett. Schysst kroppen måste må på insidan. Tänk er själva, att bara äta fett... kolhydrater är ju det som gör att vi orkar tänka och orkar fungera. Hjärtat mår bra av fett men knoppen mår bra av kolhydrater?

Jag har alltid ätit ensidigt. Jag snöar in på en rätt och sedan äter jag den tills jag nästan spyr för att jag blir så trött på den. Jag måste lära mig att äta mer allsidigt, och att äta det som är bra och gör min kropp gott. Jag måste börja lära mig att ta hand om min kropp... tänk vad den har fått stå ut med.

Tänk om jag skulle sköta min kropp lika bra som mina hästar. Snacka om att jag skulle må bra.

Bloglovin

Haha, jag vågar inte logga in på Bloglovin. Undrar hur många missade inlägg jag har...


The truthDom flesta av er gissade rätt:fem, såklart. Mitt internet har varit jättepajkon. Jag fick krupp på min dator för några dagar sedan och började avinstallera hej vilt - vilket ledde till att jag avinstallerade det trådlösa USB - sticket. Bra jobbat, vad?

Inte trodde ni väl att jag skulle överge er.
Och även fast jag har gått ner i vikt så är det inte tal om någon tvångsinläggning - än.
Boyfriend har inte upptäckt bloggen - men vi har gjort slut för 710:onde gången.
Min familj har inte förlorat några pengar, men jag börjar bli satans trött på den här lågkonjunkturen.

Så, det var en "liten" update. Hur mår ni? Jag har saknat er. Puss puss puss.


RSS 2.0
HälsaBlogg listad på Bloggtoppen.se