Eva Longoria weight tips

image288

Godmorgon, bloggen.

Kommentarer
Postat av: emelie

tjenna. Gå in och läs mitt senaste inlägg.

2008-04-14 @ 10:48:52
URL: http://emeliekarlsten.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej Anna!
Man behöver inte känna dig för att skriva det jag skrev. Det är väl uppenbart att hela ditt liv går ut på att indirekt fokusera på mat. Du måste ju ständigt låtsas att du har normala kostvanor inför folk. Tänka på hur snabbt du ska kräka upp måltiden för att kroppen inte ska ta upp näringsämnena. Låtsas inte att du har ett normalt liv med skola o pojkvän, du har ett mörkt moln över dig ständigt o det är din sjukdom.

Av någon anledning valde du att ta åt dig av min kommentar. Kanske för att det ligger någonting i det jag skrev. Läs kommentaren igen o se att det bara var den sista meningen som lät taskig (kunde inte låta bli eftersom du slänger ur dig dumheter). Du har fått 100ggr mer taskiga kommentarer förr. Du tar åt dig av en mild kommentar, det kanske beror på att ditt blodsocker sjunkit ;).

Att Jag starkt ogillar dig är taget ur luften. Tycker du verkar vara en gullig tjej men mellanåt kläcker du ur dig dumheter. Om du vill att folk ska acceptera din livstil som är osund på alla sätt så kanske du ska sluta klanka ner på folk som väljer att äta o hålla sig till normal vikt.

Mat är inget beroende, mat är ett av våra grundläggande fysiska levnadsbehov. På samma sätt som ett av våra grundläggande psykiska behov är kärlek o närhet. O det prykiska behovet vill du ju vara beroende av, varför väljer du inte bort det? jo för du styr inte dina egna val, att välja bort mat är din sjukdom, inte ett sätt att vara stark o vänja av ett beroende om du tror det. Du är ju beroende av självdestruktivitet. Du plågar din kropp för att du tror att kontrollen för tillfället minskar ångesten, fast i själv verket så matar du bara den. Vill du bli av med ett beroende o stå emot nått så ska du satsa på att bli frisk istället.

Vill inte vara elak men eftersom du blev så upprörd så måste jag ju svara på det! Och angående att jag är anonym så heter jag sandra, såg dock ingen mening med att skriva det. Vad ger det dig liksom? Kan lämna min mailadress med men vad ger den dig, finns många andra med mitt namn på eniro så du kan ju knappast söka upp mig, o skriva svar kan du göra via bloggen med.
Frågan är om du hade kläckt ur dig massa om du inte hade varit anonym? Så rätt roligt att du o andra anmärker på det med tanke på att bloggaren är anonym!!

2008-04-14 @ 10:51:36
Postat av: A

men Anna.. som att man bryr sig vad HON äter? =P

Anorex.blogg.se

2008-04-14 @ 14:38:16
URL: http://anorex.blogg.se
Postat av: Anonym

Kan du inte skriva ett inlägg om hur du gör för att stå emot maten?
rada upp 1-10 kanske?

Då hade jag blivit glad! Fin blogg och fina bilder!

Kram N

2008-04-14 @ 18:49:07
Postat av: Leah

du skulle inte kunna skicka artikeln/bilden?

2009-06-08 @ 16:27:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se