Grinig

image285

Nej, nu ska vi vara vänner här på bloggen. Jag orkar inte sura över att några bloggläsare verkar starkt ogilla mig, och kommenterar hur dum jag är. (Fuck you, liksom).

Idag ska jag plugga. Hela dagen. Otroligt spännande va?

Kommentarer
Postat av: Malin

Ta inte åt dig Anna! Dom vet inte ett skit om nått, och då ska du bara skita i dom.

2008-04-13 @ 17:05:46
URL: http://brokenspirit.blogg.se
Postat av: anonym

kul ;D
hoppas det går bra.
Idag ska jag se på film och försöka sova bort min huvudvärk!

2008-04-13 @ 17:11:11
URL: http://myprecious2.blogg.se/
Postat av: Anonym

anklagar du honom för att han prioriterar att äta framför att vara med dig? verkar lite skruvat ärligt talat.

2008-04-13 @ 17:14:54
Postat av: THOWE

Jag förstår inte att människor väljer att skriva massa skit till någon som har valt att avra offentlig genom internet. Anonyma skitar helt enkelt.

2008-04-13 @ 17:22:19
URL: http://thowes.blogg.se
Postat av: elsa

ja, ätstörningar handlar mycket om kontroll. men förr eller senare inser man att som ätstörd har man INGEN kontroll. kanske måste man sjunka till ett visst djup för att inse det, kanske inser man aldrig det. jag har insett det, men det insåg jag först då jag lades in under tvång och fråntogs rätten att själv bestämma om jag skulle stå eller sitta.

jag önskar mig ett liv utan ätstörnningar, jag skulle göra vad som helst för att slippa all den här skiten. men det är för sent för min del, för jag tror ärligt talat att har man kommit till en viss punkt så kan man inte återgå till ett "normalt" liv. förutsatt att man nu vill det. för ibland frå jag en känsla av att du inte vill leva normalt. du vill gå ned i vikt och förknippar ätstörningar med något glamoröst. visst, ibland skriver du motsatsen. men man behöver inte vara inne länge på din blogg för att inse att du eftersträvar ett svältande ideal och att du ser ned på människor som äter. visst, jag tycker så ibland. men sen tittar jag på mig själv och inser att ätstörningar är det värsta som finns, och det är inte vakert eller glamoröst. det är bara äckligt och jävligt. jag ser upp till människor som kan drick en kopp varm choklad och äta prinsesstårta (utan att spy efteråt).

du skriver att du inte har kommit så långt ännu, kan du bara ärligt svara, vill du komma så långt? om inte hur långt vill du då komma?

jag menar inte att vara elak, om jag nu framstår som det, jag diskuterar gärna med dig.

2008-04-13 @ 17:55:17
URL: http://spaderdam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se