Människor det är synd om



Åh, jag blir så frustrerad.  Vissa människor är det verkligen synd om.

Ja, jag pratar om er. Er som inte har något bättre för er än att låtsas vara mina vänner och smygläser min blogg. Er som jag känner till (Danielle och CO) men inte känner, ni är okay. Jag orkar inte bry mig.

Men er det är synd om, det är ni som verkligen låtsas vara mina vänner och sedan sitter och läser. Ni är tragiska, falska, och, framförallt, patetiska.

Vet ni vad? Skrattar bäst som skrattar sist. Ni sitter där med era fula pojkvänner (eller er ensamhet) och tomma plånböcker och tycker att ni är så smarta. Ni sitter där och tycker att livet handlar om vad andra människor gör. Well, WAKE THE FUCK UP. Livet går inte ut på att ha kul på andra människors bekostnad.

Tyvärr är det så det alltid kommer vara för er. Visst, J, du ska flytta till Norge ett tag. Du jobbar på ett dagis, och sen då? Blir det kanske dagmamma? Och du då, C? Vad är det du gör nu igen? Oh, juste. INGET. Ni kommer växa upp, skratta åt andra människor, jobba på ICA och träffa någon halvful jävel som gör er på smällen, ni gifter er och lever halvmediokra liv i någon förort. Ni kommer bli feta, gamla och undra vad ni gjorde med eran ungdom.

Och NI skrattar åt andra människor. Ni kommer aldrig ta er någonstans. Så vem fan är ni att skratta?



I guess that this really proves that karma's a bitch.

Kommentarer
Postat av: a

loving it! rätt attityd - rätt väg i livet.

2010-07-21 @ 20:19:57
Postat av: Ayla ♥ Catpaw

Lool. Ja anonyma kommentarer is the shit!

Vad sägs om den här som jag fick idag? XD



*"Postat av:

Fan vad dum du är som går in på någons blogg som har ätstörningar och frågar om hon har ADHD! Vad är det frågan om? Har du någon som helst kunskap om vad en ätstörning innebär och vad för problematik som följer därefter? Du kanske kan tänka dig för en liten aning innan du kastar ur dig grejer! Skaffa lite baskunskaper lilla gumman!"*



Mitt svar:



*"Postat av: Ayla ♥ Catpaw

Varför vore det dumt?

Hon har ju skrivit mycket snarlika symptom över åren och frågan var ju knappast "eeh vafan haru ADHD lr nåt loooll" utan faktiskt en ordentlig jämförelse mellan det hon skrivit/antytt i sin blogg och många olika sätt på hur min ADHD yttrar sig för mig PERSONLIGEN, som dock INTE lider av någon ätstörning - DESSUTOM med förklaringen att mycket sådana symptom givetvis kan skapas av en ätstörning i sig (mina förvärras när jag har dålig kosthållning t ex) så om symptomen inte framkommit förrän efter hon fick ätstörningen så är det nog på grund av den.



Ja det har jag och vad fan skulle jag ha kastat ut? :S Har du ens läst vad hon svarat?

Stör mig extra mycket på "går in på någons blogg som har ätstörningar" - wtf?

Vet du hur länge jag har läst hennes blogg och aktivt kommenterat?

Jag är knappast någon främling som dyker upp och börjar försöka applicera och slänga massa skit på henne.

Det var inte så länge sedan som hon till och med gjorde ett inlägg utifrån en sak jag skrivit - dvs hon VET vem jag är! Och hade hon haft något emot det jag skrivit så hade hon ju självklart sagt det eller inte publicerat kommentaren, så varför blir du sur?

Du kan ju börja attackera de som faktiskt kommer in och försöker få "tips på hur jag ska få anorexia" och försöker hacka på henne för att försöka få henne att avslöja sin vikt, personlig information om sig själv och sitt namn vilket är fruktansvärt själviskt och respektlöst.

Jag har PERSONLIG erfarenhet om ADHD och den grova problematik som medföljer då jag ALLTID HAFT DET, så det jag skrev är knappast någonting jag utan "baskunskaper kastat ur mig utan att ha tänkt mig för" apropå vad jag skrev.



Du kanske kan skaffa dig baskunskaper. Vet du ens vad ADHD innebär?

Många som har ADHD utvecklar ätstörningar: anorexi och bulimi räknas till och med som KOMORBIDA sjukdomar, min BÄSTA VÄN som har odiagnosticerad ADHD har till och med börjat utveckla en ätstörning - det var ingen dum eller orimlig fråga som jag ställde och det var knappast utifrån okunskap och impulsivitet som frågan skrevs. "Fan vad dum DU är" som går in på min blogg och börjar bråka över någonting som jag iallafall känner är VÄLDIGT svårt att missuppfatta.

Du behöver verkligen inte oroa dig. :S"*



Wtf var det jag skrev som fick henne att reagera så? O.o

Hon får det att låta som att jag skrev typ "ööh du har fan eeeente anorexia du har damp du borde kanske kolla upp det lixx innan du sitter och bloggar om deet ja vet bäääzt så håll käääääft" eller något. Idunno. Det är särskilt weird när du ändå faktiskt skrev "du vet att jag älskar dina kommentarer!". Eller hmja, personen kanske trodde du var sarkastisk? XD



Fan vad jag är trött på att alltid behöva försvara mig.

Blev t ex storbråk förra året på Facebook för att jag bad en vän (som jag sedan inte pratade med på över ett halvår innan det blev vänskapligt igen) att sluta vara elak. ALLA hoppade på mig. Helt sinnessjukt.

Sedan gjorde jag det där arga inlägget på min blogg apropå ADHD och så var det ju självklart en person (som jag är rätt säker på att jag vet vem det är!) som skrev typ att jag inte ska skylla "alla mina personlighetsproblem på ADHD" och bara... lolwut.

Mitt personlighetsproblem ÄR ju ADHD haha.



Ja, vänner kan vara så jävla kajdfgkjadfkgjf. Önskar att fler människor var så öppna som jag. Är så konstigt när jag väl hamnar i något bråk för folk verkligen SÖKER efter det ibland.

Herregud inte sitter jag och går runt och snackar skit om folk (såvida jag inte faktiskt SÄGER att jag snackar skit), det jag säger är ju sant utifrån min uppfattning och jag är inte den som går runt och säger "ÅÅH SÄG INTE TILL DEN HÄR ELLER DEN HÄR PERSONEN" om det faktiskt inte handlar om någonting som kanske sårar någon jag TYCKER OM.

Tycker jag inte om personen så får folk sprida det jag säger hur mycket de vill - antagligen har jag redan sagt det själv till personen ifråga haha.

Förstår inte varför detta ska vara så svårt.

Till och med du gör det trots att du försöker vara anonym, och med class!

Ingen av oss andra vet vilka du snackar om, men det skulle inte förvåna om dina "vänner" går runt och snackar skit om dig för allt och alla som varken har någonting med saken att göra, inte kan sätta sig in i det och inte heller är intresserade.

Facepalm på brudar.

Varför är det så svårt att vara öppen om saker?

Om någon blir irriterad av mig och inte heller GILLAR mig så är det väl inte så jävla svårt att förklara det för mig? Är ju ännu värre att få reda på i efterhand: "du störde allihopa och de gillade inte dig".

Men fan vad pinsamt då, varför sade ingen något? För rädd för att man kanske skulle stått upp för sig? Om de nu ändå inte gillar mig så bryr de väl sig inte om mina känslor?

Varför skratta bakom ryggen när det faktiskt är precis lika omoraliskt som att göra det framför mig ändå oavsett?



YES YES YES wall of text :( men ja, bättre att inte lyckas hålla käften här än säga allting högt i verkligheten iaf! XD

2010-07-21 @ 21:56:47
URL: http://ayla.blogg.se/
Postat av: brody

du får livet att låta så hemskt =( vad ska man göra av sig själv och sitt liv, vem är det som bestämmer att det är meningsfullt?! =(

2010-07-21 @ 22:18:38
Postat av: Z

Jag tycker att Du själv är ganska duktig på att klanka ner på andra människor, i tid o otid?



En annan sak som jag skulle vilja belysa för Dig är att alla människor inte mäter sin lycka o framgång i vad man åstadkommer/åstadkommit KARRIÄRSMÄSSIGT i sitt liv.

Det finns så mycket annat som väger tyngre! Det borde väl Du veta, som växt upp utan kärlek (?).

Att vara tyst med sig själv, i endast sitt eget sällskap, klara av att möta vad som än dyker upp ur den där bottenlösa källan som är ens inre - DET är starkt, DÄR krävs karaktär, mod och disciplin. Läsa böcker, skaffa bra betyg o ett eftertraktat jobb - visst; skitbra, o praktiskt, men sen då? Tjäna pengar - till vad?!



"Happiness only real when shared"



Om Du vill dela lite lycka, eller kanske olycka - hör av Dig ;)

2010-07-21 @ 22:34:23
Postat av: Que

"jobba på ICA och träffa någon halvful jävel som gör er på smällen, ni gifter er och lever halvmediokra liv i någon förort."



Men är det något fel i det? Alla kanske inte har ambitionen att bli nästa ingvar kamprad. Kanske är man lycklig trots sitt svenne liv med barn och en halvful jävel.

2010-07-22 @ 00:08:53
Postat av: oda

Men... vi följer din kamp och kämpar vid din sida. Vad har jag gjort för fel, varför skriver du ett sådant inlägg? Du vet inget om mig, jag är jävligt bra ska jag tala om för dig! Och det är du också, så förbannad bra och godhjärtad. Att resa sig ur all skit och skapa ett liv, och till på köpet motivera tusentals andra att kämpa, det säger mycket om dig som person.

2010-07-22 @ 10:36:29
URL: http://odaskamp.blogg.se/
Postat av: sofia

jag vet att du förmodligen har rätt i det du skrev, men rent allmänt, varför är du så rädd för allt som har med medelsvensson att göra? att det är något dåligt och in your face när det kommer till de du skrev om är säkert rätt (eftersom de troligtvis är tomma på insidan men är på andras svagheter fast de är sämre), men även i andra inlägg verkar du lite.. rädd.. (?) varför?



ha en kalasfin dag med mycket sol i hjärtat <3



kram!

2010-07-22 @ 17:46:53
Postat av: Anna

Det här med att leva sitt liv genom andra, vare sig med positiv eller negativ inställning, är ju åt helvete. Tror att de flesta

som har lite insikt inser det själva.

Faktiskt så är det förbannat synd att ditt språk är så illa, du verkar ju vara inställd på att ge intryck av att vara någon slags litterärt högutbildad kulturelitistisk bloggare, right?

Läs lite fler Faulkner-böcker, lite färre av Stephanie Meyer.

Slöseri, du vet bättre än så...

2010-07-23 @ 06:51:49
Postat av: Jenny

Fattar din poäng... Men... vadå så du menar att allt mer eller mindre handlar om att vara smal och rik?

2010-07-23 @ 12:46:04
URL: http://sweetholycrap.blogg.se/
Postat av: Nina

Åh, jag mår illa då jag läser detta, så jäkla ytligt. Uhg!



Att vara snyggast, rikast, smartast är inte allt här i livet, det är inte heller faktorer som ger lycka... Jag hoppas verkligen att du inser vad som faktiskt är VIKTIGT här i livet, så att dina barn slipper växa upp i ett lika kärlekslöst hem som du själv har gjort.

2010-07-23 @ 19:32:22
Postat av: s

förstår inte ens varför jag läser din blogg. Det enda din jävla skitblogg handlar om är hur synd det är om dej, hur sjuk du är, hur duktig du är, hur snygg du är, hur framgångsrik osvosv. Fyfan. Väx upp och sluta låtsas vara nåt du inte är. När får vi se nåt av din jävla framgång? När får vi höra låten han dedikerade åt dej? patetiskt, du lever i ditt egna fantasiland. Och tror att vi köper det. Det är ok att inte vara smalast, snyggast, rikast och bäst.

2010-07-24 @ 13:26:49
Postat av: sofie

det verkar som att du klagar på andra människor rätt mycket också?

och tycker du att dom som jobbar på ica är sämre än dom som sitter i regeringen eller?

jag tycker inte att livet går ut på att vara smal, snygg och rik. det är att må bra, och det kan man göra på många sätt, vare sig hur fattig eller ful eller outbildad man är.

men det är bara min åsikt, och alla tycker ju olika.

2010-07-25 @ 02:07:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se