Egoina



Jag tycker så fruktansvärt synd om Egoina (som hon väljer att kalla sig). Gulligare tjej får man leta efter, verkligen.

Låt det här bli en läxa, barn. Bli kär och älska andra, men håll det på en normal nivå. När man fallit handlöst för en person och den personen inte känner samma sak så gör man sig illa. Eller när man släpper allting och bara kan tänka på den där personen.

Vänner ska man alltid ha kvar. Man ska alltid ha egna intressen. Man måste behålla en viss mystik i ett förhållande.

Och för allt i världen, tro inte att ni kommer gifta er med personen ni blev tillsammans med när ni är 15. Din mormor och morfar kanske gjorde så, men då bestraffades "horning" med stenkastning.

Kommentarer
Postat av: Ellis

Hon är en riktig fin tjej och jag tycker verkligen synd om henne, dock har hon världens underbaraste mamma som tar hand om henne! Det gillar vi :)

2009-09-01 @ 16:27:45
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag är tillsammans med samma kille som jag blev tillsammans med när jag var 17. För ÅTTA år sedan dårå. Så, det är inte bara mormor & morfar som gör så. Träffar man rätt så gör man, oavsett ålder.



Däremot är det såklart dumt att ge upp allt runtomkring och bara leva för den man är tillsammans med, det är nog inte nyttigt oavsett om man håller ihop förhållandet eller ej...

2009-09-01 @ 17:42:02
Postat av: m

var det inte hon som gjorde narr av dig i sin blogg förut? har för mig att hon länkade dig och gjorde narr av ditt namn eller så, länge sen dock..

2009-09-01 @ 21:27:18
Postat av: Linn

Hehe, de ser ju verkligen jättenaturliga ut paret på bilden :D

2009-09-02 @ 01:43:03
URL: http://ettpsykfallsvardag.blogspot.com
Postat av: Citrin

Jag håller med. Jag gjorde det misstaget när jag var 17, planerade hela min framtid ihop med min pojkvän och vi verkligen satt ihop med varandra! Efter tre år tog det slut och herregud... Det gjorde så ont att jag inte har ord att beskriva det ens! Men till slut kom jag över det och jag har insett att det är myyyycket bättre att ta det lugnt och inte gå händelserna i förväg - sluta tro på fjantigheter som "love at first sight" och sånt. Kärlek måste inte vara som i Twilight. ;) Man kan faktiskt, som du säger, hålla det på en normal nivå och förmodligen må btätre av det, långsiktigt iaf.

2009-09-02 @ 12:45:37
URL: http://citrin.devote.se
Postat av: ellen

ja, vi får hoppas att hon mår mycket bättre snart. älskar hennes och din blogg :)

2009-09-03 @ 11:29:36
Postat av: Anna

ja träffade min kille när ja var 15, nu är jag snart 18 :) är lika kär nu med

2009-09-04 @ 09:52:19
URL: http://ynkipynki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se