Moderaterna, Sverigedemokraterna och Socialdemokraterna.



Är ni intresserade av politik? Vad tycker ni om det här?

Kommentarer
Postat av: :)

Vad tycker du själv?

2009-04-05 @ 11:59:04
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N

Har ni VÅR där ni bor ? ^^ vi i Luleå har fortfarande snö :S .. ha en bra söndag :)

2009-04-05 @ 12:49:51
URL: http://haaiidi.blogg.se/
Postat av: Sofie

Vem röstar du på?

2009-04-05 @ 14:59:10
URL: http://finaflinga.blogspot.com/
Postat av: litentanta

Jag blir alldeles kall när jag läser det.... är det inte illa nog med borgarstyret, ska dessa idioter få nån sorts vågmästarroll OCKSÅ?!



Suck säger en röd en i Norrland...

2009-04-05 @ 15:29:18
URL: http://litentanta.blogg.se/
Postat av: My

Hatar SD. Gillar inte partier som inte känner någon emapti med andra männiksor som varit med om hemska saker och måste fly sina länder. Sen är det dåligt att dom drar ALLA invandrare över en kam. Precis som vi "svenskar" är dom också olika. Man kan inte säga att alla är likadana. Det är helt fel.



Min mamma lärde mig att alla är lika mycket värda. Det som betyder något är inte hudfärg, religion eller nåt. Det viktigaste är hur man BETER sig!



Hade jag dömt folk som Sverigedemokraterna gör hade jag hatat alla. Hade avkytt killar (blivit sviken alltför många gånger, jag hade hatat blondiner, brunetter, rödhåriga etc. Listan blir lång.

2009-04-05 @ 19:59:25
Postat av: Erik

My:



Jag är ingen företrädare för SD men jag tror inte partiet hatar folk, de är väl snarare rädda för vad som håller på att ske i Sverige, med ökad kriminalitet och ökat utanförskap. Och jag klandrar dem inte. Visste du att endast 4 % av alla invandrare har riktiga flyktingskäl, resten kommer hit för att de söker ett bättre liv. Detta förstår jag, då Sverige är ett väldigt bra land att leva i, men för att det ska fungera så måste vi ställa krav. Invandrare som begår grova brott ska ut, och invandrare som inte lyckats få jobb inom en viss tid ska ut. Vi har ingen skyldighet att försörja dessa människor, oavsett om de kommer från Finland eller Somalia. Vi ska behandla alla lika, och ställa krav på ALLA som väljer att flytta hit.



Håller du inte med?



/Erik

2009-04-15 @ 08:46:43
URL: http://ungsvensk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se