Charles Manson (grafiska bilder, VARNING!)




Han är idag cirka 76 år gammal. Uppväxt med en alkoholiserad slampa till mamma, utan att veta om vem som var pappan. Mamman rejected him och sålde honom till en servitris för en kanna öl. 

Han växte upp och gjorde en massa rån och dylikt. Hamnade i massvis med olika pojkskolor och ungdomsfängelser, men rymde varje gång. 


Gruppen/sekten han skapade kallade sig för Manson - familjen. Drogorgier var vanliga. Manson fick sin mycket inspiration av The Beatles, bland annat låten Helter Skelter.

Manson mördade aldrig själv någon, men han fick familjen att mörda för honom. Bland annat Sharon Tate (Roman Polanskis fru) samt ett sällskap som var hemma hos henne. Morden var bestialiska och man tog bland annat hennes blod och skrev "PIG" på ytterdörren. 

Dagen efter dom morden åkte familjen till LaBiancha (en av personerna hette Rosemary) och mördade dom. Manson följde den här gången med för att visa hur det skulle gå till. 


En av anledningarna till att han blev så känd var att han "tog död" på det glada 60 - talet. Folk pratar om att han slet iväg Amerikas oskuld. Känd som "the man that killed the '60ths"


Det är INTE sant att dom tog ut Sharon Tates baby (hon var gravid i åttonde månaden, som ses på bilden ovanför). 

Det finns en film från 2004 som heter Helter Skelter. Ladda ner HÄR. Se crimebilder från alla möjliga fall HÄR (Jack the Ripper m.fl.). Från Mansonfallen specifikt, HÄR.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Öhhhmmm... Jack the ripper? De är inte Manson-inspirerat, du vet det va? Inte ens lite.

2011-08-06 @ 04:53:18
URL: http://iwantaperfectsoul.blogg.se/
Postat av: Felicia

Brutala bilder men tycker manson är en jävligt intressant människa kul att du skriver om honom.Har kollat på filmen helter skelter han är riktigt sjuk i huvudet.

2011-08-06 @ 08:31:46
Postat av: Paris

Jenny: shit, du är så korkad att klockorna stannar. Hade du BEMÖDAT dig med att kolla upp sidan hade du sett att Mansonmorden är med OCKSÅ.



Sedan finns det brottsplatsbilder från ANDRA SCENER OCKSÅ.



Pucko, lär dig läsa.

2011-08-06 @ 08:57:09
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Matilda

Så sjukt intressant av någon anledning.. Äcklande intressant. Usch.

2011-08-07 @ 15:52:23
URL: http://youcantstealmylove.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se