Jätten i spegelnIdag är det ett monster som stirrar tillbaka i spegeln.

Mat och anorexiHar haft megaångest dom senaste dagarna. Igår resulterade det i att jag sov i säkert sex timmar, mitt på dagen. Helt sjukt.

Drar mig undan ifrån folk, vill inte äta. Jag måste skärpa mig, jag vet ju att jag mår bättre om jag går ut och träffar folk och inte bara sitter hemma. Men just nu känns det som att jag vill dra täcket över huvudet och ligga där tills det blir sommar igen.

KärlekIbland blir jag sugen.
På kärlek. Jag vill ha någon att säga "älskling" till.

Men sedan när jag tänker på det... det är inte värt det. Att rapportera hela tiden, att aldrig få vara ifred, att bli svartsjuk, att inte gå ut, att inte leva det liv jag vill leva... 


Nä. Vänner är bättre. Killar, inte värt. (Ja Steph, du har rätt, jag skulle typ aldrig klara mig utan pojkar... mums. Hihi.)

Jag ska bli lesbiskÄrligt talat, jag blir äcklad av killar. Allt som har med dom att göra. 

Ibland så. Ibland tänder det till, om någon är riktigt het. Men annars... nej tack.

FörkyldDet är säkert två år sedan jag var sjuk. Men nu jävlar har det slagit till, näsan rinner, ögonen rinner, jag hostar och jag nyser och jag fryser.


Jag tycker synd om mig själv just nu. Och jag vill äta kinamat. SÅ. SUGEN.

Vad blir det för mat?

Ursäkta uttrycket, men W T F. Vad i helvete, liksom?!

Varför kan jag inte kolla på hela avsnitt av "Vad blir det för mat?" på tv4 play längre?! Nu fick jag tårar i ögonen. Bajs skittv.

Höst nu...Nu märker man att det börjar bli höst... det är mörkt när man somnar, mörkt när man vaknar, och en hel serie av gråa ljus därimellan. Det blir aldrig riktigt ljust.

Man äter sämre och man mår sämre, man är ute kortare och man fryser mera.


Jo, men jag älskar hösten, jag lovar.

Rival SonsHar hittat ett nytt band. Eller hittat och hittat, fattar det som att dom är ganska stora, men jag har inte hört dom förut.

Deras hemsida och musik kan ni hitta HÄR. Jag gillar dom.

Billiga resor?

Har ni några tips på hemsidor som säljer billiga resor? Behöver inte vara något jättefancy, men hotell och sådant ska ingå, så inte flygresor.se. Och solresor, förstås. Inga skidsemestrar...

IronisktRätt kul grej, jag tog "bajspiller" för två dagar sedan, alltså över 72 timmar sedan. Verkningstiden ligger på 6 - 12 timmar, men det är först nu jag bajsat.

Antingen var mitt system HEEEEELT igenkloggat, eller så var systemet heeeeelt utom funktion.


Visst älskar ni när jag pratar om bajs?

Nossie

Det finns några stycken av er som kommenterar ofta och med bra åsikter. En av er är Nossie. Nossie, Anna (jag har för mig att du bor i norra delen av Sverige?), Emma Grimm (?) och Thinoholic. Det är er jag kan komma på på rak arm. 

Men många är ni som frequently kommenterar. Och det uppskattas. SÅ. HIMLA. MYCKET. Kram på er!

Och så klart. Bästis. Pulsera.blogg.se. Gå in och kika och få er en titt på Sveriges vackraste kvinna!

Klösa ögonen ur honom.Jag bryr mig inte längre.
Så enkelt är det. Jag orkar inte bry mig längre om kärlek. Que sera, sera, eller hur fan det nu stavas.

Men när någon gör mina vänner illa, då blir jag arg. En av mina bästa vänner blev idag dumpad av sin fästman. Jag har stöttat, kramat och så vidare idag. Idag har jag varit en bra vän.

KvällspromenadSå, då var håret färdigt. Färgat och inpackat med krämer av alla dess sorter.


Nu ska jag ut och gå på en kvällspromenad. Så himla mysigt. Visst, jag är lite nervös inför att gå ut och gå mitt bland fulla människor (som kan råna och våldta en) men det är ju så himla skönt att röra på sig och komma hem och vara trött i kroppen.

Puss på er så länge.

Saknar er.Saknar er.
Så mycket som händer i mitt liv just nu. Ska börja uppdatera bättre istället för att ge er små konstiga ledtrådar om hela mitt liv.

Jag har vänner. Jag har pojkar. Jag har sex. Jag har cigaretter. Jag har kul. Jag äter för mycket. Jag äter för lite. Och mest av allt, jag trivs ganska bra med mitt liv just nu.


Nu ska jag färga utväxten. Ljustblont blir det. Blond, blondare, blondast är looken jag letar efter, haha.

Fett jävla irriterad.

Bloggpaus. Vi får se när jag kommer tillbaka.

Hudvårdstips: tips mot finnar, pormaskar och dyliktFuckers.
Eftersom ni bryr er så himla mycket om mitt liv så ska jag dela med mig lite av det jag själv har lärt mig genom åren. Del ett och två hittar ni HÄR.

Jag har ju som sagt haft akne så jag vet hur det känns. Och jag har besegrat den alldeles själv (visst hjälpte Apotekets Basiron en hel del när det var som värst, men annars är jag självlärd).


Ett tips är ansiktsmasker. Jag har alltid på en djuprengörande efter att jag har haft smink på huden. Jag har sällan det då min hud har blivit så bra nuförtiden, men om du har smink på dig så är det viktigt att rengöra ORDENTLIGT. Tvätta av med bra produkter, sätt på ansiktsmask, och om du inte köpt den på en klinik så kan du ha på den hyfsat länge. Efter den djuprengörande produkten så har du på dig en djupt återfuktande (jag kommer tipsa om produkter i ett senare inlägg). Den återfuktande masken kan du ha på länge, jag kan ha på min hela natten om det skulle vara så. Om du inte har det, så är det värt att komplettera med en bra återfuktning.

Kläm gärna finnar. Men börjar det blöda har du klämt för djupt. Och kläm bara gula finnar, inte röda och inte pormaskar, eller "svarta prickar". Och bara med precis rengjorda händer eller en porklämmare. Efter att du klämt och tömt så rengör du noga och Å T E R F U K T A R. Ni tror nog att jag överdriver på denna punkt, men jag kan inte nog poängtera det nödvändiga i detta.Det är allt ni får för denna gång. På torsdag avgörs min framtid, och jag vette fan vad jag vill.


Läggas inFörmodligen kommer dom dragandes med det alltid så underbara LPT och kör upp den i röven på mig. Jag vet inte hur det blir ännu, jag är förvirrad, har huvudvärk, och kan inte sova i vanlig ordning. 

Ja. Det var det hele. Mycket mer har jag inte tagit in eller förstått eller kan göra något åt eller berätta. Min hjärna är som sagt på soptippen.


Tills dess, see you when I see you, have a great day, and be kind to one another.

Filmmys och lite andra tankarTar ju hundra tusen år att ladda ner alla era filmer... grr, vill ju se dom nu! 

Är lite upptagen med att leva mitt liv just nu, därför jag bloggar så dåligt. Förlåt för det.

Nu när jag var ute på min kvällspromenad kunde jag bara tänka på en sak: "varför just jag? Alla andra kan ju äta. Varför kan inte jag? Är det verkligen så farligt att bli tjock? Andra kan ju äta utan att bli tjocka, varför kan inte jag?" Sedan blev jag arg på mig själv. Varför ska jag vara en sådan whiner? Klagar på allt utan att ta tag i det.

Äter gör jag bara om jag mår bra. Mår jag inte bra så går ingenting ner. Tur att jag har människor runt omkring mig som får mig att må bra... annars skulle jag nog svälta ihjäl. 

Ni som har katt, hur ofta ger ni dom mat? Jag ser till att min kisse alltid har torrfoder och vatten (såklart) och sedan ger jag henne blötmat kanske två - tre gånger per dag. Hon äter inte alltid upp men hon är smal och fin, inte ett dugg överviktig. Förresten såg jag att någon undrade vad jag gör när jag reser bort. Jag lämnar henne hos någon av mina föräldrar eller morfar, eller så låter jag någon kompis bo i min lägenhet så denne kan passa kisse.

RSS 2.0
HälsaBlogg listad på Bloggtoppen.se