Magic - tävling!



Hörni! Jag har fått ett jättebra erbjudande.

Ni vet den nya energidrycken Magic? Jag har blivit erbjuden att lotta ut några stycken av dom.



Så om ni skickar er bästa motivering till varför ni behöver mer energi (och smicker skadar inte heller... hehe), så väljer jag den bästa och skickar lite energi till er!



Jag har provat drycken, och jag tycker den är supergod. Den smakar visserligen väldigt annorlunda jämförelsevis med andra energidrycker... lite som rosa tuggummi, på något vis. För mer information om Magic på deras Facebook - sida HÄR. Magic innehåller bara naturliga ingredienser, fri från smakförstärkare, konserveringsmedel och färgämnen - just how I like it!!!

Kommentarer
Postat av: F

ååh vart kan man köpa den någonstans? tack för en grym blogg älskar din ärlighet. kram :)

2011-02-22 @ 16:53:06
Postat av: Paris

du kan vinna den gratis om du skriver här :P

2011-02-22 @ 17:05:11
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: S

Jag tycker att jag ska vinna för att jag ständigt är trött. Det är awesome att kunna få lite extra energi på dagarna. Men jag är väldigt kräsen på energidryck, jag gillar helt enkelt inte smaken. Men dom här är supergoda! :)

2011-02-22 @ 17:10:23
URL: http://sunniest.blogg.se/
Postat av: Nossie

Jag är visserligen jämt trött (ligger och vilar i sängen i skrivande stund) men hallå, det finns kaffe för sådant! Jag tycker att jag ska vinna för att:

1. Ha något gott att dricka istället för vatten (jag är en törstig människa)

2. Jag vill testa något nytt! Och denna verkar smaka gott!

3. Jag vill vinna en tävling för en gångs skull så jag kan få skryta lite, hihi

4. Jag är trött just nu, och bara tanken på att vinna gör mig piggare (ja jag vet att jag säger emot mig själv i första meningen, men ändå, haha!)

2011-02-22 @ 18:01:46
URL: http://rainbowspray.blogg.se/
Postat av: annA

Mest för att jag flyttat till Jämtland och inte kan leva mitt vanliga redbullight- och take away liv, och sedan saknar jag våren som inte kommer hit än på några allvarligt långa månader, och staden och pulsen. Ja, du hör ju, jag behöver definitivt lite Magic i mitt liv!

xoxo

2011-02-22 @ 18:32:14
URL: http://frken.tumblr.com
Postat av: Selin

Jag vaknar 7 och åker hemifrån vid 8, pluggar från 9 till 16 och jobbar från 17 till 21 och är hemma vid 22 och går och lägger mig innan 23. Där emellan måste jag fylla på mitt energiförråd och energidrycker för göra det rätt så ofta och att smaka en ny och "nyttigare" skulle vara alldeles, alldeles underbart Paris. Kram!

2011-02-22 @ 20:37:47
Postat av: Kajsa

Jag ska vinna för att jag älskar enerigdrycker, speciellt redbull (med vodka helst hehe) och är galet nyfiken på den här Magic. Jag behöver lite energi i mitt liv just nu. Jobbar på som en dåre på ett ansträngande lagerjobb samtidigt som jag försöker äta så lite som möjligt (ingen bra kombo, I know). För övrigt så älskar jag din blogg, har läst den i flera år faktiskt men tror att detta är första gången jag kommenterar. Dåligt av mig! Jag är så glad att du är tillbaka här på blogg.se och bloggar aktivt igen. Började sakna dig en period där. Du inspirerar på så många sätt (och då menar jag verkligen inte att sluta äta!). Så keep up the good work och låt mig vinna lite Magic!

2011-02-22 @ 20:39:16
Postat av: moa

Hej jag heter Moa och är något utav en energidrycks fantast! Har en samling i min bokhylla där nu 103st burkar och flaskor med energidrycker står uppradade (olika). Drömmer om att gå hamna i guinnies rekordbok en dag och även skapa ett eget märke :)

Så jag vill helt enkelt vinna för att det finns ingen som skulle bli så glad som mig över lite energidricka (tvivlar jag på iallafall)!



Bra blogg förövrigt, kämpa på jag tror på dig!

kram

2011-02-22 @ 21:48:49
Postat av: Bella

Wow, på riktigt!? Det här är helt olikt dig ju :) Men coooooolt! :D Jag skulle vilja vinna sjukt cool energidryck för att helt ärligt så har jag aldrig smakat den. Vore kul faktiskt :) Sen så finns det alltid sprit att blanda ut det med annars, HAHA! Nej men allvarligt talat, hade jag inte vart student hade jag lätt köpt mer energidrycker, bara för att jag gillar den lilla kicken. Det är ju bättre än droger (som jag inte testat) och det är ju lagligt till och med! Skönt att ha ibland när man har råd och behöver lite extra för att kunna tenta-plugga hela natten, haha ;) Dessutom vore det kul att kunna vinna något ibland. HERREGUD vad långt detta blev men jag vill verkligen berätta så mycket för dig ;) Du är så himla underbar, Paris. Detta säger jag inte för att vinna energidrycken för jag har skrivit så innan men om det hjälper så är det väl bra ;) SKÖT OM DIG SNYGGING <3

2011-02-22 @ 23:07:04
URL: http://thisisreallymeforsure.blogg.se/
Postat av: -

Hmm smicker alltså ;) jag har läst igenom hela din blogg tre gånger... Det är faktiskt sant, säg att jag inte har något liv som inte gör något annat, hehe men så är det.

Anledningen: Det här låter så jäkla konstigt men jag har så jäkla mycket att göra har gentligen inte tid till något annat än det jag borde men ändå så ligger jag framför datorn hela dagen. varför? jo för när jag har för mycket att göra så kopplar jag bort allt och gör istället ingenting. jag kan inte förmå mig till att göra något alls. fan vad jag hatar mig själv!

Så nu ligger jag efter med massa skolarbeten och jag går sista terminen så jäkla hemskt måste komma ikapp asså. Så jaa det vore kul att testa den där drycken för att se om den funkar. jag hoppas på...magic haha

Måste bara säga att jag verkligen älskar din blogg, jag höjer dina sidvisningar kollosalt varje dag ;)



Ha det bra!

2011-02-23 @ 00:13:51
URL: http://specialsecrets.blogg.se/
Postat av: F

Haha Ja jo men inte för att låta självömkande men jag vinner inte så ofta. Dessutom har jag aldrig druckit energidryck förrut och med tanke på dem som skrivit här så verkar det som att dem behöver det väldigt mycket mer!! Shit jobba och plugga sådana tider, My god!

2011-02-23 @ 08:32:27
Postat av: Mia

Känns som jag skulle behöva hinka i mig fem burkar för att komma ur sängen efter 5 dagars feberdvala. Din blogg har jag följ dock med säkert 15 besök om dygnet. Så kort sagt: jag gillar din blogg rätt mycket tjejen.

2011-02-23 @ 09:22:28
Postat av: Linnea

Jag och min kille har flyttat långt från alla vi känner till Gotland för att studera. Vi båda bestämde oss här för att ta tag i oss själva och börja träna istället för dega framför tv:n varje kväll. Och oj vad bra det går! Vi har fått så mycket energi av träningen! Tyvärr är vattnet på Gotland otroligt kalkrikt vilket får det att smaka "torrt". Inte så peppande innan träning alltså att dricka torrt vatten. Du har inspirerat mig att vara hälsosam och inte låta det gå för långt och det är jag väldigt tacksam för. Lagom mycket träning och mycket mat blir det. Det enda som saknas är något mindre torrt att dricka innan träningen.



Kramar Linnea

2011-02-23 @ 09:48:54
Postat av: Lina

jag har läst din blogg superlänge, vart riktigt glad då du började om att skriva för inte så längesen efter din lilla pause :)(om det var smickersmördelen) har väl inte jättemycket att komma med förrutom att jag jobbar väldigt mycket, vill hinna/orka träna efter jobbet då jag är grymt missnöjd med hur jag ser ut.och har äntligen börjat göra något vettigt åt det istället för att bara skita i att äta. därför skulle nog uppskatta energidrycker! :) Mvh Lina

2011-02-23 @ 17:57:34
Postat av: josefine

Mina vanliga dagar ser ut som så att jag kliver oftast upp 6 på morgnarna för att sen åka och jobba, när jag är hemma och har landat har klockan hunnit bli 21 och då är man ganska slut.. Jag dricker powerking någon dag och kaffe varje dag så klart men det skulle absolut vara kul att testa på den här och jämföra:) Ha det bra Paris!

2011-02-23 @ 23:35:47
Postat av: Emma [MissGrimm] Ung, ensamstående mamma

Klart jag behöver energi - har ju tio kilo turbo-unge som ska roas dagarna i ända. Då behövs det energi :P

Och just de ja - du som är så underbar och smart och omtänksam borde ju inse att jaaaag behöver det här priset allra mest ;)



Kram på dig!

2011-02-26 @ 08:54:17
URL: http://missgrimm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se