Jag äter långsamtOkay, man VET att man äter långsamt om frukten hinner bli brun innan man ätit hälften.

My latest obsessionFy vad vacker hon är.


Och nej, jag orkar inte blogga mer. Jag är värdelös, bloggen är värdelös, jag vill dö. Nej, men att skära av en kroppsdel vore inte helt fel.

Vore inte det något att se? Nej. Förlåt. Onödigt. Ja. Jag mår bra.Tycker om er. Puss.

INGET INTERNET

Men nu har jag det. ( ;) hihihihi.)


Har tusen saker att göra innan jag hinner blogga ordentligt, men slänger upp ett till inlägg snart! (Fy, där höll jag nästan på att skriva en smile - gubbe på fullt allvar. Skjut mig. Nu, tack.)

Varför jag bryr mig om CarolinaVarför jag bryr mig och lägger ner energi på det här?

Hur kan ni ens fråga det? Det här är en tjej som jag har räknat som en av mina närmsta vänner. Klart som fan det gör ont att få höra att man inte betyder samma sak tillbaka.

Jag vet inte ens vad jag kan säga. Carro, jag hoppas du läser det här. Jag ångrar allt elakt jag har sagt till dig. Jag är inte en person som grälar med folk. Jag känner mig bara förrådd, eftersom jag trodde du var min vän.

Well, in my eyes, you'll always be close to me. Even though you betrayed me in the worst way there is.

Carolina

Eftersom du är så fruktansvärt omogen och löjlig att du skriver hat - brev till mig via Facebook, och sedan blockar så att jag inte kan svara, så gör jag det här istället.


Jag vet precis vilka du umgås med. Jag tycker att du är oerhört barnslig som ska klanka ner på Sofia som du gör i dina mail.

Jag har MVG i alla ämnen nu Carro, och jag pluggar för att bli det dina föräldrar är.
Vad du gör just nu är lite onämnbart, vad? Sitter hemma och rullar tummarna och krökar sönder din hjärna - det märks i alla fall på dina kommentarer. Dom har ingen styrka, inget som ligger bakom dom.

Att säga att jag sitter i badkaret och gråter har verkligen inget att göra med mina killar. Jag har inte svårt att ty mig till killar - du kanske förstår varför när du ser vad du har gjort mot mig? Tjejer brukar vara backstabbers mot mig, därför har jag valt att ty mig till killar. Och FYI, det är TVÅ killar på fem år. So shut the fuck up. Hur många har du använt, utnyttjat och slängt iväg?

Du har visst litat på mig. Du har tytt dig till mig och du har sagt saker som du vill inte ska bli hörda. Och jag tänker inte vara den lägsta personen här, och berätta om allt du har sagt. Jag sjunker inte till din nivå.

Nå, jag kanske aldrig har varit din vän, men du har varit min. Och det gör ont i hela mig när jag inser att allt jag har varit för dig är ett stort skämt. Du borde skämmas för att utnyttja folk så där. Och att ens säga att JAG är den som manipulerar? H*rreg*d, vad är det du har gjort mot mig? Har jag på minsta vis ens använt dig för något? NEJ.

Och återigen, dom saker du säger om Sofia är barnsliga och onödiga, så det tänker jag faktiskt inte svara på. Hon har åtminstone inte spottat mig rakt i ansiktet, som du har gjort. Och att kalla Jossan för tattaren, det är bara onödigt.


Vågar du svara, eller är ditt främsta argument fortfarande "oh hon och hon snackar skit om dig, hahahahaha" ?

NoASåg att någon undrade vad NoA är. Det står för Norra Akutenheten, och det är dit man tar sig när man är så psykiskt deprimerad / nere / självmordsbenägen att man inte kan ta hand om sig själv.

Dom kan köra ut till en, och dom står i direktkontakt till slutenvården.


Är det inte rätt ironiskt att jag har funnits som ett stöd för en annan människa när hon var på NoA? Men att JAG inte kan får något stöd för att jag har lite problem med maten? Det finns nog en Gud där ute, trots allt, som gillar det här med ironi.

Svar på tal

"Vaddå 'eftersom du inte är en frisk människa så tar jag inte det du säger på allvar'? Vad är det för sak att säga? Så om man är ätstörd så räknas ingenting av det man säger för att anorexi är samma sak som mytomani eller vad? Jävla människa."

Precis. Satt och tänkte på detta idag - några av dom ätstörda / psykiskt sjuka personer jag har träffat är bland dom mest intelligenta jag vet. Man skäms över att kalla sig själv smart i deras närvara - det vore som att vara en Matte B - lärare till Einstein. Totalt värdelöst.

Men det bekräftar också att människor är oerhört kortsynta. Förstår ni nu varför jag helst vill vara anonym? Folk buntar ihop oss, dom är rädda för oss för att vi är "annorlunda". Men jag vet att jag tusen gånger hellre är "onormal" än att leva ett inskränkt liv där man är rädd för vad andra tycker om en.Förstår inte ens varför jag läser din blogg. Det enda din jävla skitblogg handlar om är hur synd det är om dig, hur sjuk du är, hur duktig du är, hur snygg du är, hur framgångsrik osvosv. Fyfan. Väx upp och sluta låtsas vara något du inte är. När får vi se något av din jävla framgång? När får vi höra låten han dedikerade åt dig. Patetiskt, du lever i ditt egna fantasiland. Och tror att vi köper det. Det är okay att inte vara smalast, snyggast, rikast, bäst.

Kort version: Läs någon annans blogg då, Mellanmjölksälskande jantelagsupphållare, om det du ser sticker dig så i ögonen.

Lång version: Läs förra frågan och FÖRSTÅ varför jag inte kan lägga ut låten. Det vore ju som att ge er mitt ansikte på bild, och JAG VILL VARA ANONYM.

Jag kan förstå att det är frustrerande att jag skriver att bra saker händer hela tiden, men att jag inte kan berätta vad det är. Kan DU förstå varför jag inte kan skriva ut det här? Jag har sagt att jag ska ge er ett tecken, och ni kommer förstå - när tiden är inne. Tills dess sköter jag mina affärer ifred, och du kan sitta kvar i ditt kök i Norrtälje och dricka din mellanmjölk och irritera dig på vad alla andra har och inte du, istället för att göra något åt det.


Det här med att leva sitt liv genom andra, vare sig med positiv eller negativ inställning, är ju åt helvete. Tror att de flesta som har lite insikt inser det själva.
Faktiskt är det förbannat synd att ditt språk är så illa, du verkar ju vara inställd på att ge intryck av att vara någon slags litterärt högutbildad kulturelitistisk bloggare, right?
Läs lite fler Faulkner - böcker, lite färre av Stephanie Meyer.

För det första så måste jag säga att ditt eget språk får det att ila i tänderna på mig. "Kulturelitistisk"? Hittar vi på egna ord nu? Och vem sjutton lägger ihop dom med "litterärt högutbildad" för att runda av med "bloggare, right"? Det skär i mig när jag ser dig misshandla det svenska språket så.

För det andra: namnet stavas "Stephenie", inte "Stephanie". Och varför skulle jag inte läsa en av våran tids mest sålda böcker? Det är som att säga att jag inte ska läsa Harry Potter, eftersom den är för barn.

Den riktiga sanningen är att jag har i princip läst allt som går att läsa. Jag läser snabbt, och jag älskar att läsa. Säg mig, hur många David Eddings böcker har du läst? Hur många av Dickens verk? Hur många dikter av Drottning Elisabeth? Hur många uppslagsverk och faktaböcker har du hunnit gå igenom? Har du läst NÅGOT av Sylvia Plath? Har du ens slängt ett öga på Austens böcker? Har du läst ungdomsböcker så som "Tvillingarna", "Wendy", "Kitty"? Har du läst Pollyanna - böckerna? Har du läst något av Reginald Hill? Har du alls läst någon kiosklitteratur?

Nej, jag trodde inte det heller. Så lägg ner med den där vassa tungan tills du har något att komma med.

Jag och en av mina "närmsta" vänner

Anledningen till inlägget jag skrev längre ner, det som ni blev så upprörda över, härrör sig till detta. Jag avslöjar en grymt privat del om mig själv i dessa mail på Facebook. Hoppas att ni förstår lite bättre om varför jag skrev som jag skrev tidigare.
(Innan detta kom hon med världens ursäkt om att hennes "bästa tjejkompis" brukade skapa falska Facebook - konton om maila folk. Yeah right, bitch. It sure as hell was you.)
This is why I love Paris Hilton

Som ni kan se är det inte billig champagne hon spiller ut heller. På sista bilden ser man tydligt att det är Cristal, och den flaskan kostar närmare 2000 kronor - för en LITEN flaska.

Sen har hon även magnum Moëten... snacka om att leka Mona Sahlin (förlåt Linn! Naturligtvis har du rätt. Jag bara antar att allt ont kommer från M Stalin, ups, menar Sahlin.) Gudrun Schyman och elda upp 100.000, fast i champagne - sprut.

Det är extravagant, det är lite för mycket, det är slöseri, det är idiotiskt, barnsligt, korkat, vårdslöst, onödigt. You just gotta luv it. It so ME. Typ, a total waste of time, but still, you're having fun meanwhile, so why the hell not.

YOU GOT TO SEE THIS

Hahahahahahahaha, jag trodde jag skulle kissa på mig när jag såg den här filmen. Från Aftonbladet. Se den!!!

De bästa beachformernaYääy, min favorit kom med! Gah, vad hon är vacker. Hon har verkligen det ultimata utseendet!

Rockstar VS My Ana Life VS My Sexy LifeGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!

Ni vet killen jag har berättat om förut? Han som spelar i ett känt rockband? Ja, han den snygga jäveln med den snygga kroppen och den oemotståndliga humorn. Han som är britt (gaah.... Wait, were was I going with this? Oh yeah, now I remember).


HAN har dedikerat en låt åt mig. Han har gjort en låt till MIG. GAH. Och den är SJUKT bra. GAH GAH GAAAAAAAAAAAAH.


Måste bara hämta mig lite. Pfuuuuf, andas.


(GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!! IIIIIIIIIIIIIIIIIIH!!!)

*Kräkljud*Uuuuh... jag är magsjuk... rädda mig. Jag har aldrig varit magsjuk förut. Dett är helvetet. HJÄLP

BakfullUuuuh... jag är så bakis att jag inte vet vad jag heter.

Ska försöka äta något och dricka massor med vatten, så läser jag genom era kommentarer snart.


Urgh... Kill me


Who the FUCK cares?Okay, ärligt talat? Jag gick inte in på din blogg.

WHO THE FUCK CARES ABOUT YOUR STUPID BLOG. Min blogg är värdelös, din är säkert det med. Blondinbella, Kenza, Paow, Kissie. ALLA SUGER, det är mitt svar.


Fast ännu mer ärligt talat: jag skiter i din blogg. Jag skiter i alla andras bloggar. Den enda som bryr sig om din blogg är du. Och VARFÖR vill du ha det annorlunda? Den enda som ska tycka något om DIN blogg är DU SJÄLV. Okay?

(P.S. - du har säkert en jättefin blogg. Menade inget illa, men ta inte åt dig av andra och gör din egen grej istället för att hoppas att jag ska länka dig. D.S.)

Människor det är synd omÅh, jag blir så frustrerad.  Vissa människor är det verkligen synd om.

Ja, jag pratar om er. Er som inte har något bättre för er än att låtsas vara mina vänner och smygläser min blogg. Er som jag känner till (Danielle och CO) men inte känner, ni är okay. Jag orkar inte bry mig.

Men er det är synd om, det är ni som verkligen låtsas vara mina vänner och sedan sitter och läser. Ni är tragiska, falska, och, framförallt, patetiska.

Vet ni vad? Skrattar bäst som skrattar sist. Ni sitter där med era fula pojkvänner (eller er ensamhet) och tomma plånböcker och tycker att ni är så smarta. Ni sitter där och tycker att livet handlar om vad andra människor gör. Well, WAKE THE FUCK UP. Livet går inte ut på att ha kul på andra människors bekostnad.

Tyvärr är det så det alltid kommer vara för er. Visst, J, du ska flytta till Norge ett tag. Du jobbar på ett dagis, och sen då? Blir det kanske dagmamma? Och du då, C? Vad är det du gör nu igen? Oh, juste. INGET. Ni kommer växa upp, skratta åt andra människor, jobba på ICA och träffa någon halvful jävel som gör er på smällen, ni gifter er och lever halvmediokra liv i någon förort. Ni kommer bli feta, gamla och undra vad ni gjorde med eran ungdom.

Och NI skrattar åt andra människor. Ni kommer aldrig ta er någonstans. Så vem fan är ni att skratta?I guess that this really proves that karma's a bitch.

Inget internet!

Jag som hade blivit så duktig på att uppdatera. Nu är mitt internet igång igen, så nu ska jag kunna blogga som vanligt igen. PUSS!

Frågestund?

Ska vi inte ta och ha en liten frågestund nu? Nu till... klockan åtta.

Jag har så himla tråkigt. Skriv i kommentarsfältet till det här inlägget så svarar jag där!

Maila mig (inte)Nu kanske ni förstår varför jag inte kan svara på alla mail? Det här är fyra dagar, om ens det.
Men ni ska veta att jag läser alla, och svaren på dom vanligaste frågorna finns här i bloggen.

(Och jo, fortsätt maila mig! PUSS på er fina <3)

So what?

Ja, förra inlägget hade absolut noll poäng och var helt meningslöst. Vad är det med det då?

Red BullOkay, jag ska aldrig någonsin igen dricka Red Bull.

Jag drack det igår eftermiddag, och började svettas som en gris så fort jag druckit upp det sista. Jäklar, vad min förbränning satte fart. Jag var helt BLÖT av svett.

Jag är grymt känslig för sådana drycker, och socker. Äter jag till exempel lösgodis kan jag inte somna på kvällen.

God morgon, bloggisar!God morgon fina ni!

Jag är på strålande humör idag. Kanske beror det på solen, kanske beror det på att jag ska hem till morfar idag och äta pannkakor. Mums.

Hoppas ni får en fin dag!

(Tre minuter senare)

Jag kan säga att jag redan har nervösa ryckningar i mina ben. LIGG STILL G'DAMNIT.
Haha.

Just Chillin (YES, A - Dub's still here)Ligger och slappar i sängen och lyssnar på Eric Clapton.


Jag MÅSTE bli bättre på det där med att slappa. Jag blir sjukt stressad när jag ska bara sitta stilla och känner mig lat och äcklig efter typ fem minuter.

Jag har till exempel aldrig kunnat kolla på en hel film utan sällskap. Helt omöjligt. Jag springer upp och ner, hoppar och rör på mig osv.

DAGENS LÄXA: du mår faktiskt bättre av att ta en paus per dag där du INTE gör NÅGONTING.

A - DUB IN DA HOUSEIkväll kör vi. A - Dub is back!!!


(Låten börjar efter ca 30 sekunder).


Dagens förebild: Mischa Barton

Jag kanske har haft henne tidigare. Jag bryr mig inte. Om det finns ett utseende och en person jag skulle vilja se ut som, så är det Mischa Barton. Hennes ansikte är perfektion.Med henne från Gossip Girl


Med Pixie Geldof


Ashton Kutcher


Lindsay Lohan


Anne Hathaway
(Ignorera cigaretterna)

Del 2 kommer imorn...
blev tvungen att springa iväg. Förlåt bloggisar! Love you <3

En av världens vackraste människorHolly. Hon är så himla jäkla vacker. Vem skulle inte vilja se ut som henne?

Hon ligger definitivt på min "topp 5 vackraste kvinnor i världen" - lista. Det är något med bruna ögon och blont hår som får mig att smälta.

Människan VS bilenNi vet när man kör bil och någon dum idiot kliver ut mitt i gatan framför en? Jag har bara en fråga till er som gör så. HUR I HELVETE TÄNKER NI?!

Ni väger max 90 - 100 kg. VS BILEN som väger runt 2000 kg. Vilken är lättast att stoppa? Du behöver inte ens ha några kunskapar i fysik för att kunna svara på den frågan.


Jag blir så upprörd, får nästan en hjärtattack varje gång.


THERE you goSå ja. Där kom det. Utan att jag ens märkte det.


Har stått och skrubbat spisen i cirka 45 minuter, och blivit hysterisk över smutsfläckar.

Nåja, kan jag inte vara ren och vacker så ska åtminstone mitt hem vara det.

Anorexi - fri dagIdag har varit en bra dag. Mycket bra, till och med.

Demonerna har hållit käften trots att jag pressat i mig ett glas mjölk, en risifrutti och en sallad. Jag har legat på stranden, simmat, pratat, skrattat, och känt mig som en människa igen.

Man tänker inte på hur isolerad man blir som ätstörd, men det är precis vad man gör. Trycker bort allt och alla. Jag är bara glad att det fortfarande finns människor som älskar mig och vill vara med mig efter allt jag gjort för att hålla dom borta.

Elite BloggersGAH vad folk bloggar dåligt. Hur sjutton orkar folk följa bloggar?

Okay, min blogg är sämst på att uppdatera just nu. Men allvarligt talat, folk som följer Kenza och Blondinbella (och allt vad dom nu heter)... förlåt, men hur orkar ni följa dom? Hur orkar man klicka sig in flera gånger om dagen?

Kissie måste ju vara den enda som uppdaterar någorlunda. Men... ändå. Jisses. Skaffa något bättre att göra, folks.

Ni är vackra!Vackra, underbara människa
. Jag blir så rörd, och jag hoppas att du inte har något emot att jag publicerar en del av ditt brev här.

"... men nu till frågan.. Sitter jag i skiten igen? En del av mig säger att jag redan vet svaret, en annan del är helt förvirrad och vet faktiskt verkligen inte.

Sen så vill jag berömma dig. Att vara ett stöd, en hjälp, för hundratals, tusentals, tjejer och killar är inget du bett om att få vara, men det har du blivit och det faktum att du hjälper dina läsare att förstå en jävla massa saker.. Det säger mycket om dig. Trots att många numera ser det som ett 'måste', trots att de näst intill kräver och kväver dig, så fortsätter du."

Den del av dig, som vet svaret, har rätt. Du kanske inte håller på och drunknar i gyttjan, men du är på väldigt god väg.

Jag önskar bara att ni kunde se hur vackra ni är. Ni skriver så vackert, ni säger allting så varmt och hjärtligt, ni får mig att känna... kärlek. Underbara, fina, fantastiska, extraordinära, exklusiva, det finns inte nog med adjektiv för att beskriva er. Fan vad underbara ni är.(Kan ni inte allihopa buntas samman och skickas till mig så jag kan få krama er och mysa med er? I LOVE YOU! <3)

Sug min obefintliga kuk, hatersVet ni vad jag kom att tänka på idag? HAITI.
Kommer ni ihåg vilket rabalder det blev av det här?

Åh, bra, ni kommer ihåg. Låt mig då få ställa en fråga till er som blev så hysteriska:

Hur många av er som skrev att jag var korkad, bortskämd (osv) har kollat upp Haiti? Idag är det ett halvår sedan det hände. Hur många av er bryr sig idag?

Det visar bara hur mycket media styr våra liv. Läget är det exakt samma där nere nu, men det är ingen nyhet längre = inget skrivs om Haiti = ingen människa bryr sig längre.


Soo... ha ha ha, haters. Skrattar bäst som skrattar sist, ropa inte hej förrän du kommit över bäcken, kasta inte sten i glashus, eller, helt enkelt: sug min obefintliga kuk, haters.

Fyllehungrig?Fick en kommentar och tänkte att det var en intressant grej, det här med fyllehunger.

Nej, jag blir inte fyllehungrig, men det beror mest på att jag äter ordentligt INNAN jag går ut och dricker. Jag ser alltid till att ha en stadig måltid i magen, så den är "förberedd".

Och, om det verkligen krisar (hata mig inte för det här...), så håller jag mig intill människor som jag inte vill äta framför.

En annan grej kan ju vara att jag dricker tills jag däckar, och därför inte har någon tid till fyllekäk.

My Anal Ife?Ha, ha, ha.

Så, nu har vi alla skrattat åt namnet. Nu är det min tur.


HA, HA, HA, era patetiska nollor. Skit kul. Det är ni som busringer till Ann Ahl också, och tycker att det är kul. Det är ni som tycker att kiss och bajs humor är kul, fortfarande.

Det är inte ens kul? Kan ni tragiska utsugare förklara vad "ife" är för något? Även den mest korkade fem - åring skulle ha förstått att "ife" inte är ett ord och lagt ihop det till "My Ana Life".

Nej, förlåt. Man måste kunna engelska för det. Okay, säg sju år.
Hur känns det att skratta åt Ann Ahl och My Anal ife och ligga på samma mentala nivå som en sju - åring?


Sann(a) kommentar"Självklart, när det var en kamp att vara fet var det fint att vara fet, när det är en kamp att vara smal så är det fint att vara smal. Genialiskt."


Sanna kommentarade, och jag kan inte annat än hålla med. Härlig kommentar, tjejen!

TwilightNu har jag läst ut dom två sista Twilight - böckerna (ja, jag har läst drygt 1100 sidor på mindre än en dag. Har ni något problem med detta?) och jag måste fråga er hur ni känner inför filmerna.

Jag vet inte ens om jag vill SE filmerna. Harry Potter, för att ta ett exempel, är en stor besvikelse jämförelsevis med böckerna.

Jag kan inte säga något om filmerna. Har sett första filmen och halva andra. Tror ni det kommer bli bra eller dåligt?


Gårdagens ideal VS dagens ideal


Debussy och vankelmodSitter och lyssnar på Debussy och funderar på livets stora gåtor (alltså huruvida jag ska måla naglarna i svart eller mitt nya "Preppy Pink").


Nej, allvarligt talat. Själv är jag en stor anhängare av Chopins verk, men den där Debussy slant inte allför mycket på tangenterna.

Med andra ord - BRA SKIT.


Sleepless in StockholmSova
. Vill. Nu, hela tiden.

Sova. Kan inte.

Tänka tankar, längre än två ord. Omöjligt.


Jag är för i helvete INTE photoshoppad!!!Nu är jag förbannad. Fått två kommentarer om att jag är Photoshoppad.


Jag har ingen aning om hur man gör sig själv smalare i PS!!! Och NEJ, min jävla bilder är inte photoshoppade.

Jag HAR inte ens PS på den här datorn. Jag har Paint, vilket nu säkert märkt om ni tittar på mina "fina" vita rutor i mina bilder.

Jag tar bilder med mobilkameran då jag inte äger en kamera just nu, och lägger in dom direkt via kabeln till datan och sen laddar jag upp dom här, alternativt att jag lägger in vita rutor för att dölja vissa detaljer.


Om jag KUNDE photoshoppa, tror ni inte att jag skulle lägga upp bilder på mig som mycket smalare? Jag är inte SÅ smal, och om jag kunde använda photoshop skulle jag ju göra mig själv anorexismal, eller hur?!

The point of no return, MamaNej, vet ni vad? Ni kanske är otacksamma, men den som är mest otacksam är min egen mor.


Mamma. Du har en dotter med en hjärna.
Mamma. Du har en dotter som är överdrivet social och som är väldigt bra på att lyssna, konversera och trösta.
Mamma. Du har en dotter som älskar andra människor mer än hon älskar sig själv, och gör allting för andra och aldrig något för sig själv.
Mamma. Du har en dotter som filosoferar om det djupa i livet och som samtidigt drömmer om makt ingen kvinna innan har haft.
Mamma. Du har en dotter, som gjort allt för att göra dig glad, men som du nu bränt.
Mamma. Du har en dotter, som kommer älska dig oavsett, men som inte vill ha något mer med dig att göra.


Du har förlorat något idag. Inte en dotter: vårat blod kommer alltid vara sammanbundet, men du har förlorat en bundsförvant, du har förlorat en kärlek starkare än eld, vatten, luft, jord.

Det gör ont i mitt hjärta, men mitt sista band till dig är till slut avklippt.

Överbeskyddande VS not caring at allDet här
är en sådan sak jag utan problem kan se min mamma göra.

Läs även kommentaren under... "Och om nu modern var medveten om att Britney började dricka tidigt, varför försökte hon inte styra sin dotter in på bättre banor?"


Folk har i alla tider klagat på föräldrar som är överbeskyddande. Jag vill härmed be er dra åt helvete, era otacksamma jävlar. Ni har i alla fall någon som bryr sig - jag har växt upp utan regler och utan någon som ens bryr sig ett skit om mig. Jag har aldrig funnits i hela mitt liv för dom människorna jag älskat.

RSS 2.0
HälsaBlogg listad på Bloggtoppen.se