Värk och Citodon



Har så satans ont i kroppen. Måste åka till St Görans eller Danderyds sjukhus och få värktabletter, känner jag. Hade en Citodon hemma så nu är det lite bättre, men jag skulle vilja ha i alla fall ett par till. Aoooow, det är synd om mig...

One day with... Tanya Dziahileva



Det här är verkligen en gullig tjej. Tänker lite grann på Elsa Hosk när jag ser den här tjejen. Jag kommer ihåg när jag satt inne på Mikas Modellagentur för flera år sedan och Elsa satt och grät för att hon inte trodde att hon skulle få några jobb, ingen ville anlita henne. Ett par månader senare hade hon ett mittuppslag i Make up Stores tidning och därefter rullade det på för henne.

Dejtar



Förresten. Jag måste säga en sak. 

Jag och mitt ex gjorde ju slut för nästan ett år sedan (eller är det två år sedan?). Minns inte riktigt. I alla fall så känner jag mig lite mer redo att dejta någon nu.


Har börjat träffa en kille. Jättefin. Skitsnygg (blond och blåögd så klart, bara för att jag gillar mörkhåriga och brunögda... mina två ex var också blonda och blåögda). Han är smart, rolig, fungerar likadant som mig. Tänker likadant, skrattar åt samma saker. Detta kan faktiskt bli något bra. 

Detta kanske är något att satsa på... vi får se hur utvecklingen går. I'll keep you posted.

Träningsvärk



Alltså jag har sådan träningsvärk... jag tror inte ni kan förstå. Jag har typ inte tränat på över ett år, och nu har jag ansträngt mig så in i helvete. Har så ont att jag inte kan gå i trappor. 

Men det är skönt, att få vara lite trött i kroppen "på riktigt". Inte sådär trött så att det känns som att man ska svimma (hej anorexi/träningsmani - freak) utan faktiskt trött för att man ansträngt MUSKLERNA på ett bra sätt.

Bra humör igen





Haha. Nu blev jag på lite bättre humör igen.

Slå någon på käften



Just nu känner jag för att slå någon på käften, men vi vänder på det och gör något kreativt av den energin... ska bara komma på vad det är för något först.

Lite personligt



Finns mycket som går dåligt i mitt liv nu, den största grejen är att en av mina hästar inte mår bra. Men jag ska lösa det, om jag så ska böja mig baklänges.

Jag ska jobba som en jävla idiot. Köpa ett renoveringsobjekt och tvinga människor omkring mig att hjälpa mig renovera (det visste ni inte om mig, eller hur? Jag är grym på att renovera, dekorera, inreda). Sälja, och sedan lösa problemet med min häst. 


Nej, nu ska jag ut på en cigg, sedan kolla klart på Efterlyst och bädda min säng. Men vi lär höras under kvällen <3

OK



Mår bra. Men jag måste få ta pauser ibland. Bara leva livet och umgås med människor. Då har jag liksom inte tid med att sitta och blogga mitt uppe i alltihopa.

Och det mina vänner, det är ett bra tecken.

Slitna!!!



Jag menar, kolla Natascha Poly?! Jeez.

Älskade Glimmer Twins <3







Tack underbara människor för allt ni gjort.


Att inte ha mens



Måste erkänna en sak.
För det mesta tycker jag att det är fruktansvärt att jag inte har mens, för jag vet att jag skadar min kropp något ofantligt och det är inte längre något jag vill. Och i och med att jag inte har mens så har jag för mig att det är så att jag försvårar för min kropp att i framtiden få barn (inte heller något jag vill just nu, men kanske kommer att vilja).

Men here's the confession, ibland kan det vara skönt att slippa mens. Behöver inte lägga pengar på tamponger, slipper menssmärtan (däremot kan jag fortfarande ha chokladsug. Jag gillar inte choklad så värst egentligen, men dagarna innan jag skulle ha mens så hade jag otroliga cravings på det). Måste också erkänna att varje gång jag får chokladsuget kan få lite mindre panik: "tänk om jag håller på att få mens? Betyder det att jag är 'tjock' nu?" 


Men summa sumarum: nej, inte värt att inte ha mens. Det är någon slags konfirmation på att jag fortfarande är smal (vilket tyvärr är en bra sak i mitt huvud fortfarande), men att jag skadar min kropp så pass mycket att den inte fungerar och att jag kanske inte kommer kunna ha barn i framtiden, det suger.

Hötorget

Förresten, vad var det som hände på Hötorget igår (söndag)? Det var någon slags marknad där. Är det alltid så på söndagar?

(Och varför stavas inte veckodagar med stor bokstav?!)

Film om Utöya



Fyfan, blir faktiskt upprörd. Är det inte lite väl tidigt att göra denna film?! Whatta hell. Nej, ursch vad tacky. Kärlek till våra bröder och systrar i Norge.

Bra dag



Tänkte bara checka in och uppdatera er om att jag lever. Har haft panikont i magen men det var säkert som ni sade, förstoppning. Tog X antal Dulcolax så nu mår magen bättre, efter att ha haft ont i flera timmar.

Nu tänkte jag gå ut på en sista cigg och sedan nanna kudden. Ser fram emot en resa lite senare på veckan, men mer om det imorgon. Kram på er finaste, TACK för att ni bryr er om mig (och jag bryr mig om er också, så klart).

Panikont i magen

Har så ont att jag ligger i soffan och vrålar. Har tryckt i mig två Alvedon, för det var det enda vi hade hemma. Det gör så JÄVLULSKT ont. Typ, tänk er en kombination av den värsta laxeringssmärta ni har haft och den värsta menssmärtan.

Det känns fan som att inälvorna ligger knögglade. Om jag har så här ont, borde jag massera, ligga still, röra på mig, ligga i en boll, utsträckt?! HJÄLP!


(Nej, ni får ingen bild till detta inlägg. För jag har för ont och jag vill ha hjälp snabbt!)

Now: Helter Skelter



Har precis läst om Jeffrey Dahmer och tänkte se på filmen Helter Skelter. Jag är nog sjuk på det sättet, jag gillar att läsa om seriemördare. Det fascinerar mig. Det mänskliga psyket. Hur man kan våldta, slå med en påle och sedan äta upp den 13 - åringen för att sedan spara hans kranie. 

Hur man överhuvudtaget kan våldta och mörda en 13 - åring övergår mitt förstånd. Hur man kan... ÄTA... en mänsklig varelse. Uäk. Läs Wikipedia - artikeln. Vidrigt!

Bra och dåligt

Bra:



Blev så himla glad av din kommentar, ska du veta. Typ ända - in - i - själen - glad. TACK för att du tog dig tid att skriva den!

Dåligt:



Du kollar in på min blogg då och då - då antar jag att du läser allt jag skriver? (Ja, jag är ironisk...)

Mitt fokus just nu ligger på att leva bra och må bra i mitt liv, det känns ju inte direkt som att du gör samma sak. Måste vara jobbigt att gå runt och må så dåligt som du uppenbarligen gör, att gå runt med så mycket ilska i kroppen att du tar ut det på en oskyldig bloggerska. 

Vilken del av "förlåt, jag vet att jag har sjuka ideal" missade du?

Skulle jag ge dig anorexi?



På riktigt, skärpning för i helvete. Okay att du är 13 eller 14 eller vad du nu var, men ge dig anorexi? För att jag skriver om hur jävligt det är? För att jag inte glorifierar ätstörningar?

Är du HELT JÄVLA DUM I HUVUDET?

Denna blogg finns till enbart - ENBART - för att förhindra anorexi. Så mycket skit jag har fått ta genom åren jag bloggat, så mycket hat, så mycket fientlighet, sabotage. Varför skulle jag fortsätta blogga om det inte vore för att hjälpa?

JA, läser du tre år gamla inlägg, då hade jag en annan syn på det hela. Men att få anorexia för att du läser en sak på internet? Dra åt skogen.

Att spy



Vet ni hur mycket jag hatar att spy?!
Det är inte riktigt som min vän, hon har fobi för att spy (ja, på riktigt) men jag verkligen avskyr det. 

Mina tankar kring det har gått: "är du 'dum' nog att äta det, kan du lika gärna behålla det" samt "när du väl ska äta, säg till dig själv: 'jag tillåter mig själv att äta detta och jag ska behålla det.'".


Ja, jag vet, sjuka tankar igen. Förlåt för det. Men ni måste ju ändå vara intresserade, eftersom ni klickar er in här.

Magsjuk - min mardröm



Varit magsjuk hela jävla morgonen och hela förmiddagen.

Kräkts och bajsat som en galning. Går in på toaletten, sätter mig, det rinner grönt skit ur mig, vänder mig om, spyr galla. JÄTTEKUL.


Köpte en färdiggrillad kyckling igår eftersom jag inte orkade laga själv. Skyller allt på den. Dumma skit - kyckling.

Snygg Lindsay Lohan


Snälla Åke



Hahahah Nossie jag döööör, detta är PRECIS min humor. Älskar, älskar, älskar! "Vasaduuuuuu?"

The Olsen Twins



Alltså visst, dom är lika, men sååå lika är dom inte? Jag kan direkt se att Mary Kate är den till höger, och Ashley till vänster, utan svårighet.

Sjuk händelse idag!



OMG, för att låta fjortis - ådran i mig få lite plats. 

Jag satt vid köksbordet och drack det svarta guldet när jag tittade ut genom fönstret. "Åh, jag hatar sådana här dagar," tänkte jag. "Det blir liksom aldrig riktigt ljust, det är bara grått och sjaskigt. Blä."

Vad tror ni händer?!
Solen lyser upp - och riktigt jävla ordentligt också! I typ en minut, sedan försvinner den igen, men ändå! Sjukt vad?!


Jag kanske borde köpa en Trisslott.

Tjock Heidi Montag







Oj, vad "tjock" hon har blivit? (Förlåt, jag vet att jag har sjuka ideal. Förlåt.)

Ätardag och kycklingröra







Förresten så har jag haft en riktigt bra ätardag. Har fått i mig määängder av mat. 

Oh, juste!!! Ni vet den där kycklingröran/dressingen man äter när man köper köpe - mackor? Ni vet dom som är gula med curry, kyckling och ibland är det bacon i med. SÅ JÄVLA GOD är den och nu har jag lärt mig hur man gör! Min vän lärde mig och jag är henne evigt tacksam, haha.

Kycklingröra:

1 burk crème fraîche
1 sked mango chutney
1 rågad tsk curry
1 påse salladskyckling

Gör så här: blanda allt utom kycklingen noggrant. Häll sedan i kyckling eller ät som tillbehör. KLART. (Självklart kan du ha i andra saker såsom grönsaker... röd paprika är sweinegott till.)


Enkelt vad?!

Tack!



Tack för alla svar
- alltid lika kul att läsa era kommentarer! Och ja, jag läser alla.

Har slutat läsa bloggar. Det ni. Trodde ni inte vad? Inte jag heller. Sjuttsingen vad mycket fritid jag har helt plötsligt...
Numera är det Facebook, Blogg.se, min mail och kanske något mer. Tror inte att jag har läst så här mycket böcker på evigheter.


På tal om böcker, Tolstojs Anna Karenina står och flörtar med mig just nu. Men jag skiter nog i det.

Bosätta sig utomlands!



Just det, om ni fick välja, vilket land skulle ni bosätta er i, i sex månader? Och varför? (Måste vara Europa.)

Jag funderar på Spanien eller Italien.

Tiden går fort när man har roligt



Gått en vecka sedan sist. 

Insåg igår att det igår var första gången jag mådde dåligt på över en vecka. Insåg också att det oftast är när jag mår dåligt som jag bloggar, eftersom det är så skönt att skriva av sig. 


Nu mår jag bra igen. Solen skiner och jag ska ut och promenera.

RSS 2.0












HälsaBlogg listad på Bloggtoppen.se