En annan rolig grej

Är folk som är inne på hälosidor. Jag har aldrig fattat grejen med dom. Det jag (vi!) gör mot oss själva är inte nyttigt. Eller hälsosamt på något vis.

Om jag behöver tips / info om mat / träning / annat, då går jag väl in på en Pro - Ana - sidan, inte fan går jag in på en sida som rekommenderar tallriksmodellen och fem mål om dagen?

Kommentarer
Postat av: Sandra

Du kanske ska försöka att inte lyssna på dem? Även fast det är svårt.. du borde försöka göra någonting för din egna skull,för jag antar att du inte vill ha det så som det är nu?

2007-12-12 @ 17:31:06
URL: http://Sil3nce.blogg.se
Postat av: Melody

det är inte bra för att gå ner i vikt snabbt & bli skelett-smal, men det är bra för kroppen. Kroppen mår bättre av fem mål mat om dagen och frukt oså, än av svält, även om den enligt dig, inte ser bättre ut av det.

2007-12-12 @ 18:39:29
Postat av: emma

melody: men daah, det var ju precis det hon skrev! måste alla vara så jävla duktiga hela tiden, varför inte bara låta oss göra our thing? mind your own buissnes, liksom

2007-12-12 @ 18:50:06
Postat av: Nella

Jag såg din blogg och ville kommentera men försökte hålla mig. Men jag kan inte hålla mig. Ja du blir snygg och smal som jessica Alba om du äter fem små nyttiga mål om dagen. Men vill du se ut som ett knark offer Ala amy winehouse så funkar nog din äpple-te diet. Lycka till! :D

2007-12-12 @ 22:13:03
URL: http://nellas.blogg.se
Postat av: Maria K

Sällan du svarar på kommentarer va? Jag efterlyser fortfarande ngn reflektion/kommentar på mitt inlägg i "sömn i tre timmar" 6:e december....

För att kommtentera detta inlägg och de andras tankar.. Se lite längre än bara till mat och vikt. Det bottnar i ngt annat... jag är helt övertygad, jag vet. Av egna erfarenheter..

2007-12-13 @ 09:51:12
Postat av: I love sexy curves!

En kvinna har curves, det är det som är det sexiga och det är det som alla män tänder riktigt ordentligt på! att ha någon att kela med inte bara skinn och skelett!

2007-12-13 @ 13:33:40
Postat av: AnnaP

Sandra: Det är svårt, jag har försökt, tro mig. Deras röster finns i mitt huvud hela tiden, talar om för mig hur äcklig och tjock jag är. Att ha hört det i hela sitt liv, och sedan att försöka få bort det, jag vet inte ens om det går?
I love sexy curves: Kul att du tycker så. Har du pojkvän?

2007-12-13 @ 17:07:25
URL: http://myanalife.blogg.se
Postat av: Lilium

Skriv din msn till mig via kommentarer ;) har ju den där acceptera innan de syns funktionen så slipper alla se den

kram!

2007-12-13 @ 17:07:47
URL: http://jonesy.blogg.se
Postat av: AnnaP

Maria K: Jag har svarat nu.

2007-12-13 @ 17:15:38
URL: http://myanalife.blogg.se
Postat av: Maria

Okej Anna, tack så mycket för din kommentar. Jag tänker vara lite jobbig och spinna vidare med att säga att du inte är ovanlig på något sätt. Beskrivningen av din tillvaro låter precis som min skulle gjort. Fullt "normal", populär, socialt begåvad, bra betyg,omtyckt på jobbet, lycklig barndom osv osv.. Jag tror många med ätstörningar har en liknande bakgrund som vi har... oftast rätt framgångsrika personer. Jag kan inte heller sätta fingret på VARFÖR jag blev sjuk, men i slutänden har det inte med min kropp eller vikt att göra. Så mycket vet jag. Att jag i dagsläget fördärvar min kropp, min tillvaro och min framtid måste bero på något annat än några fåniga siffror.
Jag fick hjälp att förstå detta under tiden jag gick behandling för ett par år sedan. Egentligen skulle det vara läge för mig att gå en omgång till på behandlingscentret eftersom jag har ett annat utgångsläge idag dvs. att jag inte är lika farligt anorektisk som jag var då. Men jag säger detsamma som du: Jag törs nog inte, jag är inte redo. Inte än. Men jag ska säga dig att det verkligen är värt att gå en behandling. Det har ändå hjälp! Och där har du inga "rätta svar" (som du nämnde i din kommentar),utan du måste vara ärlig. Och så
länge du är ärlig och säger precis hur det är med din ätstörning kommer de inte tycka att du är normal. Jag tror att du skulle bli hjälp. Och ju tidigare desto bättre.

2007-12-13 @ 17:53:34
Postat av: AnnaP

Maria K: Problemet är att jag inte vill ha någon hjälp, inte just nu. Och jag har alltid, alltid klarat mig själv, och det ska jag göra den här gången också. Jag är stark :)

2007-12-14 @ 18:50:35
URL: http://myanalife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se