Guitar Hero World Tour och Tommy Lee



Jag åkte hem till Boyfriend igår eftermiddag, och vi spelade Guitar Hero World Tour. Ni vet, det som är som Rock Band, med trummor, mick och gitarr.

Det är helt sjukt roligt! Jag blev besatt. Gitarren är mycket bättre (hm, lättare) och låtarna är jättebra. Det får en verkligen att glömma alla problem för en stund. Underbart roligt spel!

På bilden är det Tommy Lee, trummis i Mötley Crüe (ett galet bra band).

International Horse Show



Jag ska till Globen idag, ska ni? Det är ju Stockholm Horse Show!

Det här är den bästa tiden på året. Julen närmar sig och Horse Show är det som före - första advent för mig. Det är ett löfte om värme, gemenskap och inspiration. Det är nostalgi, jag brukade gå på ALLA föreställningarna när jag var liten.

Idag är det en clinic med Anky van Grunsven (regerande världsetta, bilden) som jag ser fram emot sjuk mycket.

Och tack för alla era kommentarer. Jag gråter när jag läser om allt som har hänt er och ler och blir varm inombords när ni ändå stöttar MIG. Det känns inte som att jag förtjänar det, men tusen tack. I love you!

Jag orkar inte mera



Jag orkar inte mer. Jag gör verkligen inte det, det gör för ont. Och det värsta är att jag inte vet vad det är.

Det är så fel, att man ska behöva tabletter för att fungera som en normal person. Att en sådan simpel sak som att jag inte ens kan sova utan sömnpiller, för annars är jag vaken och vrider mig hela natten av ångest, eller vaknar och är alldeles kallsvettig och drömmer mardrömmar.

Jag tar ångestmediciner, ändå kan jag inte fungera. Nu har jag suttit och stirrat på mina fula ådror på armarna i flera timmar, ätit lite och stirrat mera.

Jag ska egentligen på middag ikväll, men jag kan inte. Jag kan inte, jag orkar inte, jag vill inte. Jag vill bara stirra. Vara ifred.

Vad är det för fel på mig?

Britney, en fortsättning

Så himla tragiskt. Jag tycker så synd om henne, för jag vet precis vad hon går igenom.

Våldtäkt, misshandel, övergrepp



Kalla det vad du vill, våldtäkt, misshandel, övergrepp... vad du än kallar det, så är det idag väldigt vanligt.

Det har hänt dom flesta. Och nästan alla skäms. Dom som inte skäms för det utan pratar ut om det (host - Blondinbella - host) får skit ifrån andra för det.

Jag gråter nästan varje gång jag läser om något sådant här - ni kanske kan gissa att det har hänt mig. Jag tänker inte säga vad eller hur eller någonting om det (det? DOM gångerna), för det gör fortfarande för ont. Jag gråter  varje gång jag tänker på det. Ofta skär jag mig/missbrukar alkohol/svälter också.

Det är så himla hemskt. Har ni blivit utsatta, eller känner ni någon som har det? Hur gör ni för att stå ut?

Magont



Beställde: underbar tonfisk med goda bönor och frisk tomatpuré, ett ägg som side dish.
Fick: galet magont
Position: hängandes över toaletten.

Återbeställde: havregrynsgröt
Fick: magsmärtor som skar som knivar i magen
Position: liggandes i sängen, ihopkrupen till en boll, alternativt gåendes dubbelvikt

Åtgärd: svält

Jag är så töntig!



Jag är så himla töntig! Jag har precis ätit middag, tonfisk med bönor, ett ägg och lite tomatpuré.

Och jag har jätteångest. Jätte, jätte, jätteångest. Varför? Det är inte ens mycket kalorier i det där. Typ 110 i tonfisken och 48 i tomatpurén, 78 i ägget. Och jag åt inte mycket (eller, gjorde jag det? Jag har så skev uppfattning om vad som är mycket och vad som är lite). Speciellt inte eftersom jag bara har ätit havregrynsgröt idag, och sprungit runt en del OCH tränat.

GADDAMNIT, försvinn ångesthelvete.

Att träna på gym



Jag och min tjejkompis var och tränade idag istället, efter att jag hade ätit havregrynsgröt till frukost.

Men jag var sjukt rädd när jag gick in. Jag pälsade på mig sjukt mycket kläder för att dom inte skulle se hur jag såg ut, ändå glodde hon i receptionen galet mycket. När vi sedan tränade hade jag ett linne på mig, och jösses vad folk glodde.

I min sjuka hjärna glodde dom för att jag är missformad och konstig - på riktigt var det nog inte så.

Ja ja, skönt var det i alla fall, fast jag hade gärna tränat mer cardio. Min tjejkompis ville köra mer muskelträning, vilket var fine for me.

Britney = bulimiker



Är Britney en bulimiker? frågar artikeln. Är inte det gamla nyheter? Jag har i alla fall hört det förut.

Phantom of the Opera



Åh, hon är så himla vacker. Jag skulle ge vad som helst för bruna ögon!

Nu ska jag duscha och sedan somna till Fantomen på Operan. Gosh, he's hot. Får jag inte glo på min snygga pojkvän så får jag väl glo på andra snygga killar, eller hur? Hehe. Godnatt!

Det dåliga sockret



Ursch vad jag tjatar om socker. Men det här är faktiskt ganska läskigt, att det är så mycket socker bara i juice?!

Socker är aptitretande och gör så att vi äter mer, det orsakar diabetes och gör oss sjuka på en hel del andra sätt. För att inte tala om huvudvärken man får... hm. Då vet ni det.

Bloggkommentatorerna och anorexi

Vet ni vad? Jag är riktigt jävla förbannad just nu. Riktigt, ruggigt, galet ARG. På vad?

Folk som ser ner på oss anorektiker.

Seriöst, vad fan är det för fel på er som ser ner på oss ätstörda? Jag kan FÖRSTÅ varför man ser ner på en människa som VILL ha anorexi, för det är faktiskt ganska tragiskt. Men att se ner på och känna sig bättre än någon som har en sjukdom?

Det är som att jag skulle se ner på alla handikappade. ALLA är lika mycket värda! Min anorexi gör mig INTE dum, hur mycket ni än vill tro det. Folk tror att dom kan behandla oss hur som helst - och vet ni vad? Det är FAN INTE OKAY. Inte okay någonstans.

Jag ser det överallt. Folk som skriver nedlåtande om och till anorektiker - fast det värsta är ändå dom som inte svarar alls för att det är en anorektiker. VAD är det som gör det okay? Tror ni att jag är dum i huvudet? Det är skillnad på att vilja hjälpa, ha medlidande och tycka synd om. Jag vill fan inte ha erat jävla medlidande. Jag vill inte att ni tycker synd om mig.
Vad jag VILL är att ni behandlar mig som en människa. Och att ni inte ser ner på andra med samma sjukdom som mig. Jag kan se er framför mig. När någon säger "anorektiker" snörper ni på munnen och ser lite överseende på varandra, kastar lite menande blickar. Det är för fan som i skolan, som mobbning. SLUTA MED DET GENAST.

Hade jag sett er i verkligheten hade jag gått fram till er och bitchslappat upp er.

Idag har jag ätit onyttigt



Så sant.


Idag har jag bara ätit onyttigt, och JA, jag har jätte, jätte, jätteångest.
Jag är hungrig nu men jag vet inte om jag kan äta mer, det blir för mycket.

När ska jag kunna äta den vanliga maten jag äter OCH onyttiga grejer? När ska jag orka äta mat och sen godis/popcorn/chips/glass? Utan att kompensationsträna? Jag vill ju så gärna... åh, jag HATAR det här!


Cake, prinsesstårta och tårta



Idag fyller en släkting år, så nu ska jag snart iväg och fira honom. Och jag ska köpa med mig tårta...!

Jag har ingen koll på tårtor, jag har alltid hatat grädde (äckligt), men prinsesstårtor tycker ju alla om (förutom jag...), så det kan ju inte gå fel. Fast jag gillar marsipan, jag kanske kan äta det?

Argh, jag HATAR sådana här tillställningar. Alltid så mycket kval och alltid så mycket frågor. Nu ska jag iväg och sminka mis, puss!

Anorektiker och pojkvänner


Mina jag



Jag vill DÖ. Dö, dö, DÖ. Jag vill tugga mig själv i handlederna just nu. Jag är så FET. Och ENSAM. Det gör så ont. Det är svårt att andas. Och jag vet inte var jag ska ta vägen med all den här ångesten. Och jag vill gråta, gråten sitter i halsen, för det gör ont. Ont i själen och i hjärtat och i kroppen. Jag saknar och jag blöder och jag hatar och jag älskar.

Men det kommer inga tårar. Istället gör jag ännu fler sit - ups och försöker koncentrera mig på filmen som står på i bakgrunden. Jag älskar mitt liv (eller, min sjukdom, för just nu ÄR min sjukdom mitt liv).

Hoppas att ni i alla fall är ute och har kul med kompisar, eller sover i era sängar, eller myser med era pojkvänner/flickvänner, eller kanske äter något och läser en bok, eller dricker te eller choklad, eller kollar på film med en vän. Alla dom sakerna jag vill göra men som jag inte kan göra, för jag klarar inte av det.

Alkohol och sådant



Folk ringer och tjatar: "feeest Paris, kom igen, är du inte taggad?!"

Låt mig vara. Jag är tjock och äcklig och jag känner inte för att dricka och festa, jag vill sova och aldrig vakna. Boyfriend och jag låg och grät i varandras famnar hela natten, nu är det allvar - det är paus mellan oss. Hur ska jag klara det här? Det känns som att mitt hjärta ska gå itu och det gör ont i hela kroppen av ångest och saknad.

Fast en drink kanske? Jag dricker skumpa, vin, och sura drinkar. Det värsta som finns är mjölkdrinkar med Bailey's eller vanlig mjölk. Urk. Vad gillar ni för drinkar?

Man blir inte fet av avocado



Hörde ni vad Anna Skipper sade på Du är vad du äter?

"Jag tycker att du kan äta en avocado som mellanmål varje dag."
"Kan jag verkligen äta så mycket fet mat, blir jag inte tjock då?"
"Nej, rätt sorts fett sköljer bort det dåliga fettet, och det gör dig smal."


Här har ni Anna Skippers hemsida förresten.

Mina skönhetsprodukter



Mina egna skönhetsprodukter?
Oj, jag har hur mycket som helst, hehe. Jag älskar ansiktmasker, har hur många som helst. Och ansiktskrämer.

Jag använder mest:

Schampoo/Balsam: GLISS och silvershampoo från L'oréal
BUS: Sublime Bronze, tinted self - tanning gel med micro pärlor, från L'oréal
Mousse i hårbotten för volym: Schwarzkopf got2b, 2 sexy big volume mousse
Ansiktskrämer: Clinique - dramatically different moisturizing lotion, och den här ifrån Lancôme, någon avstressande kräm.

Jag har bra hy så jag använder inget smink såsom foundation, bara en färgad dagkräm (Nivea Visage Young - Tinted Moisturizer). Om jag verkligen känner för att använda puder använder jag det ifrån I.D.

Mina bryn färgar jag på salong och mascara använder jag ifrån L'oréal, Duble Extenstion Beauty Tubes.

Förlåt, I love you!



Min dator är helt skadad och är inlämnad! Suck. Men nu sitter jag i alla fall vid min egen laptop, woho! Nu är bloggningen igång igen! PUSS och KRAM <3

Mina favoriters skönhetsfavoriter



Caroline Winberg (bilden): Crealine H20 Ultra-mild non-rinse face and eye cleanser by Bioderma.

Gisele Bündchen: Aromessence rose d'orient från Decléor.

Angelina Jolie: Secret camouflage concealer från Laura Mercier.

Kate Moss: Rose day cream från Dr Hauschka.

Lindsay Lohan: Lip venom från Duwop.

Jessica Stam: Touche éclat från Yves Saint Laurent.

Mary - Kate Olsen: Cologne från Dior Homme.

Ashley Olsen: Mascara volume infini curl från Yves Saint Laurent.

Nicole Richie: Läppbalsam från Kiehl's.

Racheal Zoe: Spirulina hair sprat från Byron Williams/Bybyron.com

Vicoria Beckham: Eight hour cream skin protectent från Elizabeth Arden.

Keira Knightley: Inimitable mascara från Chanel.



Från senaste numret av Cosmopolitan.

Rachael Ray



Jag älskar Rachael Ray, sitter och kollar på det nu. Hon är verkligen en inspiration!

Det här måste ha varit länge sedan.

SACO - mässan

Glöm inte bort det här i, idag och imorn. Det står inga öppettider någonstans, men dom brukar öppna rätt tidigt och hålla på till ganska sent.

Receptet för anorexi



Varsågod, här har ni receptet för anorexi. Jag kan ju lova att tårarna inte är "optional", och det är fan ingen "dash" anger. Fast det kommer senare.

Några kilo till?



Ibland är det så himla svårt. Vad spelar det för roll egentligen om jag går ner några kilo till? Jag kommer inte dö av det, inte just nu i alla fall. Några kilo, sen kan jag kämpa.

Bara några kilon. Jag är ju så fet just nu.

På bilden är det Gisele förresten. Himmel, vilken skillnad det är på henne från tiden när hon började modella och nu. Hon ser ju helt annorlunda ut nu. Fast hon ser helt fantastisk ut idag också!

Förlåt mig pappa

Åh, jag började gråta nyss, till Grey's Anatomy. När sonen var jätteotrevlig och sen när pappan höll på att dö, då kom han dit och började gråta och då grät pappan också. Ursch, jag tänkte på min mormor då. Jag önskar att jag hade fått chansen att säga hej då till henne!

Missa inte DSM nu!

Dirty Sexy Money



Haha, ikväll är det säsongsstart på Dirty Sexy Money. Så himla härligt, töntigt program. Jag älskar det. Se det!

Jag har förresten ett likadant linne som hon på bilden har. Jag älskar det, använder det jämt. Döljer gravidmagen för Boyfriend, hehe.

Sallad och lussebullar



Egentligen, fan vad långt jag har kommit. Jag sitter nu och funderar på vad jag ska äta för något till middag, inte OM jag ska äta något till middag.

Jag har jordens kval, för jag känner att jag skulle vilja äta en lussebulle (FATTA HUR LÅNGT JAG HAR KOMMIT! Jag VILL äta en lussebulle. Vill, vill, vill. Sen om jag gör det eller inte, det är en annan sak.). Men då vågar jag nog inte äta någon middag.

Lonely



Har ni aldrig känt att ni är ensamma? Trots att ni står i ett rum fullt med folk?

Ingen förstår, ingen hör dig skrika, trots att du skriker så högt du bara kan.

Boyfriend? Vi bara bråkar och bråkar. Det finns inget slut på våra bråk. Vi är sams i ungefär två timmar, och sedan bråkar vi igen. Och så fort jag säger "paus" får han något vilt i blicken och börjar skrika som en jäkla höna: "vill du göra slut så säg det istället!!!"

Det är inte så konstigt att man går varandra på nerverna när man är tillsammans jämt och bara träffar hans vänner.

Jag är så ensam



Jag har legat hela natten och bara gråtit och haft panik. Jag hade sådan fruktansvärd ångest att jag inte ens kunde andas... och jag vet inte ens varför.

Jag låg och tänkte på allt som har hänt... varför jag bråkar så mycket med folk i min omgivning. Och allt det hemska som har hänt mig. Jag har inte vågat tänka på det förut, för jag vill inte bli galen av ångest. Men igårnatt kom allt tillbaka, och det som slog mig mest var att jag är så ensam. Jag har ingen. Och det gjorde så ont.

Desperete Housewives



Jäkla skitteknik. Hatar datorer.

Vet ni vad jag ska göra ikväll? Jag ska dricka VARM CHOKLAD. Varför? För att jag har bestämt mig för att göra det.

Ett steg i taget, och det är väl lätt att hitta tillbaka i gamla vanor? Dricka varm choklad och titta på DH. I'm gonna do it... *whooo, andas*

Top Model

Haha, vad klagar jag för? Top Model går ju på TV nu.

Nu är morfar på väg

Nu är morfar på väg. Jag blir galen på den här laptopen, sitter med mammas eftersom hon har installerat internet - köret på den här. Jag har inte orkat med min egen och installationsskivan vet jag inte var den är någonstans...

SUCK, trött jag blir. Och bilen är inlämnad på verkstaden, och jag var uppe typ jättetidigt imorse för att dom skulle ringa därifrån. Totalt onödigt. Och jag är väldigt uttråkad. Jaja, hoppas att ni har en bra dag i alla fall!

Det spökar hemma hos mig!

Det spökar hemma hos mig. Det är bara hur läskigt som helst.

I förrgår natt slog TV:n på sig och av sig flera gånger. Och i mammas rum var det tänt i ena sekunden och i en timme senare var det släckt, trots att mamma inte var hemma.

Igår kom jag hem och TV:n fortsatte att spöka. Jag struntade i det och gick och duschade, och när jag sedan stod och sminkade mig i min spegel stängdes datorn av! KLICK sa det bara, och sen var den helt död.

Nu sitter jag med laptopen som jag hatar, och måste ringa morfar, den teknikkunnige i familjen.

Så nu vet ni varför det blir lite halvdåligt med uppdateringar idag.

Influence - Olsen



Är det någon som har läst tvillingarnas bok Influence? Är den bra, köpvärd? Jag orkar verkligen inte vänta på att den ska komma till Sverige.

Jag köpte Rachel Zoes bok, men den tycker jag inte är så värst bra. Å andra sidan är det ju inte riktigt samma typ av bok, så man kanske gillar tvillingarna Olsens bok?

Havremjölk - veganer?



Natalie Portman är ju vegan.
Jag var vegetarian i tre år men fick anemi, blodsbrist... men det är svårt för mig att äta kött, jag gillar verkligen inte ens kött. Och jag hatar att ta piller och sådant, jag glömmer alltid bort det.

Hur löser ni veganer det hela? Tar ni kosttillskott? Och är havremjölk och soyamjölk något som veganer får äta?

Feta Alessandra?



Såg en video från Victoria Secret Fashion Show, och lite bilder. Alessandra är ännu ett exempel på en av dom modellerna som gått upp i vikt. Fatta vad sjukt, hon är säkert smalare än normalt, och man tycker att hon är "fet" nu! Förstå hur smala modellerna måste ha varit förut?

Skinny Snejana



Jag har ändrat mig angående Snejana. Jag tror att hon HAR gått upp i vikt - inte mycket, men lite. Kollar man på bilder från 2006 så ser hon sjukare ut då - lite smalare.

Jag tror inte att man kan vara hur smal som helst hur länge som helst, dessutom så är det ju ett krav på modeller nu att ha ett BMI på typ 17, eller 18 (eller något sådant i alla fall).

Miranda Kerr



Wow, snacka om att inte vara den vassaste kniven i lådan. Kolla här. Kolla hennes min när hon får frågan "Hur många fittings har du gjort?"

Hon ser ut som ett litet barn som blir överlycklig för att hon svarar rätt.


Nicole Richie



Jag vill åka någonstans där det är jättevarmt, så att man kan gå klädd såhär. Inte dubbla långkalsonger, fyra tjocktröjor och stående under en hårfön för att man fryser så mycket.

Idag är jag duktig



Idag är det en bra dag, känner jag. Jag var uppe tidigt och jag var helt galet hungrig när jag vaknade i morse, så jag åt frukost. Och har man väl BÖRJAT äta är det mycket enklare att fortsätta äta.

Idag får blir en ätar - dag. Och jag tänker INTE må dåligt över det. Frisk, frisk, FRISK!

Korv - inte vad det verkar



Visste ni att korv bara innehåller 37% kött? Resten består av brödsmulor och vatten.

Och 37% kött är inte rent kött. Det är svål, brosk, senor och HUD. Fyfan vad äckligt!

Läste lite på innehållsförpackningen på köttbullar också. Bara massa E - nummer, men ändå mer kött än i korv. Men fortfarande, ursch vad äckligt. Tänk på vad vi stoppar i våra kroppar? Inte konstigt att folk mår som dom mår.

Döda anorexin




Visst är det konstigt, att ju hungrigare jag blir, desto starkare blir jag? Desto mer jag svälter, desto mer VILL jag svälta.
Det är det som är så sjukt med anorexi. Ju längre ner du sjunker, desto mer vill du göra det.

Igår var jag så SJUKT hungrig. Magen skrek, kurrade och det skar som knivar i min mage. Ändå orkade jag inte äta. Jag har bråkat med mamma, har inte pratat med henne på över en vecka, och jag är bara så ledsen.

Jag har haft huvudvärk i snart en vecka också. Typ migrän. Och det gör det inte lättare att äta... FAN, varför kan jag inte bara gå och köpa lite lussebullar och trycka i mig och sen blir det bra?! Varför ska det vara så SVÅRT?!

Man borde varit modebloggare



Haha, man borde ha varit modebloggare istället. Då får man ju massa saker hemskickat av företag.

Kan ni tänka er vad dom skulle skicka till en anorektiker? Typ viktminskningspiller, kokain, frukt kanske? Hey, kanske ett löpband? Haha.

Snejana and Vlada



Gulligt att dom två smalaste modellerna på catwalken är kompisar. Fast det kanske blir så, att man hetsar varandra till att bli smalare?

Jag vet att jag blir extremt stressad och framförallt pressad till att vara smalast: om någon kommer och pratar om vikt eller så så måste jag vara "bättre", d.v.s. smalare. Det är så sjukt.

Sluta gå ner i vikt



Jag hatar att jag har så lågt blodtryck! Jag svimmar typ hela tiden och är helt snurrig.

Igår kväll var vi på en bilverkstad där dom har "hål" i golvet så att man kan mecka med bilarna underifrån, och jag var livrädd för att trilla ner i något av "hålen". Allting bara snurrade.

Senast jag mätte mitt blodtryck hade jag 80/60. Det är helt stört. Vet ni vad ni har för blodtryck?

Renée Voltaire



Jag hittade förresten en annan grej i ett gammalt nummer av ELLE - lite Raw Food "godis": Hallonremmar! Bara namnet är ju helt fantastiskt. Hallonremmar. Det låter så himla gott.

Ifall du inte vill köpa 3 stycken korta remmar för 50 kronor så kan du göra egna, hemma. Här är receptet:

Hallon
Torkade aprikoser
Banan

1. Mixa allt i en mixer tills det blir hyffsat slätt.
2. Bred ut på en plåt och platta till.
3. Grädda sedan i torkugn i max 47grader (det är det som är hela grejen med Raw Food, man värmer inte maten mer än 47 grader, för då bevaras näringen i maten) över natten.

Jag har inte testat själv, men det är nästan så man måste prova.

Tips mot sockersug



Vet ni vad som är lustigt? Natacha Peyre får fråga om tips mot sockersug, och skriva om bantningsprodukter, men någon som är specialist på sådant där (det vill säga JAG) får inte göra det. Ja ja, nu tänker jag göra det i alla fall, bara för att retas lite med er som hatar mig.

Mitt bästa tips mot sockersug är att frysa in Fun Light i sådana där iskubsformer, som man sedan kan suga på när man blir sötsugen.

Att borsta tänderna är ett bra tips också, eller tugga/lukta på pepparmint som är bevisat effektivt mot sötsug. Vaniljlukt är också bra mot sötsug.

Mad World



Åh, vad jag älskar den här låten. Den beskriver min värld på pricken.

Silverschampoo



Jag har ju färgat håret blont, och jag använder Lorèals silverschampoo. Och skoja inte att det luktar underbart. Jag sitter och sniffar på mitt hår just nu.

Höger vs vänster hjärnhalva



Gå in här och se åt vilket håll människan snurrar.

Snurrar den åt klockans håll så använder du mest höger hjärnhalva, och snurrar den åt andra hållet så använder du mest din vänstra hjärnhalva.

Vill ALLA gå upp i vikt nu helt plötsligt?

Vad är grejen egentligen? Jag har MSN som startsida, och idag var det tre löp på "gå - upp - i - vikt". Här, här och här. Hyffsat nyligen så kom det ju fram att Karolina gått upp en massa i vikt, Gisele och Gemma också. Det är bara några modeller som struntar i kravet att gå upp i vikt till ett "normalt" BMI.

Haha, verkar som att ni pro - anas därute börjar få det tajt om modeller som är skinny?

Shut the fuck up!



Jag vill slänga något hårt i huvudet på henne.
Jag vill skrika åt henne:
"Hur fan kan du kalla dig själv mamma?"
"Hur fan kan du bete dig som du gör?"
"Varför kan du inte bara vara som alla andra mammor!"

Jag vill skrika rakt ut. Jag vill stampa, slänga tallrikar i golvet, jag vill bete mig som en tre - åring.

Vad jag gör? Jag sitter i mitt rum, tyst och snäll som vanligt och tittar på Ugly Betty. Smsar med Boyfriend. Och nu ska jag kolla på DH. Tragiskt.

Angående ångest och depression



Nej, det är absolut inget roligt med ångest och depression, förlåt att jag uttryckte mig klumpigt.

Ångest är det värsta som finns och att vara deprimerad är snäppet värre. Tro mig, jag vet! Det finns dagar då jag inte kan göra någonting, jag sitter bara och stirrar rakt in i väggen.

Jag menade inte på något sätt att trycka ner någon som har dessa diagnoser. Kram på er!

Ångest



Jag har inte pratat med mamma på två dagar nu.
Åh, jag vill inte att det ska bli som förut, men jag ser inget annat val.

Jag hatar henne så himla mycket. Det var som en mamma sade i "SOS Familj"; "det är skrämmande hur nära hat och kärlek ligger".

Perfektion.



Jag vill ju bara vara perfekt, jag vill bara att dom ska tycka om mig.
Det gör så ont.

Nu ska jag äta scones. Det är det enda jag kan äta, jag vill verkligen inte äta, men jag tänkte att om jag gör något jag älskar så kanske jag kan äta det. Sen ska jag iväg till en vän som precis blivit diagnostiserad med depression och ångest (hur man nu blir det). Otroligt roligt.

Fuck this shit, jag hatar er!



FAN, jag MÅSTE lära mig att inte ha några förväntningar på familjemiddagar.
Jag bara gråter och gråter, hålet i mitt hjärta gör så ont.

"Vad fort du äter! Och vad mycket!"

"Blev du sårad av vad han sade?"
"Ja..."
"Jaha."


"Sluta bete dig och svara på tilltal!"
"Fan ta det här, jag sticker nu!"
"Det gör du så fan heller, sitt ner. Vi är klara om tio minuter, lämna bilnyckeln här."
"Jag går ut till bilen så länge...."
"SITT NER!"
"Ta den jävla bilnyckeln då, ni kan fan klara er själva!"

Jag rusade ut ur restaurangen och mamma sliter i min jacka, pappa kommenterar hur jag äter, jag sitter och grinar inne på toaletten på restaurangen.

Fan ta er alla, jag hatar er. Om jag är så fet så att det är okay att säga vad som helst till mig, då vill jag inte leva. Jag ska bli smal, och vacker, och visa det för alla!


Känd tränare och fars dag



Hoho, idag var jag iväg med min lilla pålle och red. Åh, det här är så otroligt stort: jag ska få börja rida för en jättekänd tränare (förhoppningsvis, om vi gillar varandra). Det här är kolossalt. Wow. Mitt hjärta bankar fortfarande.

Fars dag är det ju också. Jag, mamma, pappa och morfar ska iväg och äta middag och mysa. Ska bli trevligt, hoppas mina föräldrar orkar hålla sams! Fast i och försig, enda gången dom håller sams är när dom gaddar ihop sig mot mig.

Hoppas ni får en trevlig söndagkväll, och glöm inte att uppvakta era pappor! Massa kramar <3

Sista inlägget om Mando



Okay. För sista gången, det här om att jag är en sopa som inte vill ha någon hjälp och att jag inte vill bli frisk: det är RENT jävla skitsnack.

Jag börjar faktiskt bli förbannad när ni säger så - men sen kom jag på att jag kanske inte har berättat allt som hände på Mando. Så nu tar vi det från början, så kanske jag slipper ta det flera gånger.

Jag var inlagd på Mandometerkliniken i Huddinge. Jag fick en del hjälp, men jag kände ganska snabbt att min behandlare och jag inte alls matchade. Inte för att verka dryg eller något, men hon låg några IQ - poäng lägre än vad jag gör - och det säger jag inte för att jag vill vara elak eller något, men hon var inte av det intelligentaste slaget.


Jag har alltid legat ganska mycket före i utvecklingen, och är det något jag inte klarar av så är det att bli behandlad som ett barn, eller känslan av att folk inte lyssnar på mig. Stämningen på Mando var ungefär som i grundskolan, behandlarna var som lärare som sade "gör si, gör så".

Många gånger ringde jag upp min mamma ifrån Mando och grät för att jag var så frustrerad över att min behandlare inte lyssnade på mig, inte tog mig på allvar.


Min behandlare såg att jag hade skärt mig, men brydde sig inte. Det var en sjuksköterska som frågade varför och fick reda på att det var för att jag var så äcklad av mig själv som jag skärde mig. Sjuksköterskan tyckte att det var allvarligt och skrev upp det i datorn. Flera gånger på kvällstid fick jag lugnande för att jag fick panikattacker på grund av all mat. Men min behandlare sade inte ett ord om detta. Istället fick jag höra av henne att jag var "äcklig" som tog i min mat med händerna, jag fick höra att jag skulle skärpa mig och växa upp och att jag var för gammal för att "hålla på och tramsa såhär".

En dag tog det tvärstopp och jag fick panik över mitt tio - mellis. Ingen kom för att äta med mig och jag fick stå och vänta i evigheter. Jag kunde bara inte, allt blev bara helt fel. Och min behandlare kommer efter 45 minuter och säger åt mig att skärpa mig, jag som har gjort "så många framsteg". Jag blev så himla arg över att hon kunde vara så blind och inte alls kunde ta mig på allvar, vad var det som krävdes för att få henne att förstå?! Jag tog mina grejer och gick därifrån, och sedan dess har vi inte pratat. Hon ringde upp och var jättearg på mig en gång, och hon har lämnat flera irriterade meddelanden på min telefonsvarare. Hon är arg på mig, bara det bevisar hur gammal hon är i huvudet. Vissa människor ska inte jobba med andra människor.


Och jag tänker inte tillåta någon att psyka ner mig så totalt som dom gjorde på Mando, aldrig igen. Jag går inte tillbaka dit.


Visste du att...



Källa: Ridsport Special nr2 - 08, artikel "Frukten alla faller för".

Förbenade hotmail

Ursch vad trött jag blir på Hotmail. Kul att min mail bara har försvunnit, puts väck. Och det finns ingen man kan maila till eller fråga, men det är kul. Superbra. Alla mina kontakter och sådär, bara borta. SKITBRA HOTMAIL, man blir så himla glad!

Att byta däck



Det gick bra att byta däck! Jag är värsta meckaren.

Var och handlade lite flingor och mjölk också, eller havremjölk till mig (får så ont i magen av vanlig mjölk...). Började nästan gråta i affären för att dom inte hade soyamjölk.

 Nu - havregrynsgröt och tv - tittande med mammi!

Jag blir glad av er



Åh, puss på er. Jag blir så glad av er!

Nu ska jag iväg och lära mig att byta däck på våran bil, hihi. Önska mig lycka till, I'll let you know hur det gick ikväll. Küss!

Barack Obamas tack - tal



Jag tycker faktiskt att ni borde se det här, om ni inte har sett det. Det är Obamas tack - tal. Så sjukt bra, jag får rysningar!

Hoppas att han får igenom dom förändringar han vill. Det är så otroligt svårt att få någonting att gå igenom. För det första så tar det extremt lång tid, och för det andra så är det inte säkert att alla gillar förslagen (typ dom konservativa idioterna), och då går ju inte förslagen att genomföra.

Vem höll ni på i presidentvalet? Tycker ni att rätt person vann? Jag tycker det. McCain är ju krigsveteran och ganska så lik dom förra presidenterna. Det verkar som att Obama vill slå ner murarna mellan dom olika partierna, och få alla engagerade och det tycker jag är positivt. Go Obama, "yes, we can!"

Jag är stark



Vet ni vad? Jag ÄR stark. Oavsett vad ni säger.

För vad ni än säger, hur ni än uppfattar mig, så är det bara JAG som vet vem jag är. Vad jag gör om dagarna, hur jag beter mig mot andra människor, (hur jag beter mig på internet...), hur jag beter mig mot min familj, vad jag gör med min framtid, hur och vad jag har utbildat mig till, hur mycket pengar jag tjänar/inte tjänar, hur min sjukdom ser ut för omvärlden, hur min sjukdom ser ut för mig... jag kan fortsätta i evighet.

Nej, jag gör inget speciellt på dagarna just nu, för att mina företag är inte 9 - 5 jobb. Jag får inte så mycket pengar av mina föräldrar. Jag sitter inte och gråter efter frukost (oftast inte i alla fall, frukost är den måltid som är lättast för mig). Jag ska plugga vidare nästa höst, för jag var så himla skoltrött efter trean.

Jag ÄR stark. Jag orkade gå i skolan, jag orkar umgås med mina vänner, jag har inte tagit livet av mig trots att jag velat flera gånger. Jag har stått ut genom år av psykisk och fysisk misshandel, både från föräldrar och pojkvänner. Jag får dagligen flera kommentarer om hur misslyckad och fet jag är. Jag orkar starta företag, som dessutom är framgångsrika. Jag orkar gå ut från min lägenhet varje dag och göra saker med min pojkvän, jag orkar åka till mina hästar och rida, trots att jag känner för att ligga hemma och gråta. Jag orkar lyssna på folk som har problem med sina liv, trots att jag har det värre än dom. Jag orkar hjälpa dom som har problem. Jag är frikostig med min hjälp och med mina pengar, jag har jobbat som volontär trots att jag har en psykisk sjukdom.

Så kom fan inte och säg att jag inte är stark. För om det finns något jag är säker på, så är det att jag är stark, och jag kommer att klara av ALLT jag tar mig för.

Bloggkoll

Vad lustigt. Jag ligger tvåa på bloggkolls lista över Hälsobloggar.
Totalt så ligger jag på plats 173. Inte illa pinkat.

Att ligga och gråta över att man är fet



Jag låg och grinade och panikade halva natten igår i Boyfriends armar, för att jag mådde så himla dåligt. Jag hade sådan fruktansvärd ångest, kände mig så äcklig och tjock.

Nu ska jag försöka äta frukost.

FUCK, jag är fet!



Jag ser ut som henne i spegeln, jag är så tjock, jag får panik, jag kan inte andas, jag är fet, fet, fet, värdelös, misslyckad, missfoster, inte perfekt, jag dallrar, min mage är svullen, mina kinder är tjocka, panik, stress,

Nu, sit - ups.

Dilemma



Så nu då? Ska jag skita i allt? Fuck, I'm stupid.

Jag har ätit ganska bra idag, och jag hatar mig själv ännu mer än jag tycker att det är bra. Jag får sådan SJUK ångest när jag tänker på det jag har ätit och druckit idag. Jag får panik, jag vill bara dö.

Jag ser ut som ett sjukt Afrika - barn, min mage är helt jädrans uppsvälld och jag mår sjukt illa. Fuck. Jag är så jävla dum.

Jag vill också kunna äta godis

Jag vill också kunna sitta och titta på Desperate Housewives nu och samtidigt äta lite godis - och njuta. Inte träna bort det efteråt. Inte sitta och göra sit - ups samtidigt som jag kollar på TV. Förstå vad underbart att kunna göra det!

Jag hatar anorexi



"Mat är kärlek, och det är jag inte värd." Säger man det högt, så låter det så dumt. Ändå ekar det i mitt huvud hela dagarna. "BOM, BOM, BOM," skriks det i mitt huvud, så ofta att jag börjar känna mig galen.

Vad sjutton är felet? VARFÖR kan jag inte bara äta? Jag vill ju så gärna bli frisk, jag vill, vill, vill! Det gör ont i hela kroppen av längtan just nu, och tårarna bränner i halsen. Jag vill vara normal. Fan vad jag har sabbat mitt liv med den här sjukdomen.

Jag vill kunna äta mat utan ångest. Jag vill kunna äta en stor portion utan att få så ont att jag kräks, jag vill kunna äta mycket mat, och jag vill kunna äta all sorts mat utan att kräkas. Fyfan vad värdelöst, jag mår så dåligt just nu. Jag har sådan ångest. Jag kommer antagligen att kräkas upp middagen snart.

DAMN, jag hatar mig själv. Och jag har så ont i magen just nu.

Mamma har gömt vågen



Mamma har gömt vågen. Jag har panik! Jag mår verkligen jättedåligt.

Jag har kräkts två gånger idag. Jag fick panikont i magen efter två måltider och kräktes direkt när jag hade ätit färdigt.

Nu har jag JÄTTEÅNGEST. Jag vill bara lägga mig och sova och aldrig mer stiga upp.

I made it!



Jag är lite stolt. Jag hade jordens ångest idag inför middagen, men jag satte mig ändå i bilen och ÅKTE och köpte mat och ÅT. Att jag klarade av det, det är så sjukt stort.

Fast nu är jag ju förstås SKITFÖRBANNAD på mig själv för att jag har ätit. Rösterna i mitt huvud skriker att det var onödigt och att jag måste kompensera/kräkas och att jag är äcklig och värdelös och förtjänar inte att äta. Min mage är sjukt uppspänd. Skitjobbigt. Jag vet inte var jag ska ta vägen!

Han låter mig äta det jag vill



Det var förresten kaos igårkväll, för i princip ALLT är stängt på Gotland under vinterhalvåret. Det enda som var öppet var typ McDonald's och MAX. Och tro mig, jag tänker INTE äta där, sjukt snuskigt.

En av våra kompisar propsade på att vi skulle äta på Donken, och jag fick panik, för jag vill inte stå och skrika ut att jag inte kan äta något där. Då lade sig Boyfriend i, som en riddare på en vit springare, och sade att jag inte kunde äta något därifrån. Och våran kompis var smart nog att inte protestera mot det (han har nog redan förstått att jag har... matproblem).

Det är det som är så bra med Boyfriend. Det som är så dåligt med Boyfriend är att han är så lättlurad. På lördagen köpte han ett äpple till mig, eftersom jag inte hade ätit något på hela dagen, men jag orkade inte sitta och slafsa med det, så jag lade undan äpplet. Och han märkte inget förrän igår.

Gotland, GGN



Jag har haft det jättebra på Gotland med Boyfriend och våra vänner!
Vi hade det jättemysigt, pojkarna åkte lite cross och kollade på crosstävlingen GGN.

Maten gick sådär. På lördagen åt vi på en kinakrog och på söndagen åt jag sallad två gånger. Både lördag och söndag sprang jag runt så mycket att jag fick jordens blodsockerfall och mådde jätteilla. Inte bra, kroppen skrek efter näring, men jag fick jordens ångest efter dom tre måltiderna. Det fick duga.

Hoppas att ni har haft en bra helg!

Dumma idioter

Jag gillar att så fort jag skriver att jag ska bort så passar alla på att göra reklam för sina bloggar, för att ni vet att ni kan kommentera direkt och att jag inte har tillgång till dator, så att jag kan ta bort dom. Moget, sjukt moget.

RSS 2.0












HälsaBlogg listad på Bloggtoppen.se