Jag <3 min kattBlir så extremt... kärleksfull skulle man kunna säga. Skriver detta i mörker så om jag stavar fel får ni ursäkta. Har dessutom en liten kärlekskrank katt i famnen så det kan blir många fel här.

När jag tittar på min katt blir jag varm i hela själen. Hon är så vacker, och hon ger mig så mycket glädje. Alla ni som behöver kärlek behöver bara gå till närmaste katthem.


Det var så otippat. Jag ville ha husdjur, men bodde i "fel" lägenhet. Min tjejkompis kunde inte ha kvar sin katt och jag erbjöd mig i ett svagt moment att ta hand om hennes katt. Tre dagar senare dumpade hon av sin kisse hos mig och efter det behöver jag aldrig känna mig ensam igen. Sättet hon för upp sin tass mot min mun, hur hon vill "knocka" sitt huvud mot mitt ansikte... åh dear lord. Älskar henne.

Bajs fitt ChromeJävla horChrome
som alltid stänger ner när jag skrivit sju sidor bloggtext. JÄVLA BÖG, om man får uttrycka sig så. Ja, när man har ångest får jag uttrycka mig hur jag vill. Nästan.

BTW så har jag mjukisbyxor på mig for the first time ever, typ. Och jag har bara en cigg kvar så måste springa ner till 7/11, men jag orkar sjuttsingen inte byta om... I - landsproblem, ja.

Jag vill skita ner ångestenHade en intressant konversation tidigare. Den handlade om vad jag skulle vilja göra med min ångest just nu, den som fått mig att må skit hela jävla dagen.

Det slutade med att jag skulle spotta på den och slemma in den med mitt bajs, vira om den till... eller ja, vi slutar där. Äckligt i alla fall.


Jag hatar ångest. Kan ha nämnt det tidigare, men ifall ni hade glömt det: jag hatar ångest.

SÅ TRÖTT...... att jag till och med skriver med STOOOORA bokstäver (som man sade när man var liten). "Versaler heter det!" brukade fröknarna skrika åt en och man räckte ut tungan bakom ryggen på dom.

Så trött att kinderna flammar och ögonen är varma... så SKÖNT det vore att få sova nu. Men nej, först ut på liten kvällsprommis. Bara en liten lagom en. Ni vet så man vaknar till liv och inte kan somna och ångrar att man gick den där promenaden som verkade vara så livsviktig.

MMMMMM - Middag Med Miljonär.

Coolt vad? Kan ni inte unna mig det. Jag tycker att det är asballt. Ska på dejt med en miljonär. HUR COOLT PÅ EN SKALA? OCH han är snygg.


Iiih. Beundrar människor som jobbat sig till ett imperium. Jag blir så där fjortis, kan - inte - prata - utan - stammar - bara. Glöder med ögonen och hoppas på det bästa... så även nu. Håll tummar älsklingar!

Telefonkod till USA?

Hjälp hörrni, jag behöver telefonkoden till USA. (Sveriges är +46). Fattar ingenting av Google, men kan det stämma att det är 001 och sedan telefonnummer?

Så. Jävla. Hungrig.Nu pallar jag snart inte vänta längre, är så hungrig att magen skriker. Ögonen är grusiga efter en sömnlös natt...

Nä, sätter nog på en film istället. Till saken hör att jag inte har något hyffsat nyttigt hemma, och sitter och är sugen på frukt.

Katten som ligger i famnen på mig vill jag ta i svansen, snurra runt huvudet och kasta ut genom fönstret. Äckliga hårboll.


Jag är så charmerande när jag är hungrig, tycker ni inte?

VERKLIGEN missat någotGår runt med en fjantigt småleende på läpparna just nu. Känns som att jag är nykär (men det är jag inte, så roligt ska vi inte ha det).

Höll på att missa att en viss person är i stan också. Det hade kunnat gå illa om jag hade missat det... ska möta upp honom ikväll för lite småprat och lite drinkar. MYS.


Nu ska jag iväg och pussa hästmule. Förhoppningsvis får jag lite andra pussar ikväll... (vad är det för fel på mig? Jag beter mig som en krank tonårspojke som får bånge bara han tänker på ordet "tutte".)

Missat någotNu har jag missat något igen. Varför är det party på Stockholms gator? Varför åker folk runt på flak och spelar musik?

Inspark?

Pratar med asfaltenUndrar varför asfalten alltid är så uppkäftig när jag är på fyllan? Alltid när jag super ute så ska den alltid kaxa och jag måste ner på knä och prata lite vett (läs: slå skiten) med den.

Som krigsskada har jag blåmärken på knäna och som erövring måste jag säga hångel med snygg gitarrist och massvis med snack med en kille som senare visade sig vara sångare i ett stort band... nu ångrar jag lite att jag inte gick all in med honom och hånglade skiten ur honom.


Det är en annan grej med mig, vet inte om ni visste om det. Ligger aldrig på första daten, ligger aldrig om jag är onykter och kanske kommer ångra det dagen efter och vill alltid ha lite hångel när jag är på fyllan. Kul info vad?!

BAKIS...Återkommer när jag lever igen...

OtippatÅh, ikväll ska jag träffa Emma. Flera år sedan jag såg henne juh.

Myspys med lite vin och sånt. Och vara avundsjuk på... hrm... min andra tjejkompis som åker till en annan stad för att träffa hennes vän (som råkar vara bajssnygg och som jag vill ha). 


Så, nu har jag planer för fredagkväll. Har ni? Om inte, hör av er till en vän som ni inte träffat på länge. Eller som ni inte träffat allt. Titta bara på hur bra det blev mellan mig och Stephanie. Sjukt. 

Ta chansen - träffa nya människor, eller "gamla", och må lite bättre. Det tänker jag göra i alla fall.


KRAM <3

Tips på roliga filmer?

Har ni några tips på roliga filmer? Jag tycker att ironi, satir osv är roligt, så det behöver inte nödvändigtvis vara en komedi.

ABSOLUT INGA jävla "American Pie", "Meet the Fockers" eller dylikt. Sådan humor är INTE rolig, bara pinsam. 


Har ni några tips?!


Roligt:INTE roligt:

God morgon!Länge sedan jag bloggade så här "tidigt" vad?

Faktum är att jag alltid vaknar vid fyra, fem på morgonen, men jag brukar inte ha någon inspiration till att skriva på mornar. 

Men i alla fall, nog tjötat om mig. What's up Sweden?

3 tankar om Narnia1.
Jag tycker att dom filmerna är sorgliga. Gråter vid varje film, typ.

2. Älskade den gamla serien/filmerna. Har dom inspelade på VHS (ja, så länge sedan är det och JA, så gammal är jag). 

3. Förresten har jag alltid funderat på hur man kan få en så detaljrik film om en bok som är drygt 150 sidor lång?! Jag menar, visst, det är en bra historia, men att få ut SÅ mycket? Såg tredje filmen nyss, Caspian och skeppet Gryningen, och SNACKA om att den inte är lik boken.

Svar på kommentarJag svarar jättemycket på kommentarer ju! Kolla i fälten. 

Svarar på allt jag inte svarat på tusen gånger tidigare. Det händer att jag missar någon kommentar, men det är inte ofta.

Era fulingar

Ni håller ju på och lurar mig! Jag ville inte ha en engångsförpackning för 20 spänn, fattar ni om jag använder den tre fyra gånger i veckan, haha. Det blir 240 spänn i månaden, sjukt onödigt... 

Istället köpte jag en bra mask som det var extrapris på hos Åhléns, nämligen den här:Den är SKIT (höhö [den är gjord av torv]) bra. 

Så bläh på er människor som tipsade om engångsmasker. Vad ska jag med sådana till?! Som att det ska bli någon skillnad på en gång? Ni är gulliga. Kram.

Peel off mask?


Hej sötisar. 

Ni som är så bra på det mesta, kan ni tipsa mig om en BILLIG peel off mask? Den behöver alltså inte vara bra, den ska bara vara billig. 

Jag brukade använda den från Christys, men det märket säljs inte i Sverige längre verkar det som. Så ni vill jag ha tips!

Brigitte Bardot + Cherie Curry =Länge sedan jag såg något så snyggt. Som att Cherie Curry och Brigitte Bardot fått ett barn tillsammans.

Fy fan var varmt det är.Nu går jag och köper en Frapino, sätter mig ute, vänder huvudet uppåt och sluter ögonen mot solen. Tar en cigarett. 


Njutning.

Svenska Hollywoodfruar!Wiiie. Glöm att jag ska kvällspromenera. Jag ska kolla Svenska Hollywoodfruar ikväll.

Shit vad plastiga dom ser ut på bilden. Blä.

Tog tag i mitt liv idag.Tog tag i mitt liv idag
. Kändes så himla bra. 

Nu ser framtiden ljus ut igen (har varit sjukt nere i ett par dagar). Nystart - NU.

Latinskt ordspråk"Det är svårt att behålla lugnet om man är sysslolös."


Läste det precis och insåg att det var det jag menade förut. Om att vara trött både fysiskt och psykiskt. Det är endast då jag kan vara tillfreds utan att tänka jobbiga tankar. Eller, jag tänker dom ju i alla fall, men det blir mycket mindre... ansträngande säger jag i brist på ord. 


Det är svårt att fundera på livets mening om du är helt slut i huvudet efter till exempel schack/korsord/matematik och ha gymmat. Livet blir lite enklare att leva helt enkelt.

Psychic - think "psycko - cko + chick - k" there's a rebus, peeps!

Fick äckligaste kommentaren någonsin här såg jag:Mig händer det hela tiden. 3 - 4?! Vilket JÄVLA skitsnack. Beror ju helt på var man står i livet, vilka man har nära och vilka som är villiga att hjälpa. Okay, mellan första och andra anfallet var det kanske ett halvår, men sedan eskalerade det och nu kan allt snäppa på en dag. Typ lycklig - BAM - något händer och jag stirrar in i väggen och klarar knappt av att le.

Det där tror jag är individuellt. Får du hjälp av duktiga och legitimerade människor borde det inte bli så. Dom är där för att hjälpa. För mig - som inte fått någon hjälp - har det eskalerat och eskalerat. Som sagt, kan sitta och skratta i ena sekunden och vilja dö av panikångest.

DETTA VAR SÅ SJUKT ATT LÄSA! Jag upplevde det senast idag. Jag har onda energier som förföljer mig (ja, jag vet vad ni tänker... "jävla flummare", men aldrig varit inne på den skiten. Däremot var jag intresserad av magi när jag var liten. Ni vet, Spells, Vit Magi, salvia är den renande örten och om du brände den med... nej nu tappade jag visst bort mig. Ni förstår vad jag menar.) 

Jag har alltid känt mig förföljd. Men aldrig av något levande. Jag har bara ett väsen som "är där". Typ som när man gjorde "Svarta Dam" och trodde att man skulle dö för att man skrivit hennes namn i spegeln. Men mitt väsen fanns är tidigare. Och det blev värre och värre, obehagligare och obehagligare. En dag läste jag om meditation, och för att göra historian kort satte jag mig framför datorn och mediterade. Ett plötsligt medvetande tog över mina händer. Jag skrev, och "det" skrev. Det blev virvlande, osammanhängande.

En kort period var jag övertygad om att jag hade en Daimon (Philip Pullman (googla själva era lazy motherfuckers)) och trodde att jag pratade med den. Men allt blev snabbt obehagligare. Jag hade inte bara goda energier i min närhet, utan även onda.


Jag har flytt från dom. I mitt första hem, fanns dom där. Det var då jag började kommunicera. Sedan blev allt ondskefullt, och vi flyttade. I mitt nya hem var jag trygg med att andra inte brukar flytta med en, och allt var gott ett tag. Men några år sedan kom dom ifatt mig igen. Samma obehagliga känsla av att någon tittar på en. Vi flyttade, jag flyttade, och tills idag har dom inte funnit mig. Men när jag stod i duschen idag såg jag en skugga av en man, sedan något örnliknande. 

Nu när jag tänker efter. Det örnliknande kan ha varit min Daimon? Och mannen den ondskefulle? Fast jag har även sett kvinnor. I gamla klänningar med höga spetsar, svart sammet och royalistisk uppsyn.

I know I sound crazy. Och jag vet att polisen förmodligen kommer att knacka på min dörr imorgon och fråga varför jag allierat mig med Anders Breivik. Jag vet också att många av er tror att detta är min sjukdom, att min hjärna är så tydligt uppdelad i galenskap och intelligens, andra kommer tro att linjen är så hårfin att ni knappt själva vet var gränsen går.

Jag vet vad sunt förnuft säger mig. Jag vet också vad min hjärna säger mig. Jag vet vad min magkänsla säger mig. Och även mitt hjärta. PUBLICERA: Nej, för i helvete. Nej, för i helvete. Nej, för i helvete. Ja, för i helvete. Om du kan få en person att känna sig mindre ensam.

Så jag lyder mitt hjärta och låter er in åt ett av mina mest sjukaste minne, men också kanske humanaste beslut.

Kanske skulle man göra sig lite frukost...?Brukar ni äta "frukostmat" eller riktig "husmanskost"?


Jag personligen äter väldigt sällan frukostmat. Äter kött eller liksom MAT. Förutom frukostbufféer på hotell då, men dom räknas inte för man kan inte jämför himmel med helvete. (Ni anar inte hur nära jag var på att skriva ett ";)" där... suck på mig som läser fjortis - bloggar.)

Idag var det basebollträet för kissen/Simons cat...... eller snarare i natt. Jag var ju ute och gick och när jag anstränger mig mycket får jag skitont. Högra höften gjorde så att jag haltade i går kväll.

Tror ni inte att det första som händer när jag lagt mig är att hon kommer och lägger sig bredvid mig, i min U - kurva, alltså med benen slightly uppdragna mot huvudet, så att jag inte kunna flytta på mig!

Har legat vaken hela natten och ålat mig fram och tillbaka, petat på henne, pillat henne i örat - hon hade lika gärna kunnat vara död, så trött var nussan. Så jag låg där på mitt höftben som jag redan hade on i, med henne tryggt snusandes i att ingen skulle skada henne när mamma (jag) var där.Men jag får väl hålla till godo. Hon har inte varit en trygg katt förut och ville inte gärna närma sig folk. Nu blir hon nästan upprörd om dom INTE hälsar.

Åh, mitt lilla hjärta. Älskar dig så mycket.

Tonight I won't be needing those sleeping pillsDELETE
Varning: Natacha PeyreGå INTE in på hennes blogg
, fick ungefär en miljon virus på datan. Tur att man har en i släkten som jobbar med datasäkerhet på internationell nivå, som har fixat idiotsäkra försvar (nej, jag vet att sådana inte finns, men nästan bulletproof).

Inget litet jävla virus var det heller. Var inne på hennes blogg i ungefär tio sekunder innan allt ballade ur och massa konstiga annonser och skit dök upp, samt "försvar" som skulle skydda mig i Windows namn. Ungefär som det som fanns på Kissies blogg alltså!

Förra inlägget

Vad jag menade med att vara bipolär är trots alla dalar får man uppleva bergen också. Och det får en att uppskatta bergen så mycket mer.

Bipolär, JA, men fyfan vad härligt ändå.

Nu är jag lugn och fin igen.

Har varit ute i cirka 6 timmar totalt och powerwalkat, blev svettig alla gångerna. Det kändes SKÖNT, för det är faktiskt länge sedan jag tränade så att både kroppen OCH knoppen blev slut av det. Jag vet, ni kommer hata mig för att jag skriver det, men det handlade inte bara om anorexin. Jag behövde TÄNKA, bli TRÖTT både fysiskt och psykiskt, eftersom jag knappt har sovit eller ätit på två dagar på grund av min ångest.

(Sedan kan ni ha i åtanke att jag käkat en fet kycklingbit med bea - UTE på restaurang. Så inga lågkalorier. Ingen low fat.)


Nu till dom goda nyheterna - jag är GLAD igen. Har planerat massor av resor, främst till Schweiz, New York, och sedan kommer jag tvinga Stephanie att åka med mig till London innan snön faller. Blir så glad när jag har saker att se fram emot!

I hate you, and now I no one to turn to</3

I don't drink bc I like it, I drink to put up with you


C - vitamin tropicSitter och dricker denna nu. Har redan fått i mig två glas, vilken karatefylla vad?!

Den är sjukligt god, och det bästa är att du kan dricka hur mycket som helst av den eftersom du kissar ut skiten.

Lite fakta om just c - vitamin:


Immunförsvaret. Motverkar förkylning och infektioner. Antiinflammatorisk. Bindvävens ämnesomsättning, ingår i kollagen i bindväven som behövs för hud, tänder, skelett och blodkärl.

 

C-vitamin är bra för fettförbränningen då c-vitamin behövs för att lever och njurar kan producera en tillräcklig mängd av aminosyran karnitin som behövs för att ombilda kroppsfett till energi. C-vitamin tros även kunna motverkar bildandet av gallstenar.

C-vitamin fungerar som en antioxidant.

Underlättar för kroppen att ta upp flera näringsämnen som järnzinkkopparkalcium och Vitamin B9 - folsyra. Oxidationsskyddande för fettlösliga vitaminer och andra fettämnen. Motverkar träningsvärk vid fysisk träning.Låter skitbra, eller hur? Tummen upp för c - vitamin!

ScaryNää nu får det bli en till följare eller så får någon hoppa av. Deal?

Varför gå ut och supa när man kan stanna hemma och supa?Haha, näää, riktigt sååå alkis är jag inte (Steph, du håller käft, okay?).

Nämen ikväll blir det stanna hemma med min lilla håriga älskling, som för övrigt tycker mycket bättre om mig nykter än full (tråkiga skitkatt). 


Vet att ni inte läser min tråkiga blogg på lördagar och fredagar, men i alla fall: vad har ni för er?

(BTW så ääääälskar jag Simons cat. Detta är favoriten för min kisse gör EXAKT likadant... förutom det där med basebollträet då.)

Daaaamn guurl...Känner ni igen henne? Jag gjorde det knappt först!

Fun fact: about meEtt lite lättsammare ämne är lite roligare fakta om mig.

Jag vet inte om jag har sagt det (förmodligen, jag är ganska bra på att upprepa mig själv. Åh, ni har märkt det? Jag tänkte väl det.) men jag blir fullständigt ballistic ifall någon stör mig i köket. Och jag menar CRAZY BALLISTIC. Jag blir verkligen SJUKT JÄVLA ARG om någon ställer sig i vägen för mig eller stör mig eller ska blanda sig i min matlagning.

DödsångestJag har den värsta dödsångesten på länge. Velar mellan att vilja dö och att vilja leva för evigt. Jag tror inte någon kan förstå denna manodepressivitet. 

Jag ligger på kvällarna och har ångest och vrider och vänder på mig i sängen, samtidigt som jag är rädd när mitt hjärta slår konstigt. Eller när jag blir andfådd efter att ha gått tio minuter. Jag vill ju inte dö.

Sekunden efter överdoserar jag på tabletter och alkohol och allt som finns att få tag på. Jag vill inte leva detta skitliv, där jag är fast i limbo och ser på världen utan att delta i den. Det finns inget där för mig. Jag vill ju bara dö.

Bloggen


Skulle det vara så att jag inte uppdaterar på ungefär en månad, och inte godkänt kommentarer, då är det förmodligen så att jag har dött.

Satsar på att hamna i 27club, men det lär nog inte hända. 


Bara så ni vet. Puss.

-25 kg på mindre än två månader

Ja, det stämmer att jag gick ner 25 kg på mindre än två månader. Jag är cirka 176cm lång och vägde då 69kg.

Varje gång jag klev upp på vågen och hade gått upp ett par kg tänkte jag "äsch, om jag går upp ett kg till så börjar jag gå till gymmet..." men så blev det ju aldrig. Så jag fortsatte att gå upp tills jag vägde 69 kg.

bröt jag med min mamma och flyttade innan sommaren hem till min dåvarande pojkvän. Där ville jag inte att han skulle tycka att jag var äcklig (har jättesvårt för att äta med killar) och åt alltid en tredjedel av det han åt. Efter ett tag slutade jag äta totalt. Varje gång han åt brukade jag dricka ett stort glas vatten eller ett stort glad cola light.

Började mina dagar med en 50cl cola light. Sedan red jag kanske en timme om dagen och försökte träna mycket annars också, gjorde massvis med sådana där träna - hemma - videos. När jag började skolan igen gjorde jag en sådan video, och fick syn på mig själv i spegeln. Jag blev chockad - jag var ju bara skinn och ben!


Sedan dess har jag gått upp kanske 5 kg. Väger i nuläget runt 47kg. Är det något annat ni vill veta?

Fun fact: Keira Knightly and Natalie PortmanSom ni ser på sista bilden så spelade dom båda i Star Wars. Portman spelade Padmé/Queen Amidala och Knightly spelade Queen Amidala/en av hovdamerna

Det visste ni inte va? VA VA VA!

RäkmackaÅåååh, om någon av er köper en (eller fyra) räkmackor och kommer hem till mig med dom så lovar jag att... ge en avsugning?

Ha ha. 

(BTW det är sådär en riktig räkmacka ska se ut. Den ska vara på en tekaka, mycket majonnäs, mycket ägg [utan gula!] och bajsmycket räkor. Så dom trillar av.) (Gärna med kräftor också!)

Retards

Men retards, jag HAR svarat på frågestunden... läs i kommentarsfältet!

Häääh. Tycker om er i alla fall.

Vad vill ni att jag ska blogga om?Ja... rubriken säger väl allt. Vad vill  ni att jag ska blogga om?

KommentarFuck vad dåliga ni är på att kommentera.... blir ju inte roligt att blogga om ni inte säger något om innehållet!

Ändrar mig

Okay, verkar vara ett skämt i alla fall. P H U H!

WTF?! The Hills with british accentDet är inte ens ett skämt. Det är på riktigt. Dom dubbar alltså The Hills till brittisk engelska. Fatta sjukt?!

Min kroniska sjukdomJag har ju som ni vet anorexi men jag har även en annan kronisk sjukdom som kan vara lite besvärlig. 

Den senaste veckan har varit riktigt jävlig. Mina händer har skakat och krampat riktigt sjukt, tex igår så jag knappt kunde öppna ytterdörren. Stod i säkert fem minuter och och riktade in nyckeljäveln. 


Ibland är livet hårt, hehe.

Hannibal risingKom på att det är samma tjej som spelar i Hannibal Rising - filmen. Kommer ihåg att jag tyckte att hon var vacker redan då.

Hmm...?

Haha, älskar att jag fick tre olika svar på denna fråga! Jag tror att det heter tvåliters - cola.

SHIT!!! Li Gong!

O M G.

Ni kan ALDRIG gissa hur gammal hon är på dessa bilder.


HON ÄR FUCKING 40 ÅR GAMMAL!!!
I dagsläget är hon 46 och ser EXAKT likadan ut. JEEEEZ, snacka om att åldras bra!

FilmSitter just nu och kollar på denna film. Riktigt bra faktiskt, även om den går på tv och det är massa reklam.

Jag vet inte om jag har sagt det, men I have a thing for asian people. Tycker dom är asläckra. Både killar och tjejer. Skulle byta utseende med en snygg sådan any day.

DiskaNu ska jag dricka ett glas vin och diska. Får se om jag ska blogga något mer. Om inte, så kram på er så länge! Om jag gör, fuck you all tills dess! (:D)

Kissie igen!Dör dör dör! Visste ni att hennes mellannamn är "Barbara"?! Hur jävla hysteriskt roligt är inte det?!


Plastdockan Barbara heter på riktigt Barbara. (Okay förlåt för att jag är elak. Men liiiiite kul är det ju?)

Kristen Stewart in W Magazine + screen tests


A M A Z I N G. And first first vid I've seen of her not looking like she's high.

LYCKALycka är att vara sugen på cola och sedan inse att man lade in en tvåliterscola (hur fan sitter det där ihop? Två literscola? Två - liters - cola? Två - literscola?) i frysen för ett par timmar sedan.

Because the nightMycket musik nu. Men jag tror ni gillare. I alla fall lite. Erkänn?

KissieDet är inte helt friskt att gå in på hennes blogg typ tio gånger om dagen för att se om hon uppdaterat, eller hur...?

Oh well.

Dålig dagOkay, man vet att det är en dålig dag när man är bajsnödig och inte har något toapapper hemma - samt att man inte kommer hinna springa till affären eftersom det är rännskita på väg.

Kanon. Verkligen.

Mitt andra exBTW så fick jag denna låt skickad till mig av mitt andra ex. Vi vet nog allihopa vem av dom två som är en bra människa, eller hur? Vem som är keepern.

Irriterad

Trött jag blir på folk som slarvläser och missuppfattar. Läs ordentligt ett par gånger innan du kommenterar...

Här är ett typiskt exempel (taget från Egoinas blogg):HUR kan detta missuppfattas?! Hon ger EXEMPEL, hon säger alltså INTE att dom serierna är dåliga (dom sista fyra, alltså). Ändå läser man att majoriteten av kommentarerna lyder: "OMG hur kan du tycka att Pantertanter är dåligt, bästa serien EVEEER!"


ÅH jag blir så jävla upprörd.

Frågestund!Ska vi inte ha en liten frågestund meine freunde?!

Ni får inte fråga om min vikt, längd, inte om mitt personliga liv, inte om mina föräldrar, inte min viktnedgång, inte bantningstips, sex, killar, inte något ätstörningsrelaterat... äsch, ni får inte fråga om något!(Skoja bara. Fråga vad ni vill fram till... ska vi säga midnatt ungefär?)

Patti SmithHaha, och hon blev förvånad när Robert Mapplethorpe kom ut som bög? Hon är ju inte direkt feminin...

Inte så farlig

Filmen var inte så farlig. Dock är man ju lite luttrad efter Srpski Film... Näh, helt klart sevärd!

Helter Skelter

Tänkte kolla på Charles Manson - filmen "Helter Skelter" ikväll, har ni sett den? Vad tyckte ni?!

BTW, om jag inte skriver något i morgon eller dagen efter det, har jag förmodligen tagit livet av mig efter att ha sett filmen.


(P.S. Kollar på filmen från 2004, inte den gamla versionen alltså. D.S.)

Fin i kantenVa fasiken, jag är ju riktigt fin i kanten! Jag skrev precis ett svar på en kommentar och skrev "underliv".

Hihi.

BajsShit alltså (haha, där fick jag till det!). Jag tror att jag har krämat ut halva magen utan att överdriva. 

Först blev jag förvånad, men sedan kom jag på att jag dragit i mig 6 Dulcolax igår kväll. Inte så konstigt att det rinner ur röven på mig.


Är jag för vulgär? Please let me know, and I'll stop. PUSS.

Jag hatar att duschaDet visste ni inte vad? I hate to shower. ÄLSKAR att bada, men där jag bor just nu så finns det bara dusch. 

Annars är jag ett badfreak. Svär på allt, jag kan bada tre gånger per dag! Men just duscha... NEJ TACK.


Vill ni veta en äcklig detalj? Jag har inte duschat på över en vecka. NO KIDDING. Åh, jag är så äcklig.

Joan and Cherie in the 1977Titta på denna bild och säg mig att dom casting - ansvariga inte gjorde ett bra jobb?! Tycker dom lyckades bra med alla i The Runaways, Cherie Curry, Joan Jett, Lita Ford, Sandy West, Jackie Fox.

BTW så fattar jag inte hur Nikki Sixx kunde vara tillsammans med Lita Ford. Skitful. Fast han har ju sagt att han blev intresserad av henne på grund av att hon gav honom droger... måste vara det. 


Annars har jag ju en pretty darn good chance on him, don't ya think?! Haha!

Översexuell del IIJag tror inte ni fattar. Jag kan komma genom att knipa med låren mot varandra. Okay, jag har alltid haft lätt för att komma, men detta börjar bli ridiculous. Fatta att jag sitter och kollar på tv och kniper lite med låren och sedan *BAM* kommit. 

Och sedan en gång till. Och en gång till. Och en gång till. Sedan är mitt stackars kön så avtrubbat att jag kan slå på det med en träklubba och jag skulle inte känna någonting.

Två stycken "hahaha"
ÖversexuellJag har, utan att överdriva, onanerat minst 15 gånger per dag i tre dagar nu. Helt sjukt!

Svea cruising!

Ikväll är det ju Svea cruising. För er som inte vet vad det är så är det MASSVIS med jänkare (bilar) och andra gamla 50 - och 60 - talsbilar som cruisar runt på Sveavägen. Skithäftigt att se faktiskt, många av dom är riktigt fint skick!

Miss that pussyMitt ex publicerade denna video på Facebook för ett tag sedan... vad är era tankar? Borde jag ta ill upp eller bli glad?!

HästmuleIdag har jag luktat på hästmule hela dagen, så nu är jag lycklig och tillfreds med livet igen. Nu ska jag inte klaga mer idag.

Käääääääär


Jävla bullshitNu sitter dom på Nyhetsmorgon och säger att 130 spänn räddar en familj. Om vi SVENSKAR då samlat in över 4,6 miljoner kronor, och andra länder samlat in likvärdigt... HUR I HELVETE KAN FOLK FORTFARANDE SVÄLTA???

Dom säger att det är en halv miljon människor som sitter i dom där krislägrena. Jag kanske är dum, men 4,6 (PLUS andra länders pengar) miljoner kronor ska vara nog för att rädda dom. 


Jävla fucking bullshit är vad det är. Aldrig i livet att jag skänker pengar till Röda Korsets ägares nya Porsche. FAN jag blir så förbannad.

Hm...

Förmodligen sjätte och sjunde gången också.

Ballet heelsSådana här klackar har BTW min tjejkompis Stephanie. SÅÅÅ avundsjuk. Hur coola som helst.

Om ni skulle se hennes skokollektion skulle ni dö lite. Alternativt gapa och dregla. Det gjorde jag första gången. Och andra. Och tredje. Möjligtvis fjärde.

KlackarNågon frågade om längden på klackar för att det ska bli bra och effektiv träning för benen. Jag som är så lång är lite rädd för att ha höga klackar på mig, men jag brukar ändå trycka ner mina fötter i klackar som är mellan sju och 13 centimeter höga.

Manson

Förresten, VAR SÅ GODA för mitt jävla jätteinlägg om Mansonmorden. Tog bara lite blod, svett och tårar...

PlanerIdag skulle jag egentligen på ett event på F12, men sket i det. Fööööör trött. 

Imorgon ska jag glo på Pride - paraden! Ska ni dit? Ska vi hooka (för att låta lite cool?)?

Forsättning Charles Manson

HÄR finns jättebra information om HUR morden gick till exakt.

Charles Manson (grafiska bilder, VARNING!)
Han är idag cirka 76 år gammal. Uppväxt med en alkoholiserad slampa till mamma, utan att veta om vem som var pappan. Mamman rejected him och sålde honom till en servitris för en kanna öl. 

Han växte upp och gjorde en massa rån och dylikt. Hamnade i massvis med olika pojkskolor och ungdomsfängelser, men rymde varje gång. 


Gruppen/sekten han skapade kallade sig för Manson - familjen. Drogorgier var vanliga. Manson fick sin mycket inspiration av The Beatles, bland annat låten Helter Skelter.

Manson mördade aldrig själv någon, men han fick familjen att mörda för honom. Bland annat Sharon Tate (Roman Polanskis fru) samt ett sällskap som var hemma hos henne. Morden var bestialiska och man tog bland annat hennes blod och skrev "PIG" på ytterdörren. 

Dagen efter dom morden åkte familjen till LaBiancha (en av personerna hette Rosemary) och mördade dom. Manson följde den här gången med för att visa hur det skulle gå till. 


En av anledningarna till att han blev så känd var att han "tog död" på det glada 60 - talet. Folk pratar om att han slet iväg Amerikas oskuld. Känd som "the man that killed the '60ths"


Det är INTE sant att dom tog ut Sharon Tates baby (hon var gravid i åttonde månaden, som ses på bilden ovanför). 

Det finns en film från 2004 som heter Helter Skelter. Ladda ner HÄR. Se crimebilder från alla möjliga fall HÄR (Jack the Ripper m.fl.). Från Mansonfallen specifikt, HÄR.

Sammanställer

Sammanställer information om Charles Manson. Återkommer strax...

På riktigt?Seriöst, finns det någon som kollar på detta program?(P.S. - om du mot förmodag GÖR det... sluta läs min blogg. D.S.)

Kramp i magen av ångestSom rubriken säger, jag har kramp i magen av ångest. En sak skulle hända imorgon men det verkar som att jag blivit missledd. 

Så jävla inte okay. Har så ont i magen just nu. Jag är så DUM!!! Lättlurad! BAJS också.

Döda människor

Kan ni påminna mig att det är en dålig idé att glo på döda kroppar nästa gång? Jag glömmer alltid det och sedan ångrar jag mig.


Nu sitter jag och låtsas att det var teatersmink.

Scary shit - Charles MansonVarning dock till er lite känsligare tittare. Jag blev fan rädd. Scary motherfucker.

MansonmordenÄr det någon av er som vet något om Mansonmorden?
Jag har googlat och hittat lite men inte alls mycket. Står bara att dom utförde "bestialiska handlingar" men inte VAD dom gjorde. Det enda jag lyckades utläsa var att en av personerna tog en handduk och skrev "svin" med Sharon Tates blod.


Vad vet ni, var kan jag hitta information?

HuuuungrigÄr inne i en period där jag kan äta hur jäkla mycket som helst. Lite ångest kommer ju på köpet men det får man ta.


Nu håller jag på att koka gryta med ris. Så. Jävla. GOTT. Kryddar sönder den med vitpeppar, vitlökspulver, cayennepeppar, ingefära och en del annat.

DatornAnledningen till att jag inte bloggat
är att jag inte varit vid datorn på drygt två dygn. 

Iförrgår och dagen innan det satt jag och kollade på massvis med filmer. Alla Sagan om Ringen (extended versions), sedan kollade jag på alla Twilight - filmer, och efter det The Simpsons Movie, efter det Sex and the City 2

Igår satt jag och ett par vänner i en park och drack en massa vin och cider. Gott som fan var det. Och mysigt.

Idag har jag gått runt med shopaholic - tjejen nummer ett: Stephanie. Mina fötter grät efter ett par timmar och jag var på god väg att strypa henne.

Lite kär... i en tjej.... vid namn Stephanie. Det är en bra tjej det. Hur vacker är hon inte?! Så avundsjuk. Önskar jag kunde vara lika vacker.

Augusti?Hjälp, är det augusti? Var har jag varit?

RSS 2.0
HälsaBlogg listad på Bloggtoppen.se