Kissie



Kom in på Kissies blogg av en slump. Och läste hennes frågestund, där hon skrev att vänner alltid går före kärlek.

Då började jag fundera. Så var det för mig också förut. Men träffar man den rätta killen måste man ge upp en del grejer... min Boyfriend är min bästa vän, mitt syre, min sol som får mig att leva. Utan honom är jag verkligen ingenting - han är den som får mig att må bra. Och det tror jag faktiskt inte att en tjejkompis kan göra på samma sätt.

Men det där är också ett problem - gör vi slut så har jag INGEN. Jag har verkligen valt att satsa på den här killen - vad gör man om han inte är den rätta? Hur vet man när man hittat "den rätte"?

Kommentarer
Postat av: kate moss & nicole richie (v)

man vet nog att man hittat den rätte när du aldrig skulle kunna tänka dej leva med någon annan än han , och när han känner precis samma sak för dej .

2008-07-14 @ 18:44:00
URL: http://thinspodream.blogg.se/
Postat av: Malin i Höllviken

E du säker på att han itne manipulerat dig så du skitit i alla andra och att han vill försäkra dig om att du inte ska lämna han för då har du ingen? Så var det me dmin första kärlek som va kontrollfreak,misstänksam os.v.

2008-07-14 @ 19:02:44
URL: http://whatsgoingonhere.blogg.se/
Postat av: Tistlen

Svar: Ja usch, man får som ätstörd höra vidrigt mycket idiotiskt sägas till sig. Det förvånar mig faktiskt en aning att så många människor har så svårt för att förstå sig på en.

Jo, de vet om min ätstörning. Men inte hur allvarlig den är och hur extrem jag kan vara. Man är ju så bra på att dölja…

2008-07-14 @ 19:03:01
URL: http://tistlens.devote.se
Postat av: Superquinnan

Vet man verkligen om man hittat rätt någonsin? Eftersom man förändras livet ut och antingen växer ihop eller ifrån den man är tillsammans med. Tror inte det går att svara på.

2008-07-14 @ 19:08:18
URL: http://www.issevisse.wordpress.com
Postat av: belle

jag har två absolut bästa vänner. vi har kännt varandra sen vi var 4 år, samma dagis och skola och klass.

Sen skaffade ena sig en pojkvän. hon valde honom före oss... nu är vi osams, hon förändrades totalt och brydde sig inte om oss. Jag, min nuvarande bästa vän och hennes pojkvän vet en sak om hennes kille,.. han har vart otorgen och inte bara en gång. flera gånger. När dom gör slut har hon ingen.

Se så fel det kan gå när man väljer kille över vänner.

Jag håller med Kissie till 100! Jag och min bsta vän som känt henne i hela våra liv, och hennes pojkvän som hon inte ens kännt två år, hon valde honom. dumt val.

2008-07-14 @ 19:32:57
Postat av: Linna

Jag förstår dig. Min man (ja, vi är gifta) är mitt liv och trots de motgångar vi står inför nu så kan jag inte lämna honom. Jag älskar honom. Hur vet man att man hittat rätt? Ingen aning, det är bara känslan man får i maggropen när man är med honom. Jag litar på den.



Jag hoppas att du ska få kontroll över din ätstörning. Jag kämpar på med min och har kommit väldigt långt - tycker till och med jag själv.

2008-07-14 @ 20:21:47
URL: http://awasteofbreath.blogg.se/
Postat av: D

ja känner igen mej jätte mkt när jag läster om de du skriver. jag älskar oxå nicole r. och ja önskade att jag var smal. du har tur som iallafall har sett resultat på 2 månader. ja menar, de du har uppnått förtjänar en STOR, FET medalj. jag önskade bara att ja oxå kunde uppnå de där. jag är ca 164 cm och väger 55!!! kan du fatta: 55 JÄKLA KILON! jag gör allt ibland för att bli smal och ja lyckas som mest att gå på en diet att inte äta nått förutom småååå bitar av frukter och annat. men som längst har ja klarat av en vecka :'( jag känner mej ASFUL och ASFET. jag KÄNNER mej inte asfet utan jag VET att jag är asfet. folk som säger nejdåå du e inte smal du e "normal" hatar jag. JAG VILL INTE TILLHÖRA NORMAL KATEGORIN, jag vill tillhöra SMAL kategorin. jag vet inte vart jag ska vända mig till. alla mina sk kompisar e AS SMALA. dom väger ca 46 kg och så kommer jag me mina 55 kilon :( gud va ja hatar ALLT. jag hoppas att jag kan uppnå det du har uppnått. du ska verkligen vara nöjd me de du har gjort. jag hoppas att jag en dag kan säga eller skriva att jag gick ner 10 kilo på 1 månad. jag tänker börja IMORN me att kämpa med att bli smal. nu har jag bestämt mej, snart börjar helvette skolan oxå. jag ska klara de, JAG SKA. jag älskar din blgg och jag hoppas att du fortsätter med den. du gör så att en LITEN del av mig blir glad. love u <3

2008-07-14 @ 21:05:17
Postat av: Rebecca

Svar: Du är superstark vännen :) Att berätta för din pojkvän är ett jättebra och stort steg, precis som att ta kontakt med mando!



Hur känns det nu? Vet du när du kommer att bli inlagd? Jag grät också, tror alla gör det. Att känna sig som en elefant bland massa gaseller är också mycket vanligt kan jag lova dig, det är det sista du ska oroa dig för!



Nej jag är bara där på dagarna :)

2008-07-14 @ 21:23:21
URL: http://ravissant.blogg.se/
Postat av: M

Du tog verkligen orden ur munnen på mig! Jag är livrädd för att de ska ta slut med min pojkvän, vad är jag då? nothing. Ush! Ryser av att tänka på det. Gillar din blogg! Puss på dig

2008-07-15 @ 11:55:16
Postat av: Malin

asså ja tänker inte att vänner går före kärleken för alla kommer ju hitta någon en gång och då borde vännerna, om de är äkta vänner,, förstå att man vill spendera tid med den speciella personen. Ja tycker att vänner ska förstå men nej man ska inte dissa vännerna hela tiden men att man är med sin käraste oftare än vännerna är bara normalt!

2008-07-15 @ 19:12:10
URL: http://gustafssonmalin.blogspot.com
Postat av: malin

Hej & Tack för din söta kommentar i min blogg, kul att du hittade dit :)



Det där med pojkvän - rätta eller inte.

Jag tycker inte man ska spekulera så mycket i "är han det rätta eller inte" osv. Du känner det du gör & hantera situationen helt efter dina känslor :)

Känner du för att satsa på en kille, gör det. Känner du för att flytta ihop - gör de.

Det finns liksom ingen regelbok, jag följer ingen regelbok med min kille - och vi gör precis det vi känner för. Vi älskar varandra & det räcker & blir över för att vi ska vilja vara med varandra hela tiden.



Sen ÄR vänner också viktiga, det är dom som kanske finns där när du bråkat med din kille.

Vissa vänner kan man prata med saker om man inte kan med någon annan, och ibland kan man ju prata med sin kille om saker man inte kan med ngn annan.



:)



KRAM!

2008-07-18 @ 19:45:36
URL: http://lovstrom.webb.se
Postat av: Anonym

du kan väl ha både och? du kan väl fortfarande ha underbara kompisar medan du har en kille som du älskar? Man ska verkligen inte offra sina kompisar, riktigt osmart. Jag tycker ifs lika som Kissie att vänner går före kärleken. Men det betyder inte att jag inte älskar min kille, för det gör jag väldigt mkt :D

2008-07-19 @ 01:46:00
Postat av: carro

de där är så löjligt ju! varför kan man inte ha kvar sina vänner bara för att man har pojkvän? jag har många vänner som tänker lika dant som du, o jag tycker bara det är sorgligt. att lägga så mycket på en enda person, vare sig det är en vän eller en pojkvän. sen en vacker dag står du där alldeles ensam o önskar att du inte hade struntat i alla dina vänner för en killes skull.

2008-07-19 @ 21:28:23
URL: http://rebelheart.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag trodde inte att den rätte fanns tills för en månad sen när jag träffade killen jag vet kommer vara min livskamrat, min partner livet ut. självklart går han före alla vänner i världen, och hm, man bara VET är nog mitt svar

2008-07-21 @ 14:45:01
Postat av: Candy

Jag tycker att citatet om att vänner alltid går före kärlek är dumt. Eller ja, det är väl olika för alla, men jag delar dina tankar i detta inlägg. Skulle förvisso inte försaka någon av de få vänner jag har pga. min pojkvän, men det är klart att jag vill vara mer med honom än med de eftersom han är mitt allt, han gör mig till en människa & jag älskar honom. Det verkar dumt att prioritera en massa saker & människor före den man älskar & vill dela sitt liv med. Om man flyttar ihop & tom. skaffar barn, skall man fortfarande låta vännerna gå före?

2008-07-23 @ 23:06:34
URL: http://istillbite.blogg.se/
Postat av: johanna

Åh vad jag känner igen mig i det du skrivit, det är precis så för mig, min pojkvän är mitt allt, har ingen 'tjejbästavän' för dom bara sviker hela tiden och jag pallar dom inte. Ville bara säga det, det stämde så perfekt med min pojkvän. puss :)

2009-09-16 @ 21:22:08
URL: http://anasvan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Om han verkligen är bra för dig så satsa, glöm inte dina vänner helt och ignorera inte dina vänner om det är HAN som är orsaken och säger åt dig att göra dig. Men om han är snäll och det är ditt val att du väljer bort dina vänner i vissa tillfällen så vet du att de som är dina riktiga vänner som finns kvar om det tar slut mellan dig och din pojkvän.

2010-11-26 @ 01:11:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se