Bloggisar...

... jag behöver en kram.


Jag önskar att jag hade en sådan person. Ni vet, som man kan skicka ett sms till och bara skriva: "kram", så kommer den personen och håller om en.

Förbannade jävla MotalaborHoppas ni njöt av eran taxiresa för 700 spänn. Förbannade jävla idioter. Äckliga Motala - bor.

Ja, jag har blivit skimmad eller vad det nu heter. Jävla idioter, tjäna era egna jävla pengar.


FiskleveroljaEftersom jag äter så dåligt funderar jag på kosttillskott (dricker ju inte näringsdrycker längre).

Problemet för mig är att jag inte har en aning om hur mycket kalorier det är i en tablett. Jag har hört att det kan vara upp till 30 kalorier i en fiskleverolje - tablett.

Är det någon som vet något?

Kalorifreak? Jag? Neeeeej då.Jag kan bli så chockad över att folk inte vet hur mycket kalorier det är i saker.
Det händer SÅ ofta att folk kan utbrista:

"Aah, visste du att det är så mycket kalorier i X?!"


Jag är en riktig kaloritabell. Jag kan sitta med mina vänner och dom kan fråga mig vad något innehåller, och jag kan förmodligen plocka isär den mest komplicerade rätt för att bedöma kalori - innehållet.

Jag har kunnat det så länge nu att jag har glömt bort hur det är att INTE kunna. Att vara ovetande om att Festisen du dricker innehåller 300 kalorier. Att knäckebrödet du knaprar istället för chips innehåller närmare 80 kalorier per skiva.

I miss those times.

GE MIG!!! (cravings)

Okay, med risk att låta modeblogg - aktig... MEN GAH, geeeee mig!
Jag vill ha ALLT. Precis så här vill jag klä mig i slutet på vintern/våren.
Jackan, skorna, benvärmarna...KLÄNNINGEN! Skorna, jackan.Äsch, ge mig hela outfiten bara.Alla dessa små korta klänningar. GE MIG. Och denna byxdress.

Det är vid sådana här tillfällen man önskar att man hade den där härliga chokladfärgen på sin hy. INGEN kan bära upp orange eller lila såsom en mörkhyad varelse.Den här gillar jag enbart på grund av ryggen:

Kolla till höger om Liu Wen, så ser ni baksidan på den blåa klänningen.Ge mig!

The man himself (btw så älskar jag hans entrence, så sjukt cool snubbe):


SMS - konversation mellan mig och mamma

MAMMA:
Jag åker till Bryssel i morgon. Sover du hos mig då? Katt behöver sällskap.
JAG: Yeah, totally! I d love that
MAMMA: Va bra, o väldans mycket tack
JAG: No problem dude! Say hello to Brussels from me and look at all the nice shopping opportunities, will you. But dont buy anything though, that ll ruin everything.
MAMMA: Hi hi nej kommer inte handla något då det inte finns några pengar
JAG: Yeah, that sounds EXACTLY like Brussels.


Jag har varit i Brussel två gånger. Första gången åkte jag dit utan pengar och var överexalterad över shoppingen. Åker en andra gång med pojkvännen - och vad händer då? Jo, MASSIVE VULCANIC OUTBREAK. Så jävla awesome. Jag hade med mig typ 15 - 20 000. Går och drömmer om all shopping men tänkte: "jag väntar till sista dagen."


AWESOME. Så kommer det förbannade helvetesmolnet från Island, och tvingar fram en räkning på drygt 5000 för att komma hem. Plus en hotellräkning på det förbannade 5 - stjärniga hotellet som var läskigt äcklig.


Oh, BTW, Bryssel har en fantastisk shopping. Det finns en liten "galleria", eller marknad kanske är mer passande, som är helt underbar. Inte för att jag har nyttjat den. Men ändå.
Nej, jag är inte det minsta jävla bitter. Eller jo. Åt HELVETE bitter. Jag orkar inte ens vara ironisk, så förbannad är jag.

Anal ife

Ja, jag kom precis på hur mycket kommentarer jag kommer få på grund av förra inlägget.
Jag har till och med en tråd på Flashback om det.
SKIT(höhö)kul. Nej, jag gillar inte att ta den i tvåan. Punkt.

Strypsex och analsexFörresten... vad är det för fel på analsex? Om folk vill ha det, så var så goda. Jag förstår faktiskt inte varför det ska vara så negativt.

Tänker på det här med Egoina. "Hon tar den i tvåan..." jaha, men låt henne göra det då? What's the big deal?


Jag hade en gång en pojkvän som var lite inne på det här med strypsex. DET är däremot lite wierd. IMO.

Angelina Jolie look - a - like

One word: DAMN.

Angelina Jolie before and afterDet här är något jag inte fattar. Varför är hon inte vacker på grund av att hon gjort plastiskkirurgi?`


I princip ALLA kändisar har opererat sig. Varför skulle det göra dom fula?

"Alltså... inte för att jag läser eller så..."Älskade mellanmjölks - Sverige. Älskade jag - vill - inte - sticka - ut - så - jag - är - precis - som - alla - andra - Sverige.

Jag vet inte om ni har hört det, men Egoina har ju fått en tönt efter sig som sprider lögner. Och om man läser på den på Flashback kan man se folk skriva: "alltså... inte för att jag läser...", "äsch, lite småtråkig blogg..."
Och då kopplade min hjärna ihop saker. "Dissa Kissie - dagen": event på Facebook där ingen skulle gå in på hennes blogg. Då kan man läsa kommentarer som "gärna, inte för att jag brukar läsa ändå..."


Det är alltid så. Folk kan inte stå för att dom läser. Även folk man träffar i verkligheten säger saker som "jag brukar inte läsa bloggar..." och sedan när dom börjar bli onyktra kommer det fram: "såååg du vad Kissie skrev igår?! Kenza är såååå snygg"


Stå för det för i helvete.

ArgaLappen.se

Sitter här fram mot småtimmarna och ylar för mig själv av skratt. Det är så förbannat roligt.

GenvägarVet ni en annan sak jag blir förbannad på?

Genvägar. Ni vill alla ha dom. Ni vill bli rika, men orkar inte kämpa för det. Ni vill bli kända, men orkar inte engagera er. Ni vill bli smala, men tror att det kommer att hända om ni dricker äppelcidervinäger en gång i veckan.


Att bli rik kräver HARD WORK. Att bli smal kräver ett sjujävla helsikes HARD WORK. Ni kan inte sitta där och tro att några bantningspiller ska göra jobbet åt er och att ni ska må som ni gör nu.Gå ner i vikt innebär total hängivenhet, hårt jobb och ett jävla humör. Ni KOMMER bli griniga, ni KOMMER bli förbannade på minsta lilla, ni KOMMER få spel på folk som är er nära, ni KOMMER må dåligt, ni KOMMER svettas, skrika, böla, få ångestanfall, må illa och nästan spy av ansträngningen.


Det finns inga genvägar. Varför tror du att det finns så många olika dieter? Det enda som funkar är att äta bra och röra på dig mycket.

PälsOkay, so here's the deal: jag älskar denna väst. Se bild ovan.

Jag har köpt den i Sturegallerian för 1000 spänn. Och jag hatar att jag har gjort det.


Varför? Det är nämligen kaninpäls. Typ 20 söta små djur har fått sätta sitt liv till för denna lilla väst. Och den är populär. Alla mina vänner har den. Jag hatar mig själv för det.


Jag skäms. Jag skäms så jävla mycket att ni inte anar. Och jag blir så jävla arg när jag läser om bloggare som sparat i månader för att köpa denna lilla kanin.


Jag var ung och dum i huvudet, vad är eran ursäkt?

No sleep och RavioliSom vanligt då. Var uppe halva natten, och jag var så hungrig att magen vred sig i kramper.

Har ju börjat med att försöka äta regelbundet, men man blir ju så jäkla hungrig av det! Klockan två på natten gav jag upp, gick upp och drack lite. Sen tryckte jag i mig ett äpple (fastän jag hade ögon på Raviolin i kylskåpet... det är svårt att bo med andra som köper konstig mat, hehe).


Vaknade vid fem och var klarvaken. Vad ska man göra idag då? Känner mig positiv idag!

Lisa

"Katter trivs ju bäst med sällskap, varför vi beslöt oss för att skaffa ytterligare en katt. Självklart skulle även detta vara en 'hittekatt'. På Fisksätra Katthem mötte vi Lisa, en liten och smal kattflicka, mycket vacker men oerhört skygg. Lisa hade varit på Fisksätra Katthem i fyra år efter att ha lämnats dit av city polisen. De hade fått ta hand om tre kattungar cirka 8 - 10 veckor gamla, Lisa och hennes två bröder, efter att de hade hittats med hop tejpade tassar insvepta i en plastpåse, slängd i en pappers korg i Stockholms innerstad!!! (Gud hjälpe den som gjorde detta mot katterna om jag någonsin får tag i honom!) Lisa hade svårare att komma över denna trau matiska start i livet än sina bröder, och på grund av sin skygghet hade ingen valt henne. Vi ville inte att hon skulle vara kvar på ett katthem längre, och så hade vi alltså två katter."


Din sjuka, sjuka jävel. Människan som gjorde så mot kattungarna förtjänar fan samma behandling.

Gör en god gärning!
Solgläntans Kattpensionat.
Snälla, gå in på deras hemsida HÄR. Förutom att läsa solskenshistorier och titta på fina katter, så kanske ni vet någon som vill adoptera en katt.

Och om ni har en blogg, sprid deras hemsida vidare. Ju fler som vet om att dom finns, desto fler katter kan adopteras, eller så kan folk skänka pengar.


BTW så läste jag i en gammal Metro att katter slängs i sopor. Sjuka jävla idioter, vem fan gör så? Eller ni med sommarkatter. Man slänger ju inte bort hundvalpar, varför skulle kattungar vara så mycket mer okay?

När jag var liten

När jag var liten
brukade jag önska att jag var som min kusin. Hon var perfekt. Perfekt hy, perfekta betyg, älskad av alla. Hon är lika gammal som mig.

Jag brukade önska att jag hade knubbiga fingrar, som hon hade. Jag brukade be mina föräldrar om att gå till McDonalds, för där fanns fettig mat som jag kunde få knubbiga fingrar av.

Idag är hon smalare än mig också. Hon pluggar samma sak till samma yrke som mig. Jag brukade drömma om att döda henne, för alla älskade henne och alla tyckte att jag var "the black sheep". Det drömmer jag inte om längre.

Nu tycker jag synd om henne. För jag ser mig själv i henne.
En perfektionist. Fångad. Instängd. För alltid fångad i att tron att hon är perfekt. Pojkvän, toppbetyg, utseende, pengar.Det är vad jag är. Fångad.

Detta skrev jag när jag var 14:

Lilla flickan kryper framåt.
Salta tårar rinner nerför kinden.
Gräset under henne, blött,
fullt av dagg.
Hon kan inte känna;
snart är smärtan över.
Pojken springer över gräset
Möter flickan
Blickarna möts;
I hans hopp,
I hennes slutet.
Pojken ljus i ögonen slocknar,
flickans livsljus dör ut.
Pojken förstår nu,
men flickan finns inte mer.
Jag är ingen bra vän.Jag kom på varför jag inte kan ha vänner förresten.

Om ni hade en vän, och ni bestämde på dagen att ni skulle ses sju på kvällen... och tjejen smsar dig klockan halv sju och säger: "jag kan inte. Förlåt.", skulle ni väl också sluta vara med den människan?


För det är så jag jobbar. Jag får ångest och ställer in allt. Det värsta är ju att jag vet att jag mår bättre när jag väl kommit ut, men ändå klarar jag det inte. Jag vet hur förbannade folk blir av detta, därför inser jag att det inte är någon idé att bestämma något med någon.

Jävla skit ångest.Jag har sådan ångest att det värker i hela kroppen.
Jag har tre alternativ:


1. Skära upp hela mig. Gärna med en slö kniv.
2. Dricka tills jag däckar.
3. Ta så mycket droger jag bara kan.
4. Gå och köpa choklad och hata mig själv ännu mer.

Tre alternativ alltså. Eller nej, två. 1an och 2an.


Lusten att skära är så stark. Jag vet inte om jag kan stoppa den.

Jag är inte den enda som fryser


Idag var jag ute, och fick ögonkontakt med en sjukt snygg kille. Så gick vi vidare, och jag såg honom bakifrån - och upptäckte då att han hade vinterjacka på sig.

Snacka om min dröm - man. Jag ville bara springa fram och krama honom. Hö hö.(Btw, vad är det för fel på mina hormoner?! Så här killfixerad har jag inte varit någonsin förut.)

Philip Pullman har skrivit en ny bok!Jej, finally!

Philip Pullman (som skrivit några av mina favoritböcker, Den mörka materia) har skrivit en ny bok om ett av mina favoritämnen. Jesus och religion.

Lyssnade nyss på en intevju med honom. Smart gubbe. Jag längtar efter att få läsa den nya boken!

Den heter "The Good Man Jesus and the Scoundrel Christ", och HÄR kan du läsa om den. Du kan även provläsa en del av boken.


Uppsats om en koHahaha. Vilken gullig unge. Lyssna!

Svaren del 2

Hur många nära vänner har du? Känner du dig ofta ensam?

En. Och ja, det gör jag. Fast det är ju ganska självvalt, jag tycker inte om när folk kommer FÖR nära, FÖR ofta.


Vilka är dina mått?

Oj. Jag har inget måttband, men jag kan mäta senare.
Jag har tre jättetråkiga frågor, men som jag faktiskt länge har tänkt på att fråga, heh. Bra med frågestund!

Tar du några mediciner? Om ja - vilka?

Bästa tipset för att stoppa panikångest/sitta-och-stirra-ångest innan den bryter ut?
Och... 
Vilket cigarettmärke röker du, om du fortfarande röker? 

Ta hand om dig.

Jag ska ju göra det, men har inte orkat köpa nya. Går ju inte till min psykolog längre. Bästa tipset är att gå ut! Gå ut och gå i tio minuter rakt fram, vänd sedan och gå tio minuter tillbaka. Man mår så mycket bättre av det.  Och jag växlar mellan Marlboro Menthol och LM Menthol, när jag röker.Har inte folk i din omgivning uppmärksammat din anorexia?
Varför har du inte fått den hjälp du behöver?

Frågar mig själv samma fråga. Mamma säger att det är för att jag ”är svår att nå”, jag säger att det är en del av sjukdomen. Jag antar att dom inte älskar mig tillräckligt mycket för att försöka. Tänk på det, ni som har vänner med ätstörningar. Att ni finns där gör så jäkla mycket. Dra er inte undan.
Hur går det med boken?;)

BRA! Fast jag lämnade ju inte min dumma data eftersom den hade virus. Virusskiten hade brytit sig in och bytt ut alla Windowskomponenter och samtidigt spärrat alla program. Jag hoppas att boken håller sig intakt…. Korkat av mig att inte göra en backup.


Vad vill du VERKLIGEN med ditt liv? Vad skulle du verkligen vilja åstadkomma? Hur mycket vill du egentligen bli frisk?

Tror du att du kommer att kunna tillfriskna, eller har du intalat dig att du kommer att bli en kronisk anorektiker?

Just nu har jag inget desperat behov av att bli frisk. Vi håller det på en bra nivå, hon och jag. Hon hindrar inte mig alltför mycket och jag hindrar inte henne för mycket. Jag tror på det där med att man har bara ett problem om man gör det till ett problem. Och jag önskar att jag hade ett tydligt livsmål, men det ändras hela tiden. Det enda jag vet är att jag vill skriva.


Hur mycket vill du väga? Hur många kilo mer/mindre är det jämfört med vad du väger nu? Hur mycket tror du att du behöver väga för att känna dig frisk?

Jag tror inte att det sitter i vikten, utan huvudet. Du kan ju vara överviktig och ändå må kasst, du har ju fortfarande en ätstörning. Ska jag bli frisk vill jag bara slippa tankarna, sen skiter jag i resten.


Jag följer denna blogg troget och jag kan förstå att du vill vara anonym, men personligen så vill jag inget hellre än att se vem personen bakom alla dessa inlägg är... Önskar att man kunde göra allt bra genom att knäppa med fingrarna, men jag vet, precis som du, att det är så mycket mer komplicerat än man tror. I vilket fall som helst, så undrar jag följande; Vad drömmer du om att uppnå i framtiden? Vill du bli frisk och allt vad det innebär? Ser du livet som något vackert, eller motsatsen? 

Skulle kunna ställa hur många frågor som helst. Men nöjer mig såhär, stor kram!

Jag vet inte riktigt om framtiden. Jag har alltid planerat min framtid 20 år framåt men just nu är jag inne på dag till dag – planering. Klart jag vill bli frisk! Fast vad menar du med ”allt vad det innebär?” Livet är vackert och det är synd att ta så mycket för givet som vi gör.


Hur tar du de när folk skriver taskiga kommentarer till dig? Tar du åt dig? Eller skrattar du bara åt dom?

Alltså… det beror ju helt på. Mest himlar jag med ögonen och stönar för mig själv, för oftast får jag ju kommentarer av folk som inte förstår vad jag skrivit. Och det är helt omöjligt att ta ”hahahahah asså baaaaaaah du e typ inte smal jöööh jävla fetto hahahaha”. Det finns liksom ingen grund i det. Eller folk som skriver något i stil med ”pucko”. Det är bara att sucka lite och gå därifrån.vad tycker du om andra anorektiker?

En av min bästa vänner är anorektiker och jag har aldrig mått så bra som när jag var inlagd. Att få prata med andra människor… som har varit, som ÄR där… det är obeskrivligt. Jag kan tänka mig att det är lite samma känsla som när anorektiker (och andra också förstås) klickar sig in här och får känna sig lite mindre ensamma.
tack återigen för en amazing blogg! jag vet att du vill vara anonym så jag hajar om du inte vill svara på dessa frågor, men det får du avgöra själv! :) hur ser ditt liv ut utanför bloggen? vad är dina intressen? sen undrar jag om din 'relation' till droger? vad har du använt & hur mycket osv? bara festat på det? 

take care & fortsätt skriva så fortsätter jag att älska

Tack för dina fina ord! Mitt liv utanför internet? Jag pluggar, skriver, tränar. Gör det som faller mig in. Hm. Jag har svarat på detta tidigare, men jag har provat det mesta som finns och jag har använt droger till och från i några år. Nej, inte bara festat. Började med att röka hos en killkompis när jag var… 14?..., sedan hade jag en pojkvän som rökte på och jag hängde med honom. Kommer ihåg när jag rökte och kollade på Saw med honom. Fan, vad jag inte kunde sluta skratta. Just därför jag hatar röka, jag har ingen kontroll då, blir så flummig. Och fortsätt kommentera och läsa så fortsätter jag blogga, hehe!


Hej! Jag har fyra fårgor till dig, hoppas du svarar!:)

1. Du pratar väldigt mycket om att du vill lyckas osv. Vad är det du vill lyckas med? Alltså, på karriärsfront och personligfront. Vad är din dröm? 

2. Vad fick dig att komma in på drogbanan? Har du gått i rehab/etc. för det eller har du kommit ur det själv? Starkt jobbat i vilket fall! 

3. När du hade gått ner som mest i vikt kännde du den där lättheten då? Den där bilden av att när jag har nått mitt mål kommer allt kännas flowing, ljust och graciöst. Som om man hittat sig själv och äntligen kan leva ut sina drömmar, kände/känner du någonsin den kännslan? Om du ser tillbaka menar jag. Du kankse inte tyckte att 47 var så lite under tiden du vägde det, men kan du tänka tillbaka och tycka det nu eller hur är det? 

4. Avslutar med en posetiv fråga, I might come by a bit negative so: Vad är ditt absolut bästa minne?

Ta hand om dig,
Kram.

1.Jag vet inte. Just nu är jag inne på att engagera mig i politien igen. Jag ändrar mig så ofta. Jag önskar verkligen att jag hade ett livsmål, men det har jag inte. Än. 2. Jag har alltid sagt att jag ska prova allt. Man lever bara en gång, sade jag som dum liten unge. Och det slutade med min prins på vit springare (nåja, gulbeige Volvo) kom och hade nolltolerans mot droger. Han fick mig att sluta – jag slutade på grund av min kärlek till honom. Visst har jag haft ”återfall” då jag pundat, men alltid återgått till att inte hålla på. 3. Nej, det ändå jag minns är att jag hade ont i kroppen. Det värkte i hela kroppen. Och lägsta vikten var 42 – 43, väger typ 47 nu. 4. Absolut någon av dom gångerna jag ridit och haft perfekta ritter.?


Hur ofta tog du droger, och vad var det för droger du tog? kan du beskriva en kväll på en fest med fullt av knarkare och alkoholister och självdestruktiva och allt var det var, på den sjukaste festen du varit på under tiden som du knarkade och hade dig?

Haha, kan berätta om den roligaste? Jag var på hemmafest på Östermalm, massa människor som hade skitkul. Så kom vi på att vi skulle lura en snubbe som aldrig tagit kokain förut, så vi går in på toaletten och lägger upp en ”lina” åt honom. ”Kom igeeen, du måste ju testa!” sade vi, och dummern gör det. ”Fan vad nice!” hickar han hysteriskt och går runt och tror att han är ashög. Vad linan var? Ariel tvättmedel. Hahaha.


Har du lagt upp bilder på dig själv i bloggen utan att tala om att det är du?

Ja det har jag.


He told me he loves me!

Da, da, da da daaa....!
He told me he love me. Trots supersnygg, supersmal supermodell till flickvän. Ha, ha, ha.
Det bästa? Vi ska träffas i USA. Uuuuh.

Frågor och svarKäkar du p-piller eller likande? Om nej, har du gjort det förut? Gick du upp i vikt av dem?

Nej, det gör jag inte. Jag gjorde när jag var typ 14 (av någon dum anledning, hade inte ens haft sex då… men alla andra gjorde det ju så jag hängde på) och jag mådde bara illa av dom. Jag har ingen erfarenhet av att varken gå upp eller ner i vikt av p - piller.
Vilka killar tycker du är snygga?

Mörka killar. Tänk italienare. Mums. Eller rockers.


vad ångrar du mest av allt i ditt liv?

Droger. Att jag låtit andra påverka mig och hålla mig tillbaka.


Hur går det egentligen med kämpandet mot anorexin? Du verkar gå tillbaka till dina gamla spår igen med några få "jag kan allt!"-inlägg. Kämpa! Jag vet att du kan!

Det går. Är inne i en dålig period just nu bara, men vi har väl alla sådana dagar, eller hur?


Hej du vackra tjej. Jag ville bara börja med att skriva - DU ÄR FANTASTISK. Fråga ett, Är du blond eller brun hårig? fråga två, Läser någon utav din familj/vänner denna bloggen? Fråga tre, Kommer du någon gång att bli icke anonym? Många, många styrke kramar<3

Awe, tack snälla söta! Fråga ett vill jag inte svara på. Två: mamma läser då och då. Boyie nummer… ÄSCH, en av dom, har bloggadressen. Annars nej. Tre:  nej, jag tror inte det. Men jag kanske startar en annan blogg någongång. Kramar till dig med! <3Längd och vikt?

Jag har inte vägt mig på över ett år. Under 50 i alla fall – får fortfarande på mig mina byxor som jag hade när jag vägde runt 46. Och jag är 175 cm lång.hur ser en ana- tatto ut, eller finns dom?

Det finns en recovered ana – tattoo (tillfrisknad ana – tatuering). Min vän Emma, som sett HBOs dokumentär ”Thin”, var den första som upptäckte den. Bilderna ovan visar hur den ser ut.


Har du mens? Vad är ditt bmi? Vad gör du på dagarna? 

ps I love you(r blog)

Nej, fast jag kan få förbannad mensvärk. Jag vet inte vad jag har för BMI då jag inte vägt mig på ett år, men kanske 15? Och dagarna fördriver jag med det jag känner för. Just nu är det mycket planerande, jag åker ju snart!


vad äter du under en vanlig dag?

Det är fruktansvärt olika. Jag försöker att lyssna på vad min kropp behöver. Men ofta snöar jag in på en maträtt och äter den tills jag nästan spyr.Har din relation med din mor blivit bättre?

Den har blivit bättre, vi ses ju inte lika mycket längre nu när jag inte bor där längre. Då blir det mycket enklare.


Varför flyttar du inte hemifrån?

Jag bor inte hemma längre.


Känner du inte att du slösar bort dyrbar tid genom din anorexi? Att du istället för att energilös stirra in i väggen skulle kunnat vara ute bland folk, binda kontakter och uppnå storverk?

Ibland. Fast jag går inte runt och tänker så. Vill jag något så gör jag det. Jag har bara inget behov av att vara ute hela tiden.
Vad tycker du om vänstern?

Vad jag tycker? Förlegade kommunister som försöker hävda att dom står på ”folkets” sida. Vilken politisk ideologis följare har haft ihjäl flest människor? Just det. Kommunismen.


Hur gammal är du? Pluggar du något just nu? If, distans eller på vilket sätt?

Jag är 20. Jag har uppehåll i studierna eftersom jag åker snart.


Lever du av dina föräldrar?

Nej. Fast dom är snälla nog att hjälpa till när jag behöver matpengar och sådant.


Hur ofta lämnar du huset?

Så ofta jag känner för det.Vad tycker du om förorter, klasskillnader, fattigdom? Skulle du kunna tänka dig att volontera i t.ex. Afrika?

Det är ett litet för stort ämne för att ta upp så här. Men vad menar du? Det är klart att jag tycker att det är dåligt, jag är inte omänsklig. Och ja, volontärarbete är något jag alltid drömt om att göra!


Hur ser du på din framtid? How do you think it will end up? Vad gör du om tio år? Är du fortfarande sjuk?

Jag orkar inte tänka så. Så länge sjukdomen inte hindrar mig i det jag vill göra så orkar jag inte ändra något. Jag ser ljust på framtiden.


Frågestund

Fick ett önskemål om en frågestund.

Absolut, kör hårt. Avslutar i morgon klockan åtta.

PUSS <3
STOPP!!!

Okay. Aj.

Aj. Ångest.

Det brinner i kroppen. Jag vet inte riktigt vad jag vill just nu. Antingen supa mig asfull, så jag däckar, eller trycka i mig droger.
Det var länge sedan jag hade sug på droger. Länge sedan jag hade sug på att döda känslor. Nu har det hänt två gånger på fyra dagar.


Jag kan inte andas, och ifall jag försöker tvinga ner luft i lungorna så fylls ögonen med tårar. Klumpen i halsen, ångesten för allt jag älskar, men som jag svikit. Boyfriend, ex Boyfriend, min katt, min häst, mina föräldrar.

I svaga ögonblick önskar jag att jag hade en pistol. Få känna den kalla tyngden i handen, för att sedan trycka av. Jag har använt pistoler förut, men efter ett missriktat skott och polisjakt har jag undvikit dom.


Jag är trött på svält. Jag är trött på ångest. Varför försvinner den inte? Vad ska jag göra?

Dumma Holland.

Arg är jag. Jättearg.

Dumma Holland. Uäääääh.

Svar på tal

Jag VISSTE att någon skulle kommentera att jag är minsann lika lat som sitter och klagar på min anorexi.

Jag valde dock att inte skriva något, för jag tyckte att det var så fruktansvärt UPPENBART. Men okay, för er två trögskallar som inte förstod:


JAG går inte fram till folk på fester, sätter mig i deras knä och ylar hur synd det är om mig.
JAG leker inte psykolog och klient med människor jag precis har träffat.
JAG sitter inte och berättar om mitt liv för folk jag precis träffat. (Vid närmare eftertanke, jag berättar inte för någon.)
JAG går inte runt och säger "asså shit ba, jag är så JÄVLA full och HÖG, hiihi" för att i nästa sekund bryta ihop och förtroendefullt viska i närmaste öra: "jag vet inte varför jag håller på så här..."


Om ni tycker att jag söker uppmärksamhet, så skulle jag vilja åka hem till er och bitchslapa er. Jag klagar ALDRIG i verkliga livet. Jag har en anonym blogg där jag öser ur lite dynga då och då. Om någon skulle komma fram till mig på riktigt och tycka synd om mig, skulle jag gå därifrån och aldrig mer se tillbaka.


Jag klagar inte i verkligheten. Jag tycker inte synd om mig själv - och fan er om ni tycker synd om mig. Det är inte synd om mig.

Jag är precis likadan som den där druggien, MEN jag trycker inte upp det i folks ansikten. Det är skillnaden, och enligt mig gör det mig jävligt mycket bättre.

Gnisslande tänderTihi. Undrar hur många som retar sig på rubriken just nu.

Skulle just äta frukost, då jag upptäckte att jag inte ens kunde öppna munnen. Jag har gnisslat tänder hela natten - det är fan i mig helt omöjligt att tugga. Varje tugga motsvarar en atombomb i mitt huvud.


Fantastiskt. Verkligen. Superstart på dagen.

Hormoner

Mina hormoner är överlyckliga just nu. Alternativt dödsledsna.

Jag vet inte hur många gånger jag har grinat till Sjunde Himlen på en vecka. Jag grinade till Biggest Loser! Biggest Loser for gods sake!

Pinsamt. Nästan som den gången jag började grina i mataffären över mjölk. Kommer ni ihåg det?

Bortskämda snorungarVar (ofrivilligt) på en hemmafest i lördags, som tyvärr var full av druggies och drunkies.

Jag hatar känslan av att vara på en fest och se hur folk försvinner med jämna mellanrum, och när dom kommer tillbaka trissas stämningen upp. Folk sitter och stirrar hysteriskt, rör sig ryckigt till den alltmer psykadeliska musiken... (har ni tänkt på det? Det börjar alltid med Lady Gaga och slutar med CPC.)

Men det absolut värsta är när dom kommer fram och börjar prata. En kille satt och beklagade över sitt knarkberoende.
"HELVETE!" ville jag skrika och ge honom en bitchslap. "Snap the fuck out of it! Du är en bortskämd 19 - åring med backslick och för mycket tid och pengar. Kom tillbaka när du är 40, har suttit inne för mord, och inte har något val!"


Du har inget beroende. Du är bara lat och bortskämd. Men sitt fan inte och tyck synd om dig själv.
Min killkompis, som har MS och kommer sitta i rullstol när han är 30, HONOM är det synd om.

Guess the celebrity part deux

Förresten, en av er har rätt om kändisen i detta inlägg. EN person har rätt.

Fan också.

Sitter med min väns dator. FAN vad detta är irriterande.
"A" fungerar inte, man får pressa på den utav ba
ra helvete.

Kollar på Eclipse just nu, och vi har kommit överrens om att Rosalie är snyggast. Men eftersom jag är vän med henne så var jag tvungen att visa lite bilder på henne "IRL".

Inte så snygg.

Virus

FAN vad arg jag är.

Min data har virus. Men det är okay. Det är okay.
Vad som INTE är okay är att jag inte kan laga skiten. Det gör mig sjuhelvetes förbannad.Jag hatar att inte kunna laga saker. Jag hatar att vara otillräcklig. Det gör mig så jäkla... frustrerad och förbannad.

Pros and cons about anorexia


Guess the celebrityÄr det en recovered ana - tattoo jag ser i svanken?

(P.S. - gissa vem det är! D.S.)

Ska vi Skypa?Jag tänkte på Skype tidigare idag, och sedan på hur kul det vore att Skypa med er.

Sen kom jag på att det kinda ruins min anonymitet. Stupid whiskey.

Hellre en... panna än ingen panna?

Såg att en del bloggare har blivit anklagade för att ha stora pannor, däribland Paow. Ärligt talat så ser jag det inte?! VAR är den stora pannan?Hon har väl inte större panna än den andra tjejen?Titta på allting annat som är så perfekt i hennes ansikte. Ögon, näsa, mun (KÄKBEN... morr...)

Vill ni ha en stor panna, se på Tyra Banks:Kan någon ärligt säga att hon är ful för det?
Den här tjejen har också stor panna, men inte blir hon "fulare" för det:
Undrar när vi ska sluta kasta oss på andras utseende. Det är skamligt. Alla människor är vackra, och som tur är gillar vi olika saker utseendevis.

What the fuck dude.What the fuck dude.
Once and for all, IM NOT FAKE. Period.


Det lustigaste är ju att folk har kommit på vem jag är, FÖR ATT DOM HAR SETT BILDER PÅ MIG HÄR OCH KÄNT IGEN MIG.

En tjej jag var med på Rhodos hittade mina bilder här, och kände igen mig. Om jag lade ut fejkade bilder skulle ingen veta vem jag är, eller hur?!Så nej, jag är inte fake, inte en poser, jag lägger inte upp bilder på andra och låtsas att det är jag, och jag photoshoppar definitivt inte mig själv.

(Dessutom tror jag inte att någon som läser den här bloggen kan tvivla... men berätta gärna vem det är som är så säker på att jag fejkar, så jag kan få prata med denne.)

Bildregn

Fasligt vad mycket tjöt det har varit här i bloggen. Bjuder på en bildbomb istället, så har ni något roligare att vila ögonen på än mitt skriveri.
P.S. - Do you have fääääjseBUKK? D.S.

Ni vet dom där irriterande låtarna som aldrig släpper...?Lyssna inte på den här då.

Jag har gått runt hela dagen och sjungit "do you have Facebook? NO!"

Vi bryr oss helt enkelt inteLäste nyss i en blogg, och ett av inläggen handlade om Elin Krantz (ni vet, hon som blev mördad för bara ett litet tag sedan).

OCH JAG BLÄDDRADE FÖRBI. Utan att läsa. Jag fick en sådan chock att jag var tvungen att stanna till. Undrar hur många som gör som jag? Bara bläddrar förbi hemskheter? Vi vill hellre läsa om utseende, hår, kläder, smink.


Och jag kan inte hjälpa att hoppas att det är vi som drabbas. Vi som inte bryr oss. Hoppas att vi dör, eller någon nära dör, så vi kanske får upp näsan ur smink - dyngan. Det vore så himla rätt åt oss.

Lite fakta om att spyDet här är så det fungerar för MIG
, jag vet inte vad som är "sant" eller vad som är vetenskapligt bevisat, men det är så här det fungerar för mig. * Om jag äter, och jag blir supersvullen, eller om jag känner att jag ätit för mycket, då spyr jag. Men jag använder ALDRIG fingrarna. Jag lutar mig bara framåt och så kommer det.

 * Jag kan äta frukost, lunch och middag och känna det som att jag ska svimma - alltså har jag hållit upp min förbränning och jag går ner i vikt. Men spyr jag någon gång så "fuckar" jag upp ämnesomsättningen, och kroppen slutar arbeta och suger åt sig näringen. Kroppen är smart. Att spy saktar ner viktnedgången (FÖR MIG!).

 * Spyr jag så blir jag bara hungrig. Mer än jag var innan. Vanlig hunger står jag ut med, men om man spyr kan man få hjärtklappning, kallsvettningar och bara må allmänt skit. Och magsyran är så stark att den bränner sönder magen - alltså blir man hungrigare och äter i slutändan mera.

MiddagDet sjuka är att jag faktiskt inte tog åt mig alltför mycket (hej, stolt!)

Middag: en kycklingsallad på Max (... min ursäkt... okay, jag har ingen. Handlade massa mat och fick sen syn på en Max, och jag ÄLSKAR deras kycklingsallad. SÅ GOD. Fast jag blir så förvirrad när dom skriker fram dom femtioelva olika dressingsorterna dom har. JAG: eh, nej... eh, jag vet inte?)

Okay, jag spydde upp den. Men nu har jag ätit lite cashewnötter, så jag har fått i mig tre ton fett i alla fall.

Och han yttrade det förbjudnaOch så yttrade han det förbjudna:

JAG (efter ett panikanfall av fetma): JAG ÄR SÅ FET OCH JAG VILL DÖ. DÖDA MIG.
HAN: Men vännen, man vill ju ha något att ta något i. Du behöver verkligen inte gå ner ett endaste gram.
JAG: ... ehm, that's not really helping.

Jag VILL vara normalMotivationen är på topp.

Jag VILL kunna äta en middag och sen vara nöjd med det. Och kanske en bit kladdkaka till efterrätt.
Kanske är det för att jag är sjukt hungrig som motivationen är så stark - vilket som, nu ska jag iväg och handla mat.

Har ni några middagsförslag?!


FörhållandenFörhållanden. Knepigt det där.

Jag har nästan alltid varit i ett förhållande, omedvetet. Jag har aldrig varit typen som springer efter killar eller sitter och hysteriskt fnissar över en kille. När mina tjejkompisar suckar och undrar hur jag alltid lyckas ha en pojkvän tänker jag bara: "what's the big deal?"

Jag kan inte förstå hur man kan hetsa upp sig så över en annan människa. Å andra sidan har jag aldrig haft en nära relation till NÅGON, vare sig tjej eller kille.Och ändå, när jag läser om ANDRAS uppbrott, blir jag ledsen. Jag kan känna deras smärta. Och jag vill klappa dom på huvudet och säga att allting kommer att bli bra igen.

För det blir det ju. Man sörjer så länge man tillåter sig själv att sörja - hjärnan är bra på det sättet. Vi har en fantastisk förmåga att kunna stänga av. Å andra sidan så ska man alltid bejaka sina känslor - för det är ju trots allt dom som gör dig till människa.

FrukostMan äter som en häst när man får massor med frisk luft och rör på sig mycket, fick jag erfara efter turen i Skåne. Och det bästa är att man inte ens mår dåligt för det - man är igång hela dagarna, och äter för att man behöver det. Sedan däckar man vid 21.00 tiden på kvällen.


Dagens frukost: grönsakssoppa à la 75 kcal + en stor bit baguette.

Jag är lycklig

Är i Skåne på rehab (eller tja, inte på riktigt, men en liten tur med vänner och bara ta det lugnt).

Jag förklarar allt i morgon. Idag är jag lycklig, och nu ska jag ut och njuta av solen.


PUSS! <3

HJÄLP!!!

Jag behöver hjälp från er!

Ska ju byta bloggplattform, och vill byta till wordpress. MEN jag fattar inte hur man flyttar över hela bloggen (för det är ju det jag vill göra).

Jag har inte tid att sitta och läsa varenda sida, så om någon kan hitta något om detta eller vet hur man gör, pleeeease help!

Don't scream at meNär folk skriker på mig
vet jag inte var jag ska ta vägen. Det gör ont i hela kroppen och jag hamnar i ett slags chocktillstånd.

Det hände idag. Och nu sitter jag fortfarande här och kan knappt prata. Andra fasen har börjat - den där jag är helt avtrubbad.


Ge mig en flaska whiskey.


RSS 2.0
HälsaBlogg listad på Bloggtoppen.se