Så himla vacker

image147

Bra sångröst har hon också. Livet är orättvist.

Kommentarer
Postat av: Maria

KOmmentar på det att ALLTID KLARA SIG SJÄLV, från tidigare inlägg. Ja, det trodde jag också. Och det gör man ända tills man kraschar, och i många fall är det nog så att den som är sjuk väntar med att söka hjälp tills dess situationen är fullständigt ohållbar. Om jag ska vara ärlig så befinner jag mig i samma läge som du, så jag förstår på ett ungefär hur du tänker. Men jag har iaf gett behandlingen en chans förut, och det hjälpte verkligen då. Så därför rekommenderar jag det. Och det du sa om att hamna i något register, att sjukdommen skulle sätta käppar i hjulet för dig i framtiden, behöver du nog inte oroa dig för. Vad som sätter käppar i hjulen är att TA MED SIG sjukdommen in i framtiden. Förr eller senare tar det stopp, antingen i huvudet eller i kroppen. ALLT ÄR TIDSBEGRÄNSAT!
(Du får ursäkta att mina kommentarer blir roman-långa:)) Hoppas du kan ta in något av det jag skriver iaf.

Maria

2007-12-14 @ 19:40:00
Postat av: Anonym

Varför bryr du dig över huvudtaget om att framtida arbetsgivare hittar dig i ett register? då betyder det ju att du vill ha en framtid, och då kan du väl inte hålla på såhär? För fortsätter du me detta så lär registetret vara ditt minsta problem. Du verka själv vilja leva ett normalt friskt liv i framtiden. Varför inte sätta igång redan nu? vad är meningen med att banta ner sig och förstöra sin hälsa och psyke om man i framtiden vill leva ett normalt liv. Det är ju meningen att du ska sträva mot långsiktiga mål i livet, det är de som spelar roll i slutändan, dra inte då ner dig själv med dessa kortsiktiga "vikt mål"..

2007-12-15 @ 00:28:28
Postat av: AnnaP

Maria: Hur hjälpte behandlingen om du fortfarande är "sjuk"? Har du anorexi eller bulimi? :) Haha, det är ingen fara med långa kommentarer, jag gillar att läsa dom ;D

Anonym: Därför att jag siktar mot ett regeringsjobb. Mörkertalet med folk som har anorexi är stort. För du kan inte på allvar säga att den där supersmala, snygga tjejen i din skola / på ditt jobb inte har någon form av ätstörning? Den människan vill jag träffa. Alla har vi våra problem, mitt råkar vara en ÄS. Och den drabbar bara mig, ingen annan.

2007-12-15 @ 01:13:36
URL: http://myanalife.blogg.se
Postat av: den anonyma

Jo jag kan säga att jag i två år bodde ihop med en supersmal tjej, som tom vatt med i endel modelltävlingar. Kan garantera dig att hon inte hade nån ätstörning eftersom jag har kännt henne i tio år. Har även två andra smala kompisar utan ätstörning. har själv vatt smal tills jag slutade röka för tre år sen, nu är jag helt normalt byggd och är nöjd med det. så nej jag tror absolut inte att alla smala tjejer har anorexi. en person som gick i vår skola i högstadiet hade anorexi och såg helt sjuk ut. Anorexi för ju inte direkt bara med sig smalhet. hon såg ju ut som en slutkörd knarkare. skönt att du har lite drömmar i alla fall, trots att du bara fixerar på vikt hela tiden..och jo vi har alla våra problem men jag tror inte att vi anpassar hela vårt liv efter dessa problem, för om vi gör det, vilket anorektiker gör så är det nog dags att ta tag i våra problem..

2007-12-15 @ 20:21:43
Postat av: Maria

Anonym: Japp... helt rätt. fixeringen är total, ett heltidsarbete. Kloka ord du framfört förresten.

2007-12-15 @ 22:20:28
Postat av: Joy

Åå, jag älskar Fiona Apple! haha, förlåt för att jag kommenterar ett gammalt inlägg, men jag gillar hur du skriver så jag håller på läsa igenom allt från första inlägget :P

haha, ja att kolla på matbilder känns nästan som mitt största intresse just nu x)

2008-05-21 @ 00:01:40
URL: http://procrescophobia.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se