Shoutout



Gick inte på daten för jag kände mig ofräsch efter att ha spytt (svar på kommentar).

Däremot träffade jag honom dagen efter, vi myste med lite rosé och kollade på en film från Ibiza, där han precis kommit hem ifrån. Fick även lite småpresenter från Ibiza (det var väl gulligt?!)

Dagen efter det (igår alltså) så träffade jag min pappa för middag. Blev en biffgrej för honom och röka räkor med aioli för mig. Supergott.

Kommentarer



Vet att jag sugit åsnekuk på att blogga, men kom igen kioskmongon, liiiiiiite kan ni väl kommentera?!

Haha. Kram på er.

Ändring!!!



Okay ändring blev det. Spydde som en liten gris på badrumsgolvet nyss så ringde (okay jag ljög, jag smsade...) och ställde in.

Imorgon blir det istället all in med middag, mys och bus! KUL! Paris gillare.


Nu är jag på bra humör igen för det är ett Star Wars/Family Guy - avsnitt så jag är lite lycklig. Nu ska jag kolla på det, puss på er!

Date



Ikväll ska jag iväg på date med en herre.
Myspys. Kan inte vara borta för länge dock då kissemisse här hemma blir ensam eftersom min roommate är bortrest.


Jaha, det var det. Vad gör ni ikväll? Eller förresten, berätta inte. Jag skiter i vilket faktiskt. (Ja, jag är på jättedåligt humör.)

Flugor



Kul, lämnar mitt vin framme i en halvtimme max och nu ser jag att det ligger två döda bananflugor i det. Hoppas ni led, era äckel.

Och jag tänker dricka det i alla fall. Hoppas jag får malaria och dör eller något.

Hahahahaha



Jag dööööööööööööör. Hahahaha

Gentlemen prefer blondes



Har laddat ner massvis med gamla filmer: Gentlemen prefer blondes (trailern), Casablanca, Gone with the wind osv. Har ni några tips? Har ni sett några av dessa filmer?

Breivik igen

Fast jag undrar var hans mamma håller hus? Följer live - uppdateringen på Aftonbladet, då skrev dom tidigare att polisen varit hemma hos henne och hämtat bevismaterial men att mamman was nowhere to be found.

Breivik

Hur känns det att din egen far ville att du skulle döda dig själv?

Hans egen pappa. Lyssna HÄR.

The bird is the word!


Exet



Ni har rätt, jag ska inte höra av mig till honom. För det kommer bara ge honom "satisfaction" att höra ifrån mig. Att jag hör av mig kommer bara ge honom mer glöd att "använda mig".


Han kanske mår dåligt, men att ta upp kontakten kommer bara göra honom starkare, inte mig. Jag kommer inte må bra av att höra av mig till honom. 

TACK för era svar. Det betyder jättemycket för mig!

Mitt ex



Mitt ex är en psykopat.
På riktigt. Han är psykiskt sjuk och tar ut det över människorna som är honom nära. Han utnyttjar dom fysiskt och psykiskt. Därför har jag valt att inte ha någon kontakt med honom.

Dock skickar han sms (som jag inte svarar på). Men igår skickade han ett sms där det bland annat stod "jag går sönder, jag behöver dig, jag mår så dåligt just nu! :'(".


Jag vet inte vad jag ska göra. Jag mår ju bättre utan honom i mitt liv, men ändå. En människa behöver lite av min tid... kanske borde jag ge det till honom? Vad skulle ni gjort, hört av er eller skita i det?

Sodavatten

En sak kan vara bra att veta, sodavatten är alltså naturellt kolsyrat vatten. Det FINNS märken (så som Schweppes) som har "club soda" men det går lika bra med Loka/Ramlösa som är naturella, alltså inga konstiga skitsmaker.

Drinkar!

Jag vill dricka driiiiiinkar...

En av mina favoriter: Strawberry Daiquiri


Jordgubbar
Ljus rom
Sockerlag
Lime

Blanda efter eget tycke, brukar ta mindre sockerlag om det är mörka och fina jordgubbar. Bara om dom är sura som man måste ha sockerlag! (Sockerlag gör du genom att koka 1 dl vatten med 1 dl socker. Klart när sockerkristallerna är upplösta.)



En annan äckelgod drink: Mojito

Ljus rom
Myntablad
Lime
Sockerlag (jättelite)
Sodavatten



Den är jättegod, men den är också god att köpa färdig på Systembolaget. Krossa bara massa is och ha sedan i den färdigblandade drycken. Det ska vara massor med is!

Den färdigblandade Daiquirin är INTE god. Det är ju själva grejen med den drinken att den är som en milkshake i konsistensen, så att dricka den som en vattendrink känns bara jättekonstigt.

Random



Känns fel att skriva något annat än djupa tankar just nu, men kan inte låta bli. För er som är lata jävlar som inte orkar läsa om Norge liksom, hehe.

Nej men jag önskar att jag hade hennes rumpa! Kolla, jättesmal (lik mig i kroppen) och sedan VÄRSTA asset. Sjukt orättvist...

Det han förtjänar

Det han VERKLIGEN förtjänar, vet ni vad det är? 
Att få psykisk vård på livstid.

Att han efter kanske 20 år fattar vad han har gjort för något. Att han förstår att han har förstört liv för hundratals människor. Fattar ni vilken smärta han kommer känna då? DET förtjänar han. Allt annat gör honom till en martyr och kommer bara stärka honom i hans tro.

En sak är säker, han förtjänar INTE att dö



Han förtjänar inte ens fängelse. 

Ser hur många skriver på olika forum att dom vill binda Anders Behring Breivik till en påle så att folk kan gå förbi och misshandla honom.
Om man sätter honom i fängelse kommer han bli våldtagen och misshandlad, eftersom han gav sig på kvinnor och barn.


FATTAR NI INTE VAD NI GÖR? Ni gör honom till en martyr. För någonstans i våra länder finns det någon som tycker att han gjorde en bra sak. Det här var första högerextremistiska attacken mot jihad, TRO MIG, detta är bara början. Någon annan kommer få inspiration från honom och göra något liknande.

Det kommer aldrig ta slut. Folk är rädda för Jihad, muslimer och islam. Dom är rädda för terror. Och politikerna bara blundar. Varför tror ni Sverigedemokraterna har blivit så himla stora?! Detta kommer bara att eskalera. Fler och fler kommer att vilja kriga emot Jihadister.

Det var det jag menade med andra världskriget. Jag tror fullt ut att det kommer att bli ett tredje, och jag tror att det kommer att handla om detta. Högerextremister VS islamextremister. Det kommer bli terrorism från båda håll.


Det gör mig rädd, eftersom detta bara är början.

Anders Breivik aka Andrew Berwick



Har inte hunnit kolla på den än, men här har ni hans 12 minuter långa video som han gjorde och lade upp.

God natt!

God natt älskade bloggisar. Jag älskar er, min familj och mina medmänniskor. 


Som Ellen DeGeneres always says, "be kind to one another". Krama dina föräldrar i morgon och var glad för att dom lever! Eller krama din katt, din vän, eller tänk på din vän eller ditt husdjur som gått bort. Tänd ett ljus, gör vad du vill, men var tacksam för att JUST DU finns i världen.


Och tack för er stöd, och tack för er kärlek. Jag älskar er! <3

Forrest Gump



ÄNDRING:
Forrest Gump går just nu på tv4+ (ja, jag har följt SVT och fyran som en galning för mer updates om Norge. Har suttit hela jävla dagen och tittat på Norges jävla premiärminister som blivit så utsatt av en sjuk reporter som ser ut att vilja sticka upp sin mikrofon i näsan på Stoltenberg. [Har ni sett det klippet?! När Jens Stoltenberg måste nästan trycka bort reporten och bara "sorry" för att någon annan reporter ska få en syl i vädret? Äckliga murvel...])


I alla fall. Var var jag? Juste. Ska kolla på film nu och försöka sluta grina. Jag vet varför det har tagit så hårt på mig, men det berättar jag först i morgon.

Hjärnsläpp

Självklart dead. Sorry!

Hoppas att en del av er är ute och festar. Många har gissat på det jag tror på, men ge gärna anledningen! Kopplingen varför jag/ni tror att det är så!


Eftersom det är lördag ger jag er till imorgon bitti. Har skrivit ett utkast, men det kommer blir tre A4 om jag publicerar det nu. Nu ska jag sova och skänka en massa tankar och kärlek till alla i Norge.

Amy Winehouse dead!





O - M - G. Jag dör. 

Nu har Amy Winehouse dött också. Detta händer ju inte!!!

Nu vet jag



Nu insåg jag precis varför jag har haft en sådan obehagskänsla i hela kroppen sedan igår. Det var inte förrän jag läste orden "andra världskriget" som jag gjorde kopplingen som min hjärna insåg redan igår.


Det är med fasa i blicken jag inser faktum. Ser ni samma sak som jag ser? Jag ska ge er ett par timmar.

Förbannade egoistiska storbloggare

Förresten tycker jag att det är FÖRJÄVLIGT att inte en enda storbloggare har skrivit om dådet. Här har dom chansen att påverka, men dom skriver om sina kläder och sin sol och sina känslor.


Jävla egoister.

Gråter

Kan mycket väl bero på sömnbrist, men sitter och läser på Aftonbladet just nu och bara grinar. Åh fy fan vad jag tycker synd/känner empati för både överlevande och döda.

Vad jag har fattat så är det över 80 döda i Utöya, flera skadade och 17 döda i Oslo än så länge. 


Jag kan inte slua gråta!!!

Sleepless in Stockholm



Jaha, vad gör man när man inte kan sova?

Vad roar ni er med? Är ni vakna?

Meeen



JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD!!!! Det är fan pannskott på denna människa. Hoppas han blir våldtagen och misshandlad i fängelse. Vidriga sjuka människa.

Oslo!

Tur att jag inte åkte upp till Norge, eller vad säger ni? URSCH, be lite (eller håll tummarna, ni får göra vad ni vill...) för Oslo och människorna där.

Läs mer på Aftonbladet.

Komiskt

Jag insåg precis det komiska i det jag skrev i bio - inlägget. Ha ha. Ibland är jag för rolig.

Bio ensam?



En sak jag alltid velat göra är att gå på bio ensam. Har ni gjort det?

Vore så himla mysigt. Fast ensamt. Bio ska man ju gå på med en vän, hålla handen och äta popcorn tillsammans.

Update



Vet att jag suger på att uppdatera. Men kom igen, i flera års tid har jag lagt ut typ 10 eller fler inlägg om dagen, ni får hålla till godo!

Fast dom gamla inläggen är inte värda att läsa. Klarar själv inte av att läsa dom, det är för mycket gamla minnen. Om hur dåligt jag mådde, hur jag fick min omgivning att må dåligt... osv. På ett sätt kan det ju vara bra att läsa och se hur långt jag har kommit, men ändå. Ovärt.

Pannkakor



Efter en pisslång natt med hysteriska mardrömmar och vaknat genomsvettig är det nu dags för big hotellbreakfast. Pannkakor, juice och annat fettigt och gott.


För vet ni vad? Det skadar inte i längden.

Gitarr



Åh, drömde en sådan härlig dröm. Jag drömde att jag ägde en gitarr OCH kunde spela (har och kan varken eller), och spelade in ett album, samt att jag turnerade runt hela världen.

Vore det inte coolt? Önskar jag kunde spela gitarr...

Tack Nossie!






Detta var det bästa jag sett på mycket, mycket länge. Åh vad jag skrattade. Älskade Per! <3
Han är så ÄCKLIG att man inte kan låta bli att tycka om.

Tv4+



Förresten är jag överlycklig att jag har tv4+ just nu. Precis tittat på Jamie Oliver, nu är det Leila bakar, efter det "Vad blir det för mat?" med Per Morberg, och efter DET är det Primo Paolo (Roberto).

Bara massa matlagningsprogram allså. Hur underbart?!

Fuckad dygnsrytm



Fyyyy vad min dygnsrytm är konstig.

Somnade fem på morgonen, vaknade för tre timmar sedan. Helt slut i hjärnan och sitter och klipper med ögonlocken just nu...


Vad är det för fel på mig?

Sovit i typ två dygn



Shit pommes alltså, vet ni hur länge jag har sovit eller?

Var ute i torsdags, kom hem typ sex sju på morgonen. Knallade hem i spöregnet och var helt jävla dyngsur när jag kom hem. 

Vaknade först klockan elva idag. Sov hela alltså hela fredagen, hela fredagkvällen och lördag förmiddag. Och jag kommer somna som en smäck ikväll också känner jag, skulle lätt kunna lägga mig och sova nu.


Men först ska jag ut och handla tacos, äter middag med mami ikväll!

Visdomstand



Assåååååh FuCkInG hElL vad den äckliga tanden gör ont!!! Sitter och kör ner naglarna i tandköttet och vispar runt så att jag blöder. Blir fanimej galen.

Har ni några tips mot tandvärk? Har tagit två Ipren men inte fan har det hjälpt. AAAAARGH.

Mums!



Mmm, vilken pudding! Kolla vad jag hittade!

Han spelar tydligen Caius i Twilight - filmerna (kul att spela en gamling? Han ser ut att vara typ 22!) och Grindewald i Harry Potter - filmerna (förlåt! Ska inte nämna dom igen...)

Varför har jag inte sett honom förut?! Sjukt söt!

BTW

Jag lovar, ska sluta tjata om Potter nu. 

Jag kan börja tjata om min visdomstand istället, eller hur?! MORR, den gör så sjukt ont. BUHU.

Harry Potter and the Deathly Hallows part 2



Ja, vad ska jag säga? Den sög balle. Verkligen. Aldrig sett sämre film i hela mitt liv.

Näää, nu skojar jag ju bara. Järnspikar vilken bra film. Tårkanalerna var påkopplade på dom flesta inne i salongen. *SNYFT* *HARKEL* och en massa skratt, som väntat vid en bra HP - rulle.


Lät nästan som en filmkritiker där vad?

Harry igen!





Iiih, iiih, iiiiiiih! Kan ni fatta!!! Sista Harry Potter. Jizzing in my pants, over here. GAH.


Detta är sinnes. GAAAH.

Malmö



Jag vill åka till Malmö till en killkompis, dels för Malmö city horse show (inte för att jag är ett fan av fälttävlan, men i alla fall) och dels för att jag vill komma iväg lite. 

Frågan är om jag kan åka iväg och bo hos en killkompis utan att det "ser dåligt ut". Jag är inte ett dugg intresserad av denna kille, men han är intresserad av mig. 

Vad tycker ni? Kom igen, jag behöver lite girl advice!!!

Harry Potter





Iiih, idag ska jag iväg och se Harry Potter! Jeeez vad spännande. 

Är ni exalterade? Jag är i upplösningstillstånd. Maaaah! Se massvis med videos HÄR. Får faktiskt gåshud av att kolla på alla videos nu!

Ibiza och Malmö!



Oj, mycket som händer nu. Kanske ska ner till Malmö i augusti och har en tjejkompis med en lägenhet på Ibiza som jag tänker "utnyttja". 


Har ni planer för sommaren? Oj, nu måste jag springa, ska ringa en tjejkompis som bor i Norge! (Som jag kanske också ska till! Åh vad jag älskar när jag har mycket att göra!!!)

Trött



Så. Sjukt. TRÖTT.


Vill sova i ett halvår ungefär. Ska kanske träffa en snubbe ikväll dock... busy life. Vi får se hur det blir, laundry - day today. 

Förlåt för att jag är så sjukt osammanhängande. Är alldeles för trött.

Suget efter det vita guldet



Nu har jag ett litet sug
. Tuggar med tänderna... vissa kallar det gnissla med tänderna, men jag tuggar. Så fort jag blir hög så tuggar jag med tänderna.

Gör det just nu. Inte för att jag är hög utan för att jag är sugen... dags att gå ut för en cigarette alltså.

Mat





Jaha, vad ska jag mer säga?


Sitter just nu och funderar. Jag köpte precis en kräftstjärtssallad och lite räkor, skalade dom och tryckte ner dom i salladen. Funderar på om jag ska äta den nu, eller kanske lite senare. Köpte även en aioli, den godaste, dvs. den med chili.

Snurr på mattan



Nu har jag legat och snurrat runt på matten en stund med min katt (hon gillar när man ligger på golvet och ålar med henne [ja, jag vet, sjuk katt]), och nu ska jag ta mig en funderare på vad jag ska göra idag.

Tycker lite synd om min snutta, det är så varmt här att hon fäller om en galning. Eller okay, jag tycker mer synd om mig själv än henne, eftersom jag är den som måste dammsuga stup i kvarten.

Varför blir jag förvånad?



Varje gång jag öppnar min mail blir jag lika förvånad.


Ni hör av er till mig. Ni tror på mig. Ni anförtror er till mig. Och varje gång, det kan räcka med ett mail, så rinner tårarna på mig.


Ni är så otroligt vackra, vet ni det? Ni skriver så otroligt bra. Det får mig att skämmas, att känna mig liten. Jag är ju så värdelös, hur kan ni tycka om mig? Jag vill åka hem till er. Krama er. Äta en chipspåse tillsammans och kolla på en film, bara för att det är OKAY. 

Jag får sådan ångest. Varför tycker ni om mig? Jag är den skräpigaste människan någonsin. Jag är svag, jag är ful, jag är tjock, jag är värdelös. 

Att ni vågar höra av er till mig betyder mer än ni någonsin kan ana. ÅH, jag får sådan panik!! Jag vill bara samlas allihopa, kramas om och inse att vi inte är ensamma. Att vi skär, vi äter, vi spyr, vi svälter, vi tränar, vi har ångest och panikattacker. Att vi ligger i våra sängar och gråter oss till sömns. Att vi ställer oss i duschen och låter det varma vattnet skölja bort våra heta tårar. Att vi klämmer på fettet kring magen. Att vi tittar i spegeln och brister i gråt. Att vi provar kläder som inte passar. Att vi tittar på andra och önskar oss deras liv.


Med hela mitt hjärta, eran Paris <3

Min mail



Fick precis tillbaka min mail. 672 olästa mail. 

Hoppas ni ursäktar att det kommer ta tid. Jag läser alla mail, och försöker svara på alla. Har dock inte tid att svara på alla, så feel free to use the search function on the right. Sök på ett ord och använd gärna situationstecken (") så blir sökningen mer exakt.


Och om jag kanske låter otrevlig i ett mail är det inte meningen, utan jag måste svara ganska kort på alla mail. Hoppas ni förstår!

JAG AVLIDER



Denna värme är ju helt sjuk!! Okay, jag gillar värme, det betyder åtminstone att man inte fryser, men när man svettas mellan benen för att det är så varmt... kom igen, kan vi inte fördela denna värme jämnt över hela året?!

Förlåt

Nej, förlåt. Det förra inlägget om att tjejerna är slampor var elakt sagt. Jag är bättre än så, jag vill inte sitta och ha åsikter om folk som jag inte vet något om.

Det var fult gjort av mig. Ber om ursäkt!

Babbel



Sitter och tuggar på naglarna nu. Excited bout tonight. 

En annan tanke: finns det någon som tycker det är kul att kolla på "unga mödrar"? Jag fattar inte. Slampor allihopa. Vem fan knullar när man är 13...? Jag hade fan inte ens blivit kysst vid den åldern. Tror jag fick min första kyss som 16 - åring och förlorade oskulden när jag skulle fylla 18.

Sonisphere del II

Om ni ska dit, skriv era nummer i mailadressfältet, så kanske vi kan mötas upp! 

Kram!

Sonisphere!



Ska ni dit??

Hallå, In flames, SLIPKNOT, Dead by April, Mustasch... Airbourne... BOHOOO jag vill GÅÅÅÅ.


Jag SKA gå. Jag MÅSTE gå. Ska ni dit? Vilken scen tänker ni ställa er vid? *wink wink*

Nu!



Nu ska jag ut och krama lite på min fina vän Steph. G*d så glad jag är över att hon finns i mitt liv. Var har du hållt hus hela mitt liv, kvinna?!

Sjukt hur man kan klicka så med en person man liksom aldrig träffat. Träffade henne en gång och bara PAOW! Skulle nästan kunna säga att det var kärlek vid första ögonkastet.


(Nu har du fått nog med komplimanger Steph, ska sluta smöra nu, haha!) 

PUSS på er alla!

VARMT



Jag DÖR, i lägenheten där jag för tillfället bor är det så sjukt varmt att jag svettas floder. Kan inte ens ha datorn i knät, för då får jag typ 41 graders feber. 

Sjukt jobbigt är det. Tänkte att ni ville veta det.

Justin Bieber



Haha, kollar på Ellen just nu. En tjej som var helt besatt av Justin Bieber var precis med, och han överraskade henne hemma hos henne. 

Grejen var att hon hade TAPETSERAT hela sitt rum med bilder på honom, hon hade dockor i form av honom, kläder, glasögon, ja ni vet, hela faderuttan. Om jag hade varit Justin Bieber och klivit in i det rummet hade jag blivit livrädd. Snacka om stalker - varning.

Nya beslut



Nya beslut. Det blir tuffa tag ett tag framöver men jag får stå ut, om det i slutändan gör så att jag kan göra det jag vill göra.

Kryptiskt, men mer kan jag inte säga. För jag kan inte ens säga det högt. 

Jag är nöjd över mitt beslut och får lämna det så.

Inspiration!



Nu har jag så mycket inspiration att jag inte vet var jag är! Har skrivit nästan 20 sidor i min bok till, och mer blir det. Måste ut och handla lite mat och sådant först, och ta en ciggpaus. 

Ta tag i det du har ångest över NU! Läxor? Höra av dig till en vän? Dammsuga? Se över dina skattepapper? Gör det NU. Du mår så mycket bättre av det att göra det direkt istället för att ligga på kvällen och ha ont i magen för att du inte gjort det du borde ha gjort.


KÄNN INSPIRATIONEN FLÖDA FRÅN MIG TILL ER. Gör det IDAG, gör det NU!

Mange igen

NEEEEJ, har lyssnat på den två gånger och har den redan på huvudet. ÅH SKJUT MIG.

Gröna Jägaren

Gillar förresten att dom står utanför sunkhaket nummer ett: Gröna Jägaren.

Fest hos Mange del II



Det är alltså denna? Förlåt, men vad är det som är så kul?

Har jag dålig humor som inte fattar eller är dom som tycker den är kul efterblivna?


(P.S. Varför säger folk det till allt? Är det typ nya "inne - grejen" eller?)

Fest hos Mange

Okay, jag kanske är en gammal kärring, men vad sjutton betyder uttrycket "fest hos Mange"?

Nooooooooooo



Alltså NEJ, vet ni vad jag precis gjorde? (Okay, det kan ni inte veta, men i alla fall.)

Jag har verkligen aldrig smink på mig. Och så sminkade jag mig igår för att jag skulle iväg på en middag, och när jag kom hem somnade jag med sminket på. 

Nu var det så att lilla Paris hade glömt att hon hade smink på sig, och gnuggade fröjdfullt runt i hela ögat. Nu ser jag dels ut som en panda, dels saknar jag ögonfransar. FUCK också.

Why trick or treat when you can do both?



Sammanfattar senaste dagarna ganska rejält.


BUS på hög nivå. Idag är jag helt död i hjärnan och kroppen men måste ut och shoppa lite småsaker.

Swedish or english?



Eller blandat? Fick nyss en förfrågan om varför jag inte bloggar på engelska. Vi kan väl göra en liten poll om det?

What do you prefer? Swedish, english, mixed or both?

Ont i magen



Nu har jag riktig ont - i - magen - ångest. Fy fan vad jag hatar den. Det brinner i magen, händerna skakar. Det känns som en riktig avtändning.

RSS 2.0












HälsaBlogg listad på Bloggtoppen.se