Dryg, drygare, drygast








Angående dryghet:


Det var någon som tyckte att jag var dryg som skröt om att jag bara umgicks med rika personer för att dom åtminstone inte snor från mig och att jag har dubbelmoral.

Vet du, det är en jäkla skillnad på att vara trevlig mot alla och välja mellan vilka man umgås med eller att vara otrevlig och tro att man är förmer än andra.

Jag är ALLTID trevlig mot folk. Det är ju inte precis så att jag går fram till någon, tittar på deras kläder som ser ut att komma från H&M, fnyser och går därifrån. Det finns inte i min värld att jag skulle göra så.

Jag har haft flera vänner som inte har haft samma ekonomi som mig, men det slutar alltid likadant, att dom lånar pengar och kläder av mig men dom lämnar aldrig tillbaka något. Är det så konstigt att jag väljer att inte umgås med dom då? Hade en rik person gjort samma sak hade jag ju valt att sluta umgås med den personen också.

Angående mitt utseende och att jag skulle skryta om det och mina märkeskläder
- säg när jag har gjort det så ska jag kommentera det. Jag HAR sagt att jag ofta blir missförstådd för att folk bara ser till mitt utseende - det är väl inte att skryta?!

Jag har skrivit att jag blir ledsen över att folk jämt dömer mig för mitt utseende och mina kläder. Har ni någonsin sett mig skriva: "alltså idag var jag så jävla snygg, jag hade en perfekt hårdag och alla glodde på mig för att jag var så snygg, and who can blame them? Jag är så jävla snygg att det gör ont i folks ögon, och jag älskar det!"

Jag tror att du blandar ihop mig med Kissie.

Kommentarer
Postat av: Emma Damm Drawings

är det du på sista bilden?

2009-10-23 @ 10:51:43
URL: http://emmadamm.blogg.se/
Postat av: Marie.

Hej. Är det du på bilden längst ner? :)



tack för din blogg.

2009-10-23 @ 11:32:53
URL: http://mmmmm.blogg.se/
Postat av: Gröna Anna

Bra skrivet!



Viktexperiment i min blogg, jag tror det kan vara ganska tankeväckande. (Och hoppas att det goda syftet vinner över tanken att det här bara är ett billigt trick för att locka läsare till min blogg.)

2009-10-23 @ 12:07:40
URL: http://metrobloggen.se/gronaanna
Postat av: Marie

Ödmjukhet är viktigt, det verkar du ha

2009-10-23 @ 12:11:33
URL: http://mymarie.blogg.se/
Postat av: J

vem är tjejen på tredje bilden?

2009-10-23 @ 12:30:39
Postat av: L I L I J A

Vem är den sista?

Rebecca, Kissie & ..?

2009-10-23 @ 12:38:42
URL: http://lilija.com
Postat av: Angelica

GAH! jag hatar, VERKLIGEN HATAR KISSIE! Hon är en skam för Sverige, och inlägget hon gjorde om Blondinbella för några dagar sen är ju bara ett bevis på hur jävla funtad fjortis-kissie är! Varför finns såna människor? Vad är det dom vill få ut av att göra sig "roliga" på andras bekostnad?

2009-10-23 @ 15:10:22
Postat av: Johanna

"Varför tror du att tjejer inte gillar dig?

Därför att:

1. Jag ser bra ut.

2. Jag syns.

3. Jag hörs.

4. Jag har en jäkla utstrålning.

5. Alla killar ”älskar” mig.

6. Jag är rik.

7. Jag kan verka bitchig om man inte känner mig.

Det finns tusen anledningar, men tjejer ser mig som ett hot. En gång när jag var ute satt våran kära bloggerska Kenza och kollade snett på mig."



Jag tycker att det är en tråkig/konstig inställning från en smart tjej som dig, att utgå ifrån att ALLA tjejer tycker att du är så jäkla snygg och att dom själva inte ser sig som lika snygga eller snyggare och då alltid tittar snett på dig. Denna mycket besynnerliga åsikt som du har om dig själv får dig att framstå som ganska hycklade i detta avseende, eller i alla fall ganska korkad. Det finns kvinnor som är vackrare än dig och det finns kvinnor som inte är det, men har tillräckligt mycket att vara stolta över för att inte bry sig om en sådan töntig sak. I denna åsikt framstår du inte smartare än Kissie, sorry.

2009-10-23 @ 17:14:57
Postat av: brain

Bor du i karlstad?

2009-10-23 @ 23:56:52
Postat av: Sarah

Tyvärr reagerade även jag på det Johanna skrev. Jovisst det glädjar mig att du skrev sådant, men frågan var varför tror du att tjejer (i flertal altså) inte gillar dig. Då leder nästan svaret på alla dina punkter till ytliga grejer.



En sak jag inte förstår mig på kära Paris, det är HUR kan du säga du har sådan utstrålning, men ändå lida av anorexia? Dom brukar väl se ner på sig själva och inte tycka att dom har det

2009-10-24 @ 01:57:18
Postat av: DPYKM

Johanna!

Den listan skrev Paris efter att många av oss läsare tjatat med frågan "varför tror du alla tjejer hatar dig" eftersom hon nämnt de ett par gånger. Och jag tvivlar på att Paris menade att alla 7 saker samtidigt gör att folk "hatar" henne.



Sen håller jag med dig om att man ska vara stolt över sig själv och skita blanka fan i vad andra tycker och tänker om en!

2009-10-24 @ 07:19:00
URL: http://dontplayyouknowme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se