Vaken mitt i natten

Sitter här nu. Boyfriend ligger och sover bakom mig. Jag kan inte sova.

Vad jag vill med det här inlägget?

Ingen aning. Förlåt.

Kommentarer
Postat av: sara

jag tror du söker någon att prata ut med.. jag hoppas verkligen att du blir "frisk" och glad och lycklig.. du verkar vara en smart tjej som har hamnat lite snett men du klarar att ta dig i från anorexiskithelvetet.. det är en börda som skadar dig och du vet ju det som sagt själv.. hoppas att du hittar tidsfördriv eller att du kan somna.. om inte kura ihop dig hos pojken din och mys med honom ! :)

2008-07-12 @ 02:52:24
Postat av: bjorn

Judarna och CIA är ju en fara förstås (i och med hjälper judarna - även Obama har ju sagt så). Dom dödar ju och är överreligiösa och tar uppfinningar och intellektuella ideer (genetiskt, kulturell mem etc). Och rätt till land (englands misstag)= bättre å upplösa landet för fredens skull.

Einstein tex Newton var ju tidigt ute och hade enligt flera kunnat få fram relativitetsteorin (men ägnade sig åt apokalyps och religiösa grubblerier som hämmade hans kreativitet). Även poincare var tidigt ute - bara tankeled till - men var både enligt sig själv lite korkad (tänke långsamt = låg bandbredd som vi idag med biokemi kan förbättra).

Judarna är ju lite falska - utnyttjat förintelsen jfr med försäkringslösningar och ansvar som Bengalien och slavhandel etc förr i tiden.

Man kan ju fråga sig.

Men vi ska ju tänka på väst (helst euroasien).

Det är vårt projekt (det är en sorts strikt logik hos judarna som inte har kreativitet, vårt adelsmärke, ger demokrati, open access och frihet = kanske är lite för generöst men är vårt adelsmärke i kulturell mening). Polarisering med ryssland etc är skadlig likaså.



Einsten tex var ju en horbock (jfr västerländska vetenskapsmän som varit bättre och försökt nå sanningen - det gör ju inte judarna= pengar, makt, egenintresse och utnyttja andra nationer)

Bäst är att få väck dom - etniskt skitfolk som inte tillför något (vi har fel fokus här = samma folk i kristna högern i usa)



http://strikeforcevetansvarreligionen.blogspot.com/

2008-07-12 @ 09:49:40
Postat av: Helena

Hej,



kan du inte berätta hur det gick på Mando?

Hur kändes det och så?

Vi kanske gick förbi varandra där ;)

Du är skitstark som gick dit!

kram

2008-07-12 @ 10:59:22
URL: http://conversion.blogg.se/
Postat av: DPYKM

sluta säg förlåt när du inte gjort något fel. i alla fall jag känner mig glad över att du vänder dig mot "mig/oss" när du behöver :)

2008-07-12 @ 11:44:26
URL: http://dontplayyouknowme.blogg.se/
Postat av: Mia

be inte om förlåtelse. Du får lov att skriva meningslösa inlägg i din egen blogg :-)

2008-07-12 @ 12:35:22
URL: http://iwannabefree.blogg.se/
Postat av: Citrin

Haha vad är det för anti-semit som svamlar bland dina kommentarer? Jösses... Anna, hur gick det med de där bilderna han hade på datorn? Fick du någon förklaring eller ursäkt?

2008-07-12 @ 12:57:14
URL: http://citrin.devote.se
Postat av: Melva

Lycka till!

2008-07-12 @ 12:58:28
URL: http://promella.blogg.se/
Postat av: Miss Piggie

Oj, hur dags fick du somna egentligen?

Och som de andra har sagt, det är väl klart att du ska få skriva av dig när du behöver, vi blir rörda för att du vänder dig hit. Be inte om ursäkt för något sådant!

2008-07-12 @ 13:28:28
URL: http://misspiggie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se