Fixardag



Haft en riktig fixardag. SÅÅÅ mysigt. Klippt håret, färgat det, fixat naglarna (allt detta på salong), sedan "friserat" tånaglarna... ja, ni vill inte veta hur dom såg ut. Kan inte nog uttryckas. Ni. Vill. Inte. VETA.

Oh, äcklig fakta om mig förresten nu när vi är inne på äckliga saker: jag ÄLSKAR att klämma finnar på andra (får aldrig finnar själv så jag kan inte klämma på mig själv). ÄLSKAR. Och att rensa öronen på folk, med tops. Så kul. Min mamma och mitt ex brukade alltid se på mig och rygga undan, och när jag frågade varför så sade dom alltid: "du har den där blicken igen, när du ser en finne eller så." Och jag kunde göra det in public, får jag syn på en gul finne så kliar det i fingrarna på mig...

En tanke just nu.

Måste verkligen svara på era kommentarer. Om ni känner er träffade (du som har skickat en kommentar tidigare med en fråga, som inte besvarats tidigare i bloggen [använd sök - funktionen till höger]) skicka igen i detta inlägg så ska jag försöka ta mig tiden att svara! Pussar och kramar.

Angelina Jolie SKINNY and diet (and my own diet...)



Daamn... hon är verkligen smal nu. Enligt olika magasin så sägs det att hon äter en sked kokosolja (WTF?!) och några munnar müsli till frukost, sedan några gummibjörnar eller mandlar till lunch, och sedan till middag så lite kött och vin.

Fast nu när jag tänker efter ser min egen diet ganska lik ut. Jag äter en eller två mackor till frukost, med Becel (som är ett "lätt - smör") och kalkon som pålägg. Massvis med kaffe. Till lunch varieras det vad det äts, men ofta ute. Sedan äter jag en middag på en köttbit och lite grönsaker (antingen sallad eller typ grönsaker i ugn) men jag äter oftast någon sås eller så till det, typ rödvinssås eller tzatziki. Och naturligtvis vin till det.


Så. Nu vet nu vad jag äter. Och jag lovar att jag inte äter små portioner. Idag har jag ätit vörtbröd med kalkon på, jag har druckit Varma Koppen (Thailändsk kyckling curry), ätit en halv saffransbulle och ätit middag ute som bestod av kyckling med potatis och någon konstig het sås till det. Och jag är 175cm lång och väger 47 kg (vägde mig för ett par veckor sedan, står stadigt på den vikten). Man behöver inte svälta för att vara smal.

Om en stund: Breaking Dawn gratis livestream

Ska lägga upp livestream av Breaking Dawn (alltså så ni kan se den över internet) snart, ska bara se den igen först innan jag länkar haha... Puss på er så länge!



UPDATE:  Den är två timmar lång - NÄSTAN.

Recension: Twilight Breaking Dawn



Hahaha. Vilket jävla skämt egentligen.

Att den inte går att jämföra med boken är ju en sak, men att dom dragit in på budgeten är oförlåtligt. Att alla hade stylats fult som FAN (har ni sett Edwards hår?!), och sedan animationerna... ryser nästan när jag tänker på hur dåligt det var. Vargarna var så datorisrade att vi skrattade högt åt det.

Jag får GÅSHUD av trailern. Kan man lugnt säga att man inte fick av filmen. Och den var väl bara dryga timmen, en och en halv eller så. Oförlåtligt också. Sagan om Ringen var tre timmar lång, och den boken innehöll hälften så mycket som Breaking Dawn - boken. Så INTE okay.

Jag hatar folk som ska tjäna pengar och är giriga. Det kan man lugnt säga att folket bakom denna filmen är. Hoppas fan att dom lägger ner mer pengar på nästa film...



Se inte. Ladda ner. Inte värd pengarna, även om det blev en hel del fina tårar.

Bra krigsskador och Twilight Breaking Dawn



Lugna och fina, det är braaa krigsskador! Jag var bara en aning trött när jag skrev det. Trött men lycklig, skulle man kunna säga. A girl needs what she needs och jag fick vad jag needade, helt enkelt!

Nu ska jag iväg och kolla på Breaking Dawn... IIIIH!

Krigsskador



Krigsskador... överallt. Från min vagine, till mina fingertoppar... orkar verkligen inte blogga mer idag... Så vi hörs i morgon. 

Puss <3

Gitarr!!!



Nu har jag införskaffat en gitarr och i morgon ska jag ta min första gitarrlektion!!! Jag är så satans glad. Fasiken vad kul detta kommer att bli. Iiih!

Skönhet: Carboxy therapy



Fick ett mail ifrån Stureplanskliniken
, där dom berättade lite om deras nya behandling - carboxy therapy. I enkla ordalag så innebär behandlingen att du sprutar in små mängder koldioxid under huden för att förbättra den. Kan vara alltifrån celluliter till bristningar till påsar och mörka ringar under ögonen.

Stureplanskliniken är den enda kliniken i Sverige hittills som gör det, och jag har även för mig att den typen av behandling har varit med i Svenska Hollywoodfruar? Eller är det Natacha Peyre som hållit på med dessa typer av behandlingar? Någon Hollywood - människa i alla fall, minns inte riktigt.


Visst verkar det vara en cool behandling, och resultaten är ju strålande, men frågan är hur ofta man måste göra en sådan behandling... jag menar, en gång i månaden och det är det enda du har råd med. Hej då hyran liksom. Och allvarligt talat... KOLDIOXID? Hur nyttigt kan det vara för kroppen?!



Läsa om det kan ni göra HÄR.

Jag är Zlatan



Håller på att läsa Zlatans bok just nu, och tro det eller ej, men jag fastnade direkt. Jättekonstigt, språket är uruselt, och han är lika divig som han betett sig i media, men jag kan inte sluta läsa.

Dessutom så laddade jag ner den, så jag bidrog inte med några pengar till den sliskiga personen. (Om FRA eller någon från någon myndighet läser detta så skojar jag bara. Jag köpte boken i bokhandeln, så klart.)

Tankar just nu, Emma, mat, droger



Sitter och väntar på Emma
(som är FRUKTANSVÄRT seg... MORR, haha) och filosoferar. Skrattade nästan ihjäl mig nyss till ett osett Family Guy. Åh, vad jag älskar den humorn.

Tänkte på det här med droger. Jag hoppas att ni är försiktiga. Jag har alltid sagt att jag ska prova allting åtminstone en gång innan jag dör, men vissa saker är inte värda det. Jag fick höra att biverkningarna av extasy kan sitta i i upp till 15 år.

Jag har jättesvårt att sova (även om jag ätit och det inte beror på hunger) och kan tänka mig att en viss del sitter i från all min droganvändning. Jag har alltid älskat uppåt - droger, varit en riktig coke - whore, och att vara vaken flera dagar i sträck kan säkert ha med sömnsvårigheterna att göra. Alla som jag känner som har haft med droger att göra har sömnproblem.


Nej, nu ska jag ut på en sista cigg innan min älskade vän kommer. Hörs om en stund!

God morgon!



(Undrar hur många gånger jag skrivit det i den här bloggen? Någon som orkar räkna?)


Sitter och väntar på en vän som är på arbetsintervju, vi ska äta lunch tillsammans. Jag är så trött att mina ögon går i kors. Ni ska se mig, haha! Försöker pimpla kaffe men man blir ju fan inte pigg på det.


Hej morgonsvammel. Hoppas ni mår bra i alla fall!

Michael Jacksons läkare SKYLDIG



Ja, han var tydligen skyldig. Har inte riktigt satt mig in i det eller läst, men som jag förstått så har han ansetts skyldig till Michael Jacksons död.

Jag tror att han gav Michael medicin för att vara snäll. Jag vet själv hur det är att ligga och gråta för att du inte kan sova och ångesten äter upp dig inifrån, hur det känns att vara så desperat att du gör vad som helst för att sova. Jag kan tänka mig att Michael låg där och grät efter mediciner och verkligen ville sova, och Conrad Murray gav honom det för att han var empatisk.


Eller har jag fattat det helt fel? Ville Murray ta livet av Jackson?

Snygg eller inte?



Tycker ni att denna tjej är vacker?

Det är en Facebook - vän till mig. Hon har nästan 400 likes till denna bild. 


(Jag tycker att hon är supervacker, kanske liiite stora läppar, men annars, ja tack, ser gärna ut som henne!)

Morgonrutiner och frukost



God morgon finingar!


Sitter här med mina morgonrutiner. En enoooooorm kopp kaffe, nyhetsmorgon (tv4), katten, och en macka. Mackan jag alltid äter är en vetekaka (ni vet dom där runda, fluffiga) med Becel och rökt kalkon. Fast för det mesta blir det oftast två stycken, hehe.


Så kul när jag och Emma äter till exempel. Hon är sjukt mycket smalare än mig och båda två äter som hästar. Det får en att tänka efter. Hur mycket man kan äta innan man går upp i vikt. Tänk att jag kämpade så hårt för att väga tre kilo mindre, liksom. Nu kan jag äta i princip vad jag vill och ändå inte vara tjock.

Skrutt



Vet inte riktigt vad jag ska blogga om längre. Jag jobbar hela dagarna (och jag har en skitrisig telefon utan surf just nu) så jag kan inte uppdatera på dagtid. Så jag behöver lite hjälp.

Jag uppdaterar gärna fem - sju gånger på kvällstid och kanske en sväng på morgonen, men jag behöver faktiskt lite tips om vad ni vill veta mest om. Är det skvaller, kändisar, modeller, kläder, hur jag mår, vad jag gör, politik, rökning, droger, sex, killar, alltihop? 


Är totalt hjärndöd själv just nu, så jag måste ha lite blogginspo. (Hjälp vad nära det var att jag skrev en smile - gubbe där. [Då förstår ni hur långt jag har kommit i min hjärndödhet (hej, jag uppfann nyss ett nytt ord)]) (Ska det inte vara en punkt här någonstans?)

Orolig och fake



Gulle du. Behöver du inte vara. Jag mår fruktansvärt bra just nu, har kommit igång med mitt liv med vänner, jobb, lägenhet, och snart får jag hem min häst. Allting börjar falla på plats för mig. Försöker även komma igång mer med skrivandet, och det tar faktiskt en hel del tid.



Blir faktiskt otroligt ledsen varje gång någon kallar mig fake. Men å andra sidan, en människa som läst min blogg vet att jag inte är fake. All ångest och all smärta i denna blogg... man kan inte fejka den. Den är äkta.

Så många gånger som jag gråtit och tårarna vätt ner tangentbordet. Så många gånger som jag läst era mail och gråtit. Att jag inte ens själv kan läsa mitt arkiv för att det får mig att minnas smärtan jag kände då.


En bild kan visa hur jag ser UT, men min blogg visar vem jag ÄR.

RSS 2.0












HälsaBlogg listad på Bloggtoppen.se