Läggas inFörmodligen kommer dom dragandes med det alltid så underbara LPT och kör upp den i röven på mig. Jag vet inte hur det blir ännu, jag är förvirrad, har huvudvärk, och kan inte sova i vanlig ordning. 

Ja. Det var det hele. Mycket mer har jag inte tagit in eller förstått eller kan göra något åt eller berätta. Min hjärna är som sagt på soptippen.


Tills dess, see you when I see you, have a great day, and be kind to one another.

Kommentarer
Postat av: Anonym

WHY?!

2011-09-05 @ 19:30:27
URL: http://pulsera.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Önskar du kunda fa ma bra

2011-09-05 @ 21:35:19
Postat av: Elin

Du verkar vara en så stark person. Och vet du, det tror jag att du är också. Extremt stark. Bara du skulle använda all din destruktiva kraft i motsatt riktning.Jag har lidit av depression i flera år nu. Stundtals (oftast) svårt att orka leva mitt liv fullt ut dvs. avsluta mina universitetsstudier etc. Vill leva. Men vågar inte.En förgörande mörk cirkel. Att misslyckas för att slippa känna att du inte har lyckats.Suga i sig orden av beröm från andra människor men samtidigt hata dem för att du vet att du inte är den där duktiga, snygga, ambitiösa, intelligenta människa som de beskriver. Du är så långt ifrån. Så så långt ifrån....När ska de upptäcka sanningen?

2011-09-05 @ 22:12:46
Postat av: anonym

Hej Paris. Jag undrar en grej, och jag vill verkligen ha svar. Vad tycker du om Modekungens nya modell? Hon i rött. Kolla deras facebooksida. Är det inte ganska obv. att hon lider av anorexi? Eller är jag bara störd?

2011-09-06 @ 00:33:22
Postat av: helen

anonym; det behöver hon inte vara,

finns faktiskt folk som är äckligt smala,

och som faktiskt har jättesvårt att gå upp i vikt..

2011-09-07 @ 18:11:22
URL: http://helly.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se