Äventyr



Nu ska jag ut på äventyr.


Och det var det. Mer kan jag inte säga. 


Helt randsom BTW - men fan vad jag är horny. Inte haft sex på... en månad? (Ja, fy för mig, jag borde förespråka oskuld tills giftemål, men ääääsch. Puss på er!)

Marilyn del två



Men hörrni, inte klagade jag på hans musik eller hans förmåga att skriva. Man märker ju att han är fruktansvärt intelligent, men jag tycker att det är det som är det negativa. Får hela tiden känslan av att han tycker att han är bättre än andra.

Och hans musik ÄGER. Älskar musiken. Det är bara honom som person jag stör mig på. Vem fan går förbi en bilkrasch och rycker på axlarna? Jag blir lite rädd för er som tycker att det han gör är okay.

Poseidon



Bara så ni vet så hatar jag filmen Poseidon, som går på trean just nu.

När Emmy Rossum tvingas "välja" mellan sin pappa eller pojkvän, ni vet när en av dom ska ner och trycka på knappen som ändrar proppelrarna? Jag börjar gråta varje gång. Fatta att stå där och älska båda två så mycket, och veta att en av dom måste dö. Och så tror man att pojkvännen ska dyka i, och vänder sig om och pappan är borta... jeeez, vilken smärta. Vilken smärta.

Anti - pro ana



Nu tänkte jag skriva ett inlägg, men jag raderade det. Varför? För att jag skrev ett inlägg som handlade om mat, och om vad jag åt idag. 

Dels får jag ångest för att jag inte vill ge ut "ana - tips", dels får jag ångest för att jag inte vill att ni ska tro att jag äter. Motsägelsefullt och bra, eller hur?

Sedan tänkte jag "what the fuck", skrev om det, deletade, skrev om, delete. Jag borde ju kunna skriva vad jag vill i min egen blogg, eller hur? Men det kan jag inte.


Jag vill bara att ni ska veta att det händer att jag går på McDonalds. Att jag äter glass. Att jag äter onyttigt. Och om jag kan göra det, och väga 47 kg till mina 175 cm, då kan ni det med. Ni kommer inte dö av det, jag lovar. Eller bli tjocka. Se till att njuta av livet och ät en konstig måltid, "för det är du värd" (á la Loréal - reklamen).

Min mail



Bara så ni vet så blev min mail hackad av någon från typ Kina. Jag har skickat mail till supporten så jag kommer förmodligen få tillbaka den snart. Men forsätt gärna skicka mail, jag ska nog ha den tillbaka inom någon dag eller så!

Mailadressen är ju som ni vet [email protected].

Dom mest onödiga bilderna



Bilder på blommor.
Eller natur.

Så. Jävla. TRÅKIGA.

Marilyn Manson

Håller på och läser Marilyn Mansons bok just nu... känns som jag ska kräkas. Han är verkligen sjuk i huvudet på riktigt. 

Och nej, tänker inte lägga upp några bilder på honom. Googlade, men stängde ner sidan när jag fick syn på bilderna. Euw.

Raggmunkar



Vilket osammanhängande inlägg jag precis skrev. Menade att jag är less på att jag alltid bjuder folk på roliga grejer och dom kan aldrig höra av sig och bjuda med mig på något. Samt att jag saknar vänner som är lika spontana som mig (skulle vara Steph i sådana fall, hon är typ likadan som mig).

BTW, min mamma står och lagar raggmunkar till sig. Får se om jag vågar smaka, älskade raggmunkar när jag var liten. Först: en liten promenad.

Abstinens



Abstinens på vänner just nu.
Saknar en hel del människor som jag varit tvungen att göra mig av med, som tappats längs vägen.

Jag brukar vara rätt bra på att hålla kontakten med folk, men man blir så trött när det alltid är en själv som ska "jaga", eller bjuda med folk på saker. Okay, detta kanske låter drygt, men ja, jag känner en massa roliga personer som bjuder med mig på saker, och det kanske inte en annan tjejkompis har. Men hon kan väl bjuda ut mig på en kaffe eller något då?


Jag vet inte vad jag vill med detta inlägg. Eller jo, jag saknar tjejkompisar som är lika impulsiva och spontana som jag är. Som kan bara säga "ja" till en tripp någonstans.

Strippa



Ha ha, vet ni vad som hände idag? Jag fick ett erbjudande att jobba som strippa. Fast det kallas ju "värdinna" nuförtiden, men ändå. Jag skulle nog inte kunna göra det, trots att det är sjuka mängder pengar man tjänar. 

Som strippa kan du tjäna upp till 200 000 kronor per månad (har tjejkompisar som dragit in det) så lite lockande är det ju men med allt det negativa... eller ja, det mest negativa skulle ju vara om en killkompis kom in och ba: "shit, det där är ju Paris!! OMG...!", eller en snuskgubbe som försöker våldta en.


Skulle ni vilja vara strippa om ni kunde?

Max och Burger King



Har ni tänkt på deras senaste reklamer? Burger King är ju när han sitter och äter en hamburgare, så går det förbi en snygg tjej och han verkligen roffar åt sig hamburgaren och ser misstänksamt på henne, och Max är det när dom står i kassan och tjejen får nacho - chips till öron.

Bara jag som tycker att dom killarna är sjukt lika?

Parkhäng



Vill sitta i en park och dricka rosé. Vill sitta i en park och sola. Vill äta en mjukglass. Doppa fötterna i vatten. Vill skratta. Vill gråta. Vill pussas.

Tror jag ska försöka göra det idag.

Sova



Nu ska jag glo på den skittråkiga filmen på trean och sedan förhoppningsvis somna så småningom... ska bara trycka i mig ett päron först.

Kram på er <3

Saker jag skäms över



Nu pratar jag inte bara om snefyllor eller hångel på krogen klockan fem på morgonen, det är bara ångestframkallande, men om man tänker på värderingar jag har som jag skäms över...

Här kommer listan:

1. Topp ett är att jag gillar när killar "tar hand om en". Finns inget sexigare än när en man tar notan ifall man äter middag, tittar på den och utan ett ord betalar, och inte låter en titta på kvittot. Detta skäms jag jättemycket för.
2. Jag skulle kunna tänka mig att vara hemmafru. Också oerhört pinsam värdering. Som att leva på 1800 - talet. 
3. Att jag tycker om när folk kommenterar om mig. Jag blir så himla glad när någon gör det, och det är också en ytlig, dum värdering.


Så, det är nog det. Sedan har jag ju massa konstiga karaktärsdrag som jag också skäms lite för, men dom kan jag stå för lite bättre, hehe. Dom här tre sakerna är verkligen saker jag SKÄMS för.

Hugh Hefner



Vad jag fattar det som så har han och Crystal Harris gjort slut? När hände detta, och var befann jag mig?! Vad hände?

Crystal Harris:





Noll inspiration



Men så får det vara ibland. Idag är jag trött och grinig som följd av för lite mat. 

Blir ni också griniga när ni inte äter? Eller blir ni som jag brukade vara, bara totalt döda och nästan okontaktbara?

VS



Fyfan, jag mår verkligen inte bra. Har sådan ångest att jag skakar.
Trött på att leva detta liv, trött på att förstöra för andra, men jag vill inte förändra något.

Förstår ni hur jag tänker? Jag vill inte blir frisk. Jag vill inte. Men jag måste, för andras skull, för att det går ut över folk som faktiskt bryr sig om mig.


Men fy fan vad det tar emot. Jag vill gråta, men det går inte. Jag är rädd. Så jävla jätterädd.

Mögelost





Förresten är jag sjukt hungrig och sjukt sugen på mögelost, gärna Roquefort. Och helst fräscha päron och lite färska räkor till det.

Någon som kan komma hem till mig med det, typ nu? Vore perfa.

Känner mig liten



Liten och ynklig. Min mamma är spårlöst försvunnen, jag får inte tag på henne, ingen aning om vad hon gör eller var hon är.

Känner mig liten och vill lägga mig i mammas famn och gråta. Avskyr känslan av att tro att hon är arg på mig. Tror hon är det, men jag har ingen aning. Just nu vill jag bara ha lite närhet, jag behöver en kram (eller två eller tre).


Kollar i alla fall på Transporter 2 och sedan ska jag hitta något nytt att titta på, i min ensamhet. Hur är det med er?

Midsommar

BTW, det är typ aldrig bra väder på midsommar. Sjukt, men sant.

Väderhatare



Alltså vad är grejen med detta väder?! Ena sekunden regn och nästa sol. Fast nu har det varit dåligt väder länge, regnat sådant där "fint", lätt regn som tar sig in överallt och bara är allmänt jätteirriterande.

Hatar folk som klagar på vädret men kan fasiken inte låta bli. Tror jag skulle trivas i Italien, härliga människor, bra väder och bra mat!

Ute (långläsning, haha!)



Har varit ute jättemycket senaste dagarna. Bra mot ätstörningarna. Igår mådde jag skitdåligt hela förmiddagen, men tog mig i kragen och ställde mig i duschen för att sedan träffa Steph.

Man måste det. Om så bara för en tio minuters promenad. Man måste ut och bort, flytta fokus från ångesten och maten. 

Sedan är det bra att träffa folk också. Man isolerar sig så lätt när man har ätstörningar eller ångest. Jag gör det. För man vet ju aldrig om det kommer mat in i bilden när man träffar folk. Eller bara på vad man ska säga! "Ja, igår låg jag och grät av ångest, vad gjorde du?" är inte direkt världens roligaste samtalsämne.

Men man lär sig. Och till slut kanske samtalsämnet inte är så svårt. Cheesy, men sant.

"Hej, jag blir aldrig bakis"



Dom orden ångrar jag idag haha.

Ja, finns inget mer att säga. Lekte med söta Steph hela dagen och det var underbart. Finare tjej får man leta efter.

Oj vad gulligull det blev nu, men liiiiite kul tycker ni att det är att höra? Inte? Nehe.

FAN HELVETE



ÄCKEL Chrome. Skrev en jävla roman men så försvann det. Ska fatta mig kort:

JAG MÅSTE BAJSA. Blir upplockad om en timme och ska iväg så måste verkligen bajsa innan dess, men det gååååår inte! Känner verkligen hur korven ligger och äcklar sig.

GULP. Fan håller på att få paniiiiiik!

Idag



Fullt upp hela dagen. I morse träffade jag på fina Steph. Vi kom fram till att vi blev vänner för fem år sedan på den gröna Ana/Mia - sidan, och träffades först idag!!

Fatta vad sjukt att man lär känna folk och "känner" folk fastän man aldrig träffat dom. Blev jätteglad över att se henne i alla fall.


(Så ni vet ni, ni måste bara vara vänner med mig i fem år innan vi kan ses, hahah.)

Trött



Nej nu är jag trött på mänskligheten. Det blir till att slänga i sig lite tabletter och lägga sig och sova, så jag slipper lyssna på dumheter.

Inte går det något bra på tv heller, och jag har haft sönder min DVD - spelare, så jag kan inte glo på film...


MORR.

Folk som lägger sig i



Att folk har så lite för sig att dom måste lägga sig i mitt liv.

Har haft både vänner i verkliga livet och livet via internet som ska lägga sig i. Nu senast var det en kvinna som jag bara känner lite ytligt som mailade mig och ifrågasatte massvis om mitt liv. Ja, jag skrev ifrågasatte, för det var väldigt många frågor i stil med: "skulle inte du..." och "varför har du inte...?"

Vad fan har hon med det att göra? Ursch, jag blir så upprörd över folk som inte har något liv. Varför bryr man sig om andra? Lägg ner energi på att leva ditt egna liv istället.

Where am I?



Tror att jag frågat er om det förut. Men jag har kramp i vaderna, och undrar var det är.

Allt är i en dimma. Verkligheten och drömmens skiljelinjer har sköljts bort. Jag har hallucinationer, och vaknar mitt i natten och dryper av svett på grund av mardrömmar.

Min blick är suddig. Kan knappt fokusera den.

Minutrarna innan jag vaknar till på morgonen drömmer jag om hur jag går upp och äter frukost, och att jag äter i sömnen och sedan inte kräks.

I've done it



Oh jisses. Oh jisses. Oh jisses.

Nu bär det snart iväg, hörni.

Frågestund!





STOPP.

Folk som misshandlar böcker (ja, ni läste rätt)



Sådant får jag panik på. Nu på kanal tre håller dom på och borrar hål i böcker, och jag håller på och kallsvettas och piper av fasa.

Finns det ett big no - no i min värld så gäller det misshandel av böcker. Mina fina älsklingar, som räddat mig så många gånger och alltid funnits där.


(Ja, jag är en tönt, men det visste ni redan...)

Love this pic and nudity



Love this picture.

Så himla kul, jag håller ju på och flyttar runt just nu (har inget hem). Det är jättevarmt i denna lägenhet så jag springer runt i underkläder/naken. Kul att man kollar ut och har kontorsfönster mitt emot - och några som stod och tvättade fönstrena.

Dom flina så glatt och vinkade. Underbart. Verkligen.

Johanna



Johanna skrev en smart kommentar. 

"Varför heter din blogg "My analife - Kampen mot anorexin" när den egentligen bara borde heta "My analife" ? Vad är det du kämpar mot? Det verkar ju inte som om du kämpar särskilt mycket med tips som dessa. Ur en frisk persons synvinkel så låter ju dessa tips helt sjuka.

Jag tror säkert att du kämpar på så gott du kan, utanför bloggen. Men i bloggen? Nej. Har inte sett ett enda blogginlägg där du verkar kämpa.
Det är nog därför jag läser din blogg varje dag, det intresserar mig att läsa den med "psykolog-glasögon".

Så en svarskommentar i stil med "Sluta läs om det inte passar" är inte på sin plats just nu. Jag bara undrar var i bloggen du förmedlar att du kämpar? Bloggen handlar ju om världen ur ett anorexiperspektiv. Därför är bloggens namn Myanalife alldeles klockren!"


SVAR: Jag är ju inte frisk. Uppskattar faktiskt kommentarer som denna som får mig att inse att mitt sätt att se på saker inte är friskt. Jag ger tips som jag själv har kommit på, dels för mig själv, dels för att många vill ha tips för att bli av med dom där sista extra kilona. 

Jag kan aldrig göra rätt. Antingen skriver jag för mycket eller så skriver jag för lite. Antingen tipsar jag för mycket, eller så skriver jag inte nog om mat/ätstörningar. You get the picture? One can't please everyone. Jag skriver utifrån mig själv, vad jag tycker och tänker om saker för tillfället. Kanske inte politiskt korrekt, men korrekt i My Ana Life's world. 

Ja, du har helt rätt att bloggen handlar om världen ur ett anorexiperspektiv, jag är ju sjuk? Jag är inte frisk och som du säkert kan tänka dig så går det i vågor om jag vill bli frisk eller inte. Just nu är jag inne i en period där jag inte har så mycket kämparglöd.

Matschema för dig som inte tränar



Fick ett önskemål om ett matschema för oss lata jävlar som inte gillar att träna. 

Mina tips är att alltid röra på dig, du behöver inte anstränga dig, men se till att fippla med benen, ändra ställning ofta. Gå överallt, och ta alltid trapporna. Det är latmaskens träning, och du behöver göra av med kalorier för att överhuvudtaget kunna äta.

Det är ju så, ju mer du rör dig, desto mer kan du äta. Därför kan jag inte ge något matschema, eftersom allt beror på hur du rör dig.

Jag kan till exempel lätt smälla i mig en hamburgare eller pommes frites eller kanske till och med en pizza om jag rört på mig hela dagen, känner mig svimfärdig (och jag menar det! När man reser sig och det svartnar för ögonen, DÅ är du svimfärdig samt har rört på dig bra).

Jag har aldrig varit ett fan av att äta regelbundna måltider, vilket ni vet. Ändå vet jag att om jag gör det är det bäst, eftersom det håller förbränningen igång. Det gäller att veta bra mat med lågt kaloriinnehåll. Behöver ni tips på sådana måltider?

Modebloggare



Ja, jag vet att jag bara klagar och är bitter, men det är ju det ni älskar med mig? Höhö. Nej skämt åsido, det mesta jag skriver är skrivet så att man ska ta det med en nypa salt. Eller en klackspark.

Bara därför ska jag skriva en lista på det som är mest irriterande just nu. Gör det ni med, jag vill läsa!


1. Modebloggare. Fy FARAO vad jag avskyr dom. Alla dessa bilder på kläder och smycken och skor. BORING!
2. Modesajter. Typ Nelly.com. Hur fan orkar man sitta och nätshoppa? BORING!
3. Vädret idag. Ena sekunden varmt, nästa ser man ut som en idiot eftersom man går med klänning i spöregn.

Dog whisperer



Satt och kollade på det programmet (med Cesar Milan, om det är intressant för någon) och reagerade på en sak. Det verkar som att man i USA inte går ut med sina hundar? Typ ingen går ut med sin hund.

Och tanke nummer två: varför köper man ett hus till hund (grand danois) när man har noll hunderfarenhet? Eller varför skaffar man hund utan erfarenhet överhuvudtaget?

Slemmiga människor



Eller cheesy people, whatever you prefer... att man inte skäms? Alltså nu pratar jag folk som kommentarer saker både på gatan, på krogen eller på forum så som Facebook.

Typ... "du är det vackraste som mina ögon legat på", "en ängel har fallit från himmelen", ja you get the picture! Tänk er in i den situationen: du går fram till en snygg kille och du säger: "var din pappa tjuv? För han har stulit alla stjärnor och satt dom i dina ögon..."


Jag får på riktigt gåshud av bara tanken. Blir äcklad av mig själv.

"Den som är allestädes är ingenstädes."








Ironi



Nu blev min dag ÄNNU bättre. Blogg.se vet verkligen hur dom ska lägga sina annonser.

Egoist javisst



Ja, jag roar mig själv genom att blogga tråkiga saker. Vaddå blogga för andra? Jag kan sitta här och trycka på publiceringsknappen hela natten.

Fyndigt

Visst var jag fyndig i förra inlägget? Tryckte in en röv och massa "skit". Hö hö.


Nu blev jag på bra humör igen.

Som vanligt



Skitblogg, skitallting. Känns som att jag har PMS.

Skriver långa tråkiga inlägg (för ärligt talat, vem läser min dynga?) Ja, ni ser ju hur illa jag tycker om allting just nu. För egentligen är jag ju grym på att skriva (eller inte).

Får vi med en parantes till i detta skitinlägg? Svar ja (eller inte)(eller jo!)(titta två stycken!)(fyra!).

Jag tror på att unna sig



Något jag tror på är att lyssna på kroppen. Om du är sugen på bananer till exempel, så tror jag att det är kroppens sätt att visa att den behöver potassium. Jag tror verkligen på att ge kroppen det den vill ha, eller rättare sagt det den behöver. Då är det enklare att hålla en "diet", speciellt om man kan lära känna sin kropp och alltid välja det nyttigaste alternativet.

Däremot är det ofta så att när man är sugen på kolhydrater betyder det att man är hungrig. Om du är sugen på en pizza beror det förmodligen på att du inte ätit tillräckligt bra/regelbundet/mycket. Välj ett nyttigare alternativ och se sedan om du fortfarande är sugen på den där pizzan. 


Det gäller helt enkelt att alltid välja det nyttigaste alternativet av det din kropp vill ha. Sedan är portionsstorlekar en helt annan femma, men det behöver vi ju inte dra upp nu. Ge din kropp det den vill ha, ge den kärlek. Det blir enkelt att hitta en form/vikt/hälsa som du faktiskt förtjänar.

Skitväder



Skitväder. Vad sjutton ska man ha på sig idag då?

För er som inte bor i Stockholm kan jag säga att det ena sekunden är mulet och nästan regn/åskvarning och nästa är det så varmt att man kan gå runt i BH.

Känner ni igen dom? Part deux


Våldtagen



Jag läser och läser om stackars småtjejer som blir våldtagna. Om hur dom sedan tar självmord för att dom inte står ut med sig själva.

Jag var kanske inte 13 eller 14 när jag blev våldtagen, och jag är inte helt fri från ärr eller snarare sår som fortfarande påverkar mig, men på något vänster har jag insett hur stark jag tydligen är eftersom jag klarat av att leva efter det. 

Aldrig har jag gett upp, även om det varit nära många, många gånger. Det blev ett litet brake through i min hjärna nu - kanske är jag så stark som ni säger att jag är? Ni kanske inte har helt fel när ni berömmer mig.


Åh, vad detta känns märkligt.

Jackie Evancho



Holy shit. Turn up the volume and be prepared to be overwhelmed.

Stackars kisse



Det blir så sjukt varmt i min lägenhet, solen ligger på nästan hela dagen och det finns ingen balkong. Min katt ligger typ och flämtar i ett hörn och kastar anklagande blickar på mig varje gång ett studentflak glider förbi. 

Tycker så synd om henne... booo.

Biafrabarnet är framme igen



Jag är så vidrigt svullen. Har inte gått på toa på två veckor drygt, så jag liknar barnen i Afrika. Helt platt under brösten dock eftersom jag inte ätit, så jag har kulle (bröst), dal (magsäck) och kulle (bajs). Ser inte klok ut.

Grym partylåt



Blir grymt taggad av denna! Grym partylåt. Och förlåt för att jag använt ordet "grymt" i varje mening i detta inlägg.

Middag: kyckling (marinerad) och sallad



Sallad på gurka och isbergssallad... det blir inte roligare än så. Och italiensk dressing. Den är god och ändå lätt. Kycklingen är köpt färdigmarinerad (som jag tipsat om tidigare).

Tvätten är hämtad och nu sitter tallriken (och katten som sneglar lystet på min kyckling) bredvid mig.

Heldag på stan



Fyfan, mina fötter är så döda att döda havet verkar friskt och levande. Varit på stan med massa olika människor hela dagen, hånat studenter och deltagit och hånat oss själva... undvikit att bli nersprutad (bedrift!) och shoppat alldeles för mycket.

Nu har jag färg på ögonbrynen och sitter och väntar på min tvättid, kul vad?

Lonely girl and tattoos



Idag är jag ensam för första gången på mycket mycket länge.
Antingen varit kompisar, killar eller mamma och för någon dag sedan var det ju pappa.

Skönt att vara ensam ibland, men det är ju oftast då jag gör dom dumma sakerna. Har funderat på att skaffa mig tatueringar på handlederna, dels för att täcka ärren och dels för att förhindra att jag skär mig igen. Har ni tips på motiv?!

Knull DeLuxe



Bara jag som är trött på företaget?
Och det innan jag ens vet vad det är för något!

Hatar när det är så uppenbart att bloggare blir sponsrade/får betalt för att göra reklam för ett visst företag. Och i det här fallet verkar det ju som att varenda jäkla bloggare får betalt. Trist.

Jane Timglas



Nu ska jag fråga er en fråga, eftersom ni oftast har svar på allt. Vem är Jane Timglas? Är det någon man borde veta vem det är? Vad är hon känd för?

Bikini



Fy HELVETE (ja, så upprörd är jag) vad jag är trött på bikinibilder. Vet inte varför, men jag känner mig nästan sjuk när jag ser bikinis. Alla former och storlekar, det spelar ingen roll, får jag se en bikinibild till så kräks jag. Jag kommer ändå inte köpa någon ful bikini för att kunna bada två dagar per år. 

ARGH sammanfattar detta inlägg. Och lite spya på dessa bikinibilder.

Official trailer Breaking Dawn!! (GAH)



VAVAVA! Exciting!

En sådan där joggare



Vet ni vad jag skulle vilja (förutom några miljarder på kontot, en perfekt kropp, mindre näsa)? Jag skulle vilja vara den där personen som knyter på sig löpardojjorna och sedan är ute och springer i någon timme.

Jag är så ofantligt lat, jag har alltid varit personen som hellre skiter i att äta än att äta och träna bort det. Men jag skulle vilja vara en "joggare". Samla tankarna, eller inte tänka alls, och bara springa.


Det skulle vara så härligt.

Trailer Breaking Dawn



Såg precis den långa trailern till Breaking Dawn, dom visade den på MTV movie awards 2011, så jag antar att den kommer börja sprida sig nu.

Ni får gärna kalla mig töntig, men jag längtar som FAN.

"Alla har råd"



Just nu stör jag mig på personer som säger "ge pengar till en hjälporganisation" och so far so good, men när dom i nästa andetag säger "alla har råd" blir jag irriterad. Alla HAR INTE råd att ge pengar. Jag är ledsen, men så är det.

Så om alla kan sluta använda den meningen skulle jag bli glad.

Dressman







Ärligt talat hörni, varför tycker inte killar om Dressman? Ja tycker att hom har skitsnygga grejer,,

Sooo... what's up wth that?

Maten









*Trumvirvel*

Det blev asiatiskt! För pappa blev det mest ris dock, haha. Försökte få honom att ta lite lammkött och kalkon men då började han flacka hysteriskt med blicken.

Gott var det i alla fall, fast nu har jag ont i magen och tycker att toaletten ropar alldeles för lockande. Men som sagt: EN DAG i veckan kan jag ju få äta vad jag vill, för det gör ju ingen skillnad i längden (försöker peppa mig själv...)

Pappsen och asiatiskt



Min pappa är väldigt "traditionell" när det gäller mat, han är typen som äter riktig svensk husmanskost. Jag har inte träffat honom på ett par månader, men surprisingly enough ringde han upp mig igår och bestämde middagsdate.

Så ikväll ska jag äta middag med honom, och jag tänkte försöka övertala honom att äta asiatiskt... vi får se hur det går, haha.

13:13



Uuuh, 13:13 står det på min dator just nu. Någon tänker på mig, alltså.

Brukar ni leka sådana lekar? Jag gör det hela tiden, med allt möjligt. Tittar jag på klockan och det är dubbla likadana klockslag så är det någon som tänker på mig, för att ta ett exempel.

My motto




Black Swan







Fibrer VS vitt bröd



En sak värt att tänka på är att fibrer inte alltid är det som är bäst för din mage.

Jag personligen kan till exempel inte äta mörkt bröd. Jag kan egentligen bara äta vitt bröd, för det är snällast mot min mage. Äter jag fibrer så svullnar min mage upp något groteskt.


Kan vara värt att tänka på eller prova om ni har uppsvällda magar.

Rålis



Har legat i Rålis hela dagen, är helt slut nu, har typ solsting. 
Sjukt vad mycket folk det var, varenda centimter var full av folk... 

Vad har ni gjort idag?

Skitsur



Skrev ett aslångt blogginlägg och sedan kraschade Google Chrome (SOM VANLIGT... så jävla trött på Chrome just nu så ni anar inte) så nu vägrar jag skriva om det.

Hur man blir av med en kille på 10 dagar



Haha, tittar på denna film just nu. Den är ju hysteriskt rolig, och jag som aldrig gillat varken Kate Hudson eller Matthew McConaughey.

Jag och plastikkirurgi



Grejen är så här, jag har alltid varit ful. Alltså på riktigt. Inte ful som i att ha näsan i pannan men ful som i att ingen är attraherad av mig.

Ett speciellt minne är när jag skulle konfirmeras, och jag gick genom en korridor med massa killar i. Dom busvisslade och sedan sade en kille: "synd att ansiktet inte är lika snyggt som kroppen." Det har bitit sig fast. Jag hade fullt med finnar, allting var oproportionerligt. Jag låg och klämde på min näsa varje natt för att jag ville att den skulle bli mindre.

En annan tjej sade: "titta på Paris och Jessika. Jessika är jättesnygg nu som ung, men hon kommer bli ful. Och titta på Paris, hon är..." sedan insåg hon att hon var på väg att säga att jag var ful och avbröt sig.


Det senaste året har jag fått frågor nästan varje vecka om jag har opererat mig. Helt plötsligt har jag vuxit upp - den fula ankungen har blivit vuxen. Äntligen kan jag få vara den snygga tjejen. Vad jag vill säga med detta är att utseendet förändras hela tiden. Börja inte konstra med operationer innan du vet att du är "färdigväxt" - och jag blev inte färdig förrän jag var 20. 


Och en annan sak - låt ingen trycka ner dig för hur du ser ut. Lär dig trivas med dig själv och du kommer märka att andra trivs med dig med.

Race - brud



Det visste ni inte om mig vad? Jag har en bakgrund som har med racing att göra. Nu på fredag är det till exempel Valhallacupen, som jag ska till. En killkompis som byggt sin egen bil ska vara med, så jag ska heja på honom.


Jag är faktiskt väldigt bil - intresserad, men jag tror att jag nämnt det tidigare. Folk som träffar mig blir jätteförvånade över att jag är intresserad av bilar och hårdrock. Tydligen ser jag ut som en Barbie som gillar glitter och ABBA, haha.

RSS 2.0












HälsaBlogg listad på Bloggtoppen.se