VACKER


Haters gonna hateKom igen hörni, jag vill veta.

Update right now


Kokar morötter för jag är vrålhungrig och älskar kokta morötter. Vad gör ni?

Freja och LilyOkay, när man får Lily att se fet ut, då är man smal.

Vad har du emot mig?En sak förvånar mig.


Jag öppnar mig, visar mitt innersta och berättar om mitt mest smärtsamma minne någonsin. Jag skriver från hjärtat, av hela mitt hjärta - och ändå är det någon som sitter och stör sig på mig.

Fick en otroligt korkad kommentar till inlägget jag skrev två inlägg nedanför. Jag satt och grät och fick skit för det (men mest fina kommentarer, kärlek till er!). Jag förstår inte riktigt. Jag tycker att jag är en rätt bra människa, jag dömer ingen och jag ger, ger, ger. Så nu till min fråga:Varför sitter just DU och hatar mig? Varför stör DU dig på mig?

Rå - ångest


Idag har jag sådan ångest att jag skakar. Kan inte sitta still.

Nu gråter jag

Nu gråter jag. Jag sitter och läser igenom gamla blogginlägg, dagboksinlägg som gjordes för flera år sedan. Jag minns så väl smärtan bakom inläggen, hur ont det gjorde, var jag satt och vad jag gjorde.

DET HÄR minns jag speciellt. Jag minns hur jag stod utanför en kiosk och mamma ringde mig. Jag skrek rakt ut och bröt ihop i tårar. Min vän klappade min rygg och tog telefonen ifrån mig och stängde av den. Jag minns smärtan, den skärande smärtan, och känslan av oduglighet. Att aldrig räcka till, att aldrig vara perfekt nog.Jag har kommit en bra bit på vägen, eller hur hörni? Om man läser inlägg för fem år sedan och jämför idag. Fan vad långt jag har kommit.

Catya blogg VS me


Kul att när jag sökte på "Catya" så kom min egen blogg upp. Haha.

Catya

Kommer ni ihåg den anonyma bloggaren Catya?


Läs mer HÄR. Detta kommer hända mig med, jag lovar. Bara för att folk är så nyfikna försvann en av dom bästa bloggarna någonsin. Jag har även fått höra att JAG är Catya, vilket inte stämmer. Så sjukt trist att folk måste förstöra allt. Är man anonym så finns det ju anledning till det, eller hur? Låt dom som vill vara anonyma vara just det - anonyma.

Blödande nagelband


Mitt blod är rätt lustigt. (Ja, ni läste rätt.)

Det koagulerar liksom inte. Bet sönder ett nagelband för över en och en halv timme sedan, och det blöder fortfarande. Asvidrigt, samt att jag blodat ner min vita tröja. Jippie.

Min bok och min update


Blir en skitupdate idag men är helt inne på att skriva på boken. Skissat upp allting och så, samt skrivit ungefär 7 sidor till i kapitel ett. Undrar om jag någonsin kommer ge ut den...

Demi Lovato: bulimi, självskadande och bipolär


Starkt av henne att gå ut med det. Läs hela artikeln HÄR.

Detta är det fulaste jag vetDet är som "finn ett fel". Vad gör den där? Vad fyller den för funktion? Vad är poängen?

Ni vet nog vad jag talar om... drinken. Den eviga drinken, upptryckt mot kameran: "KOLLA, JAG DRICKER ALKOHOL!" Varje gång man loggar in på Facebook är det samma eviga bilder. Okay, jag fattar, du är stencool som dricker.


Vet ni vad jag menar? Visst är det irriterande?!

To anorexia:


Fast jag vet ju att jag aldrig kommer lämna dig...Så här vill jag se utTusen gånger hellre än:


Frågestund

stopp stopp stopp

Stopp stopp. Kram!

Anonym VS icke anonym


Ibland är det tråkigt att jag inte driver en icke - anonym blogg
, för då skulle jag kunna berätta om allt roligt jag gör och jag skulle kunna göra saker på grund av bloggen.

Jag vågar nästan inte säga något här eftersom jag är rädd för att bli kopplad till den jag är, och det är ju inte alls speciellt kul... ibland saknar jag tiden när jag hade 100 läsare från typ Tyskland och jag kunde säga exakt allt.


Men men, dags att sluta whina och komma ihåg fördelarna med att jag har en anonym blogg - jag kan säga precis vad jag vill, berätta om mitt innersta. Detta är min blogg, men även min dagbok.

Ni författare/skribenterNi som skriver själva
, antingen författare till böcker eller skribenter för tidningar/krönikörer etc., hur hittar ni inspiration till att fortsätta skriva varje dag? För det är ju det allt handlar om, att kunna sätta sig ner och skriva varje dag.

Vad/hur/när/varför/från vad får ni inspiration? PEPPA MIG!

Fastnar i fällan


Så känner jag att jag fastnat i fällan. Jag sitter och kollar bloggar, ser på tv, läser lite i en bok - allt som distraherar och som jag vet att jag inte borde göra.

När jag läser kan jag i och för sig komma igång efter ett tag, men börjar jag läsa bloggar eller tittar på tv sjunker min IQ - nivå med ungefär 50% och jag sitter bara och stirrar.


Har ni något som verkligen distraherar er?

A pugsy / en mopsÅh, hur kan man INTE älska denna söta lilla sak? Jag är helt inne på att ha en mops, någon gång i mitt liv. Ska först köpa en schäfer som kan avskräcka alla som kommer nära, sedan får det bli en mops, haha.

Känner ni igen dom?


Shit, Paris! (Hilton, inte jag)Fan vilken cool bild. Jag vet inte varför. Looks like the fishes thinks she's hot too *wink wink*.

Besök hos psykologenVar hos psykologen
tidigare idag. Förutom att hon inte alls förstår mig, eller hänger med när jag pratar, så sade hon så här:

HON: "Men Paris... varför gör du så här mot dig själv?"
JAG: "Jag vet inte. Jag vill inte leva ett normalt liv."
HON: "Men något måste ju ha hänt?"
JAG: "Nej, så här har jag alltid varit." (Ville säga: jag kan inte vara som alla andra med nio till fem - jobb och vara nöjd med det, jag fungerar inte så.)
HON: "Okay..." tyst en lång stund. "Men du vet väl vad svält och sprit kommer att göra med ditt vackra ansikte?"

Vet ni vad jag ville göra? Jag ville ta häftapparaten i hennes fönster och stämpla sönder mitt ansikte. Som att utseende har någon betydelse! Som att det spelar någon roll! Jag skiter i hur jag ser ut, jag vill GÖRA något bra.


Det är så frustrerande, för jag vet inte ens själv vad jag vill eller vad jag håller på med, eller varför... hänger ni med?

SkitbloggFyfan vilken tråkig skitblogg jag har.

Jag älskar internet


Åh, vad underbart det är att ha internet igen. Testa gå fyra dagar utan internet, jag lovar att ni kommer få spader!

Bara en sådan grej som att googla något, eller kolla på youtube. För att inte tala om allt "seriöst" man måste göra, så som att kolla mailen. Fan vad skönt det är att ha internet igen!

God natt med Fader vår


Glömde säga god natt i förra inlägget, men skriver ett till och önskar er en god natt!

När jag var liten brukade mormor och jag alltid läsa den här:

Gud som haver barnen kär,
se till mig som liten är.
Vart jag mig i världen vänder,
står min lycka i Guds händer.
Lyckan kommer, lyckan går,
du förbliver fader vår.

Tack gode Gud, tack Amen, tack.

Min kväll


Kul att jag fick igång internet precis innan jag ska gå och lägga mig...


Har i alla fall kollat på Mamma Mia och drogat ner mig med lugnande, så nu ska jag lägga mig med Zeppelin i lurarna och somna in till det.

Jag tänkte att ni ville veta det.

2 frågor / kolhydrater VS fett samt tinnitusMatpajen är det ärligt talat flera år sedan jag åt. Jag tycker att kolhydrater är jobbigast just nu, jag blir så obehagligt mätt och min hjärna (dvs anorexin) har bestämt sig för att kolhydrater är dåligt.

Häromdagen åt jag huvudet på en sådan där godisfisk, men bara för att tre personer stirrade på mig och nästan krävde det. Annars gillar jag inte godis utan äter hellre glass.Jag har aldrig testats för det men kan mycket väl tänka mig att jag lider av en mild form av tinnitus. Ibland slår det lock för öronen och då ringer det. Men nej, inte hela tiden.

Klart jag hade velat! Lider ju själv av anorexi samt en annan kronisk sjukdom som jag inte kan göra något åt.

I'm baaack!Missed me?!
Jag har saknat er något förskräckligt.

Och till er som INTE saknat mig - jag är tillbaka i alla fall, och ni kommer inte undan mig.

Jag saknar er!Fyfan vad jobbigt det är att inte kunna blogga. Försökte blogga från iphonen igår men det gick inte att fylla i det här skrivfältet (?!) av någon anledning.

Ville bara kika in och säga att jag saknar er massor... Kärlek! <3

På ungdomspsyk


Var på ungdomspsyk tidiigare och vägde mig, för er som undrar: jag är 176 cm lång och väger 47 kg. Gör det er nöjda?

Mår bra!

Jag mår bra, har bara inget internet. Ska försöka fixa detta ASAP, lovar. Kram på er!

Pasta från Nutrilett

WOW, än så länge är den jättegod, mättande men ändå inte. Jag vet ju liksom i bakhuvudet att denna soppa/pasta innehåller 200 kalorier med fettfri mjölk, och jag gjorde den på vatten, så den innehåller mindre.

Än så länge ingen ångest!

WTF?! Talk about thin legs...Inte för att vara den som är den, men WTF is wrong with her legs?! Eller båda, men mest den till höger (tror det är Snejana men är lite osäker).

Planer för kvällen


Hi hi, planerna för ikväll... det vill ni bra gärna veta vad?

Nä, så kul är jag inte. Jag ska färga håret på en killkompis och "mysa" lite med honom. Jag vet inte var min sexlust har tagit vägen, men hos mig är den i alla fall inte.


Nu tänkte jag äta en Nutrilett - pasta (wihooo!). Tänkte pröva äta den pastan eftersom den innehåller lite kalorier och är "nyttig". Jag håller er uppdaterade om hur det går med det.

Mys på ballenJust nu är den enda nackdelen med att bo i stan att jag inte har en pool. Skulle väl kunna dra ut badkaret på balkongen, men det känns lite väl överambitiöst.

Eller?

Här har vi ännu en som inte kan leJag vet inte, vad tycker ni? För mig ser du ut att vara smärtsamt att le för henne.
Oh juste, lite provocerande: hon har lagt på sig en del. Yep.

Kisse vs Kenza


Kom på en sak. Det är också därför jag avskyr Kenza och gillar Kissie. Kisse har ju inget annat, därför supportar jag henne. Kenza har ju alltid sina vänner.

Jag vill också ha vänner...

Nu när det börjar bli soligt ser man Facebook - statusar där folk tar en drink eller grillar kött på sina landställen tillsammans med dera vänner.

Det får mig att inse hur ensam jag är. Jag har egentligen ingen jag kan göra det med och vara komfortabel. Ni vet det där man säger: "hellre några få nära än många ytliga vänner"... well, ja är den senare. Har många ytliga vänner.


Det är därför jag tror att jag är menad för större saker. Alla dom största är ensamma. Och alla dom största har zero vänner som håller dom tillbaka.

Dinner tonight:


Idag äter jag rostbiff, sallad med gurka och ruccola, samt stekta champinjoner. That's whats for dinner tonight, kids, som Rachel Ray brukar säga.


(Ja, jag inser att mitt taniga ben kom med.) (Ja, jag inser också att jag börjar äta middag vid klockan halv tre... men tänk på att jag somnar vid åtta typ, samt att jag inte ätit någon lunch!)

Natasha and LaraDamn, that's some difference legwise.
Och tänk på att Lara ändå är underviktig...

Jag älskar sommaren!


Ska nog unna mig en AW med någon idag. SMILE över hela mitt ansikte, jag älskar sommaren!

Men först måste jag packa ihop mina saker. Så nu vrålar jag på med hög musik i lurarna och dansar runt i lägenheten! Många utropstecken, men nu är det sommar! TJOHO!


Åh, döda mig.

Recept: kycklingpaj med räkor
Vet ni hur god denna paj är? Den är mättande (på ett bra sätt!) och ändå hyffsat nyttig.

Kycklingpaj med räkor:

1 grillad rensad kyckling
Smördegsplattor
200 gram skalade räkor (skala för hand, blir godare, jag lovar!)
1 ägg
300 gram räkost
2 dl creme fraiche
2 st pressade vitlöksklyftor
1 ½ tsk curry
3 msk chilisås
Malen svartpeppar

Gör så här:

1. Täck botten på en form med en del av smördegsplattorna. Se till att botten är helt täckt, annars kan det bli sprickor och innehållet rinna ut.
2. När du täckt botten så blandar du ihop kyckling, räkor, räkosten, creme fraichen, vitlöksklyftorna i en bunke bredvid.
3. Krydda blandningen med svartpepparn efter smak. (Jag gillar starkt, men rekommenderar ändå lite mindre svartpeppar, tycker det blir godast så!)
4. Häll ner i formen.
5. Kavla till ett lock och pensla på ägget. Se till att du penslar hela locket.
6. Grädda i 225 grader i cirka en halvtimme.
7. Bon appetit! Servera med sallad och ett gott vitt vin, men passar även med lättare rödviner, som inte är så mustiga.

Panik

AoDk6K on Make A Gif, Animated Gifs
Jag får panik på folk som stjäl saker från andras bloggar. Så jävla löjligt, varför bloggar man ens om man måste sno saker från andra?

Har man så litet i skallen att man inte kan komma på en enda egen tanke? (Jag menar inte att vara nedsättande, jag försöker bara förstå!)

Förnedra inte dig själv genom att visa att du är bättre...


... då hamnar du bara på den lägsta nivån.

Satt och läste kommentarer på en blogg och började skratta åt deras okunskap. Alltså nu pratar vi om folk som inte vet vem Mozart är, och jag kunde inte låta bli att hånle lite grand.

Sedan hatade jag mig själv för det - vi har alla varit okunniga. Vi har alla någon gång "gjort bort oss" genom att visa att vi inte har koll.


Så: förnedra inte dig själv genom att visa att du är bättre - var bara bättre and take the high road, du kommer att komma längre då.

Det mest avtändande jag vet


Jag kom på det. Jag svarade ju tidigare att det var "ofräschet", men det är en lögn. Det äckligaste och mest avtändande är killar som pratar om sina snoppar, eller pratar om sex som att det är ett militärt uppdrag. "Vad gillar du, vad gillar du inte?"


Go with the flow. Hatar killar som ska överanalysera. Antingen passar man ihop i sängen, eller så gör man det inte.

Bloggare som uppdaterar dåligt


Vet att jag har pratat om detta tidigare, men om en blogg uppdateras dåligt är det värdelöst att läsa den. Speciellt jag, som läser snabbt, tycker att det är pisstrist när någon inte uppdaterar.

Mellan 6 - 10 inlägg per dag är lagom, tycker jag. Det är liksom det ultimata... och hur många uppdaterar så ofta? INGEN.

Kissa


Åh vad kissnödig jag är, men kan inte kissa eftersom katten ligger i famnen på mig. Snacka om i - landsproblem!

Sarah Michelle Gellar/Buffy and Seth Green/OzDom är typ bästa vänner i verkligheten, hade jag ingen aning om. Visste inte heller att det är Seth Green som spelar Chris i Family Guy, trots att jag tittat på det i evigheter?!

Samma sak gäller Mila Kunis. Fatta att denna snygga sessa spelar Meg?

Päron


FAN vad gott det är med päron. Så det så. Ville bara få det ur mig - in case you didn't know already.

BTW så springer jag runt i lägenheten just nu precis som fröken på bilden. Bara så ni vet. I love tubesocks.

Lista om kärlek

När går gränsen vid otrohet? När man gör något fysiskt med någon annan. Inte pussar dock, tycker inte det är otrohet när man gör något med båda könen (om man inte är bi förstås)
Är du romantisk? jag är fruktansvärt romantisk. Skriver saker, gör småsaker, lämnar lappar osv.


Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Någon som helt enkelt står ut med mig, för jag är faktiskt ganska jobbig i omgångar.
Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? romantiskt, självständig, omtänksam, egoistisk. Ja, jag vet.
Vad är viktigt i ett förhållande? Att man är ifrån varandra ibland. Att man tar sig tid för varandra och om man är irriterad eller så måste man gå ifrån varandra.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? ja.Har du lekt med någons känslor? ja, tyvärr. Men omedvetet.
Hur många har du varit ihop med? två stycken seriösa långa.
Hur länge höll ditt längsta förhållande? fyra år ca.
Hur länge var ditt kortaste? om man inte räknar när man var liten så tre månader.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Just nu singel, men hittar jag någon som jag klickar med så är inte alla dörrar stängda.Är du en bra pojk/flickvän? neej.
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Hemligt!
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? runt 30 tror jag.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? ja. jag ville göra det med mitt ex ex, och hade jag gjort det så hade jag inte ångrat mig idag. Han är fortfarande en av mina bästa vänner.


Har du mest blivit dumpad eller dumpat? dumpat
Hatar du ditt ex? nej verkligen inte, är grymt tacksam för allt mina två ex har gett mig!


Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ett tag ville jag det.
När du vill ha någon, vad gör du? go for it, haha. Nej men jag är inte typen som sitter på arslet och väntar... fast när dom visar intresse tillbaka så tröttnar jag.
Vad faller du för? musikkunskap
Vad är det mest avtändande du vet? ofräschet.
Hur viktigt är det att man har något gemensamt? man måste ha NÅGOT gemensamt annars blir det inte bra. Oavett om det är humor, böcker, musik, jobb. 
Har du fått ditt hjärta krossat? Ja.Hur raggar du? jag raggar i regel inte men om jag gillar någon så pratar jag väl med snubben.
Har du en ”utseendetyp” hos killar? Ja, definitivt. Rockkillar eller kostymnissar, world wide apart I know
Vem var din första kärlek? Mitt ex ex.
Vad tycker du om att ligga på första dejten? jag skulle aldrig göra det själv... men känner du för det, använd kondom!


Nu vaknar resten av samhället


Själv har man ju varit vaken några timmar.. *host*.
Nej allvarligt talat, jag börjar bli trött på att vakna så tidigt. Eller inte, kom jag precis på. Jag somnar hellre tidigt och vaknar tidigt än tvärtom.


Så, bry er inte om att läsa detta inlägg. Motsägelsefullt var det vad?

Motsägelsefullt


Kan inte sova, är hungrig, så jag äter lite kött mitt i natten.

Kom på en sak. Jag är så himla mötsägelsefull: jag gillar mina biffar bloody as hell, som Uma Thurman skulle sagt, så jag är nog inte riktigt rätt person att klanka ner på folk som gillar rått...

Tips med rostbiff?!

Hur sjutton lagar man till en stor stek? Det är en rostbiff... ska jag ugnssteka (och hur gör jag det?!) eller skiva upp den i biffar och bränna på i stekpanna?

Roast beefBTW, så har jag en stor fet rostbiffsstek som ligger i kylskåpet och väntar på mig... funderar på om jag ska göra den med lite ugnsstekta grönsaker... mmm.

Reklam fungerar, men inte musiken...


Tycker ni inte att det är kul när hemsidor / Spotify och sådant laggar och säger "No internet connection", men ändå lyckas reklamen på något vis komma förbi det problemet?

RåttköttJag fattar inte grejen med rått kött. Typ råbiff till exempel, superinne att tycka om och äta det. Alltså... rått kött. Ni hör ju hur det låter, som råttkött, kött av råttor liksom.


BLÄH, sammanfattar hela inlägget.

Snyggaste paret?
Dom är sjukt snygga tilllsammans i Star Wars och dom är även snygga tillsammans utanför filmningen. Tycker ni inte? Dumma gubbe Millipied som gjorde Natalie gravid... haha!

SovaJag vill också ha en sådan där cool grej att sova i... booohoo.

Te från the Mighty Leaf


Jag dog lite när jag drack detta för första gången (idag alltså, haha). FASIKEN vad gott det var! Jag har tipsat om the Mighty Leaf förut (googla här intill) men detta var helt underbart. Chocolate Mint Truffle hette det, och bara lukten kan få en att svimma.

TESTA det, ni kommer inte ångra er!

Uppdateringar

Om ni har svårt att se mina uppdateringar, tryck på "F5" - knappen. Det får sidan att laddas om och alla nya inlägg finns där att läsa. Kram!

SJUKT!!!


Loggade precis in på min mail och såg detta! Snacka om ödet!!!

Förbannad


Vet ni hur arg jag var igår eller?! När jag skrivit sista inlägget igår stänger jag av det mobila bredbandet och kämpar som en GNU för att få igång Narnia. Tror ni det gick eller?


Jag kan säga så här: när man är trött klockan halv elva på kvällen så vill man fan inte ha ett krånglande VLC. Jag vet inte varför, den bara vägrade spela upp. Det blev att nanna med mina små gosedjur istället (ja, jag vet att jag är vuxen och inte borde ha gosedjur).

(Sjuk fråga, jag vet, men säger ni gosejur eller gossejur?)

Stockholm i mitt hjääärtaMen inte ikväääääll, för ikväll ska Paris nanna kudden och kolla på Narnia. Puss på er finisar <3

Äkta 08a


Äkta nollåtta som jag är, så är jag mitt Djurgården trogen. Tycker faktiskt dom spelade bra idag, målet i 90ionde var fan bara tur... ja ja, vi säger så i alla fall, haha *wink wink*

Drugs to keep your weight down
Får ofta frågor om droger/bantningspiller, så jag tänkte göra en liten lista:

Hoodia: nej, har inte provat.
Efedrin: ja, jag har provat men inte för viktnedgång eller så, mer som en kul grej. Fungerar hyffsat, man får mer energi helt enkelt.
Reductil: nej, har inte provat.
Koffeintabletter: provat, suger. Blir typ hungrigare av dom, haha.
Amfetamin: du ser ut som en dödskalle, bokstavligt talat. Ringar under ögonen och du själv kan inte fatta varför andra tycker du ser slitet ut - för du mår ju BRA!!! *vindlar med ögonen*
Kokain: funkar skitbra och du ser inte ofräsch ut som du gör på tjack. Men räkna med en riktigt RÅ - ÅNGEST på bådde tjack och koks. Du kommer må skit, rent ut sagt.


Är det något jag har missat? Min personliga åsikt är att om du måste ta droger för att gå ner i vikt, då är det inte värt det. Kul att säga "ja jag har gått ner 15 kg, men det var Reductil som gjorde jobbet"... fattar ni vad jag menar?

Förebilder
Alltså, jag måste erkänna... kollar man på dessa två bilder så är det ju kvinnorna längst ner man vill likna (eller jag i alla fall). Vilken dag som helst så ser jag hellre ut som en av dom än dom på första bilden.

Framsteg, eller hur?!

Where have all the flowers gone?Gillar den låten, men jag har för mig att jag har hört den av andra artister.

Haha BTW, vaknade för ett par timmar sedan och försökte titta på The Kings Speech. Shit pommes, värre / sämre film får man leta efter. Kan ha varit det sämsta jag sett - jag orkade bara med en halvtimme innan käken låste sig av allt gäspande.

Ibland sprutar jag


Har ni tänkt på det? Ibland jobbar min hjärna på högvarv och sprutar ut säkert 10 - 20 blogginlägg på en timme, och ibland går det säkert fyra fem timmar mellan inläggen.

Vad föredrar ni? Korta, många inlägg eller mer sällan och längre?

Wihoo!


Tur att man har världens bästa pappa.
Mamman kanske inte är så bra, men pappa, honom kan jag lita på!

Allt löste sig som ni kanske förstår, och nu är jag superglad. Det löste sig med min mamma också, så vi skiljdes åt som vänner.

HJÄLP NU

Alltså jag har panik. Någon som bor i Sthlms - området och möta upp mig typ... nu? Du får gärna ha en HTC - laddare samt ett busskort som jag kan låna. Superviktigt och superbråttom!

HandikappadAlltså jag har sådan panik just nu. Kan inte ta mig någonstans, har inte ett korvöre på kortet, mobilen är död och min "kära" mor har valt denna dag till att ta superlång sovmorgon/inte ha på mobilen.

Jag är så jävla förbannad just nu... känns som att hon saboterar för mig. Vet ni hur det känns att ha en mamma som gör allt av ren illvilja? Jag lovar, hon är verkligen devil in disguise.

The Runaways castDom har lyckats ganska bra med castingen, tycker jag. Dåligt bild på Joan Jett, dom är likare på andra bilder. Den enda som inte är så lik är Cherie, men det är också en dålig jämförelsebild.

Intressant inlägg vad?

Mama, please read this.Så himla sant. Därför jag dricker, därför jag inte äter.
Alternativt äter och spyr.

Why Megan, WHY?


Outfit


Det här är något jag lätt skulle kunna ha på mig.

Vad heter filmen?


Vad heter filmen där Natalie Portman spelar den här karaktären?

Jag ljög igår...


... hm, ja, det är sant. Jag ljög igår... om tandborstningen. Jag gjorde det inte för att jag inte ville, jag gjorde det för att jag inte hittade någon. Så... sorry Lord.

Up and running


Nu är jag vaken och redo för dagen! Vaknade första gången vid tjugo i fyra och var pigg, men lyckades somna om - wihooo! Klapp på axeln till Paris.

Vild och galen


Vet ni vad? Idag tänker jag vara vild och galen: jag ska lägga mig och sova utan att borsta tänderna. Varför? Because I'm badass.

Mått


Nu vet jag inte exakt mina mått eftersom det säkert är någon månad sedan jag sist mätte, men jag tycker att det är så konstigt att dom flesta modeller har runt 60 cm i midjan.

Ta Snejana till exempel. Hon är 59cm i midja. Jag har runt/under 50. Och ändå är hon mycket mindre än mig? Jag får det inte att gå ihop. Antingen ljuger dom, eller så är jag smal, haha.

Tappad Paris

Jag kan inte fatta att jag skrev det förra inlägget.

I can't help it - I LIKE IT. But only bc it's Heidi


Megan Fox


Going out for a smoke


Kramper


Jag har börjat få konstiga kramper i underarmarna, är det någon som vet vad det kan bero på?

(Och säg inte bara vitaminbrist...)

Beställt massa "nyttigheter"

Beställde ett Nutrilett startpaket från Mxlactive (som jag uttalar Mr Laxative av någon anledning), mest för att ha bra mellanmål till hands. Allt detta ingick:

 • 5 påsar grönsaksbuljong
 • 5 påsar tomatjuice
 • 3 påsar chokladmilkshake
 • 3 påsar vaniljdesert
 • 2 påsar jordgubbsmilkshake
 • 2 karamell/toffeebarer
 • 2 nöt/chokladbarer
 • 2 påsar chokladdessert
 • 2 påsar tomatpasta
 • 2 påsar ostpasta
 • 1 påse kycklingsoppa
 • 1 browniebar


Skitbra, jag som störde mig på att ingen har vanilj som smak, nu får jag ju vanilj. Ti hi. Kostar dessutom bara 339 kronor, ingenting alltså.

Buffy äger


"Life's not a song, life is just this... it's living..."
"The hardest thing in this world is to live in it."
"The pain you feel can only heal by living..."
I touch the fire and it freezes me... I want the fire back!


Älskar Buffy. Kommer alltid göra och kommer aldrig skämmas för att jag gör det. GO GIRL! (Och go Spike, min man *host*)

Chockad


Var på ett event lite tidigare, därför jag inte bloggat. Kom nyss hem!

I alla fall. Väl på eventet, efter halva har gått, kommer det in en SKITSNYGG kille och bara: "är Paris här?" jeez vilken chock jag fick. Fick förutom chocken ett nummer och ett löfte om en oförglömlig kväll... (NEJ, sluta tänk snuskigt hör ni! Detta är snuskfritt!!!)

Moralkärringar, ho - ho?

Hallå alla moralkärringar, var är ni? Jag har tipsat om sockerfritt godis och varm nyttig choklad - IDAG.

Sover ni än? BTW när jag sökte på Extra Drops kom denna bild upp:


Se, så snäll jag är. Jag bara kastar ut saker ni kan hata och klaga på. Är jag inte för go...?

Sånt jag inte "får" tipsa om
Sitter med en enorm kopp kaffe framför mig (som jag inte kommer dricka upp, minns ni senast jag gjorde det och blev helt spasmig/fick hjärtklappning? Trodde att jag skulle dö) samt några Extra Drops.

Eller vad ljuger jag för... jag har en "mint choklad", en "mint caramel", en "cactus raspberry" och en vanlig tråkig salmiak.

Sjukt gott, äter det som godis, fastän det är sockerfritt!

Tyck synd om mig


Okay jag vet att ni vet att jag hatar när folk tycker synd om mig, men nu ÄR det synd om mig!

Jag har ingen Naturdiet smoothie hemma. JAG ÄR SÅ LEDSEN (och hungrig). Mitt kort är borta och mina pengar är spärrade (har sådan där töntig "får - inte - spendera - mera - pengar - gräns).


Så... BOfuckingHO!

Hårtips part deux


Snälla Thinoholic har varit på våran glömska bloggerska så här kommer era bästa tips för finare/bättre hår:

1. Blanda ner babyolja i balsamet, låt verka
2. Sov med olivolja i håret/dränk det med olivolja och låt verka
3. Hårinpackningar från Loréal (gul förpackning)
4. Tigis "Dumb blonde" (har ej hunnit testa än dock)
(Det var massa bra "mat - tips" dvs hårinpackningar, men det tycker jag verkar så himla nasty så det kommer jag inte göra, haha!)


Tack till THINOHOLIC, ELLADADIAN, ALINAS, BELLADESIGN, LITTLE MISS SHORTCAKE!

Okay, jag skojade bara.

Två låtar var bra, resten var skit. Nu vägrar jag lyssna på den skiten mer och ska leta fram min iPod.

Hata mig inte nu...


... men jag lyssnar lite på Britneys nya låtar och kan inte låta bli att humma med.

Snälla hata mig inte?Hot coco, but healthy
Är det någon som testat den HÄR? (Det är nästan så att jag inte vågar skriva om den, tror jag kommer få mycket skit från alla som tycker jag ska dricka "riktig" choklad, men ärligt talat... jag kommer alltid välja det nyttigaste alternativet, det har jag gjort sedan jag var litet barn.)


Vad tyckte ni?

Ut och springa


Jag tänkte gå ut och jogga lite, men ändrade mig. För mycket skit som mördade, våldtagna offer... jag menar, det kan ju hända mig med?!

Jag tänker aldrig gå ut igen.

Ny dag, nya tag!


Japp, börjar med att vara positiv i sann... eh... Robin Hood - stil? Vem är egentligen positiv these days?


Efter en massive anxiety attack igår så proppade jag i mig massa mat, vilket funkade bra. Ibland när jag får ångest är det för att jag ätit för lite, så efter att ha ätit gick jag och lade mig och sov.

Men nu är jag vaken! Fyfan vad ointressant för er att veta förresten. Och fan vad jag inte orkar radera allt detta svammel.


Ni får helt enkelt stå ut.

Or else I'm gonna kill youIt puts the lotion on it's skin...

Or else I'm gonna slice you up.

Sjukt jävla arg


Just nu är jag sjukt jävla arg och sjukt jävla irriterad, helt utan anledning.

Förhoppningsvis tar det ut sig om jag får mens, för då har jag en anledning: just nu har jag ingen anledning till att vara så jävla sjukt förbannad som jag är.

Jag har stängt av MSN, Skype och Facebook, för jag vet att jag kommer go crazy om någon skriver till mig.


Hoppas att det är mensen som spökar, för jag har fan inte känt mig så här på flera år.

Mitt mood just nu:Trött på alla haters.
Trött på alla moralkärringar.
Trött på killar som inte fattar vinken.
Trött på tjejer som inte fattar vinken.
Trött på folk som lägger ner tid på att hata.

Trött på folk överhuvudtaget.

Top Model

Glass


Jag har precis ätit en glass i solen!

Shit (bokstavligen)

Tog laxermedel igår för att jag inte gått på toa på hur länge sedan som helst. Tog det vid sex igår kväll, och NU känner jag hur det börjar verka...
FAN vad ont det gör. Jag har nästan glömt bort hur det känns.

Natalie Portman - Millipied


Så. Jävla. V A C K E R.

Nässpray


Booohooo, min nässpray är borta. Så nu sitter jag och andas med munnen, svinirriterande.


Jag tänkte att ni ville veta det.

Kan ni inte vara lite coola och chatta med mig?


STOPP!

SpyDet har jag väl iofs. Det händer inte ofta att jag spyr, och om jag gör det är det alltid "ofrivilligt", dvs jag stoppar INTE några fingrar i halsen eller så, utan jag lutar mig bara framåt så kommer allt upp.

BTW, när vi ändå pratar om spyor och sådant: vad är det gula som kommer upp i slutet? Är det galla?

Water for Elephants


Är jag den enda som tycker att dom tjatar med all reklam? Historien i filmen har gjorts till döden, den är inte det minsta originell, så jag TÄNKER INTE se den oavsett hur mycket dom tjatar om den...

The TouristSitter och kollar på The Tourist just nu - och WOW, Angelina Jolie kan verkligen outshina Johnny Depp. Jag menar, dom ser båda två så otroligt bra ut, men när dom möts... Angelina vinner med hästlängder.

Thoughts


Haha, jag fick rätt!


Vad var det jag sade imorse?! Sa jag inte att det skulle bli dåligt väder?! Själv fick jag tre fyra soltimmar på morgonen... SATT I T - SHIRT!!!


Så.... MOA HA HA HA.

Two songs that describes me perfectly
Megan Fox before and after


Damn guurl... Father Plastic's been really nice to you.

Smoothie och sol


Haha, nu ska jag sätta mig på balkongen med en cigg och min smoothie. Det är strålande solsken ute också... den kommer säkert försvinna vad det lider, och då är det ni som får ångra att ni sov så länge! Moahaha.

Smoothie


Måste bara tipsa om Naturdiets Smoothie, den med blåbär och vanilj. Så sjukt god att det inte är sant! Har ni testat dom andra så får ni gärna säga vad ni tyckte.

Jag är lite lätt beroende av den, helt klart. TESTA!

TRÅKIGT


Jag har TRÅKIGT, kan inte folk vakna?

ÖresbudÄr det någon som har testat den här sidan? Vad tror ni? Jag blev precis medlem och man får just nu 3 krediter "på köpet" eller vad man ska säga.


Har ni testat?

Angelina Jolie


Här kan man tydligt se varför hon inte har svart hår. Hon passar mycket bättre i brunt hår.

Fick en fråga om min egen hårfärg. Jag är blond, mörkblond för tillfället.

Insomnia


Jaha. Ännu en natts sömn åt helvete.
Fucking fantastic.

Matdagbok


Idag har jag ätit:

Frukost (vid två - tiden): havregrynsgröt med torkad ananas.
Middag: havregrynsgröt med torkad ananas


Spydde upp både måltiderna. Och nu sitter jag med kyckling och sallad som jag vägrar spy upp.

Holly Madison


Alltså verkligen en person som jag kan tänka mig att byta utseende med. Vet att jag tjatar om det, men jag tycker hon är så jäkla vacker!

Jag gillar verkligen allt på henne. Ansikte och kropp. Någon frågade om jag kunde tänka mig hennes kropp och svaret är JA, tycker hon är skitsnygg så jag skulle lätt kunna gå upp några kilon till hennes vikt.


Och till er som tycker hon är "plastig"... tja, jag kan i alla fall tänka mig att se ut som Barbie.

Byxor, HJÄLP!


JAG VILL HA DESSA BYXOR. Var kan jag hitta dom/liknande? HJÄLP!

Bridget Marquardt VS Kissie Nilsson?


Är det bara jag som tycker att dom påminner om varandra? Förutom att Bridget är väldigt mycket äldre, så klart.

Alltså...

KOM IGEN. Varför, varför, VARFÖR vaknar jag så förbannat tidigt för?!

Hmm....?


När jag för en gångs skull slänger iväg 20 inlägg per dag så kommenterar ni inte. När jag lägger upp ett inlägg per dag är ni jävligt flitiga med kommentarer...

Varför är det så?

The girls next door - GRATIS!


Tips, tips, tips: se alla avsnitt av Girls Next Door (med min favorit Holly) HÄR, alldeles gratis.

NU är jag trött


Kul. NU totaldäckar jag... skitkul, verkligen.
Ligger i min säng och kollar på Svenska New York - fruar... intelligensnivån är alltså på topp hos mig!

What to eat?

Okay, lunch... ska man göra sig lite ordentlig mat eller ska jag äta en portion havregrynsgröt igen?

Topp tre saker jag får ångest över1. När mamma handlat mat åt mig och hon stannar efter kassan och glor på kvittot. Hon biter sig i läppen och bekymmersrynkan kommer fram. Då vill jag gå i bitar.

2. När jag själv lagt pengar på mat. Får riktig rå - ångest över det. Så himla dumt.

3. När jag måste slänga mat/har gjort för mycket. Får panik om jag gjort en för liten portion och måste ta en till, men ändå hatar jag när jag gjort för mycket och måste slänga hälften.

The Who


Suttit och packat, rökt en cigarett (som var tämligen platt efter att ha legat gömd [ja, jag gömmer cigaretter för att ha när man har "slut" och är olidligt röksugen]) samt lyssnat på The Who så nu är jag på lite bättre humör.

Nu äter jag "frukost": havregrynsgröt med torkad ananas. Sen blir det springa och köpa cigg (ja, fy på mig)!

Varför bry sig om världsfred liksom?Ha ha! Sagt med bästa vetenskapsmin.

Vet ni vad jag kom på för någon timme sedan? Om ni minns Twilight - problemet så kom jag på en sak. Jag kan säga "jag har ett bekymmer jag har gått och grubblat på i flera år nu..."

Sedan när folk frågar vad det är så är det bara att undvika genom att säga "efter mången möda har jag kommit fram till..."


Ja, jag vet. Superslarvigt skrivet och osammanhängande. Om någon fattar blir jag imponerad.

Plastikkirurgi

Undrar varför man när man pratar på svenska säger 1 ML (läppar) och 350 CC (bröst). I USA/på engelska säger man ju CC redan om läpparna.

Ja, det är sådant jag funderar på när jag inte kan sova.

Freja Beha highI knew it!!! Ingen är fan så smal utan att ta droger.

Models eatingNi vet ju hur komplex och dubbelmoralisk jag är när det gäller modellers ätande. Tycker att videon ovanför sammafattar det ganska bra!

"Ja, jag äter. Nej, jag inte ätit idag."

Freja BehaUndrar om designern blev arg eller om det var meningen?

Vaknade av hungerVaknade
mitt i natten på grund av hunger. Är någon vaken där ute?

Själv sitter jag och funderar på livets stora gåtor, men blir bara så deprimerad att jag slutar. Jag har satt som limit att jag får äta först vid klockan sex... så jag lär hålla mig vaken tills dess (kan inte somna om hungrig).I had a hole in my heart, so I threw away my plate,
'cuz nothing would fill me up, no matter what I hate


I hate myself... and I love you.

Oh, I'M HUNGRY

Ni hade rättSpelade Sims i ungefär en timme, sedan tröttnade jag. Så nu blir det till att avinstallera innan mamsen kommer hem... *wink wink*.

IlluminatiFet som ett jävla djur


Kollar på I form med Anna Anka och känner mig fet som ett svin. Nu ska jag tycka synd om mig själv, röka ett par cigaretter, fundera på Illuminati och världen samt dränka mig i lugnande.

Hur spenderar ni er måndagskväll?

GE MIG!!!Jag skulle kunna ha sex med dessa skor. Så kär är jag.

Busig

BTW så är jag sjukt jävla busig och installerar The Sims på min mammas dator. Hon kommer mörda mig, men det kan det väl vara värt?!

Pink Floyd


Jag försöker verkligen. Det gör jag. Men jag kan inte lyssna på mer än två topplåtarna på Spotify innan jag river av mig håret och jag måste byta.

Jag KAN helt enkelt inte tycka om Pink Floyd. Varför?! Jag borde älska dom! Tipsa mig om deras bästa låtar (ej Proper Education för då måste jag skämmas lite över er...) så kanske jag kan lära mig att tycka om dom!

Ingen är perfekt!Nu vet vi varför Kate Moss aldrig fotas i profil...

INGEN är perfekt, och det är våra imperfektioner som gör oss vackra. Glöm aldrig det!

Haters


Planer, planerKommer ni ihåg rocksnubben jag spelade in en video med?
Nu ska vi göra det igen, men han ska vara producent för mig... så jävla AWESOME att han tror på mig (eftersom han själv är en etablerad artist).

Naturligtvis kommer jag vara försiktig ("gamla" gubbar som utnyttjar unga dumma tjejer osv...) men lite psyched kan jag inte låta bli att vara.


Så nu sitter vi och planerar. Antingen åker jag till New York (där han befinner sig nu) och bor hos lite vänner, eller Los Angeles och börjar spela in... FAN, hoppas detta går vägen!

Nakenfis


BTW så sitter jag helt naken och kan inte slita mig från datorn. Bästa.

Panik och frisör


GAAAARGH!!!! Jag har panik. Letat överallt men kan fan inte hitta mina nycklar! Har frisörtid om en timme och måste hitta dom innan dess, men jag har letat överallt.


GARGH.

Svar på kommentarer


Nej, jag vill inte ha Levaxin för att det få en viktnedgång. Ni som känner mig och har läst bloggen länge vet att jag tycker att det är "fusk" att ta preparat för att gå ner i vikt.

Anledningen till Levaxin - inlägget var helt enkelt det att jag vill ha något som sätter fart på min förbränning eftersom jag fryser hela tiden. Och om förbränningen sätts igång kan jag ju äta mera = kanske gå upp lite i vikt.


Så nu vet ni det. Kram!

LevaxinVad
är det och hur få man det utskrivet?

För övrigt...


... är jag jävligt grinig denna morgon. Jag vet att det beror på att jag ätit för lite, för allting bara snurrar och jag är mat - grinig, ni vet så där man blir när man inte ätit något på länge.

Ja ja, nu ska jag sluta tjöta om mig själv. Hur mår ni idag?

Vet inte varför, men jag älskar denna bild


Wendy?


Hittade precis en massa gamla Wendy - tidningar längst in i en garderob. Älskade verkligen Wendy när jag var yngre... undrar om dom säljs fortfarande?

Äcklad


Det här är faktiskt första gången någonsin som jag blivit äcklad av en bild på en smal tjej.

Kanske ett steg närmre friheten/friskheten?!

Finn ett fel


FlabbergastedÄr det någon som vet vad det betyder? Flabbergasted. I'm flabbergasted.

(Och ja, jag är för lat för att använda Google Translator och JA jag ville bara ha något att skriva om så jag kan glömma inlägget härunder.)

Mördade Elin Krantz(R.I.P.)


För er som inte vet vem det är, det är en ung tjej som blev våldtagen och mördad. Det finns bilder på hennes kropp HÄR (alltså från där man fann kroppen), men jag vågar fan inte kolla. Eller...?UPDATE: jag vägrar länka det där. Gick in en snabbis och jag kan garantera att ni INTE vill se det. Stackars, stackars tjej... RIP, verkligen!!

PärlorHåller på att rensa lite bland mina smycken... visst ser det härligt ut?! Som att man skulle vilja vara Tummelisa - size och dyka rätt ner bland pärlorna.

LOL


Hahaha. Ja, så smart är jag.... (tänker på förra inlägget.)

Okay, nu vet jag att jag har sämst hörsel och gått runt och funderat på något helt i onödan i typ tre år. Heja, Paris, heja!!!

Twilight


Ärligt talat... ni Twilight - fans därute, HJÄLP.

I ettan säger Bella: "one of the best things about Charlie... he doesn't have her."


Vad fan menar hon? Han har inte vem? JAG FÖRSTÅR INTE. Hjälp mig - vad menar hon med det?

RSS 2.0
HälsaBlogg listad på Bloggtoppen.se